|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Dimis gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Stuttgart- Κατερινη Registration date : 27/02/2009
| Θέμα: Απ: Ροδέλες για intiminators Πεμ Ιουν 02 2011, 18:13 | |
| |
|
| |
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: Ροδέλες για intiminators Πεμ Ιουν 02 2011, 18:22 | |
| Για όσους θέλουν να φτιάξουν τις Θωμοροδέλες σε τόρνο,οι διαστάσεις απο φώτο του Θωμά: υ.γ Όσοι τις τοποθετήσαμε είμαστε παραπάνω απο ευχαριστημένοι.Ξαναευχαριστούμε Θωμά για την μόντα σου. |
|
| |
thanos23
| Θέμα: Απ: Ροδέλες για intiminators Πεμ Ιουν 02 2011, 18:43 | |
| |
|
| |
mageiras Member
Ηλικία : 48 Τόπος : ΧΑΝΙΑ - ΚΡΗΤΗ Registration date : 17/01/2008
| Θέμα: Απ: Ροδέλες για intiminators Πεμ Ιουν 02 2011, 19:46 | |
| αν κατασκευαση καποιος θα ηθελα και εγω ενα ζευγαρι με το αζημιωτο βεβαια..... Θωμα +1 για την κινηση αν και δεν με βλεπω να προλαβα να μου βαλεις μαζι με του Παιτοπαιδου και μενα ενα ζευγαρι..... |
|
| |
alex-vstrom vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ ΑΤΤΙΚHΣ Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: Ροδέλες για intiminators Πεμ Ιουν 02 2011, 20:39 | |
| Δηλαδή εάν βάλουμε τις ροδέλες αυτές και αλλάξουμε και λαδί τότε τέλος το κραπα κρουπα εαν καταλαβα καλα |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Ροδέλες για intiminators Πεμ Ιουν 02 2011, 21:05 | |
| Καλά κατάλαβες..Η τορναρισμένη μεριά της ροδέλας φυσικά πάει κάτω έτσι ?? Για να μην μπερδευτεί κανενας..!!! _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Ροδέλες για intiminators Πεμ Ιουν 02 2011, 22:17 | |
| - thanos23 έγραψε:
- υλικο? αλουμινιο?
Ναι! |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Ροδέλες για intiminators Πεμ Ιουν 02 2011, 22:17 | |
| - V.Stratos έγραψε:
- Καλά κατάλαβες..Η τορναρισμένη μεριά της ροδέλας φυσικά πάει κάτω έτσι ??
Για να μην μπερδευτεί κανενας..!!! Έτσι!!! |
|
| |
apopsi21 Member
Ηλικία : 51 Τόπος : Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Registration date : 07/01/2010
| Θέμα: Απ: Ροδέλες για intiminators Πεμ Ιουν 02 2011, 22:18 | |
| Μην αλλάζεται την ονομασια σε θωμαροδελες , λέγονται ΘΩΜΕΛΕΣ |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Ροδέλες για intiminators Πεμ Ιουν 02 2011, 22:20 | |
| |
|
| |
karanti
| Θέμα: Απ: Ροδέλες για intiminators Παρ Ιουν 03 2011, 08:32 | |
| αργησα? θα ηθελα κι εγω ενα ζευγαρι ροδελες. υπαρχει δυνατοτητα? να πληρωσω και κατι... (εστω την απαραιτητη μιζα) |
|
| |
alex-vstrom vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ ΑΤΤΙΚHΣ Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: Ροδέλες για intiminators Παρ Ιουν 03 2011, 08:35 | |
| Και πόσο μπορεί να στοιχήσει η τοποθέτηση και η αγορά λαδιών Ξέρουμε. Και που έτσι γιατί ο κάθε μάστορα θα ζητήσει τα δικά του. Ακόμα τι λάδια προτείνετε
|
|
| |
kalampokas gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Κυψελάρα πάουα Registration date : 06/10/2008
| Θέμα: Απ: Ροδέλες για intiminators Παρ Ιουν 03 2011, 08:37 | |
| Bel ray 10άρι ( τάδε έφη ο σοφός πλην τίμιος παππούς...) πάντως η πατέντα τα σπάει ! βιλούδο το μπροστινό ! |
|
| |
ioarma gold member
| Θέμα: Απ: Ροδέλες για intiminators Παρ Ιουν 03 2011, 08:52 | |
| - V.Stratos έγραψε:
- Καλά κατάλαβες..Η τορναρισμένη μεριά της ροδέλας φυσικά πάει κάτω έτσι ??
