| Και ναι .......... βρέθηκε και 2ο συνεργείο ....."Ο ΜΙΧΑΛΗΣ & ΣΙΑ" | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
lakism Member
| Θέμα: Και ναι .......... βρέθηκε και 2ο συνεργείο ....."Ο ΜΙΧΑΛΗΣ & ΣΙΑ" Πεμ Σεπ 15 2011, 17:10 | |
| Μετά από το επιτυχημένο σέρβις που είχα πραγματοποιήσει στο καταπληκτικό συνεργείο
"Ο ΣΩΤΗΡΗΣ"
http://vstromhellas.forumgreek.com/t12914-topic στα 18000 χλμ ,
ψάχνοντας έφτασα στα χνάρια και δεύτερου καταπληκτικού συνεργείου
" Ο ΜΙΧΑΛΗΣ & ΣΙΑ " . όπου ΣΙΑ ο γιος του ο Γιώργος
τώρα στα 24000 χλμ που έχω φτάσει έπρεπε να πραγματοποιήσω τις εξής εργασίες,
αλλαγή λάδια, φίλτρο λαδιού, φίλτρο αέρος, μπουζί, σχετικό καθάρισμα, συσφύξεις, κ.τ.λ.
λοιπόν τηλ την Τετάρτη 2:00 μ.μ. στον κ. Μιχάλη .......... έχω αυτό και αυτό .........
- τι ώρα μπορώ να περάσω κ. Μιχάλη από το <χειρουργικό σας τραπέζι> και να πραγματοποιήσω τις εργασίες
- χμ....... μπορείς σε κανένα μισάωρο, μέχρι να βάλω τα παιδιά να φάνε (3 τον αριθμό, ζωή να ΄χουνε);
- φυσικά και μπορώ, λοιπόν κ. Μιχάλη ....... με το συμπάθιο κι όλας ...... χμ ..... πόσο περίπου το
βλέπεται να κοστολογείται όλη η εργασία;
ακολουθεί σιωπή μερικών δευτερολέπτων ..... και
- άκου νεαρέ .... έχουμε και λέμε λάδιααααα, φίλτροοοοο, μποζίιιιιι ............. λοιπόν όλα
μαζί, ένα " ΦΡΕΝΤΟ ΚΑΠΟΤΣΙΝΟ ΠΑΓΩΜΕΝΟ " και γρήγορα...... ά και που είσαι ..... από επώνυμο μαγαζί εννοείται
- μα μα μαλιστα κυρ Μιχάλη
Λοιπόν από εκεί και πέρα η ιστορία συνεχίζετε με φωτό Μιχάλη φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για την καλή σου παρέα
και για τον χρόνο σου ....... που αφιέρωσες σε μένα
ά και που είστε.......... επισκεφθείτε τον είναι πολύ καλός |
|
| |
DIM RAFT
Ηλικία : 38 Τόπος : Λιβαδειά Βοιωτίας Registration date : 10/08/2011
| Θέμα: Απ: Και ναι .......... βρέθηκε και 2ο συνεργείο ....."Ο ΜΙΧΑΛΗΣ & ΣΙΑ" Πεμ Σεπ 15 2011, 18:17 | |
| Ελπίζω αυτό που ρίχνετε στην αλυσίδα να μην είναι WD40....... |
|
| |
foteinos vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 58 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΛΑΡΙΣΑ Registration date : 15/05/2010
| Θέμα: Απ: Και ναι .......... βρέθηκε και 2ο συνεργείο ....."Ο ΜΙΧΑΛΗΣ & ΣΙΑ" Πεμ Σεπ 15 2011, 18:52 | |
| |
|
| |
tolismark vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Και ναι .......... βρέθηκε και 2ο συνεργείο ....."Ο ΜΙΧΑΛΗΣ & ΣΙΑ" Πεμ Σεπ 15 2011, 19:13 | |
| Σούπερ.......έχουμε κανένα τέτοιο μάστορα στα Χανιά ρε παιδιά!!! |
|
| |
mike73
| Θέμα: Απ: Και ναι .......... βρέθηκε και 2ο συνεργείο ....."Ο ΜΙΧΑΛΗΣ & ΣΙΑ" Πεμ Σεπ 15 2011, 19:27 | |
| |
|
| |
Bretsos gold member
Τόπος : Φυλακισμένος στην Αθήνα... Registration date : 06/03/2009
| Θέμα: Απ: Και ναι .......... βρέθηκε και 2ο συνεργείο ....."Ο ΜΙΧΑΛΗΣ & ΣΙΑ" Πεμ Σεπ 15 2011, 19:31 | |
| - tolismark έγραψε:
- Σούπερ.......έχουμε κανένα τέτοιο μάστορα στα Χανιά ρε παιδιά!!!
