Θέμα: αυτοι οι ρωσσοι δε παιζονται Δευ Αυγ 22 2011, 20:59
εχει και ενα vstrom που την γλυτωνει στην τριχα στο 3:50'
Έχει επεξεργασθεί από τον/την akisdom στις Τρι Αυγ 23 2011, 11:27, 1 φορά
z0rbas Member
Ηλικία : 44 Τόπος : Βόλος-Λάρισα- ΒΑΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Registration date : 01/06/2010
Θέμα: Απ: αυτοι οι ρωσσοι δε παιζονται Δευ Αυγ 22 2011, 22:37
Οντως απαιχτοι.Παρεπιπτόντως στο 3΄50" μάλλον ειναι BMW RT και όχι στρομ. Άσχετο αλλα πολύ ον μπορντ καμερα ρε παιδάκι μου. Στο ατύχημα στο 7΄30" και τα δύο αυτοκίνητα που τράκαραν είχαν κάμερα
terino gold member
Θέμα: Απ: αυτοι οι ρωσσοι δε παιζονται Δευ Αυγ 22 2011, 23:44
z0rbas έγραψε:
Οντως απαιχτοι.Παρεπιπτόντως στο 3΄50" μάλλον ειναι BMW RT και όχι στρομ. Άσχετο αλλα πολύ ον μπορντ καμερα ρε παιδάκι μου. Στο ατύχημα στο 7΄30" και τα δύο αυτοκίνητα που τράκαραν είχαν κάμερα
Το θεωρούν δεδομένο πλέον ότι θα κάνουν μαλακία και συναγωνίζονται ποιος θα βιντεοσκοπήσει την καλύτερη!!
msp vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : Athens, Ellas - Shantou, China Registration date : 27/10/2009
Θέμα: Απ: αυτοι οι ρωσσοι δε παιζονται Τρι Αυγ 23 2011, 00:55
Θα πάω να ανοίξω ασφαλιστική στη Ρωσία!
ΓιαννηςΚ9 Member
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Registration date : 12/11/2009
Θέμα: Απ: αυτοι οι ρωσσοι δε παιζονται Τρι Αυγ 23 2011, 01:47
msp έγραψε:
Θα πάω να ανοίξω ασφαλιστική στη Ρωσία!
Εγω φαναρτζιδικο..!!! Να μου στελνεις και κανενα πελατη..!!!
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
Θέμα: Απ: αυτοι οι ρωσσοι δε παιζονται Τρι Αυγ 23 2011, 02:22
πιστευω οτι επειδή γίνονται συχνά ατυχήματα όλοι πρέπει να έχουν κάμερες να καταγράφουν το γεγονός.
πιστεύω οτι πρέπει να περάσουν απο οφθαλμίατρο. δε μπορείς να μην βλέπεις το κόκκινο. σε κάποια σημεία βλέπεις και έχει ανάψει το πράσινο, δε ξεκινούν αμέσως και ο άλλος περνά με κόκκινο. δε μπορείς να μην ξέρεις τον όγκο του οχήματος σου. βλέπεις και θέλουν ντέ και καλά να περάσουν.
πρέπει να μάθουν οτι δεν αλλάζεις 4 λουρίδες με τη μία, δε σταματάς όπου θές και όταν ανάβουν τα κόκκινα φανάρια του εμπρός ... εσύ πατάς φρένο και όχι γκάζι.
θα πρέπει να κοιτάξουν λίγο τα τακάκια τους, όπως και τα λάστιχα. δε μπορείς με ταχύτητες χελώνας να έχεις 5 μέτρα μπροστά σου και να τρακάρεις.
αν είδατε πολλά απο τα αμάξια ηταν καγιέν, μερσεντές και αουντι. άρα έχουν λεφτά αλλά δεν εχουν μυαλό να τα οδηγήσουν.
μου έκανε εντύπωση που είχαν τζαρτζαρίσματα και κανείς δε σταματούσε να δεί τι ζημιά είχαν.
ρωσία, μετά απο ινδία και κίνα, φοβερός προορισμός για ταξίδι ...
akisdom Member
Θέμα: Απ: αυτοι οι ρωσσοι δε παιζονται Τρι Αυγ 23 2011, 11:25
painter έγραψε:
πιστευω οτι επειδή γίνονται συχνά ατυχήματα όλοι πρέπει να έχουν κάμερες να καταγράφουν το γεγονός.
πιστεύω οτι πρέπει να περάσουν απο οφθαλμίατρο. δε μπορείς να μην βλέπεις το κόκκινο. σε κάποια σημεία βλέπεις και έχει ανάψει το πράσινο, δε ξεκινούν αμέσως και ο άλλος περνά με κόκκινο. δε μπορείς να μην ξέρεις τον όγκο του οχήματος σου. βλέπεις και θέλουν ντέ και καλά να περάσουν.
πρέπει να μάθουν οτι δεν αλλάζεις 4 λουρίδες με τη μία, δε σταματάς όπου θές και όταν ανάβουν τα κόκκινα φανάρια του εμπρός ... εσύ πατάς φρένο και όχι γκάζι.
θα πρέπει να κοιτάξουν λίγο τα τακάκια τους, όπως και τα λάστιχα. δε μπορείς με ταχύτητες χελώνας να έχεις 5 μέτρα μπροστά σου και να τρακάρεις.
αν είδατε πολλά απο τα αμάξια ηταν καγιέν, μερσεντές και αουντι. άρα έχουν λεφτά αλλά δεν εχουν μυαλό να τα οδηγήσουν.
μου έκανε εντύπωση που είχαν τζαρτζαρίσματα και κανείς δε σταματούσε να δεί τι ζημιά είχαν.
ρωσία, μετά απο ινδία και κίνα, φοβερός προορισμός για ταξίδι ...
πεστα με λιγα λογια ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την akisdom στις Τρι Αυγ 23 2011, 15:07, 1 φορά
DHMOKRITOS69 moderator
Ηλικία : 43 Τόπος : Θεσσαλονικη Registration date : 18/05/2010
Θέμα: Απ: αυτοι οι ρωσσοι δε παιζονται Τρι Αυγ 23 2011, 11:41
ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΗΠΤΩΣΗΣ ΦΕΥΓΑΝΕ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΝ ΚΑΝ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΠΟΡΣΕ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ Η ΛΑΝΤΑ