|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: V-Strom Hellas Band Τρι Νοε 01 2011, 18:26 | |
| να ρίξω την ιδέα ......Μιά Μπάντα Εφ ολης της ύλης η και περισσοτερες ακομη !!!!!
που ξέρεις σε καποια Πανελλήνια .... η σε εκδήλωση καποιου κλιμακιου ....να μαστε Χρήσιμοι !!!!!
δηλώστε το όργανο την Καλλιτεχνική σας τάση και το επίπεδο γνώσεων .....δεκτά και βιντεάκια αμα λάχει !!!!
εγχορδα :
1.NikSalonik (κλασσική και ακουστική κιθάρα αυτοδίδακτος ... εντεχνο ελληνικο και τα της παρέας ... με ταμπλατούρες kithara.vu )kakofonix εν δραση ....και δε θελω γέλια εεεεε.... 2. 3. 4 5.
Πλήκτρα: 1. 2. 3. 4. 5.
Κρουστά: 1. 2. 3. 4. 5.
Πνευστά: 1. 2. 3. 4. 5.
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
chris dl 1000 Member
| Θέμα: Απ: V-Strom Hellas Band Τρι Νοε 01 2011, 21:00 | |
| |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: V-Strom Hellas Band Τρι Νοε 01 2011, 21:11 | |
| Ραδιοφωνικό Παρουσιαστή ???
Παλιότερος διάλογος σε βιντεοσκοπούμενα σεμινάρια :
camerman Alpha :Φίλε έχεις ασχοληθεί με το ραδιόφωνο ???
LORDOS : Να σε καλά ρε φίλε....Δηλαδή από φάτσα χάλια ??? (από κορμί......φωνή)
|
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: V-Strom Hellas Band Τρι Νοε 01 2011, 22:10 | |
| Τραγουδιστές ψάχνουμε??? |
|
| |
stam gold member
Ηλικία : 40 Τόπος : πάνω στη σέλα... Registration date : 19/11/2009
| Θέμα: Απ: V-Strom Hellas Band Τρι Νοε 01 2011, 23:04 | |
| |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
| Θέμα: Απ: V-Strom Hellas Band Τρι Νοε 01 2011, 23:13 | |
| αντε μαζευτητε ρε ψωνια εσεις οι δυο απο πανω |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: V-Strom Hellas Band Τρι Νοε 01 2011, 23:16 | |
| Σιγα μη δε το κανατε κωλό το τοπικ΄΄΄΄΄αληταραδες μηχανοβιοι _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
|
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: V-Strom Hellas Band Τρι Νοε 01 2011, 23:29 | |
| |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: V-Strom Hellas Band Τρι Νοε 01 2011, 23:47 | |
| - terino έγραψε:
- niksalonik έγραψε:
- Σιγα μη δε το κανατε κωλό το τοπικ΄΄΄΄΄αληταραδες μηχανοβιοι
Μπουρλότο ρεεεεεεεεεεεεε το κλειδωνω δηλάδή .......κριμα ......!!!!!! οχι ρε ....περιμενω τον Μαν ...οτι πει ο μιστερ "rider on Vstrom " ΤΕΛΟΣ..... _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: V-Strom Hellas Band Τετ Νοε 02 2011, 00:41 | |
| να ρίξω την ιδέα ......Μιά Μπάντα Εφ ολης της ύλης η και περισσοτερες ακομη !!!!!
που ξέρεις σε καποια Πανελλήνια .... η σε εκδήλωση καποιου κλιμακιου ....να μαστε Χρήσιμοι !!!!!
δηλώστε το όργανο την Καλλιτεχνική σας τάση και το επίπεδο γνώσεων .....δεκτά και βιντεάκια αμα λάχει !!!!
εγχορδα :
1.NikSalonik (κλασσική και ακουστική κιθάρα αυτοδίδακτος ... εντεχνο ελληνικο και τα της παρέας ... με ταμπλατούρες kithara.vu )kakofonix εν δραση ....και δε θελω γέλια εεεεε.... 2. 3. 4 5.
