|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
S P A I K ! ! !
Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Registration date : 06/08/2011
| Θέμα: Με κοκκινο!!! Τετ Αυγ 17 2011, 16:33 | |
| Κλαλησπερα σε ολους παιδια..
Δυστηχως μπηκα και εγω εδω.. το στορυ..
διασταυρωση και αναβει το πρασσινο. Ξεκιναω και ολα καλα. Ξαφνικα βλεπω ενα αμαξι να ερχεται απο τα αριστερα μου και ερχεται κατα πανω μου.. παταω τα φρενα (ευτυχως που ειχα abs) και ετσι η αποσταση του φρεναρισματος μειωθηκε και τρακαρα το αμαξι απο την θεση του συνοδηγου αλλιως θα εβγαινα μπροστα απο το αμαξι και τα πραγματα θα ηταν πολυ πολυ ασχημα..
Η οδηγος του αυτοκινητου ευτυχως σταματησε. Ο αντρας της ηταν μπροστα της με αλλο αυτοκινητο και περασε με πορτοκαλι.. και εκεινη για να μην τον *χασει* ειπε προλαβαινω να περασω. η μονη διαφορα ειναι πως ηταν 200 μετρα πισω απο το αμαξι του αντρα της και ετσι.. αυξησε ταχυτητα!
απολογισμος.. για εμενα ραγισμα στο μεγαλο δαχτυλο του ποδιου.. για την ρουλα μου (απο το μαυρουλα) αριστερο φλας, ξυσμενα καγκελα. μανετα συμπεκτη, φλας, φερινγκ και αυτοκολλητο γρατζουνισμενο, τιμονι στραβομενο, αντιβαρο χτυπημενο, βαση μαρσπιε του συνοδηγου λιγο στραβομενη, χουφτες και 2 μηνες χωρις το μωρο μου γιατι η ασφαλεια της οδηγου μου κανει νερα μεχρι να παω να τα σπασω ολα εκει!!!! |
|
| |
......... vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: Απ: Με κοκκινο!!! Τετ Αυγ 17 2011, 16:48 | |
| φτανει που εισαι εσυ καλα!!...ολα τα αλλα σιγα σιγα θα τα φτιαξεις!! |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Με κοκκινο!!! Τετ Αυγ 17 2011, 16:49 | |
| Περαστικά φίλε και ποτέ ξανά, φτηνά τη γλύτωσες οπότε όλα κομπλέ. Κυνήγησε το όσο δε πάει με την ασφάλεια, μη τους χαρίσεις κάστανο...
Υ.Γ. : Καλώς όρισες και στην παρέα μας... πάντα όρθιος από εδώ και πέρα. |
|
| |
zagaros Member
Ηλικία : 52 Τόπος : Μηλίτσα Καστοριάς Registration date : 26/02/2010
| Θέμα: Απ: Με κοκκινο!!! Τετ Αυγ 17 2011, 17:02 | |
| αφού εσύ είσαι καλά όλα τα άλλα έρχονται μετά.από μένα μην κάνεις πίσω με την ασφάλεια.να τους πάρεις ακόμα και το τελευταίο λεπτουδάκι. |
|
| |
man_OS gold member
Ηλικία : 47 Τόπος : Αγ. Παρασκευή Registration date : 23/08/2008
| Θέμα: Απ: Με κοκκινο!!! Τετ Αυγ 17 2011, 18:03 | |
| πω πω φιλαράκο μου περαστικά εύχομαι και στους δυο σας!!! Τί ταγάρια κυκλοφορούν με τ αμάξια ρε φούστη μου... Ελπίζω να αποζημιωθείς γρήγορα και χωρίς σουξου μουξου! |
|
| |
kalampokas gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Κυψελάρα πάουα Registration date : 06/10/2008
| Θέμα: Απ: Με κοκκινο!!! Τετ Αυγ 17 2011, 20:10 | |
| καλό το πράσινο, αλλά θέλει και έλεγχο η διαστάυρωση για τις φόνισσες και τους φονιάδες....και πάλι δεν είσαι σίγουρος περαστικά και αγύριστα ! |
|
| |
kyriakos II vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 45 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 26/06/2011
| Θέμα: Απ: Με κοκκινο!!! Τετ Αυγ 17 2011, 20:20 | |
| περαστικα σου γειτονα... να τους κυνηγησεις μεχρι τελος μην τους αφησεις καθολου... σου ευχομαι το συντομοτερο να εχεις κοντα σου παλι τη ρουλα σου και να τα πουμε κι απο κοντα... |
|
| |
groi1000 vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Με κοκκινο!!! Τετ Αυγ 17 2011, 21:17 | |
| - man_OS έγραψε:
- πω πω φιλαράκο μου περαστικά εύχομαι και στους δυο σας!!!