Για να μην μπερδευτεί κανενας..!!! Και η πυκνη σπειρα των ελατηριων πανω η κατω ρε ομορφοπαιδο; |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Ροδέλες για intiminators Παρ Ιουν 03 2011, 11:21 | |
| Οταν τα βγάλεις θα δείς την πυκνή σπείρα κάτω..Οπότε βάλτα όπως νομίζεις μετά..!! _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
Λεωνίδας
| Θέμα: Απ: Ροδέλες για intiminators Παρ Ιουν 03 2011, 13:59 | |
| Και πως λειτουργει η μοντα ρε παιδια ;Τι βελτιωνει-αλλαζει στη ρυθμιση ; |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Ροδέλες για intiminators Παρ Ιουν 03 2011, 17:10 | |
| Οι ροδέλες των Κρητικόπουλων ταξιδεύουν από τις 7.30 το πρωί, Scott όταν παραλάβεις ενημέρωσε με σε παρακαλώ. Οι υπόλοιποι επαρχιώτες ατυχήσατε διότι από Δευτέρα επιστρέφω στη δουλειά και δεν θα υπάρχει η δυνατότητα να πάω ταχυδρομείο. Έχουν μείνει δύο ζευγάρια και αναγκαστικά θα πάνε σε πρωτευουσιάνους και φυσικά μιλάμε για απογευματινές ώρες. Αν θέλετε παραπάνω από δύο άτομα ροδέλες, τότε μπορείτε να συννενοηθείτε μεταξύ σας, να πάρετε αυτές που θα σας δώσω για δείγμα και να πάτε να σας βγάλουν άλλες σε τόρνο αλλιώς παίρνετε τις διαστάσεις του Θωμά και πορεύεστε εν ειρήνη! Φιλούθκια... |
|
| |
mageiras Member
Ηλικία : 48 Τόπος : ΧΑΝΙΑ - ΚΡΗΤΗ Registration date : 17/01/2008
| Θέμα: Απ: Ροδέλες για intiminators Παρ Ιουν 03 2011, 17:27 | |
| Θωμα εστειλες και εμενα με του Παιτοπαιδου????
|
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Ροδέλες για intiminators Παρ Ιουν 03 2011, 17:29 | |
| - Λεωνίδας έγραψε:
- Και πως λειτουργει η μοντα ρε παιδια ;Τι βελτιωνει-αλλαζει στη ρυθμιση ;
Δεν τις έχω δοκιμάσει ακόμα, πριν μια ώρα τις έβαλα, ξαναρώτα με σε μία εβδομάδα πάλι! Υπόσχεται πολλά αλλά κρατάω μικρό καλάθι προς το παρόν. - mageiras έγραψε:
- Θωμα εστειλες και εμενα με του Παιτοπαιδου????
Εσύ σε ποιόν απευθύνεσαι? Σε εμένα???? |
|
| |
Dimis gold member
| Θέμα: Απ: Ροδέλες για intiminators Παρ Ιουν 03 2011, 19:10 | |
| - terino έγραψε:
- Οι ροδέλες των Κρητικόπουλων ταξιδεύουν από τις 7.30 το πρωί, Scott όταν παραλάβεις ενημέρωσε με σε παρακαλώ.
Οι υπόλοιποι επαρχιώτες ατυχήσατε διότι από Δευτέρα επιστρέφω στη δουλειά και δεν θα υπάρχει η δυνατότητα να πάω ταχυδρομείο.
Έχουν μείνει δύο ζευγάρια και αναγκαστικά θα πάνε σε πρωτευουσιάνους και φυσικά μιλάμε για απογευματινές ώρες. Αν θέλετε παραπάνω από δύο άτομα ροδέλες, τότε μπορείτε να συννενοηθείτε μεταξύ σας, να πάρετε αυτές που θα σας δώσω για δείγμα και να πάτε να σας βγάλουν άλλες σε τόρνο αλλιώς παίρνετε τις διαστάσεις του Θωμά και πορεύεστε εν ειρήνη!
