| τι κράνος φοράτε και γιατί? | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
alex-vstrom vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ ΑΤΤΙΚHΣ Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: τι κράνος φοράτε και γιατί? Πεμ Μαρ 12 2009, 20:46 | |
| καλα ειναι 270,oo + έξοδα μεταφοράς όποτε πόσο να έρθει. Αξίζει |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: τι κράνος φοράτε και γιατί? Πεμ Μαρ 12 2009, 20:48 | |
| και εγώ έτσι λέω,τι χρώμα μηχανή έχεις? |
|
| |
v_kostas Administrator
| Θέμα: Απ: τι κράνος φοράτε και γιατί? Πεμ Μαρ 12 2009, 21:43 | |
| Εχω το shoei xr 1000 μαυρο πανω απο χρονο και ειναι αψογο για το μηχανακι μας,εχω εγκαταστησει και ενδοσυνεννοηση και θορυβος μηδεν. Για την πολη εχω ενα nolan σπαστο με αντιθαμβωτικο στην ζελατινα αρκετα καλο και για ταξιδι αλλα shoei δεν ειναι. |
|
| |
cantona vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Λουτσαίος Registration date : 10/03/2008
| Θέμα: Απ: τι κράνος φοράτε και γιατί? Παρ Μαρ 13 2009, 00:32 | |
| Παίζει κι αυτό http://lidsdirect.co.uk/epages/eshop193014.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/eshop193014/Categories/Shoei_Helmets/Shoei_XR-1000_Helmets |
|
| |
alex-vstrom vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ ΑΤΤΙΚHΣ Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: τι κράνος φοράτε και γιατί? Παρ Μαρ 13 2009, 08:18 | |
| - tazakos έγραψε:
- και εγώ έτσι λέω,τι χρώμα μηχανή έχεις?
μαυρη ειναι η καλονη γαζελα |
|
| |
Rory moderator
| Θέμα: Απ: τι κράνος φοράτε και γιατί? Παρ Μαρ 13 2009, 12:15 | |
| shoei xr 1000 μαυρο πολυ καλο παναλαφρο αθορυβο τελειο κρανος και το hgs fs max ανοιγομενο για μεσα στην πολη |
|
| |
tazakos gold member
| Θέμα: Απ: τι κράνος φοράτε και γιατί? Παρ Μαρ 13 2009, 13:04 | |
| 21 Απριλίου έχω γενέθλια και με λένε και Παπαδόπουλο αλλά άσχετο για άλλο το λέω τώρα, όποιος δεν ξέρει τι να μου πάρει ας μου πάρει το XR1000 άντε και σε μαύρο χωρίς γραφικά δεν με πειράζει γιατί βαρέθηκα να το θέλω και να μην το έχω! |
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: τι κράνος φοράτε και γιατί? Παρ Μαρ 13 2009, 13:42 | |
| ναι, ή να στο πάρουμε κ να το κρατήσουμε 1 μέρα παραπάνω κ να το δώσουμε σε μένα μιας κ τα δικά σου γενέθλια τα χάσαμε κ ήρθαν τα δικά μου Υ.Γ. αν έχει γεννηθεί κανείς 23/4 μην γράψει τπτ γιατί τον έφαγα! |
|
| |
tazakos gold member
| Θέμα: Απ: τι κράνος φοράτε και γιατί? Παρ Μαρ 13 2009, 13:48 | |
| - mikios έγραψε:
- ναι, ή να στο πάρουμε κ να το κρατήσουμε 1 μέρα παραπάνω κ να το δώσουμε σε μένα μιας κ τα δικά σου γενέθλια τα χάσαμε κ ήρθαν τα δικά μου
Υ.Γ. αν έχει γεννηθεί κανείς 23/4 μην γράψει τπτ γιατί τον έφαγα! Εσύ φίλιππε μια χαρά κρανάκι φοράς από ότι βλέπω στο άβαταρ και παρεπιμπτώντος έχω αναρωτηθεί άπειρες φορες γιατί δεν καβαλάς v-strom στο άβατάρ σου! |
|
| |
gmavrid gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Σέρρες-Θεσσαλονίκη Registration date : 20/02/2008
| Θέμα: Απ: τι κράνος φοράτε και γιατί? Παρ Μαρ 13 2009, 17:01 | |
| - tazakos έγραψε:
- Εσύ φίλιππε μια χαρά κρανάκι φοράς από ότι βλέπω στο άβαταρ και παρεπιμπτώντος έχω αναρωτηθεί άπειρες φορες γιατί δεν καβαλάς v-strom στο άβατάρ σου!