Τί ταγάρια κυκλοφορούν με τ αμάξια ρε φούστη μου... Ελπίζω να αποζημιωθείς γρήγορα και χωρίς σουξου μουξου! x 1000 |
|
| |
andreasp vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Με κοκκινο!!! Τετ Αυγ 17 2011, 23:57 | |
| Καλά την σκαπούλαρες! αμα δεν είχες φρενάρει, θα ήσουν μακαρίτης! Ποια ασφαλιστική σου κάνει νερά? και για ποιον λόγο? Ποια ασφαλιστική έχεις εσύ και ποια η άλλη? |
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: Με κοκκινο!!! Πεμ Αυγ 18 2011, 09:36 | |
| περαστικά φίλε! Ποτέ ξανά! Πριν λίγες μέρες έτυχε και έγραψα ότι θα προσέχω και στο πράσινο.... και να γιατί Κανόνισε να τα πούμε και από κοντά. Α, τι χρώμα ήταν το κράνος σου; |
|
| |
matsos13 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 41 Τόπος : ΑΘΗΝΑ - ΜΥΤΙΛΗΝΗ Registration date : 31/07/2011
| Θέμα: Απ: Με κοκκινο!!! Πεμ Αυγ 18 2011, 15:05 | |
| Περαστικα κ αγυριστα κ ποτε ξανα!!! Κ την ασφαλιστικη μην τους αφησεις σε χλωρό κλαρι κ παντα νομική προστασια κ τις περιποιησε αλλιώς αμα αρχισουν τα μαμουσουψου... |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: Με κοκκινο!!! Παρ Αυγ 19 2011, 11:54 | |
| Περαστικά φίλε μου, ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ! |
|
| |
ΜΙΤΣ vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Με κοκκινο!!! Παρ Αυγ 19 2011, 18:49 | |
| Περαστικά φίλε........ Δυστυχώς όταν είμαστε πρώτοι στο φανάρι θέλει πολύ προσοχή!!!! |
|
| |
bandit vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 59 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 09/01/2011
| Θέμα: Απ: Με κοκκινο!!! Παρ Αυγ 19 2011, 22:24 | |
| Περαστικά φίλε τα |
|
| |
VSTROMAKIAS vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Με κοκκινο!!! Σαβ Αυγ 20 2011, 18:29 | |
| ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΣΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| |
ΓιαννηςΚ9 Member
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Registration date : 12/11/2009
| Θέμα: Απ: Με κοκκινο!!! Σαβ Αυγ 20 2011, 22:17 | |
| Περαστικα σου και ποτε ξανα... |
|
| |
Soul_Giannis
| Θέμα: Απ: Με κοκκινο!!! Δευ Αυγ 22 2011, 09:38 | |
| |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: Με κοκκινο!!! Δευ Αυγ 22 2011, 20:58 | |
| αχχχχχ ...το δα με κι αυτο ...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ αδελφε ....ποτε ξανα !!!!!
υ.γ. .....σημερινο ...φρεσκο πραμα ....γυρναω σπιτι ....φαναρι ΛΑΓΚΑΔΑ με ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ...ενα πρασινο σαν τον ηλιο ΠΑΣΟΚ (Φτου κακα ) λεμε .....ζεστη νταλα ...και μπαινω μεσ την καλη χαρα στη διασταυρωση ...να σου κι ο "μ@κ@κ@ς" με το χαζοκουτι ...κοκαλο το varadero στα 2-3 μετρα ....."για που το βαλες πατριώτη " του λέω ....και τι μου απαντάει λέτε ???? "ωχ ρε φιλε sorry η ζεστη βλέπεις "...... καλα του λέω ...."την επόμενη φορά οταν σκοτώσεις φρόντισε να χει παγωνιά ..παπαρα "..."αντε παρε αμαξι με aircontition για να σαι πιο συνετος οδηγος ".........και φευγω !!!
προσοχή αδελφια ....ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ !!!! _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
|