|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
giorlesvos Member
| Θέμα: Απ: KAPPA 46 Παρ Νοε 25 2011, 19:59 | |
| |
|
| |
to nou sou vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: KAPPA 46 Παρ Νοε 25 2011, 20:09 | |
| |
|
| |
nikolasr200 vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Αθήνα Registration date : 10/10/2010
| Θέμα: Απ: KAPPA 46 Παρ Νοε 25 2011, 22:10 | |
| να ρωτήσω κάτι.. το νόημα του pb δεν είναι συνήθως να πετύχουμε καλύτερη τιμή ή συνδυασμένα μεταφορικά και τέτοια..τον μπαξεβάνη τον ρωτήσαμε αν τον ενδιαφέρει να κάνει καλύτερη τιμή? |
|
| |
to nou sou vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: KAPPA 46 Παρ Νοε 25 2011, 22:17 | |
| - nikolasr200 έγραψε:
- να ρωτήσω κάτι..
το νόημα του pb δεν είναι συνήθως να πετύχουμε καλύτερη τιμή ή συνδυασμένα μεταφορικά και τέτοια..τον μπαξεβάνη τον ρωτήσαμε αν τον ενδιαφέρει να κάνει καλύτερη τιμή? μπορει και οχι... απο την αλλη θα ρωτησω εγω συντομα αν κανει καλυτερη τιμη αν μαζευτουμε 10 ατομα και βλεπουμε..αν και το ποσο ειναι μικρο δεν εχουμε κατι να χασουμε..θα ρωτησω και θα σας πω.... τελος μια επισημανση:εχει κανει παραγγελια καινουργια και την περιμενει...θελω να πιστευω οτι δεν θα αλλαξουν οι τιμες οταν θα ερθει το εμπορευμα...μιλαμε για 0,5 μηνα μπροστα... |
|
| |
Kostis Member
Ηλικία : 42 Τόπος : Χανιά-Άγιος Νικόλαος Registration date : 17/11/2009
| Θέμα: Απ: KAPPA 46 Σαβ Δεκ 03 2011, 21:41 | |
| Παιδιά και εγω μέσα για τα πλαστικά.
Η ιδέα για τα δυο λευκά στα πλάγια και στην μέση κάλυψη με 3Μ carbon αυτοκόλητο πως σας φαίνεται? |
|
| |
nikolasr200 vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Αθήνα Registration date : 10/10/2010
| Θέμα: Απ: KAPPA 46 Σαβ Δεκ 03 2011, 21:49 | |
| - nikolasr200 έγραψε:
- σκεφτόμουν..what if...
να πάρουμε μόνο τα πλαϊνά που είναι φτηνά και το μεσαίο να το καλύψουμε με μια μεμβράνη είτε φιμέ είτε μαύρη, είτε carbon.. Kostis, και εγώ το σκέφτηκα.. μάλιστα βρήκα δυο αυτοκόλλητα carbon που είχα spare, και το ψήνω.. |
|
| |
gogosmama
| Θέμα: Απ: KAPPA 46 Τρι Μάης 22 2012, 23:33 | |
| |
|
| |
V-Tom vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: KAPPA 46 Τετ Μάης 23 2012, 00:11 | |
| |
|
| |
gogosmama
| Θέμα: Απ: KAPPA 46 Τετ Μάης 23 2012, 00:23 | |
| |
|
| |
jk_prince vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: KAPPA 46 Τετ Μάης 23 2012, 00:35 | |
| - Vamael έγραψε:
- Για καθαρά αισθητικούς λόγους σκέφτομαι να αλλάξω το ανακλαστικό της μπαγκαζιέρας.
Έχω την ΚΑΡΡΑ 46 με το κόκκινο ανακλαστικό και λέω να βάλω το λευκό.
Ξέρει κανείς αν πωλείται χωριστά ?
Έχω αυτή
Θέλω να την κάνω έτσι
Αν ειναι και δωσεις τα παλια πλαστικα τα κοκκινα πες μια τιμη γιατι μονο το πλαστικο που πιανουν οι βιδες εχω (ναι δεν εχουν μεινει τα πλαστικα) |
|
| |
k0panos Member
| Θέμα: Απ: KAPPA 46 Τετ Μάης 23 2012, 08:06 | |
| Η μοκέτα παίρνει εύκολα το σχήμα της μπαγκαζιέρας ? και πώς? |
|
| |
Vamael vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Νέα Σμύρνη-Καρυά Registration date : 27/09/2010
| Θέμα: Απ: KAPPA 46 Τετ Μάης 23 2012, 08:16 | |
| - jk_prince έγραψε:
- Αν ειναι και δωσεις τα παλια πλαστικα τα κοκκινα πες μια τιμη γιατι μονο το πλαστικο που πιανουν οι βιδες εχω (ναι δεν εχουν μεινει τα πλαστικα)
Ακόμα δεν έκανα την αλλαγή, όταν την κάνω μιλάμε. |
|
| |
jk_prince vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: KAPPA 46 Τετ Μάης 23 2012, 08:22 | |
| - Vamael έγραψε:
- jk_prince έγραψε:
- Αν ειναι και δωσεις τα παλια πλαστικα τα κοκκινα πες μια τιμη γιατι μονο το πλαστικο που πιανουν οι βιδες εχω (ναι δεν εχουν μεινει τα πλαστικα)
Ακόμα δεν έκανα την αλλαγή, όταν την κάνω μιλάμε. |
|
| |
V-Tom vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: KAPPA 46 Τετ Μάης 23 2012, 14:17 | |
| |
|
| |
gogosmama
| Θέμα: Απ: KAPPA 46 Δευ Μάης 28 2012, 21:17 | |
| - k0panos έγραψε:
- Η μοκέτα παίρνει εύκολα το σχήμα της μπαγκαζιέρας ? και πώς?
