|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
| Θέμα: Απ: Αποστάτες για καθρέφτες Τρι Σεπ 27 2011, 19:04 | |
| Όχι ρε γαμοτο! Τώρα το είδα! Περισσεύει κανένα ζευγάρι ρε παιδιά και για εμένα? _________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
nikosdll Member
| Θέμα: Καλησπέρα Τρι Σεπ 27 2011, 19:08 | |
| Τους αποστάτες στην φώτο που τους βρίσκομαι παιδια΄? Θα ανέβω Χαϊδάρι την Πέμπτη.... |
|
| |
kgalano vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : Άγιος Δημήτριος Registration date : 04/08/2010
| Θέμα: Απ: Αποστάτες για καθρέφτες Τρι Σεπ 27 2011, 19:26 | |
| - narcissus έγραψε:
Όχι ρε γαμοτο! Τώρα το είδα! Περισσεύει κανένα ζευγάρι ρε παιδιά και για εμένα? Εμένα μου περισσεύει ένα ζευγάρι αν τελικά βάλλουμε όλοι από έναν. Είμαστε: msp, kgalano, socrates, gorillaz_gr. Αν γίνει έτσι ενημερώνω σχετικά. - nikosdll έγραψε:
- Τους αποστάτες στην φώτο που τους βρίσκομαι παιδια΄? Θα ανέβω Χαϊδάρι την Πέμπτη....
Tους χτύπησαμε στο ebay. |
|
| |
narcissus moderator
| Θέμα: Απ: Αποστάτες για καθρέφτες Τρι Σεπ 27 2011, 20:25 | |
| - kgalano έγραψε:
Εμένα μου περισσεύει ένα ζευγάρι αν τελικά βάλλουμε όλοι από έναν.
_________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
narcissus moderator
| Θέμα: Απ: Αποστάτες για καθρέφτες Δευ Οκτ 03 2011, 21:07 | |
| _________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
georgaras gold member
| Θέμα: Απ: Αποστάτες για καθρέφτες Δευ Οκτ 03 2011, 21:27 | |
| |
|
| |
LARRY Member
| Θέμα: Απ: Αποστάτες για καθρέφτες Δευ Οκτ 03 2011, 21:40 | |
| Πιστεύω ότι οι καθρέπτες μας χρειάζεται να βγούν και λίγο έξω.Θα προτιμούσα αυτούς http://www.vstrom.info/Smf/index.php/topic,6019.0.html Λίγο πιο ακριβοί αλλά πιστεύω καλύτεροι. |
|
| |
msp vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : Athens, Ellas - Shantou, China Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Αποστάτες για καθρέφτες Τρι Οκτ 04 2011, 11:43 | |
| Ήρθανε σήμερα οι αποστάτες!!!! Ρε τι μαμάτοι που είναι οι Κινέζοι ρεεεεεε! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποστάτες για καθρέφτες Τρι Οκτ 04 2011, 12:38 | |
| Λογικα τοτε πρεπει ναρθει οπου ναναι και η δικη μου παραγγελια... Για να δουμε ποσο πιο αργα ειναι τα ΕΛΤΑ του Αγιου Δημητριου.. |
|
| |
Ηλικία : 48 Τόπος : Athens, Ellas - Shantou, China Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Αποστάτες για καθρέφτες Τρι Οκτ 04 2011, 14:02 | |
| - kgalano έγραψε:
- Λογικα τοτε πρεπει ναρθει οπου ναναι και η δικη μου παραγγελια... Για να δουμε ποσο πιο αργα ειναι τα ΕΛΤΑ του Αγιου Δημητριου..
Mήπως επειδή είχες πιο πολλούς αποστάτες σε καθυστερήσανε οι τελωνειακοί λόγω βάρους! Τί να πω! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποστάτες για καθρέφτες Τρι Οκτ 04 2011, 14:28 | |
| - msp έγραψε:
- kgalano έγραψε:
- Λογικα τοτε πρεπει ναρθει οπου ναναι και η δικη μου παραγγελια... Για να δουμε ποσο πιο αργα ειναι τα ΕΛΤΑ του Αγιου Δημητριου..
