msp vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : Athens, Ellas - Shantou, China Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Διάφορα Πεμ Σεπ 08 2011, 00:26 | |
| · Πήρα από το ebay μια Μηχανή του Χρόνου. Ήρθε ένα άδειο κουτί. Παίρνω τηλέφωνο, λέω πού είναι η μηχανή; Α, μου λένε, η μηχανή; Του χρόνου. · Η ζωή της Χιονάτης μέχρι να γνωρίσει το πριγκιπόπουλο ήταν πολύ βαρετή. Όλη μέρα μαμ, κακά και νάνοι. · Η δουλειά μου έχει πολύ άγχος. Κάθε μέρα σκάει κάτι. Ευτυχώς, δεν είμαι πυροτεχνουργός. · Όταν έχεις εξετάσεις στη σχολή των σεφ πρέπει οπωσδήποτε να ξέρεις απʼ έξω τις σάλτσες. Γιατί είναι σος. · Αν κάνει αλλαγή φύλου η Μπακογιάννη θα γίνει ντόρος · Ενός λεπρού σιγή για τους κατοίκους της Σπιναλόγκα · Υποθέτω ότι από τους Standard & Poorʼs με την Ελλάδα ασχολείται ο δεύτερος. · Έτσι όπως έχουμε γεμίσει το σπίτι με ΙΚΕΑ, αν η κρίση συνεχιστεί λίγο ακόμα θα κάνω το σκαμπό μου παξιμάδι. · Μερικές φορές νιώθω περικυκλωμένος από βλίτα που δεν μπορώ να τα ξεπεράσω. Ανυπέρβλητα. · Είχα ένα φίλο που έβγαλε τον ώμο του στην ελληνορωμαϊκή. Σε λαβή. Που λένε και οι Γάλλοι. · Ξέρεις κανένα καλό σουηδικό συγκρότημα; Ά, μπα... · Τα δύο μεγαλύτερα προσόντα μου είναι η μνήμη μου και ένα άλλο που δεν θυμάμαι τώρα · Μου αρέσει πολύ ο ήχος που κάνουν τα χαλασμένα GPS. Τον ακούω και χάνομαι. · Είναι καλός αυτός ο γιατρός για το Αλτσχάιμερ; Πήγαινε και θα με θυμηθείς. · Τι; ο Τάδε είναι γκέι; Αυτός δεν είναι παντρεμένος με ένα παιδί; Ε... όχι ακριβώς! Είναι παντρεμένος ΜΕ ένα παιδί. · Όμορφος νεαρός βουδιστής μοναχός: Ζεν πρεμιέ. |
|
stam gold member
Ηλικία : 40 Τόπος : πάνω στη σέλα... Registration date : 19/11/2009
| Θέμα: Απ: Διάφορα Πεμ Σεπ 08 2011, 02:37 | |
| |
|
terino gold member
| Θέμα: Απ: Διάφορα Πεμ Σεπ 08 2011, 09:29 | |
| |
|
black_hawk vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 37 Τόπος : ΠΑΤΡΑ - ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ Registration date : 10/03/2011
| Θέμα: Απ: Διάφορα Πεμ Σεπ 08 2011, 09:43 | |
| |
|
Eliaskat
Τόπος : Αθηνα Registration date : 04/05/2011
| Θέμα: Απ: Διάφορα Πεμ Σεπ 08 2011, 10:15 | |
| γελασαμε πρωι πρωι.... |
|
jk_prince vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Διάφορα Πεμ Σεπ 08 2011, 13:36 | |
| |
|
jimagic Member
Ηλικία : 47 Τόπος : Ηλίου Πόλη Registration date : 18/04/2008
| Θέμα: Απ: Διάφορα Πεμ Σεπ 08 2011, 18:55 | |
| Πολύ Δυνατά!!!
...αλλά και η υπογραφή του jk_prince τα σπάει!!! |
|
jk_prince vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Διάφορα Σαβ Σεπ 10 2011, 00:28 | |
| - jimagic έγραψε:
- Πολύ Δυνατά!!!
...αλλά και η υπογραφή του jk_prince τα σπάει!!! clopyright ειναι αλλα οντως με αγγιξε |
|