| Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Perrakis vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 40 Τόπος : Heraklion, Crete Registration date : 15/08/2010
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιαν 04 2012, 13:55 | |
| - pitsirikas έγραψε:
- Kαι δε παμε κατα τις 18.00 ειναι καλα??
Εγώ είμαι μέσα ΚΤΕΟ 18.00 αναχώρηση 18.15, Γιάννη κράτα μου τη φίσα του συναγερμού!! |
|
| |
black-v vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 02/01/2010
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιαν 04 2012, 15:40 | |
| |
|
| |
geo vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιαν 04 2012, 16:04 | |
| Εγώ δεν μπορώ άγιο όποιος θέλει Ηράκλειο θα πάω στου θειου μου 8.00 να πιο μια ρακή .
|
|
| |
sakismip vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιαν 04 2012, 16:20 | |
| α ρε παλιόπαιδα......ζηλεύω ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιαν 04 2012, 16:25 | |
| - geo έγραψε:
- Εγώ δεν μπορώ άγιο όποιος θέλει Ηράκλειο θα πάω στου θειου μου 8.00 να πιο μια ρακή .
αμα ειναι για 1 ρακη ......δεν ερχομαι ...... |
|
| |
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιαν 04 2012, 17:24 | |
| τελικά τι θα κάνετε; θα έρθετε στον άγιο ή θα πάτε στο θείο του γιώργου; οϊ πράμα άλλο, αλλά να κατέχω ήντα να πώ στο κοπέλι. |
|
| |
Perrakis vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 40 Τόπος : Heraklion, Crete Registration date : 15/08/2010
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιαν 04 2012, 17:32 | |
| Παίρνω τον πιτσιρικά τηλ και επικοινωνω μέσω τηλ. Μανόλη!
|
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιαν 04 2012, 17:51 | |
| μάγκες εδώ γιάγυρα από τα "χωράφια"... καλό δρόμο να έχετε με δεν κλουθώ, θα παω για ρακές εδώ κοντά... τζέο κράτα μια θέση ζεστή! |
|
| |
JEFFakhs vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Volos-->Piraeus-->Heraklion-->? Registration date : 28/09/2008
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιαν 04 2012, 18:04 | |
| ......κι εγω για θείο-geo είμαι μέσα......! ΚΑΛΗ ΒΟΛΤΑ σε όσους άρουνε για Άγιο καιιιιιιι.......... ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ!!!!Υ.Γ. χαιρετίσματα στο Γιώργο (to nou)! |
|
| |
painterakis gold member
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιαν 04 2012, 18:34 | |
| το λοιπόν, καλά να περάσετε και το νού σας. ο άγιος ... άκυρο μιας και μόνο ο περράκης ήθελε, ο γιώργος (το νού σου) εδά γυρίζει απο ηράκλειο που είχε δουλειές και δε ξαναγυρίζει πίσω, οπότε καλά κρασά :drunken: |
|
| |
to nou sou vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιαν 04 2012, 23:09 | |
| παληκαρια σορρυ αν σας αναστατωσα αλλα δεν μπορω να τα προλαβω ολα...απο το μεσημερι 1200 μεχρι και 1830 ημουνα γουβες σε εκπαιδευτικες βολες με το σκοπευτικο συλλογο λασιθιου... και μαλιστα με ξενο οχημα...την επομενη φορα που θα κατεβω, με την βοηθεια του θεου το πασχα, θα καταφερω πιστευω να σας γνωρισω σιγουρα...την κυριακη φευγω επιστροφη στην πρωτευουσα... μεχρι τοτε μανωλη πιστευω εμεις οι δυο απο λασιθι μερια θα πιουμε τον καφε μας στον αγιο... θα προλαβουμε εεεεε? |
|
| |
painterakis gold member
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιαν 04 2012, 23:21 | |
| - to nou sou έγραψε:
- μεχρι τοτε μανωλη πιστευω εμεις οι δυο απο λασιθι μερια θα πιουμε τον καφε μας στον αγιο...
θα προλαβουμε εεεεε? γιώργο, τη μετακόμιση την τελειώσαμε και απο αύριο είμαι free. οπότε το πρωϊ/μεσημέρι κατέβα άγιο να πιούμε καφέ στο λιμάνι ή ανεβαίνω νεάπολη για καφέ στη πλατεία. πάρε τηλέφωνο όποτε έχεις χρόνο. |
|
| |
to nou sou vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιαν 04 2012, 23:31 | |
| - painter έγραψε:
- to nou sou έγραψε:
- μεχρι τοτε μανωλη πιστευω εμεις οι δυο απο λασιθι μερια θα πιουμε τον καφε μας στον αγιο...
