Θέμα: Απ: υπολογιστης ταξιδιου?????? σε v strom???? οσοι ξερουν γερμανικα Δευ Οκτ 24 2011, 22:17
Δεν μπορώ να σας καταλάβω... δεν βγάζετε άκρη με τη μετάφραση του google? Είστε υπερβολικοί!!!!!!
stam gold member
Ηλικία : 40 Τόπος : πάνω στη σέλα... Registration date : 19/11/2009
Θέμα: Απ: υπολογιστης ταξιδιου?????? σε v strom???? οσοι ξερουν γερμανικα Δευ Οκτ 24 2011, 23:35
Αυτό πάντως αν δεν κάνω λάθος το συζητούσαμε σε έναν από τους καφέδες της Τεταρτης με Panos, Man_os, Socrates και Vstromrider....?
για να πέσουν τα κεφάλια στο θέμα....
θέλουμε ένα μεταφραστικό κλιμάκιο, ένα ηλεκτρονικό, και ένα κατασκευαστικό-διαδικαστικό.....
panos gold member
Ηλικία : 53 Τόπος : Αθήνα - Αγ.Ανάργυροι Registration date : 01/02/2008
Θέμα: Απ: υπολογιστης ταξιδιου?????? σε v strom???? οσοι ξερουν γερμανικα Τρι Οκτ 25 2011, 00:02
Mαλλον οπως το συζηταμε εμεις το συζητανε και αυτοι, γιατι αν και δεν ξερω γερμανικα δεν ειδα πουθενα υλικα ή τoν κωδικα για την κατασκευη. εδω και δυο βδομαδες διαβαζω για c asembly compiller programmer pic avr γαμω την τεχνολογια μεσα και μου ερχετε ο αλλος και μου ποσταρη αυτο με διακοσια ευρω. Στο πατωμα η ψυχολογια λεμε.
teo_stavr
Θέμα: Απ: υπολογιστης ταξιδιου?????? σε v strom???? οσοι ξερουν γερμανικα Τρι Οκτ 25 2011, 00:05
χαχαχαχαχα ναι γενικα εψαχνα για διαφορα μπλιμπλικια για τα κουκλια μας και βρηκα μερικα !!!!
man_OS gold member
Ηλικία : 47 Τόπος : Αγ. Παρασκευή Registration date : 23/08/2008
Θέμα: Απ: υπολογιστης ταξιδιου?????? σε v strom???? οσοι ξερουν γερμανικα Τρι Οκτ 25 2011, 00:29
stam έγραψε:
Αυτό πάντως αν δεν κάνω λάθος το συζητούσαμε σε έναν από τους καφέδες της Τεταρτης με Panos, Man_os, Socrates και Vstromrider....?
θέλουμε ένα μεταφραστικό κλιμάκιο, ένα ηλεκτρονικό, και ένα κατασκευαστικό-διαδικαστικό.....
αυτό ακριβώς λέγαμε, αλλά λίγο πιό ψαγμένο... Είχαμε ξεκινήσει μια ιδέα με τον τζιμαβρίντ... μήπως να οργανωθούμε κι εμείς;
stam gold member
Ηλικία : 40 Τόπος : πάνω στη σέλα... Registration date : 19/11/2009
Θέμα: Απ: υπολογιστης ταξιδιου?????? σε v strom???? οσοι ξερουν γερμανικα Τρι Οκτ 25 2011, 00:32
man_OS έγραψε:
stam έγραψε:
αυτό ακριβώς λέγαμε, αλλά λίγο πιό ψαγμένο... Είχαμε ξεκινήσει μια ιδέα με τον τζιμαβρίντ... μήπως να οργανωθούμε κι εμείς;
ρε φίλε, αν δεν κάνω λάθος, βρήκαμε μπούσουλα.....
γερμανικά πρέπει να βρούμε κάποιον που να ξέρει άπταιστα... κάποιον που να μπορεί να διδάξει... ξέρεις κανένα...?
teo_stavr
Θέμα: Απ: υπολογιστης ταξιδιου?????? σε v strom???? οσοι ξερουν γερμανικα Τρι Οκτ 25 2011, 00:36
Ηλικία : 42 Τόπος : Ξανθη - Πτολεμαιδα Registration date : 17/03/2009
Θέμα: Απ: υπολογιστης ταξιδιου?????? σε v strom???? οσοι ξερουν γερμανικα Πεμ Οκτ 27 2011, 21:43
ξερω καποιον που ισως να καταφερει να μεταφρασει απο τα Γερμανικα, μολις εχω νεα θα σας πω.
nikolasr200 vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Αθήνα Registration date : 10/10/2010
Θέμα: Απ: υπολογιστης ταξιδιου?????? σε v strom???? οσοι ξερουν γερμανικα Τρι Δεκ 13 2011, 03:40
stam έγραψε:
man_OS έγραψε:
stam έγραψε:
ρε φίλε, αν δεν κάνω λάθος, βρήκαμε μπούσουλα.....