Φιλούθκια... Αν καταλαβα καλα δεν εχεις στειλει σε μενα, σωστα ? |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Ροδέλες για intiminators Παρ Ιουν 03 2011, 19:59 | |
| - Dimis έγραψε:
- terino έγραψε:
- Οι ροδέλες των Κρητικόπουλων ταξιδεύουν από τις 7.30 το πρωί, Scott όταν παραλάβεις ενημέρωσε με σε παρακαλώ.
Οι υπόλοιποι επαρχιώτες ατυχήσατε διότι από Δευτέρα επιστρέφω στη δουλειά και δεν θα υπάρχει η δυνατότητα να πάω ταχυδρομείο.
Έχουν μείνει δύο ζευγάρια και αναγκαστικά θα πάνε σε πρωτευουσιάνους και φυσικά μιλάμε για απογευματινές ώρες. Αν θέλετε παραπάνω από δύο άτομα ροδέλες, τότε μπορείτε να συννενοηθείτε μεταξύ σας, να πάρετε αυτές που θα σας δώσω για δείγμα και να πάτε να σας βγάλουν άλλες σε τόρνο αλλιώς παίρνετε τις διαστάσεις του Θωμά και πορεύεστε εν ειρήνη!
Φιλούθκια... Αν καταλαβα καλα δεν εχεις στειλει σε μενα, σωστα ? Σου έγραψα να μου στείλεις διεύθυνση και δεν μου έστειλες... δυστυχώς λοιπόν όχι... |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Ροδέλες για intiminators Παρ Ιουν 03 2011, 20:16 | |
| Πρώτες εντυπώσεις μετά από μια σύντομη διαδρομή 10 χλμ... επίτηδες πήρα σβάρνα ότι λακούβα βρήκα στον διάβα μου (πολλές, πιστέψτε με ) ώστε να αρχίσω να σχηματίζω γνώμη. Μέτρια και πολύ χλιαρά τα πράγματα... Ναι, υπάρχει μια ΜΙΚΡΗ βελτίωση αλλά τα θαύματα που έχω ακούσει να περιγράφουν πολλοί σε καμία περίπτωση δεν ισχύουν. Είναι λίγο πιο προοδευτικό το μπροστινό με ελαφρώς βελτιωμένη απόσβεση κραδασμών και ανωμαλιών, αλλά και πάλι σε ένα μεγάλο βαθμό παραμένει σκληρό και βυθίζεται αρκετά. Επιφυλάσσομαι για το μέλλον γιατί κακά τα ψέμματα ήταν μικρή η διαδρομή, αλλά το βλέπω χλωμό να αλλάξω γνώμη. |
|
| |
Dimis gold member
| Θέμα: Απ: Ροδέλες για intiminators Παρ Ιουν 03 2011, 20:22 | |
| - terino έγραψε:
- Dimis έγραψε:
- terino έγραψε:
Φιλούθκια... Αν καταλαβα καλα δεν εχεις στειλει σε μενα, σωστα ? Σου έγραψα να μου στείλεις διεύθυνση και δεν μου έστειλες... δυστυχώς λοιπόν όχι... Σου εστειλα εχθες στις 16 και 43. Φαινεται στα εξερχομενα μου, Οκ δεν τρεχει τιποτα..... |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Ροδέλες για intiminators Παρ Ιουν 03 2011, 20:28 | |
| - Dimis έγραψε:
Σου εστειλα εχθες στις 16 και 43. Φαινεται στα εξερχομενα μου, Οκ δεν τρεχει τιποτα..... Φίλε μου ειλικρινά δεν το έλαβα ποτέ... και μάλιστα τις είχα και έτοιμες σε φάκελο για να σου τις στείλω. Τι να πω ρε γμτ... Ειλικρινά συγνώμη. |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Ροδέλες για intiminators Παρ Ιουν 03 2011, 20:30 | |
| Στείλε μου ξανά τη διεύθυνση και αν προλάβει να πάει η γυναίκα θα στις στείλω Δευτέρα πρωί, οκ?
Νιώθω άσχημα τώρα... |
|
| |
|