Πετάγομαι από την γωνία σαν τσου-τσου και λέω πως στο avatar είναι η κοπελιά κι όχι ο Φίλιππος! Το είχα διαβάσει κάπου και με έτρωγε να το πω πρώτος! |
|
| |
kalafan
| Θέμα: Απ: τι κράνος φοράτε και γιατί? Παρ Μαρ 13 2009, 19:54 | |
| Κατα τυχη επεσα πανω σ αυτο...για δειτε οι ενδιαφερομενοι...
http://cgi.ebay.co.uk/SHOEI-XR1000-DIABOLIC-3-HELMET-FROM-ALPHAS_W0QQitemZ160320611238QQcmdZViewItemQQptZUK_Motorcycle_Helmets?hash=item160320611238&_trksid=p4634.c0.m14 |
|
| |
diasyrmos
Ηλικία : 49 Τόπος : thessalonikh Registration date : 08/01/2009
| Θέμα: Απ: τι κράνος φοράτε και γιατί? Παρ Μαρ 13 2009, 22:03 | |
| ARAI FROZEN BLACK...εκανε 600ευρο αλλα ειναι κραναρα..αν κ νομιζω οτι το μαγαριζω μεσα στην πολη.. |
|
| |
gatos 1000 gold member
| Θέμα: Απ: τι κράνος φοράτε και γιατί? Σαβ Μαρ 14 2009, 00:41 | |
| ego exo ena apo ta lidl o logo ta xrimata.tora thelo na paro gia mena ena premier carbon-titanium kai ena xr-1000 gia tin gineka.polla ta eura leme |
|
| |
bakxos
Registration date : 12/07/2008
| Θέμα: Απ: τι κράνος φοράτε και γιατί? Σαβ Μαρ 14 2009, 01:54 | |
| εγψ εχω μια βλαακεια που μου εδωσε ο βυνιος. τωρα σκεφτομαι να παρω ενα nolan 103 για μεσα στη πολη ενα arai ή shoei για μενα για εκτος πολης και μαλλον ενα shoei xr για τη κοπελια. |
|
| |
tazakos gold member
| Θέμα: Απ: τι κράνος φοράτε και γιατί? Σαβ Μαρ 14 2009, 10:14 | |
| - bakxos έγραψε:
- εγψ εχω μια βλαακεια που μου εδωσε ο βυνιος. τωρα σκεφτομαι να παρω ενα nolan 103 για μεσα στη πολη ενα arai ή shoei για μενα για εκτος πολης και μαλλον ενα shoei xr για τη κοπελια.
το 103 πολύ καλό σε πολλά (φυμέ εσωτερικό,ποιότητα μηχανισμου ανοίγματος-κλεισίματος,αντιθαμβωτική όλα σούπερ) αλλά έχε υπόψην ειναι κάπως βαρύ 1700γρ και σε πολύ αέρα όλα κλειστά λίγο μπάζει πολύ λίγο αλλά ιδρωμένος εκεί μέσα το νοιώθεις! πολύ καλή αγορά πάντως |
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: τι κράνος φοράτε και γιατί? Σαβ Μαρ 14 2009, 13:19 | |
| - gmavrid έγραψε:
- tazakos έγραψε:
- Εσύ φίλιππε μια χαρά κρανάκι φοράς από ότι βλέπω στο άβαταρ και παρεπιμπτώντος έχω αναρωτηθεί άπειρες φορες γιατί δεν καβαλάς v-strom στο άβατάρ σου!