Πλήκτρα: 1. 2. 3. 4. 5.
Κρουστά: 1.Nakis ειμαι ηδη σε μια μπαντα και παιζουμε ελληνικο ροκ kazoo λεγομαστε 2. 3. 4. 5.
Πνευστά: 1. 2. 3. 4. 5.
|
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: V-Strom Hellas Band Τετ Νοε 02 2011, 00:54 | |
| να ρίξω την ιδέα ......Μια Μπάντα Εφ' όλης της ύλης η και περισσότερες ακομη !!!!! που ξέρεις σε κάποια Πανελλήνια .... η σε εκδήλωση κάποιου κλιμακίου ....να 'μαστε χρήσιμοι !!!!! δηλώστε το όργανο, την Καλλιτεχνική σας τάση και το επίπεδο γνώσεων .....δεκτά και βιντεάκια άμα λάχει !!!! έγχορδα : 1.NikSalonik (κλασσική και ακουστική κιθάρα αυτοδίδακτος ... έντεχνο ελληνικό και τα της παρέας ... με ταμπλατούρες kithara.vu )kakofonix εν δράση ....και δε θέλω γέλια εεεεε.... 2. 3. 4 5. Πλήκτρα: 1. 2. 3. 4. 5. Κρουστά: 1. Nakis είμαι ήδη σε μια μπάντα και παίζουμε ελληνικό ροκ kazoo λεγόμαστε 2. dimnik83... Είμαι ήδη σε 2 μπάντες αλλά δεν μπορώ να πω πολλά... Κρύβε λόγια... Μάνοοοο, που είσαι;;; 3. 4. 5. Πνευστά: 1. 2. 3. 4. 5. |
|
| |
stam gold member
Ηλικία : 40 Τόπος : πάνω στη σέλα... Registration date : 19/11/2009
| Θέμα: Απ: V-Strom Hellas Band Τετ Νοε 02 2011, 01:29 | |
| να ρίξω την ιδέα ......Μια Μπάντα Εφ' όλης της ύλης η και περισσότερες ακομη !!!!! που ξέρεις σε κάποια Πανελλήνια .... η σε εκδήλωση κάποιου κλιμακίου ....να 'μαστε χρήσιμοι !!!!! δηλώστε το όργανο, την Καλλιτεχνική σας τάση και το επίπεδο γνώσεων .....δεκτά και βιντεάκια άμα λάχει !!!! έγχορδα : 1.NikSalonik (κλασσική και ακουστική κιθάρα αυτοδίδακτος ... έντεχνο ελληνικό και τα της παρέας ... με ταμπλατούρες kithara.vu )kakofonix εν δράση ....και δε θέλω γέλια εεεεε.. ΘΕΣ/ΝΙΚΗ2.Stam κιθάρα κλασσική και ηλ/ακουστική (αυτοδίδακτος) ΑΘΗΝΑ3. 4 5. Πλήκτρα: 1. 2. 3. 4. 5. Κρουστά: 1. Nakis είμαι ήδη σε μια μπάντα και παίζουμε ελληνικό ροκ kazoo λεγόμαστε ΘΕΣ/ΝΙΚΗ2. dimnik83... Είμαι ήδη σε 2 μπάντες αλλά δεν μπορώ να πω πολλά... Κρύβε λόγια... Μάνοοοο, που είσαι;;; ΑΘΗΝΑ3. 4. 5. Πνευστά: 1. 2. 3. 4. 5. έβαλα και πόλεις για να μπορούμε να οργανωθούμε τοπικά ίσως....! |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: V-Strom Hellas Band Τετ Νοε 02 2011, 09:31 | |
| ετσιιιιι......σπαμαρίες !!!
αντε πάμε ,.....
ΡΕ Μανο ....που σαι ρε !!!! _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
|