Ο Σταυρουλάκης....................... να βάλω και άλλες τελείες? |
|
| |
Bretsos gold member
Τόπος : Φυλακισμένος στην Αθήνα... Registration date : 06/03/2009
| Θέμα: Απ: Και ναι .......... βρέθηκε και 2ο συνεργείο ....."Ο ΜΙΧΑΛΗΣ & ΣΙΑ" Πεμ Σεπ 15 2011, 19:32 | |
| Έτσι σας γουστάρω!! Μπράβο στον Μιχάλη!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Και ναι .......... βρέθηκε και 2ο συνεργείο ....."Ο ΜΙΧΑΛΗΣ & ΣΙΑ" Πεμ Σεπ 15 2011, 19:53 | |
| - Bretsos έγραψε:
- tolismark έγραψε:
Ο Σταυρουλάκης....................... να βάλω και άλλες τελείες? Δεν θέλω τόσο καλό......................... να βάλω και άλλες τελέιες? |
|
| |
paitos gold member
| Θέμα: Απ: Και ναι .......... βρέθηκε και 2ο συνεργείο ....."Ο ΜΙΧΑΛΗΣ & ΣΙΑ" Πεμ Σεπ 15 2011, 22:09 | |
| - tolismark έγραψε:
- Bretsos έγραψε:
- tolismark έγραψε:
Ο Σταυρουλάκης....................... να βάλω και άλλες τελείες? Δεν θέλω τόσο καλό......................... να βάλω και άλλες τελέιες? Αν και χαλαμε το ποστ του Κυρ Μιχαλη!! Για λιγες ωρες εχασες ενα πολυ καλο σερβις που εκανα στη δικια μου σημερα, ριξε πουμου για οτι χρειαστεις!! Ολες οι κουκλες του φορουμ απο τα Χανια εχουν περασει απο τα χερακια μου. ααα το μαγαζι που τα φτιαχνουμε ειναι η παλια αποθηκη του Σταυρουλακη.............................................. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Και ναι .......... βρέθηκε και 2ο συνεργείο ....."Ο ΜΙΧΑΛΗΣ & ΣΙΑ" Πεμ Σεπ 15 2011, 22:59 | |
| - paitos έγραψε:
- tolismark έγραψε:
- Bretsos έγραψε:
- tolismark έγραψε:
Ο Σταυρουλάκης....................... να βάλω και άλλες τελείες? Δεν θέλω τόσο καλό......................... να βάλω και άλλες τελέιες? Αν και χαλαμε το ποστ του Κυρ Μιχαλη!!
Για λιγες ωρες εχασες ενα πολυ καλο σερβις που εκανα στη δικια μου σημερα, ριξε πουμου για οτι χρειαστεις!!
Ολες οι κουκλες του φορουμ απο τα Χανια εχουν περασει απο τα χερακια μου.
ααα το μαγαζι που τα φτιαχνουμε ειναι η παλια αποθηκη του Σταυρουλακη.............................................. Για service έχω ακόμα λίγα χιλίομετρα αλλά καφέ κερνάω όποτε θές.. |
|
| |
SOTHRHS vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 01/06/2008
| Θέμα: Απ: Και ναι .......... βρέθηκε και 2ο συνεργείο ....."Ο ΜΙΧΑΛΗΣ & ΣΙΑ" Παρ Σεπ 16 2011, 00:45 | |
| |
|
| |
sakis41
Registration date : 25/10/2010
| Θέμα: Απ: Και ναι .......... βρέθηκε και 2ο συνεργείο ....."Ο ΜΙΧΑΛΗΣ & ΣΙΑ" Κυρ Σεπ 18 2011, 23:16 | |
| - lakism έγραψε:
- Μετά από το επιτυχημένο σέρβις που είχα πραγματοποιήσει στο καταπληκτικό συνεργείο
"Ο ΣΩΤΗΡΗΣ"
http://vstromhellas.forumgreek.com/t12914-topic στα 18000 χλμ ,
ψάχνοντας έφτασα στα χνάρια και δεύτερου καταπληκτικού συνεργείου
" Ο ΜΙΧΑΛΗΣ & ΣΙΑ " . όπου ΣΙΑ ο γιος του ο Γιώργος
τώρα στα 24000 χλμ που έχω φτάσει έπρεπε να πραγματοποιήσω τις εξής εργασίες,
αλλαγή λάδια, φίλτρο λαδιού, φίλτρο αέρος, μπουζί, σχετικό καθάρισμα, συσφύξεις, κ.τ.λ.
λοιπόν τηλ την Τετάρτη 2:00 μ.μ. στον κ. Μιχάλη .......... έχω αυτό και αυτό .........
- τι ώρα μπορώ να περάσω κ. Μιχάλη από το <χειρουργικό σας τραπέζι> και να πραγματοποιήσω τις εργασίες
- χμ....... μπορείς σε κανένα μισάωρο, μέχρι να βάλω τα παιδιά να φάνε (3 τον αριθμό, ζωή να ΄χουνε);
- φυσικά και μπορώ, λοιπόν κ. Μιχάλη ....... με το συμπάθιο κι όλας ...... χμ ..... πόσο περίπου το
βλέπεται να κοστολογείται όλη η εργασία;
ακολουθεί σιωπή μερικών δευτερολέπτων ..... και
- άκου νεαρέ .... έχουμε και λέμε λάδιααααα, φίλτροοοοο, μποζίιιιιι ............. λοιπόν όλα
μαζί, ένα " ΦΡΕΝΤΟ ΚΑΠΟΤΣΙΝΟ ΠΑΓΩΜΕΝΟ " και γρήγορα...... ά και που είσαι ..... από επώνυμο μαγαζί εννοείται
- μα μα μαλιστα κυρ Μιχάλη μιχαλη να σου φερω και τη δικια μου : sakis 41 Λοιπόν από εκεί και πέρα η ιστορία συνεχίζετε με φωτό
Μιχάλη φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για την καλή σου παρέα
και για τον χρόνο σου ....... που αφιέρωσες σε μένα
ά και που είστε.......... επισκεφθείτε τον είναι πολύ καλός |
|
| |
| Και ναι .......... βρέθηκε και 2ο συνεργείο ....."Ο ΜΙΧΑΛΗΣ & ΣΙΑ" | |
|