γερμανικά πρέπει να βρούμε κάποιον που να ξέρει άπταιστα... κάποιον που να μπορεί να διδάξει... ξέρεις κανένα...?
να σας ιντριγκάρω λίγο..??? και γιατί να ακολουθήσουμε το μοτίβο των Γερμανών και να μην το πάμε ένα βήμα παραπάνω.. τι εννοώ..?? όλα αυτά να στέλνονται με bluetooth στο smart phone και να τα έχεις μπροστά σου σε ένα πολύ πιο φιλικό Interface..
και μη ρωτήσετε γιατι..?????
γιατί έτσι..>!!!!
Hypersonic vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 47 Τόπος : Πετρουπολη, Καλλιθεα Registration date : 12/04/2010
Θέμα: Απ: υπολογιστης ταξιδιου?????? σε v strom???? οσοι ξερουν γερμανικα Τρι Δεκ 13 2011, 10:19
Εναλλακτικα μπορειτε να παρετε ΑΥΤΟ που -νομιζω οτι- τα εχει ολα αυτα ετοιμα
Marcopolo gold member
Θέμα: Απ: υπολογιστης ταξιδιου?????? σε v strom???? οσοι ξερουν γερμανικα Τρι Δεκ 13 2011, 10:49
το θεμα ειναι αν το φτιαξουμε -αγορασουμε,που σκ@τα θα το χωσουμε για να μην μας το φανε τα καλα παιδια;
2FAST4U(GEORGES) Member
Θέμα: Απ: υπολογιστης ταξιδιου?????? σε v strom???? οσοι ξερουν γερμανικα Τρι Δεκ 13 2011, 19:22
Hypersonic έγραψε:
δεν μ αρει, δεν μ αρει, δεν μαρειιιι!!!!
georgaras gold member
Θέμα: Απ: υπολογιστης ταξιδιου?????? σε v strom???? οσοι ξερουν γερμανικα Τρι Δεκ 13 2011, 20:06
2FAST4U(GEORGES) έγραψε:
Hypersonic έγραψε:
δεν μ αρει, δεν μ αρει, δεν μαρειιιι!!!!
+650... +650... + 650...!!!
matsos13 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 41 Τόπος : ΑΘΗΝΑ - ΜΥΤΙΛΗΝΗ Registration date : 31/07/2011
Θέμα: Απ: υπολογιστης ταξιδιου?????? σε v strom???? οσοι ξερουν γερμανικα Τρι Δεκ 13 2011, 20:38
nikolasr200 έγραψε:
και γιατί να ακολουθήσουμε το μοτίβο των Γερμανών και να μην το πάμε ένα βήμα παραπάνω.. τι εννοώ..?? όλα αυτά να στέλνονται με bluetooth στο smart phone και να τα έχεις μπροστά σου σε ένα πολύ πιο φιλικό Interface..
υπερταχυτατε να σου πω αν η εναλλακτική που προτείνεις εχει μια διάφορα αρκετών χιλιάδων ευρό που δεν περισσεύουν τώρα χώρια αλλα τοσα για την βελτίωση του όποτε αν σου περισσεύουν κ δεν εχεις τι να τα κανεις δέχομαι δώρα, ας ειναι κ σε μετρητα βρε παιδι μου μιας κ δεν εχει βγει ακομα στην αγορα.
george kastoria Member
Θέμα: Απ: υπολογιστης ταξιδιου?????? σε v strom???? οσοι ξερουν γερμανικα Τρι Δεκ 13 2011, 20:51
ποιος κανει δωρα?θελουμε και εμεις αληθεια σε ποιο σταδιο ειναι το θεμα? το εχει μεταφραση κανεις?
nikolasr200 vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Αθήνα Registration date : 10/10/2010
Θέμα: Απ: υπολογιστης ταξιδιου?????? σε v strom???? οσοι ξερουν γερμανικα Τετ Δεκ 14 2011, 00:51
matsos13 έγραψε:
nikolasr200 έγραψε:
και γιατί να ακολουθήσουμε το μοτίβο των Γερμανών και να μην το πάμε ένα βήμα παραπάνω.. τι εννοώ..?? όλα αυτά να στέλνονται με bluetooth στο smart phone και να τα έχεις μπροστά σου σε ένα πολύ πιο φιλικό Interface..
υπερταχυτατε να σου πω αν η εναλλακτική που προτείνεις εχει μια διάφορα αρκετών χιλιάδων ευρό που δεν περισσεύουν τώρα χώρια αλλα τοσα για την βελτίωση του όποτε αν σου περισσεύουν κ δεν εχεις τι να τα κανεις δέχομαι δώρα, ας ειναι κ σε μετρητα βρε παιδι μου μιας κ δεν εχει βγει ακομα στην αγορα.
