Αν θέλετε να μας κρατήσει 19.00 να δούμε και τον αγώνα από την αρχη!!!!!!!!
Καθήστε αναπαυτικά όπου είστε και δείτε το Α' ημίχρονο.......
....εκεί κατα το 35' ξεκινάτε να ντύνεστε.....
....γύρω στο 40-42' βαζετε δεξιά και αριστερη μπότα βλέποντας ΤιΒί......
....κατά το 45' + τζι καθυστερήσεις να έχετε το μπρελόκ με τα κλειδιά στο χέρι και με ελαφρα πηδηματάκια κατευθυνθείτε προς την εξώπορτα χωρις να παίρνετε το βλέμμα σας απο την ΤιΒι........
....με το που σφυράει το Α' ημιχρόνιο ξαμολιέστε στο μηχανάκι και βουρ για το μπαρμπατουΤΖΕΟ........η ωρα θα έχει κοντέψει 20:00 οπότε και θα έχετε λάβει ήδη θέση στο μπαρμπατουΤΖΕΟ για την απροσκοπτη παρακολούθηση του Β' ημιχρονίου παρέα με πιατάκια,μεζεδάκια,ρακάκια και λοιπά..........γηπεδικά!!!
badouras vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 58 Τόπος : Αγ.Παρασκευή-Αττική Registration date : 08/05/2009
Πρώτη θέση και η ρακί αλλά τώρα τελευταία ενω υπερασπιζόμουν τον dimitrisV (ότι δεν τρώει πολυ και τζάμπα του εχουν βγάλει το όνομα) μου φαίνεται ότι θέλει κάνα πιάτο στο κεφάλι γιατί το παρακάνει!!!!!!!!!! Πιατο γεμάτο πέρνει άδειο το γυρίζει!!!!!!! Την τελευταία φορά κόντεψε να τα βουτάει και από άλλα τραπέζια!!!!!!!!!! Η μ@λ@κια δε, έιναι ότι και μακριά του να κάτσεις πάλι δεν προλαβαίνεις τίποτα!!!!!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Perrakis στις Τετ Δεκ 14 2011, 14:59, 1 φορά
dimitrisv vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηρακλειο ΚΡΗΤΗΣ Registration date : 15/04/2009
Ελάτε εγώ δουλέυω πήρα και ένα παριζάκι 750γρ. και πατατούλες για όλους εκτός τον Μήτσο, Υπόψιν ότι το ποδόσφαιρο τελειώνει 21.00, δεν θα γίνεται χαμός αλλά θα έχω αναγκάστικα ήχο από μπάλα μέχρι εκείνη την ώρα!!!!
kyriakos II vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 45 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 26/06/2011