| το πιο αηδιαστικό βίντεο που έχω δει ποτέ.... | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
matsos13 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 41 Τόπος : ΑΘΗΝΑ - ΜΥΤΙΛΗΝΗ Registration date : 31/07/2011
| Θέμα: Απ: το πιο αηδιαστικό βίντεο που έχω δει ποτέ.... Σαβ Οκτ 29 2011, 03:56 | |
| - terino έγραψε:
- Εμένα πάλι όλα με έχουν αφήσει παγερά αδιάφορο μέχρι στιγμής! Γιατρέ μου τι έχω????
Βάλτε κανένα πιο αηδιαστικό μπας και με πιάσει τίποτα, έχω αρχίσει και αγχώνομαι! εσενα πρεπει να σε παω για φαγητο κ να σου περιγραψω μια ενχησιση ανοιχτου εγκεφαλου κ να σου δειξω μια αφαιρεση τερατωματος απο τη μητρα σε βιντεο κ αν δεν σε ποιασει αυτο να σε παρω μαζι οταν εχω να σφαξω τπτ κ να σε βαλω να με βοηθησεις κ αν δεν σου κανει τπτ ουτε αυτο τοτε θα εχεις οξεια αναισθησια που ειναι ανιατη.... |
|
| |
z0rbas Member
Ηλικία : 44 Τόπος : Βόλος-Λάρισα- ΒΑΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Registration date : 01/06/2010
| Θέμα: Απ: το πιο αηδιαστικό βίντεο που έχω δει ποτέ.... Σαβ Οκτ 29 2011, 12:31 | |
| - mAthosalas έγραψε:
- z0rbas έγραψε:
- Παιδια η διανοιξη αποστήματος
Πως και απο τι δημιουργειται κατι τετοιο οπως στο βιντεο;Πρωτη φορα το ειδα!!! Απόστημα είναι η εντοπισμένη συλλογή πύου που πε ριβάλλεται από ερύθημα και σκληρό κοκκιώδη ιστό. Τα αποστήματα δημιουργούνται από υψηλές συγκεντρώσεις παθογόνων που εισέρχονται από θύλακα τρίχας τρήμα δέρματος και δεν μπορούν να διαφύγουν. Η δερματική αντίδραση ξεκινά σαν κυτταρίτιδα, εξελίσσεται σε νέκρωση, ρευστοποίηση και συσσώρευση νεκρωμάτων, με την δημιουργία περιχαρακωμένης κοιλότητας. Αποστήματα της κεφαλής, του αυχένος και του περινέου είναι αποτέλεσμα απόφραξης ιδρωτοποιών αδένων, ενώ αποστήματα των άκρων είναι αποτέλεσμα τραύματος. Περιστοματικά ή περιεδρικά αποστήματα συχνά οφείλονται σε αναερόβια μικρόβια, ενώ αλλού επικρατεί Staph. Aureus. Σε ποσοστό 5% τα αποστήματα είναι στείρα. Η θεραπεία του αποστήματος είναι διάνοιξη και παροχέτευση. Επί λοίμωξης με MRSA ( Σταφυλόκοκκος χρυσίζων ανθεκτικός στην πενικιλλινη) επιπλέον χρειάζεται και λήψη αντιβιοτικών. |
|
| |
mAthosalas vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: το πιο αηδιαστικό βίντεο που έχω δει ποτέ.... Σαβ Οκτ 29 2011, 12:54 | |
| Aν και τα ειπες πιο επιστημονικα απο αυτο που ηθελα,ευχαριστω.κατανοητος |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: το πιο αηδιαστικό βίντεο που έχω δει ποτέ.... Σαβ Οκτ 29 2011, 13:56 | |
| @dimnik83: Το βίντεο που μου έστειλες στο μέιλ μου επίσης με άφησε παγερά αδιάφορο!!! Το κοίταζα με περιέργεια να σου πω την αλήθεια αλλά αηδία δεν ένιωσα... κάτι πιο hardcore έχουμε?? |
|
| |
andreasp vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: το πιο αηδιαστικό βίντεο που έχω δει ποτέ.... Σαβ Οκτ 29 2011, 13:57 | |
| |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: το πιο αηδιαστικό βίντεο που έχω δει ποτέ.... Σαβ Οκτ 29 2011, 14:01 | |
| |
|
| |
andreasp vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: το πιο αηδιαστικό βίντεο που έχω δει ποτέ.... Σαβ Οκτ 29 2011, 14:10 | |
| - terino έγραψε:
- andreasp έγραψε:
Συμφωνώ απόλυτα! Επίσης μου άρεσε ότι έβγαινε στο σχήμα της τομής. Αν το κοιτάξεις προσεκτικά, θα δείς ότι βγαίνει σαν σαντιγυ απο κορνέ! Αυτό ακριβώς λέω παραπάνω Αντρέα!!