Τη μοκέτα την αγόρασα από μαγαζί με ταπετσαρίες. Είναι αρκετά λεπτή και δουλεύεται εύκολα. Πρέπει να πουλάνε και σε μαγαζιά με μοκέτες πάντος.Υπάρχει σε σκούρο γκρί και ανοιχτό γκρί. Θα χρειαστείται και μια βενζινόκολα. Η διαδικασία έχει ως εξής: 1. Φοράμε παλιά ρούχα (εγώ χάλασα ένα μπλουζάκι γιατί λούστηκα τη βενζινόκολλα) 2. Φιάχνουμε φραπεδάκι. 3. Κόβουμε και κολλάμε της μεγάλες και ίσιες επιφάνειες πρώτα, βάζοντας κόλλα στη μπαγαζιέρα αλλά και στη μοκέτα. 4. Εν συνεχεία κόβουμε και κολλάμε τις μικρότερες επιφάνειες σαν παζλ. 5. Δεν υπάρχει πρόβλημα με τις ενώσεις, δεν θα δείχνουν καθόλου. 6. Στο πάνω μέρος (στο τελείωμα της μπαγαζιέρας) αν περισεύουν τα κομάτια, τα κόβουμε ίσια με ένα κοπίδι. 7. Αφήνουμε να στεγνώσει 4-5 ώρες και ........ γεμίζουμε με νερό για να ελέγξουμε για τυχόν διαρροές!!!!!!!!!!!!!!!!! Χρόνος που χρειάστιηκε: όσο να πιω τη φράπα. Κόστος: 10-15 γιούρια για τη μοκέτα και τη βεζινόκολλα. Όποιος μένει Χανιά πίνουμε φράπα και την φτιάχνουμε παρέα. Για τους υπόλοιπους δέχομαι αεροπορικά εισιτήρια για να έρθω στο δικό σας χώρο να τη φτιάξουμε παρέα. Ελπίζω να βοήθησα. Καλή σας επιτυχία. |
|
| |
k0panos Member
| Θέμα: Απ: KAPPA 46 Τρι Μάης 29 2012, 11:05 | |
| - gogosmama έγραψε:
- k0panos έγραψε:
- Η μοκέτα παίρνει εύκολα το σχήμα της μπαγκαζιέρας ? και πώς?
Τη μοκέτα την αγόρασα από μαγαζί με ταπετσαρίες. Είναι αρκετά λεπτή και δουλεύεται εύκολα. Πρέπει να πουλάνε και σε μαγαζιά με μοκέτες πάντος.Υπάρχει σε σκούρο γκρί και ανοιχτό γκρί. Θα χρειαστείται και μια βενζινόκολα. Η διαδικασία έχει ως εξής:
1. Φοράμε παλιά ρούχα (εγώ χάλασα ένα μπλουζάκι γιατί λούστηκα τη βενζινόκολλα) 2. Φιάχνουμε φραπεδάκι. 3. Κόβουμε και κολλάμε της μεγάλες και ίσιες επιφάνειες πρώτα, βάζοντας κόλλα στη μπαγαζιέρα αλλά και στη μοκέτα. 4. Εν συνεχεία κόβουμε και κολλάμε τις μικρότερες επιφάνειες σαν παζλ. 5. Δεν υπάρχει πρόβλημα με τις ενώσεις, δεν θα δείχνουν καθόλου. 6. Στο πάνω μέρος (στο τελείωμα της μπαγαζιέρας) αν περισεύουν τα κομάτια, τα κόβουμε ίσια με ένα κοπίδι. 7. Αφήνουμε να στεγνώσει 4-5 ώρες και ........ γεμίζουμε με νερό για να ελέγξουμε για τυχόν διαρροές!!!!!!!!!!!!!!!!!
Χρόνος που χρειάστιηκε: όσο να πιω τη φράπα. Κόστος: 10-15 γιούρια για τη μοκέτα και τη βεζινόκολλα.
Όποιος μένει Χανιά πίνουμε φράπα και την φτιάχνουμε παρέα. Για τους υπόλοιπους δέχομαι αεροπορικά εισιτήρια για να έρθω στο δικό σας χώρο να τη φτιάξουμε παρέα.
Ελπίζω να βοήθησα. Καλή σας επιτυχία. Thanks! |
|
| |
|