θα προλαβουμε εεεεε? γιώργο, τη μετακόμιση την τελειώσαμε και απο αύριο είμαι free. οπότε το πρωϊ/μεσημέρι κατέβα άγιο να πιούμε καφέ στο λιμάνι ή ανεβαίνω νεάπολη για καφέ στη πλατεία. πάρε τηλέφωνο όποτε έχεις χρόνο. μανωλη αν οχι αυριο, γιατι παιζει να παω χανια, δουλεια με το σκοπευτικο σιγουρα τα φωτα ...θα μιλησουμε σιγουρα ή κατεβαινω ή ανεβαινεις οτι γουσταρεις... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Πεμ Ιαν 05 2012, 09:27 | |
| - to nou sou έγραψε:
- painter έγραψε:
- to nou sou έγραψε:
θα προλαβουμε εεεεε? γιώργο, τη μετακόμιση την τελειώσαμε και απο αύριο είμαι free. οπότε το πρωϊ/μεσημέρι κατέβα άγιο να πιούμε καφέ στο λιμάνι ή ανεβαίνω νεάπολη για καφέ στη πλατεία. πάρε τηλέφωνο όποτε έχεις χρόνο. μανωλη αν οχι αυριο, γιατι παιζει να παω χανια, δουλεια με το σκοπευτικο σιγουρα τα φωτα ...θα μιλησουμε σιγουρα ή κατεβαινω ή ανεβαινεις οτι γουσταρεις... ε κανονίσετε πότε μπορείτε να κάνουμε ένα βολταράκι να τα πούμε |
|
| |
painterakis gold member
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Πεμ Ιαν 05 2012, 10:12 | |
| - mikios έγραψε:
- to nou sou έγραψε:
- painter έγραψε:
- to nou sou έγραψε:
θα προλαβουμε εεεεε? γιώργο, τη μετακόμιση την τελειώσαμε και απο αύριο είμαι free. οπότε το πρωϊ/μεσημέρι κατέβα άγιο να πιούμε καφέ στο λιμάνι ή ανεβαίνω νεάπολη για καφέ στη πλατεία. πάρε τηλέφωνο όποτε έχεις χρόνο. μανωλη αν οχι αυριο, γιατι παιζει να παω χανια, δουλεια με το σκοπευτικο σιγουρα τα φωτα ...θα μιλησουμε σιγουρα ή κατεβαινω ή ανεβαινεις οτι γουσταρεις... ε κανονίσετε πότε μπορείτε να κάνουμε ένα βολταράκι να τα πούμε συνεννοηθήτε ήντα θέλετε να κάμετε πρώτα (γιατί και οψές ήταν να έρθουν ανατολικά αλλά στις 6 κανείς δεν ήκαμε τη κίνηση) και εμείς πολύ εύκολα κανονίζουμε. πάντως τα Φώτα άμα σας φαίνεται μακρυά ο Άγιος, μπορούμε να έρθουμε Ηράκλειο που είναι κοντά για μας. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Πεμ Ιαν 05 2012, 10:14 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Πεμ Ιαν 05 2012, 14:32 | |
| |
|
| |
almeros Member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 06/01/2010
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Πεμ Ιαν 05 2012, 15:32 | |
| έχω πρόταση για Σμάρι, σε καφενείο ενός ξαδέρφου μου.
αν θέλετε, πείτε το να τον ενημερώσω για την επιδρομή.
μέσα εγώ κι ο mpouxlios και 1-2 guest star |
|
| |
badouras vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 58 Τόπος : Αγ.Παρασκευή-Αττική Registration date : 08/05/2009
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιαν 11 2012, 09:57 | |
| Καφεδάκι σήμερα, δε θα παίξει ??? |
|
| |
paitos gold member
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιαν 11 2012, 10:45 | |
| Ασε Αντωνη ψαχνομαστε για την πιτα τωρα... δεν εψησες ποπκορν ακομα? |
|
| |
sakismip vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιαν 11 2012, 11:09 | |
| - badouras έγραψε:
Καφεδάκι σήμερα, δε θα παίξει ??? τώρα εσύ γιατί τους ανοίγεις θέματα..... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιαν 11 2012, 12:07 | |
| - sakismip έγραψε:
- badouras έγραψε:
Καφεδάκι σήμερα, δε θα παίξει ???
τώρα εσύ γιατί τους ανοίγεις θέματα..... το απογευμα θα πεσει το ποσταρισμα ...... |
|
| |
kyriakos II vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 45 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 26/06/2011
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιαν 11 2012, 12:45 | |
| - badouras έγραψε:
Καφεδάκι σήμερα, δε θα παίξει ??? αντωνη δεν αγχονωμαστε.... σιγα-σιγα θα γινουν ολα..... χαλλλλλλαρα που λενε και οι φιλοι μας οι σαλονικεις..... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιαν 11 2012, 15:06 | |
| όλοι στου μπάρμπα του τζέο στις 20:00!!!!
Έτσι, γιατί αν κάνουμε ότι και στην πίτα... θα μας βγάλει ο μαύρος διαδρομή... :drunken: |
|
| |
Rory moderator
| |
| |
| Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! | |
|