| Ενδοεπικοινωνία MIDLAND BT2 | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
fousekis vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : ΜΟΥΖΑΚΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Ενδοεπικοινωνία MIDLAND BT2 Τετ Μαρ 21 2012, 22:26 | |
| - terino έγραψε:
- Κάνα λίνκι που να παίζει φθηνά όμως δεν βλέπω να βάζετε............
Πολύ καλή τιμή.... |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Ενδοεπικοινωνία MIDLAND BT2 Τετ Μαρ 21 2012, 22:44 | |
| - fousekis έγραψε:
Πολύ καλή τιμή.... Μπράβο ρε Λιάκοοοοοοο !!! Πραγματικά απίστευτη τιμή !!! |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: Ενδοεπικοινωνία MIDLAND BT2 Τετ Μαρ 21 2012, 22:47 | |
| 200μέτρα τα bt2? όχι ρε παιδιά...εγώ με την κυρά τα χρησιμοποιούμε καθημερινα, σταματάω κ κατεβαίνει να μπει σε ένα ψιλικατζίδικο πχ κ κάνει διακοπές στα δέκα μέτρα όχι κ διακόσια! bluetooth είναι. |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Ενδοεπικοινωνία MIDLAND BT2 Τετ Μαρ 21 2012, 22:54 | |
| - tazakos έγραψε:
- 200μέτρα τα bt2? όχι ρε παιδιά...εγώ με την κυρά τα χρησιμοποιούμε καθημερινα, σταματάω κ κατεβαίνει να μπει σε ένα ψιλικατζίδικο πχ κ κάνει διακοπές στα δέκα μέτρα όχι κ διακόσια! bluetooth είναι.
ταζ στο εγχειρίδιο λέει 200 μέτρα όταν πρόκειται για δυο μηχανές ,εγώ δεν το έχω δοκιμάσει....Θεωρώ όμως εφόσον είναι Bt ότι είναι υπερβολική η απόσταση των 200 μέτρων. |
|
| |
fousekis vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : ΜΟΥΖΑΚΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Ενδοεπικοινωνία MIDLAND BT2 Τετ Μαρ 21 2012, 23:23 | |
| - LORDOS έγραψε:
- tazakos έγραψε:
- 200μέτρα τα bt2? όχι ρε παιδιά...εγώ με την κυρά τα χρησιμοποιούμε καθημερινα, σταματάω κ κατεβαίνει να μπει σε ένα ψιλικατζίδικο πχ κ κάνει διακοπές στα δέκα μέτρα όχι κ διακόσια! bluetooth είναι.
ταζ στο εγχειρίδιο λέει 200 μέτρα όταν πρόκειται για δυο μηχανές ,εγώ δεν το έχω δοκιμάσει....Θεωρώ όμως εφόσον είναι Bt ότι είναι υπερβολική η απόσταση των 200 μέτρων.
το έχω δοκιμάσει έγω και πραγματικά πιάνει..... τώρα για αυτο που λεέι ο ταζ ισχύει αλλα με άλλη μηχανη που το δοκίμασα μια χαρα μιλούσαμε.. |
|
| |
george kastoria Member
| Θέμα: Απ: Ενδοεπικοινωνία MIDLAND BT2 Παρ Μαρ 30 2012, 00:56 | |
| καλησπερα παιδια και εμεις πηραμε 2 ζευγη απο αμερικη με τον sergio k και εχουμε ενα προβληματακι εχουμε συνδεθει κανονικα οδηγος συνοδηγος τηλ απλα με το pmr ακουμε αλλα δεν μπορουμε να μιλησουμε με το ptt στο τιμονι πρεπει να πατησουμε το pres απο το μηχανημα μηπως θα χρειαστουμε αναβαθμηση?και αν καποιος εχει συνδεση vhf στο bt2 ευχαριστω |
|
| |
cantona vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Λουτσαίος Registration date : 10/03/2008
