|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Perrakis vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 40 Τόπος : Heraklion, Crete Registration date : 15/08/2010
| Θέμα: Θα πάει κανείς εκει?? Παρ Ιουλ 01 2011, 13:26 | |
| Υπάρχουν συμμετοχές για την εκδρομή στην Εύβοια τον Σεπτέμβριο??? Εκδρομή!!!! Εγώ είμαι μεσά αν υπάρχει και παρέα από το Κρητικό κλιμάκιο!!! |
|
| |
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: Θα πάει κανείς εκει?? Παρ Ιουλ 01 2011, 13:56 | |
| εγώ θα πάω εύβοια ΑΛΛΑ την άλλη εβδομάδα, οπότε δε με κόβω 1000%.
|
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: Θα πάει κανείς εκει?? Παρ Ιουλ 01 2011, 14:24 | |
| ντισκολα τα πράγκματα... 150? περιέλιξη, 250 λάστιχα, 100κάτι αλυσίδα... να τη την 500άρα... αμα ήταν έτσι θα'χα παει πανελλήνια (και θα είχα μείνει εκεί λόγω πηνίων ) |
|
| |
st4
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Registration date : 24/07/2010
| Θέμα: Απ: Θα πάει κανείς εκει?? Παρ Ιουλ 01 2011, 21:31 | |
| Να αφησω Λευκαδα να παμε Ευβοια λες;;;; |
|
| |
| Θέμα: Απ: Θα πάει κανείς εκει?? Δευ Ιουλ 11 2011, 15:38 | |
| Στέφανε παίζει και αυτό στην Κεφαλονιά Εκδρομή αλλά με βολεύει πιο πολύ το σαβατοκυριακό στην Ευβοια και τότε μπορούμε να φύγουμε και νωρίτερα μεσοβδόμαδα δηλαδή και να πάμε το Σαβατοκύριακο στο κάμπινγκ. Μέχρι 28 Ιουλίου είναι οι συμμετοχές και δεν έχει δηλώσει πράμα κανείς απο επαε του Κρητικού κλιμακίου!!! |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
| Θέμα: Απ: Θα πάει κανείς εκει?? Δευ Ιουλ 11 2011, 19:52 | |
| άντε ρε τρελοκομεία οργανωθείτε!!!!!!!!! Χρόνος υπάρχει.................είναι δυνατόν να λείπει το κρητικό μπλουζάκι απο την μάζωξη;.......................άντε λέμε ξεκολάτε και άν το αποφασίσετε επικοινωνήστε με τον δημήτρη (μορφέας) για εισητήρια όλο και κάτι καλύτερο θα σας βρεί λόγω δουλειάς. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Θα πάει κανείς εκει?? Δευ Ιουλ 11 2011, 20:03 | |
| Μπα δε βλέπω να ψήνεται κανείς!!!!!!!!!!!! Στο τέλος θα πάμε μέχρι το Μπαλι (Ρεθύμνου) και ευχαριστημένοι να είμαστε!!!!!!!!!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Θα πάει κανείς εκει?? Δευ Ιουλ 11 2011, 23:29 | |
| πες μου που να στείλω τα μπλουζάκια μας... γιατί εμείς δεν βλέπω να τα ακολουθάμε Το θέμα είναι Γιάννη πως δεν έχει πολύ φτου-φτου, και αν θέλουμε να πάμε ντιακοπες φέτος... θέλει καλό προγραμματισμό... ήδη χάσαμε την Πανελλήνια.,... |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
| Θέμα: Απ: Θα πάει κανείς εκει?? Δευ Ιουλ 11 2011, 23:36 | |
| - mikios έγραψε:
- πες μου που να στείλω τα μπλουζάκια μας... γιατί εμείς δεν βλέπω να τα ακολουθάμε
Το θέμα είναι Γιάννη πως δεν έχει πολύ φτου-φτου, και αν θέλουμε να πάμε ντιακοπες φέτος... θέλει καλό προγραμματισμό... ήδη χάσαμε την Πανελλήνια.,... λες να μην το ξερω φιλιπ? πιστεψε με εμεις στα μεγαλα αστικα κεντρα ειμαστε σε πολυ χειροτερη κατασταση φιλε. δες το πιο τρανταχτο παραδειγμα για να καταλαβεις το τι γινετε.......................τοσα μα τοσα ενεργα μελη εδω μεσα απο αθηνα και τοσο καιρο δεν εχει ζητησει ενας ..........ενας σου λεω να παμε μια βολτα εστω κοντινη ρε αδερφε για ενα καφε και ξανα μανα στο καβουκι μας...................αυτο δεν λεει κατι? τωρα για την πανελληνια του φορουμ μας του φουστη ρε γαμοτο...............με τετοιες τιμες και με ενα event που θα γινει σε δυο μηνες απο τωρα νομιζω πως καποιος που θελει να ερθει θα τα καταφερει............τεσπα. παντως αν αλλαξει κατι θα χαρουμε πολυ να δουμε κρητικη αντιπροσωπεια στην βορεια ευβοια αδερφε. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Θα πάει κανείς εκει?? Δευ Ιουλ 11 2011, 23:52 | |
| - σαλιγκάρι έγραψε:
- παντως αν αλλαξει κατι θα χαρουμε πολυ να δουμε κρητικη αντιπροσωπεια στην βορεια ευβοια αδερφε.
πήγαινε τώρα, προλαβαίνεις είναι ο πρασινούλης... ο τελεύταίος των πράσινων |
|
| |
giannis roub... Member
| Θέμα: εκδρομη Τετ Αυγ 31 2011, 16:51 | |
| παντως παιδια αν οργανωθουμε για κατι μετα τισ 15/11/2011 θελω να πιστευω πως θα ειμαι κ εγω μεσα... |
|
| |
|