mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: Σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης στο Χώμα !!!!!! Δευ Ιουλ 11 2011, 16:07 | |
| [quote="Rory"]Αντώνη για τις εντυπώσεις και την εμπειρία που πηρες , μπραβο ρε φίλε !!!!! Ελα να βγαζουμε ημερομηνίες , τι λέτε για αρχές αυγούστου ??? Λίστα συμμετοχών 1. Rory 2. Βlack-v 3. painter 4. almeros 5. geo 6. paitos 7. dimitrisv 8. pitsirikas 9. Jeffakis 10.Perrakis 11.Toni-g να με συμπαθάτε, δεν έπιασα το χούμορ του Μήτσου... εγώ για παρέα θα έρθω, αλλά δεν θα λάβω μέρος. |
|
black-v vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 02/01/2010
| Θέμα: Απ: Σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης στο Χώμα !!!!!! Δευ Ιουλ 11 2011, 17:00 | |
| Αντώνη για τις εντυπώσεις και την εμπειρία που πηρες , μπραβο ρε φίλε !!!!! Ελα να βγαζουμε ημερομηνίες , τι λέτε για αρχές αυγούστου ??? Λίστα συμμετοχών 1. Rory 2. Βlack-v ( κι εγω για εμψύχωση θα έρθω αλλα και να προσέχω τον mikio να μην φάει πολύ !!!! ) 3. painter 4. almeros 5. geo 6. paitos 7. dimitrisv 8. pitsirikas 9. Jeffakis 10.Perrakis 11.Toni-g να με συμπαθάτε, δεν έπιασα το χούμορ του Μήτσου... εγώ για παρέα θα έρθω, αλλά δεν θα λάβω μέρος. |
|
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: Σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης στο Χώμα !!!!!! Τρι Αυγ 02 2011, 17:19 | |
| έχουμε κάποιο νέο πάνω σε αυτό το θέμα ή ... το ξεχνάμε; |
|