|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
groi1000 vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Κλοπή.. Τετ Σεπ 14 2011, 14:40 | |
| Eγώ Φίλιππα εάν αντιληφθώ πως μου παίρνουν τη μηχανή απλά θα κάτσω χωρίς να κάνω τίποτα.Εφόσον το κράτος με αφήνει απροστάτευτο,δεν είμαι μαλάκας να πάω στον τάφο ή τη φυλακή για παλιοσίδερα,μα τω Θεό |
|
| |
vagman vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Αθήνα - Νότια Registration date : 30/07/2010
| Θέμα: Απ: Κλοπή.. Τετ Σεπ 14 2011, 14:42 | |
| [quote="mikios"] - groi1000 έγραψε:
- και τότε στα φίτζι που κυκλοφορούνε με παρεό και σαγιονάρα τι είναι
Εκεί στα Φίτζι δένουν τα κλεφτρόνια με το παρεό σε φοίνικα και τα χτυπάνε αλύπητα με την σαγιονάρα στον κ@λ@..... |
|
| |
gmavrid gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Σέρρες-Θεσσαλονίκη Registration date : 20/02/2008
| Θέμα: Απ: Κλοπή.. Τετ Σεπ 14 2011, 14:43 | |
| Μπορείς, βέβαια. αντί για όπλο να κατέβεις με παρεώ και σαγιονάρα και να του την "πέσεις": Θα τρομάξει και θα φύγει... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κλοπή.. Τετ Σεπ 14 2011, 14:54 | |
| - gmavrid έγραψε:
- Μπορείς, βέβαια. αντί για όπλο να κατέβεις με παρεώ και σαγιονάρα
και να του την "πέσεις": Θα τρομάξει και θα φύγει... Παλαμάκια με τις μπαντόφλες.... Σαν σφαίρες θα ακούγονται βραδιάτικα !!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κλοπή.. Τετ Σεπ 14 2011, 14:55 | |
| - vagman έγραψε:
- gmavrid έγραψε:
- Μπορείς, βέβαια. αντί για όπλο να κατέβεις με παρεώ και σαγιονάρα
και να του την "πέσεις": Θα τρομάξει και θα φύγει... Παλαμάκια με τις μπαντόφλες.... Σαν σφαίρες θα ακούγονται βραδιάτικα !!!! Οκ η πλακίτσα παίδες...Όταν όμως σου βγάλουνε στιλέτα ή όπλο να σε δώ |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κλοπή.. Τετ Σεπ 14 2011, 14:59 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κλοπή.. Τετ Σεπ 14 2011, 15:08 | |
| |
|
| |
matsos13 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 41 Τόπος : ΑΘΗΝΑ - ΜΥΤΙΛΗΝΗ Registration date : 31/07/2011
| Θέμα: Απ: Κλοπή.. Τετ Σεπ 14 2011, 17:28 | |
| Δικανο με χοντρο αλατι.... Δοκιμασμενο στο νησί ειναι το πιο ευκολο κ το πιο αποτελεσματικο. |
|
| |
nikolasr200 vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Αθήνα Registration date : 10/10/2010
| Θέμα: Απ: Κλοπή.. Τετ Σεπ 14 2011, 20:36 | |
| - groi1000 έγραψε:
- Spam on
Ρε παιδιά είμαστε απροστάτευτοι.Μόλις με πήρε φιλαράκι και μου είπε πως τον συνέλαβε η ΕΛΑΣ χθές βράδυ επειδή τόλμησε να υπερασπιστεί τη μηχανή του.Το παιδί μένει Ν.Φιλαδέλφεια και κατά τη μία που έφτανε στο σπίτι με το αμάξι είδε να του ''σηκώνουν'' τη μηχανή από την πυλωτή!Έδειρε τον έναν,οι άλλοι πρόλαβαν και έφυγαν με τη μηχανή μέσα σε κάποιο βάν αν κατάλαβα καλά και επειδή κάποιος ειδοποίησε την αστυνομία,όταν αυτή έφτασε με ΔΙΑΣ στο χώρο,τον βρήκανε να βαράει ακόμα το κωλοπαίδι και τον συνέλαβαν για ξυλοδαρμό,πρόκληση σωματικών βλαβών,απείθεια και δε συμμαζεύεται.Πάμε με τα καλά μας?Καλά κάνουν στην Αμερική και έχουν όπλα/νόμιμη άμυνα κτλ....