Πετάγομαι από την γωνία σαν τσου-τσου και λέω πως στο avatar είναι η κοπελιά κι όχι ο Φίλιππος! Το είχα διαβάσει κάπου και με έτρωγε να το πω πρώτος! σωστός ο gmavrid (παίρνεις πόντους για παρακολούθηση ), η αρραβωνιαστικιά μου είναι η Μαρία. Η φοτο είναι από τις ωραιότερες που έχω βγάλει κ την έχω τυπώσει κ την έχω στον τοίχο μου μιας κ συνδυάζει πολλά ωραία πράγματα στον Ταϋγετο πριν αυτός καεί αργότερα το ίδιο καλοκαίρι κ είναι τιμής ένεκεν στο παλιόσκυλο μου την μπροσούμπα ονόματι ZELDA. Όσο για το κράνος δεν είναι κανα καλό, ένα Nau είναι που πήρα δώρο στη Μαρία κάποτε στις αρχές μας... για να μην φοράει τα παλιά μου που της ήτανε μεγάλα. Έκτοτε έχει πάρει κάτι ποοοολύ καλύτερο http://vstromhellas.forumgreek.com/forum-f31/topic-t1816.htm επίσης φοράει το δερμάτινο που της είχα πάρει κλπ κλπ κλπ κ της αφιερώνω το τραγούδι "Μου'φαγες όλα τα δαχτυλίδια". πάρε κ μια φοτο σε μεγάλη γιατί όοοοολο λεω να γράψω το φωτο-ρεπορτάζ των διακοπών μας τότε κ ποτέ δεν το κάνω.... |
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Shoei XR 1000 Σαβ Μαρ 28 2009, 08:59 | |
| Shoei XR 1000 Diabolic Revelation 1. 2. 3. 4. 5.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την michalis στις Πεμ Μάης 21 2009, 02:15, 1 φορά |
|
| |
emmker
| Θέμα: Απ: τι κράνος φοράτε και γιατί? Σαβ Απρ 04 2009, 02:43 | |
| Τωρα μολις μου ηρθε το Evoline απο αγγλια 230 εθροπουλα μαζι με μεταφορικα. Οτι πιο βολικο εχω βαλει στο κεφαλι μου. Και μην ξεχναμε και κλειστο και ανοιχτο αρα και ζεστη και προστασια αλλα και κανενα τσιγαρακι στην κινηση στην αθηνα. |
|
| |
GIANNHS1967 Member
Τόπος : ΑΘΗΝΑ ΣΕΡΡΕΣ Registration date : 28/05/2008
| Θέμα: Απ: τι κράνος φοράτε και γιατί? Σαβ Απρ 04 2009, 10:58 | |
| Το καλό μου είναι ενα shoei x-11 το οποίο είναι υπέροχο σε εφαρμογή (δεν με κουράζει καθόλου) σχετικά ελαφρύ και πολύ ήσυχο. Αλλά μέχρι να φτάσω εκεί πέρασα από nollan n101 (ανοιγόμενο) , nollan x-lite 601, kbc vr-2 και ένα φτηνό bell. Καλούτσικα όλα τα προηγούμενα τα οποία τα έχω ακόμη αλλά όχι σαν το shoei.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την GIANNHS1967 στις Σαβ Απρ 18 2009, 14:46, 1 φορά |
|
| |
bakxos
| Θέμα: Απ: τι κράνος φοράτε και γιατί? Σαβ Απρ 04 2009, 12:26 | |
| παιδια σκεφτομαι να παρω ενα κρανος (βασικα δυο θελω αλλα....) για ταξιδι. πηγα σε μαγαζι στο περιστερι και ειδα τα arai τα οποια εχουν τρεις σειρες. τελος παντων κατεληξα στην rx 7 crossair. ωστοσο μολις ρωτησα τιμη επαθα πλακα 690. βεβαια εχω αποφασισει να παρω κρανος και αν δεν βρω καπου αλλου φτηνοτερα ή καποιο αλλο κρανος καλο με καλυτερη τιμη θα το παρω. μηπως κανενας απο εσας εχει να προτεινει είτε καποιο αλλο μαγαζι που μπορω να βρω φτηνοτερα είτε καποιο αλλο καλο κρανος με χαμηλοτερη τιμη? ή μηπως καποιος εχει καποιο γνωστο να το παρουμε απο εκει? σας ευχαριστω |
|
| |
rallistas Member