| Θέμα: Απ: Ενδοεπικοινωνία MIDLAND BT2 Παρ Μαρ 30 2012, 01:00 | |
| Δεν φταίει σε αυτό το bt2,το μπουτόν από την έξτρα καλωδίωση φταίει. Είναι σύνηθες το προβληματάκι,δοκίμασε με άλλη καλωδίωση για να το σιγουρέψεις και πήγαινε την για αλλαγή. |
|
| |
george kastoria Member
| Θέμα: Απ: Ενδοεπικοινωνία MIDLAND BT2 Παρ Μαρ 30 2012, 01:03 | |
| οκ θα παρομε απο καποιον αλλον να το δοκιμασουμε φιλε ευχαριστω |
|
| |
V-Tom vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Ενδοεπικοινωνία MIDLAND BT2 Παρ Μαρ 30 2012, 11:54 | |
| - george kastoria έγραψε:
- καλησπερα παιδια και εμεις πηραμε 2 ζευγη απο αμερικη με τον sergio k και εχουμε ενα προβληματακι εχουμε συνδεθει κανονικα οδηγος συνοδηγος τηλ απλα με το pmr ακουμε αλλα δεν μπορουμε να μιλησουμε με το ptt στο τιμονι πρεπει να πατησουμε το pres απο το μηχανημα μηπως θα χρειαστουμε αναβαθμηση?και αν καποιος εχει συνδεση vhf στο bt2 ευχαριστω
Βάλε και το λινκ από που τα πήρες george!! Αν θυμάμαι καλά, η τιμή είναι ακόμα πιο χαμηλή από αυτήν που προαναφέρθηκε.... |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Ενδοεπικοινωνία MIDLAND BT2 Παρ Μαρ 30 2012, 12:01 | |
| Παίδες βάλτε λινκ από που τα πήρατε να δούμε και εμείς... Θα χρειαστώ ΒΤ2 άμεσα... |
|
| |
leonady2 gold member
| Θέμα: Απ: Ενδοεπικοινωνία MIDLAND BT2 Παρ Μαρ 30 2012, 12:39 | |
| Τα 200 μέτρα που αναφέρει το manual είναι υπερβολικά και κάνει διακοπές. Εγώ που την χρησιμοποιώ συνέχεια με άλλη μηχανή μέχρι 100 μέτρα μιλάς μια χαρά με τον άλλον. Αν δεν μεσολαβεί κάτι ανάμεσα μας (νταλίκα - αυτοκίνητα) δουλεύει μια χαρά. Όχι όμως πάνω από 100 το πολύ 150 μέτρα. Μιλάω πάντα για BT2 Midland. |
|
| |
δίας vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 42 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 07/06/2010
| Θέμα: Απ: Ενδοεπικοινωνία MIDLAND BT2 Παρ Μαρ 30 2012, 15:34 | |
| - terino έγραψε:
- Παίδες βάλτε λινκ από που τα πήρατε να δούμε και εμείς...
Θα χρειαστώ ΒΤ2 άμεσα...
και εμένα πάντως με ενδιαφέρει και παλαιότερα και άλλα άτομα είχαν πει ότι ψάχνονταιι. θα ενημερώσω και εγώ αν βρω καλή τιμή ή καμία προσφορά! υγ μήπως να δούμε πόσους μας ενδιαφέρει? |
|
| |
george83 vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Ενδοεπικοινωνία MIDLAND BT2 Παρ Μαρ 30 2012, 15:45 | |
| Πάντως εγώ το πήρα από εδώ http://www.meimaris.com/product.asp?intProdID=2645
Ήταν και μάλλον είναι η χαμηλότερη τιμή στην Ελλάδα. Παραμένει αρκετά ψηλά συγκριτικά με άλλες τιμές που βλέπω πάντως. Γράφει βέβαια από κάτω "Παζαρέψτε το" οπότε... Ίσως σε PB να κάνει και καλύτερες τιμές. Εξυπηρετικότατος, την επόμενη μέρα ήταν Αθήνα. Παρασκευή το παρήγγειλα, Σάββατο το είχα.