Spam off πάρε παράδειγμα το περιστατικό με τον ηλικιωμένο 74χρονο κάπου στην Πελοπόνησο που μόλις αντιλήφθηκε κλέφτες στο σπίτι του, σκότωσε τον ένα και φυλακίστηκε.. αντίστοιχο περιστατικό στην αγγλία, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού αθωώθηκε... αλλά εδώ είμαστε Ελλάδα... πρώτα ο πολιτικός, πρώτα ο μετανάστης, πρώτα οι πουτάνες στην Σωκράτους στην χώρα που γέννησε τη δημοκρατία ο λαός έρχεται δεύτερος, η υγεία τρίτη και η παιδεία τελευταία και καταιδρωμένη.. |
|
| |
zita
| Θέμα: Απ: Κλοπή.. Τετ Σεπ 14 2011, 22:43 | |
| Αλήθεια τί θα κάνατε αν ήσασταν στη θέση μου (πράγμα που απεύχομαι για όλους); Αν σας έκλεβαν τη μηχανή.....θα αγοράζατε άλλη ίδια; Άλλη μικρότερη; Άλλη καλύτερη; Θα περιμένατε μήπως βρεθεί; Δε θα αγοράζατε τίποτα; Τα σκέφτομαι...Πρακτικά το μηχανάκι εκτός των άλλων είναι και εργαλείο για τη δουλειά μου..Ρεαλιστικά κάποτε θα πάρω άλλο...Από την άλλη λεω, οκ..Πήρα άλλο..και τί; Θα το κλέψουνε κι αυτό; Οι καιροί αγριεύουνε όλο και περισσότερο πάντως... (Για το συνάδελφο toumpanos νομίζω είμαστε όλοι σίγουροι τί θα έκανε...... ) |
|
| |
dimitris k2 Member
Ηλικία : 37 Τόπος : ΑΓΡΙΝΙΟ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ Registration date : 06/09/2010
| Θέμα: Απ: Κλοπή.. Τετ Σεπ 14 2011, 22:58 | |
| Φιλε μου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να βρεις την καλη σου... οτι και να πω ειναι λιγο!!! Αν μου συνεβεναι εμενααυτο ειλικρινα δεν ξερω πως θα αντιδρουσα... Παλικαρια μετα απο αυτα που διαβασα ποιο πανω απο ολους σας εχετε ολοι δικαιο για ολες τις αντιδρασεις που θα επερνε ο καθενας!το θεμα ειναι οτι οτι και αν κανουμε παλι απροστατευτοι θα ειμαστε!! Και ποιος μου λεει εμενα οτι αν δω να μου σηκωνουν την μηχανη και τα πλακωσω στις κλωτσιες οτι την επομενη μερα δεν θα με περιμενουν σε καμοια γωνια 5 απο αυτους και να με καθαρισουν!!! Το χειροτερο απο ολα ειναι οτι εχουμε φτασει σε τετοιο σημειο που δεν μπορουμε να ειμαστε ασφαλεις πουθενα και δεν μπορεις να βρεις και το δικιος πουθενα!!! |
|
| |
δρ
| Θέμα: Απ: Κλοπή.. Πεμ Σεπ 15 2011, 22:32 | |
| Εύχομαι ολόψυχα κι εγώ φίλε μου να τη βρείς γρήγορα! Δεν μπορώ να φανταστώ τα συναισθήματα σου όταν το αντελήφθης... Μακριά μας... |
|
| |
|