Ηλικία : 38 Τόπος : Πετρουπολη Registration date : 22/10/2008
| Θέμα: Απ: τι κράνος φοράτε και γιατί? Σαβ Απρ 04 2009, 14:22 | |
| Αν το θελεις για ταξιδι να ξερεις οτι τα Arai ειναι αρκετα βαβουριαρικα.Εγω εχω ενα Shark για ταξιδι που μολις κλεισεις ζελατινα ειναι τοιχος αλλα απο αερισμο πασχει. |
|
| |
kalampokas gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Κυψελάρα πάουα Registration date : 06/10/2008
| Θέμα: Απ: τι κράνος φοράτε και γιατί? Σαβ Απρ 04 2009, 16:14 | |
| - bakxos έγραψε:
- παιδια σκεφτομαι να παρω ενα κρανος (βασικα δυο θελω αλλα....) για ταξιδι. πηγα σε μαγαζι στο περιστερι και ειδα τα arai τα οποια εχουν τρεις σειρες. τελος παντων κατεληξα στην rx 7 crossair. ωστοσο μολις ρωτησα τιμη επαθα πλακα 690. βεβαια εχω αποφασισει να παρω κρανος και αν δεν βρω καπου αλλου φτηνοτερα ή καποιο αλλο κρανος καλο με καλυτερη τιμη θα το παρω. μηπως κανενας απο εσας εχει να προτεινει είτε καποιο αλλο μαγαζι που μπορω να βρω φτηνοτερα είτε καποιο αλλο καλο κρανος με χαμηλοτερη τιμη? ή μηπως καποιος εχει καποιο γνωστο να το παρουμε απο εκει?
σας ευχαριστω μην κάνεις το λάθος και πάρεις από Ελλάδα θα στον ακουμπήσουν και με το παραπάνω...τόσα site έχουν εμφανιστεί εδώ φίλε πάρε από εξωτερικό καμία σχέση οι τιμές.. |
|
| |
kalafan
| Θέμα: Απ: τι κράνος φοράτε και γιατί? Σαβ Απρ 04 2009, 16:19 | |
| - bakxos έγραψε:
- παιδια σκεφτομαι να παρω ενα κρανος (βασικα δυο θελω αλλα....) για ταξιδι. πηγα σε μαγαζι στο περιστερι και ειδα τα arai τα οποια εχουν τρεις σειρες. τελος παντων κατεληξα στην rx 7 crossair. ωστοσο μολις ρωτησα τιμη επαθα πλακα 690. βεβαια εχω αποφασισει να παρω κρανος και αν δεν βρω καπου αλλου φτηνοτερα ή καποιο αλλο κρανος καλο με καλυτερη τιμη θα το παρω. μηπως κανενας απο εσας εχει να προτεινει είτε καποιο αλλο μαγαζι που μπορω να βρω φτηνοτερα είτε καποιο αλλο καλο κρανος με χαμηλοτερη τιμη? ή μηπως καποιος εχει καποιο γνωστο να το παρουμε απο εκει?
σας ευχαριστω Αν δεν κατεχεις το ebay εδω ειμαστε εμεις...οτι θες πες το μας... |
|
| |
bakxos
| Θέμα: Απ: τι κράνος φοράτε και γιατί? Σαβ Απρ 04 2009, 16:58 | |
| οκ παιδιασας ευχαριστω. τα μαγαζια στο νετ τα ξερω και αγοραζω και απο ebay και απο amazon και expansys κλπ. το προβλημα ειναι οτι το κρανος πρεπει να το δοκιμασεις για να δεις αν σου καθεται καλα κλπ κλπ. εαν το παρω απο το νετ δυστυχως δεν εχω αυτη τη δυνατοτητα. και ετσι το σκεφτομαι. δεν ξερω θα ρωτησω καποιους μηπως ξερουν διαφορετικα μαλλον θα συμβιβαστω |
|
| |
Bretsos gold member
Τόπος : Φυλακισμένος στην Αθήνα... Registration date : 06/03/2009
| Θέμα: Απ: τι κράνος φοράτε και γιατί? Σαβ Απρ 04 2009, 17:23 | |
| Αυτο για τα μεγαλα ταξιδακια και μπορω να πω οτι ειναι μακραν απ΄τα καλυτερα κρανακια που ειχα ποτε!! Για καθε μερα. Και αυτο για τα ορη τα βουνα!! |
|
| |
| τι κράνος φοράτε και γιατί? | |
|