Μάλιστα είναι τα καινούρια, με τα σχηματάκια στα κουμπιά αν και δεν τα δείχνει στη φωτό. Διευκρινήστε το εαν αποφασίσετε να αγοράσετε ακόμα και από αυτόν. Μερικά παλιά(χωρίς σχηματάκια) έβγαζαν κάποιο πρόβλημα που δε θυμάμαι όταν το είχα ψάξει. |
|
| |
george kastoria Member
| Θέμα: Απ: Ενδοεπικοινωνία MIDLAND BT2 Παρ Μαρ 30 2012, 19:29 | |
| καλησπερα εγω τα πηρα απο εδω http://www.amazon.com/Midland-Bluetooth-Intercom-System-Motorcycle/dp/B0028MHUBA/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1310075278&sr=8-1 απλα ηρθε καποιος δικος μου απο αμερικη και μου τα εφερε |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Ενδοεπικοινωνία MIDLAND BT2 Κυρ Απρ 22 2012, 14:00 | |
| Ρε καμάρια μπορεί κάποιος να γράψει μία τη διαδικασία παντρέματος του ΒΤ2 με κινητό και με GPS γιατί ετοιμάζομαι να πάρω σφυρί και να αρχίσω τις γρήγορες? Το μάνιουαλ της Midland είναι ΓΤΠ εντελώς!!!! |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Ενδοεπικοινωνία MIDLAND BT2 Κυρ Απρ 22 2012, 14:27 | |
| - terino έγραψε:
- Ρε καμάρια μπορεί κάποιος να γράψει μία τη διαδικασία παντρέματος του ΒΤ2 με κινητό και με GPS γιατί ετοιμάζομαι να πάρω σφυρί και να αρχίσω τις γρήγορες? Το μάνιουαλ της Midland είναι ΓΤΠ εντελώς!!!!
Βτ2 και Κινητό : Βάζεις σε κατάσταση αναγνώρισης το Bt2 κρατώντας πατημένο το κεντρικό κουμπί (αναβοσβήνει μπλε-κόκκινο λαμπάκι) να ξέρεις ότι το κουμπί του τηλεφώνου στο Bt2 είναι το πρώτο μπροστά. Στην συνέχεια κάνεις αναγνώριση συσκευής απ το τηλέφωνάκι σου και βουαλά παντρεύτηκαν !!!! Το ίδιο και για το gps μόνο που το κουμπί του είναι το πίσω. Ουσιαστικά πρέπει να βάλεις το τηλέφωνο στο πρώτο κουμπί και το Gps στο τρίτο. Αν κολλήσεις πάλι εδώ είμαι .... |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Ενδοεπικοινωνία MIDLAND BT2 Κυρ Απρ 22 2012, 14:31 | |
| - LORDOS έγραψε:
- terino έγραψε:
- Ρε καμάρια μπορεί κάποιος να γράψει μία τη διαδικασία παντρέματος του ΒΤ2 με κινητό και με GPS γιατί ετοιμάζομαι να πάρω σφυρί και να αρχίσω τις γρήγορες? Το μάνιουαλ της Midland είναι ΓΤΠ εντελώς!!!!