Mήπως επειδή είχες πιο πολλούς αποστάτες σε καθυστερήσανε οι τελωνειακοί λόγω βάρους! Τί να πω! Ενας επιπλεον απο τους δικους σου ηταν, ποσο βαρος ναναι... Τεσπα αναμενουμε και βλεπουμε. Τελικ θα βαλλεις και τους 2; |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποστάτες για καθρέφτες Τρι Οκτ 04 2011, 14:44 | |
| Έβαλα το ένα ζευγάρι, αλλά ακόμα δεν οδήγησα για να είμαι σίγουρος. Σε στάση καλό μου φαίνεται το ύψος, αλλά θέλω να δω και οδηγικά! |
|
| |
socrates vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Αθήνα, Χαλκίδα Registration date : 25/06/2010
| Θέμα: Απ: Αποστάτες για καθρέφτες Τρι Οκτ 04 2011, 15:09 | |
| Μακάρι να έρθουν σύντομα! Αύριο λογικά θα πάω και από πλέριο. |
|
| |
stevevai
| Θέμα: Απ: Αποστάτες για καθρέφτες Παρ Οκτ 07 2011, 15:19 | |
| επειδη ψαχνω πολυ καιρο και εγω για αποστατες ρε αλανια και εχω βρει μονο της motech που βγαινουν και λιγο εξω αλλα ειναι κοντα στα 50 ευρω,αν μπορει καποιος απο σας που εβαλε που παραλαβατε ας ανεβασει μια photo |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποστάτες για καθρέφτες Κυρ Οκτ 09 2011, 16:45 | |
| - stevevai έγραψε:
- επειδη ψαχνω πολυ καιρο και εγω για αποστατες ρε αλανια και εχω βρει μονο της motech που βγαινουν και λιγο εξω αλλα ειναι κοντα στα 50 ευρω,αν μπορει καποιος απο σας που εβαλε που παραλαβατε ας ανεβασει μια photo
Θα βάλω το βράδυ! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποστάτες για καθρέφτες Κυρ Οκτ 09 2011, 17:58 | |
| - msp έγραψε:
- stevevai έγραψε:
- επειδη ψαχνω πολυ καιρο και εγω για αποστατες ρε αλανια και εχω βρει μονο της motech που βγαινουν και λιγο εξω αλλα ειναι κοντα στα 50 ευρω,αν μπορει καποιος απο σας που εβαλε που παραλαβατε ας ανεβασει μια photo
Θα βάλω το βράδυ! Επειδή πάει για βροχή και την έχω κουκουλωμένη. βάζω φωτογραφία της συσκευασίας! |
|
| |
narcissus moderator
| Θέμα: Απ: Αποστάτες για καθρέφτες Δευ Οκτ 10 2011, 09:25 | |
| Τελικά περίσσεψε και για εμένα ένα ζευγάρι ρε παιδιά? _________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποστάτες για καθρέφτες Δευ Οκτ 10 2011, 16:17 | |
| - narcissus έγραψε:
Τελικά περίσσεψε και για εμένα ένα ζευγάρι ρε παιδιά? Κανονίστηκε! |
|
| |
stevevai
| Θέμα: Απ: Αποστάτες για καθρέφτες Τρι Οκτ 11 2011, 00:29 | |
| - msp έγραψε:
- msp έγραψε:
- stevevai έγραψε:
Θα βάλω το βράδυ! Επειδή πάει για βροχή και την έχω κουκουλωμένη. βάζω φωτογραφία της συσκευασίας!
ευχαριστω για τη fotο περιμενω εντυπωσεις ... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποστάτες για καθρέφτες Τρι Οκτ 11 2011, 01:26 | |
| Μέχρι να βάλω φώτο της μηχανής, σαν αποστάτες είναι καλαίσθητοι, το μαύρο χρώμα ταιριάζει και ουσιαστικά δίνουν 2 πόντους ύψος! |
|
| |
narcissus moderator
| Θέμα: Απ: Αποστάτες για καθρέφτες Τρι Οκτ 11 2011, 15:14 | |
| Τελικά η απορία μας είναι εύλογη…Όλα τα καλά παιδιά έχουν ? Ή
Όλα τα έχουν καλά παιδιά?
Μιχάλη, (msp), 10.000.000.000,000 ευχαριστώ….. …..τσίμπα και μερικά like!!!!!!!!!!!!!!!! _________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποστάτες για καθρέφτες Τρι Οκτ 11 2011, 17:38 | |
| Όπως έχω πει, ένας καφές δεν θα με ρίξει έξω Άντε με το καλό να σου φτάσουν να τους βάλεις! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποστάτες για καθρέφτες Πεμ Οκτ 13 2011, 14:47 | |
| Οι αποστάτες σε χρήση! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποστάτες για καθρέφτες Κυρ Οκτ 23 2011, 17:25 | |
| Σήμερα έβαλα και εγώ τους δικούς μου αποστάτες. Μόλις 2 εκ. πιο ψηλά οι καθρέφτες αλλά πλέον έχω πολύ καλύτερο οπτικό πεδίο προς τα πίσω. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα. Και κάποιες φωτό: |
|
| |
nikos147 vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 06/08/2010
| Θέμα: Απ: Αποστάτες για καθρέφτες Δευ Οκτ 24 2011, 07:50 | |
| Παιδια από Ελλάδα που μπορω να βρω και εγω τετοιου ειδους αποστάτες??
Επίσης, μιας και πρόσφατα έβαλα aftermarket καθρεπτες, ηθελα να ρωτησω εαν εχετε πρόβλημα με την διαφορα ύψους αριστερα-δεξια...εμενα στην δεξια μερια η υποδοχη στην οποια βιδωνει ο καθρεπτης ειναι 2cm ψηλοτερα σε σχεση με την αριστερη και ετσι δεν μπορω να φέρω στο ίδιο ύψος τους καθρέπτες με τίποτα...εχει κανεις το ιδιο πρόβλημα?? |
|
| |
|