Αστείο μου φάνηκε, αηδιαστικό σε καμία περίπτωση! Παρόμοιο σπυρί έχω βγάλει και εγώ. Και μάλιστα σε άσχημο σημείο, που δεν σε άφηνε να κάτσεις σε καρέκλα!!! Πέρυσι που έσπασα το πόδι μου στην Ρόδο με το Vstrom, όταν αποφάσισα να κάτσω τελικά στο νησί με τις πατερίτσες, έβγαλα το σπυρί έτσι ώστε να μην μπορώ να είμαι όρθιος απο το πόδι, αλλά ούτε καθιστός στη καρέκλα! Δεν με γούσταρε το νησί! Ηθελε να φύγω! Τελικά το έσπασα μετά απο 3 μέρες, με κάργα Fucicort, την οποια την θεωρώ θαυματουργή αλοιφή σε τέτοιες περιπτώσεις, όπως και την Fucidin που είναι ίδια αλλά χωρίς κορτιζόνη. Στο σημείο που ήταν δεν μπορούσα να το δώ πώς ήταν, αλλά το θυμάμαι στην αφή όταν έσπαγε! Μιλάμε για πλυμμήρα απο πύον και αίμα!!! |
|
| |
matsos13 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 41 Τόπος : ΑΘΗΝΑ - ΜΥΤΙΛΗΝΗ Registration date : 31/07/2011
| Θέμα: Απ: το πιο αηδιαστικό βίντεο που έχω δει ποτέ.... Σαβ Οκτ 29 2011, 14:15 | |
| - andreasp έγραψε:
- terino έγραψε:
- andreasp έγραψε:
Συμφωνώ απόλυτα! Επίσης μου άρεσε ότι έβγαινε στο σχήμα της τομής. Αν το κοιτάξεις προσεκτικά, θα δείς ότι βγαίνει σαν σαντιγυ απο κορνέ! Αυτό ακριβώς λέω παραπάνω Αντρέα!!
Αστείο μου φάνηκε, αηδιαστικό σε καμία περίπτωση! Παρόμοιο σπυρί έχω βγάλει και εγώ. Και μάλιστα σε άσχημο σημείο, που δεν σε άφηνε να κάτσεις σε καρέκλα!!! Πέρυσι που έσπασα το πόδι μου στην Ρόδο με το Vstrom, όταν αποφάσισα να κάτσω τελικά στο νησί με τις πατερίτσες, έβγαλα το σπυρί έτσι ώστε να μην μπορώ να είμαι όρθιος απο το πόδι, αλλά ούτε καθιστός στη καρέκλα! Δεν με γούσταρε το νησί! Ηθελε να φύγω! Τελικά το έσπασα μετά απο 3 μέρες, με κάργα Fucicort, την οποια την θεωρώ θαυματουργή αλοιφή σε τέτοιες περιπτώσεις, όπως και την Fucidin που είναι ίδια αλλά χωρίς κορτιζόνη. Στο σημείο που ήταν δεν μπορούσα να το δώ πώς ήταν, αλλά το θυμάμαι στην αφή όταν έσπαγε! Μιλάμε για πλυμμήρα απο πύον και αίμα!!! Αν κ εγω αναισθητος εκανα το λαθος κ το διαβασα οταν ετρωγα κρουασανακια κ μου 'κωψες την ορεξη παναθεμασε με την περιγραφη, ευτιχος για λιγο |
|
| |
nikolasr200 vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Αθήνα Registration date : 10/10/2010
| Θέμα: Απ: το πιο αηδιαστικό βίντεο που έχω δει ποτέ.... Πεμ Μαρ 22 2012, 23:56 | |
| - k0k0$ έγραψε:
- Μαλιστα... η επιστροφη του "Jackass"
στο Jackass θα ρίχνανε κέτσαπ και θα το τρώγανε... |
|
| |
paulsin Member
Ηλικία : 41 Τόπος : Filirian-Porto Salonico Registration date : 22/04/2009
| Θέμα: Απ: το πιο αηδιαστικό βίντεο που έχω δει ποτέ.... Παρ Μαρ 23 2012, 00:28 | |
| Ετσι που βγαινει το πυον ειναι ταμαμ για χωνακι παγωτο!
σλουρπ! |
|
| |
tarammass vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 45 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 06/03/2011
| Θέμα: Απ: το πιο αηδιαστικό βίντεο που έχω δει ποτέ.... Σαβ Μαρ 24 2012, 19:12 | |
| Κιαυτος παλι τι μολυνση ειναι αυτη που επαθε? Αλλο πραμα |
|
| |
| το πιο αηδιαστικό βίντεο που έχω δει ποτέ.... | |
|