Βτ2 και Κινητό : Βάζεις σε κατάσταση αναγνώρισης το Bt2 κρατώντας πατημένο το κεντρικό κουμπί (αναβοσβήνει μπλε-κόκκινο λαμπάκι) να ξέρεις ότι το κουμπί του τηλεφώνου στο Bt2 είναι το πρώτο μπροστά. Στην συνέχεια κάνεις αναγνώριση συσκευής απ το τηλέφωνάκι σου και βουαλά παντρεύτηκαν !!!! Το ίδιο και για το gps μόνο που το κουμπί του είναι το πίσω. Ουσιαστικά πρέπει να βάλεις το τηλέφωνο στο πρώτο κουμπί και το Gps στο τρίτο. Αν κολλήσεις πάλι εδώ είμαι .... Έτσι τα λέει παν-κατ το μανιουαλ αλλά δεν τα κατάφερα. Ευτυχώς μπήκε ο vstromrider στη μέση και έδωσε τη λύση! Κωστάκη σε ευχαριστώ φίλε!!! |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Ενδοεπικοινωνία MIDLAND BT2 Κυρ Απρ 22 2012, 14:37 | |
| Για όλους τους άλλους υπάρχουν τα μάνιουαλ. Για το φόρουμ υπάρχει ο ένας για τον άλλο !!!! V-STROM FORUM FOREVER REEEEEE WE LOVE EACH OTHER !!!! |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Ενδοεπικοινωνία MIDLAND BT2 Κυρ Απρ 22 2012, 14:41 | |
| |
|
| |
vstromrider Member
Ηλικία : 39 Τόπος : brahames!!!! Registration date : 14/07/2010
| Θέμα: Απ: Ενδοεπικοινωνία MIDLAND BT2 Κυρ Απρ 22 2012, 15:59 | |
| |
|
| |
tasos1912
Τόπος : thessaloniki Registration date : 21/09/2008
| Θέμα: Απ: Ενδοεπικοινωνία MIDLAND BT2 Πεμ Απρ 26 2012, 20:08 | |
| γνωριζει κανεις αν παντρευονται το midland bt2 με το καινουριο midland next μεταξυ τουσ....? επειδη εχω το bt2 και σκεφτομαι να παρω το next αν μπορω να τα παντρεψω μεταξυ τουσ ευχαριστω...!!! |
|
| |
Vezouvios Administrator
Ηλικία : 46 Τόπος : Mακεδονια Registration date : 09/10/2009
| Θέμα: Απ: Ενδοεπικοινωνία MIDLAND BT2 Πεμ Μάης 03 2012, 02:59 | |
| - tasos1912 έγραψε:
- γνωριζει κανεις αν παντρευονται το midland bt2 με το καινουριο midland next μεταξυ τουσ....?
επειδη εχω το bt2 και σκεφτομαι να παρω το next αν μπορω να τα παντρεψω μεταξυ τουσ ευχαριστω...!!! Nαι!!! _________________ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΗΛΙΑΣ Θεσσαλονικη.Ελλας www.vstromhellasforum.com Email:vezouvios@vstromhellasforum.com Vstrom -650 K4 Vstrom -1000 K7. MTS 1200s K16 |
|
| |
tasos1912
Τόπος : thessaloniki Registration date : 21/09/2008
| Θέμα: Απ: Ενδοεπικοινωνία MIDLAND BT2 Παρ Μάης 04 2012, 03:54 | |
| - Vezouvios έγραψε:
- tasos1912 έγραψε:
- γνωριζει κανεις αν παντρευονται το midland bt2 με το καινουριο midland next μεταξυ τουσ....?
επειδη εχω το bt2 και σκεφτομαι να παρω το next αν μπορω να τα παντρεψω μεταξυ τουσ ευχαριστω...!!! Nαι!!! thanks.....!!! |
|
| |
V - NIGHTHAWK vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 40 Τόπος : Από τον άλλο κόσμο κουφάλες..... κάμπος Registration date : 06/07/2011
| Θέμα: Απ: Ενδοεπικοινωνία MIDLAND BT2 Παρ Μάης 04 2012, 09:31 | |
| Αδέλφια αν θέλετε βοήθεια για πάντρεμα ξέρω.......εύκολο εινα.......
@terino: το manual όπως το ειπες ειναι Γ.Τ.Π. :-) |
|
| |
Vezouvios Administrator
Ηλικία : 46 Τόπος : Mακεδονια Registration date : 09/10/2009
| Θέμα: Απ: Ενδοεπικοινωνία MIDLAND BT2 Σαβ Μάης 05 2012, 21:59 | |
| Επειδη προσφατα εχασα το BT2 (μάλλον πρεπει να μου επεσε στον δρομο της επιστροφης απο εκδρομη) θα παραγγειλω μια μοναδα BTNEXT. Εαν καποιος ενδιαφέρεται για να αγορασουμε μαζι καποιο σετ η περισσότερα για να παρουμε καλη τιμη ας με ενημερωσει.. _________________ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΗΛΙΑΣ Θεσσαλονικη.Ελλας www.vstromhellasforum.com Email:vezouvios@vstromhellasforum.com Vstrom -650 K4 Vstrom -1000 K7. MTS 1200s K16 |
|
| |
| Ενδοεπικοινωνία MIDLAND BT2 | |
|