χαχα..τίποτα συγκεκριμένο..και πολλά..βασικά το ανακίνησα πιο πολύ για να σας ταράξω.. αν και για να είμαι ειλικρινής, σε στιγμές άκυρου περισυλλογισμού, και επειδή κάτι λέγαμε για τον man_OS για πολυόργανο και τέτοια..έσκασε μέσα η ιδέα what if..??
και θα συμφωνήσω με τα άλλα παιδιάααα ούτε εμένα μ'αρέσει το 2012......ακόμα..!!
k0panos Member
Θέμα: Απ: υπολογιστης ταξιδιου?????? σε v strom???? οσοι ξερουν γερμανικα Τετ Δεκ 14 2011, 14:49
Παίδες το vstrom έχει καμία θύρα obd 2?
gmavrid gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Σέρρες-Θεσσαλονίκη Registration date : 20/02/2008
Θέμα: Απ: υπολογιστης ταξιδιου?????? σε v strom???? οσοι ξερουν γερμανικα Τετ Δεκ 14 2011, 14:55
Έχει την κλασσική SDS θύρα στην οποία συνδέεται με το διαγνωστικό της suzuki ή με το obd tool της HEALTECH που έχουν πάρει αρκετοί...
Στα μοντέλα προ ABS βρίσκεται στο πίσω αριστερό φτερό. Στα μοντέλα με ABS βρίσκεται δεξιά μποστά από τη σέλα και κάτω από το τεπόζιτο...
Τι ακριβώς ψάχνεις?
k0panos Member
Θέμα: Απ: υπολογιστης ταξιδιου?????? σε v strom???? οσοι ξερουν γερμανικα Τετ Δεκ 14 2011, 18:18
Για το αυτοκίνητο έχω πάρει ένα απίστευτο όργανάκι και διαγνωστικο και κατανάλωσης και τριπ κομπιουτερ κτλ! αλλά είναι για 4τροχα αλλα δεν νομίζω να έπαιζε πρόβλημα και το 2τροχο! η θύρα όμως είναι obd2 και είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο! βάζεις κυβικά κινητήρα ,καύσιμο, χωρητικότητα ρεζερβουάρ και έχει και προσοστό ρύθμισης απόκλισης απο τα πραγματικά για να μην έχεις σφάλμα!
ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ αλλά μόνο για οχήματα με OBD2
Θέμα: Απ: υπολογιστης ταξιδιου?????? σε v strom???? οσοι ξερουν γερμανικα Δευ Ιαν 02 2012, 23:50
κανενα νεο απο τη μεταφραση εχουμαι??????
V - NIGHTHAWK vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 40 Τόπος : Από τον άλλο κόσμο κουφάλες..... κάμπος Registration date : 06/07/2011
Θέμα: Απ: υπολογιστης ταξιδιου?????? σε v strom???? οσοι ξερουν γερμανικα Τρι Ιαν 03 2012, 13:39
xanthos έγραψε:
ξερω καποιον που ισως να καταφερει να μεταφρασει απο τα Γερμανικα, μολις εχω νεα θα σας πω.
Καλησπέρα παιδιά.... εγω εχω το ξάδερφό μου που ξέρει Γερμανικά καλύτερα και απο Ελληνικά.....θέλετε να σας βοηθήσω?
Θέμα: Απ: υπολογιστης ταξιδιου?????? σε v strom???? οσοι ξερουν γερμανικα Τρι Ιαν 03 2012, 15:18
cromellarisa έγραψε:
xanthos έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά.... εγω εχω το ξάδερφό μου που ξέρει Γερμανικά καλύτερα και απο Ελληνικά.....θέλετε να σας βοηθήσω?
Αν μπωρει κ θελει κανε του πασα το κειμενο απο το σαιτ να μας πει τι εχουν κανει οι γερμανοι με το arduino να αρχισουμε απο καπου.
V - NIGHTHAWK vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 40 Τόπος : Από τον άλλο κόσμο κουφάλες..... κάμπος Registration date : 06/07/2011
Θέμα: Απ: υπολογιστης ταξιδιου?????? σε v strom???? οσοι ξερουν γερμανικα Τρι Ιαν 03 2012, 16:02
matsos13 έγραψε:
cromellarisa έγραψε:
xanthos έγραψε:
Αν μπωρει κ θελει κανε του πασα το κειμενο απο το σαιτ να μας πει τι εχουν κανει οι γερμανοι με το arduino να αρχισουμε απο καπου.
επειδή τα διάβασα σχεδόν όλα πιο σαητ συγκεκριμένα??
Θέμα: Απ: υπολογιστης ταξιδιου?????? σε v strom???? οσοι ξερουν γερμανικα Τρι Ιαν 03 2012, 17:37
cromellarisa έγραψε:
matsos13 έγραψε:
cromellarisa έγραψε:
xanthos έγραψε:
επειδή τα διάβασα σχεδόν όλα πιο σαητ συγκεκριμένα??