|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
| Θέμα: Απ: Εκλαπη η δικια μου. Δευ Μάης 30 2011, 20:20 | |
| κουραγιο και υπομονη φιλε μου,Κατι μπορει να γινει. Μην απελπιζεσαι! Οσο για το καλοπαιδα στους γιατρους να τα φανε. |
|
| |
nikolaostnt
| Θέμα: Απ: Εκλαπη η δικια μου. Δευ Μάης 30 2011, 20:43 | |
| Να τα κρεμάσουν από τα @ρχιδια τα κωλόπαιδα στην Ομόνοια για παράδειγμα !!!!!!
Υπομονή και σου εύχομαι να την ξαναβρείς !!!!
|
|
| |
Nommos Member
Ηλικία : 39 Τόπος : Νέα Σμύρνη Registration date : 03/07/2008
| Θέμα: Απ: Εκλαπη η δικια μου. Δευ Μάης 30 2011, 20:54 | |
| Κουραγιο φιλε μου , υπομονη και επιμονη ..
|
|
| |
man_OS gold member
Ηλικία : 47 Τόπος : Αγ. Παρασκευή Registration date : 23/08/2008
| Θέμα: Απ: Εκλαπη η δικια μου. Δευ Μάης 30 2011, 20:55 | |
| να τους κουλαθούν τα κωλόχερα τα γαμίδια |
|
| |
Vezouvios Administrator
Ηλικία : 46 Τόπος : Mακεδονια Registration date : 09/10/2009
| Θέμα: Απ: Εκλαπη η δικια μου. Δευ Μάης 30 2011, 21:07 | |
| Φιλος καταλαβαινω πως ειναι να σου κλεβουν την μηχανη..
Ευχομαι ολοψυχα να την βρεις...Και εαν οχι..Μην σκας παλικαρι μου,γερος να εισαι και θα παρεις αλλη μηχανη ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ!!! ΤΟ vstrom oπως και καθε αλλη μοτοσυκλετα ειναι ενα ματσο σιδερα και πλαστικα... Μακαρι να μπορεις να αγοραζεις καινουργια μοτο καθε 2 χρονια!!! _________________ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΗΛΙΑΣ Θεσσαλονικη.Ελλας www.vstromhellasforum.com Email:vezouvios@vstromhellasforum.com Vstrom -650 K4 Vstrom -1000 K7. MTS 1200s K16 |
|
| |
Guskafetzo Member
Ηλικία : 44 Τόπος : ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.....ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!!! Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Εκλαπη η δικια μου. Δευ Μάης 30 2011, 21:18 | |
| Φιλε μου σου ευχομαι να την βρεις χωρις το παραμικρο ολοψυχα!!! Γιατι οποιο μουν@@@@@νο την εκλεψε να του κοπουν τα χερια απο τους ωμους !!! Ευχομαι τα καλυτερα αδελφε !!!!! |
|
| |
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
| Θέμα: Απ: Εκλαπη η δικια μου. Δευ Μάης 30 2011, 21:23 | |
| Πειστικά ρε φίλε τι να πω, στην άκρη του μυαλού σου να θυμάσαι ότι υπάρχουν και χειρότερα!
Βλέπε τον πατέρα που σκοτώθηκε την ώρα που γεννιόταν το παιδί του για μια κάμερα! Και το λέω γιατί αν το έπαιρνες χαμπάρι τι θα μπορούσε να γίνει…. Αυτά τα καθικια δεν έχουν τον θεώ τους και είναι προετοιμασμένα για όλα…
Βάλε εδω, στο φόρουμ φωτογραφίες, σημάδια και ιδιεταιρότητες για να έχουν τα παιδία τις περιοχής αλλά και του φόρουμ το νου τους, αλλά παρακολούθα διάφορα φόρουμ μοτοσικλέτας για τυχόν αγγελίες…
_________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
deamon Member
Ηλικία : 47 Τόπος : ΣαΛΛονίκη σε λεω Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: Εκλαπη η δικια μου. Δευ Μάης 30 2011, 21:25 | |
| - ΓιαννηςΚ9 έγραψε:
- tolismark έγραψε:
- ΓιαννηςΚ9 έγραψε:
- Οχι ρε φουστη μου...Να κοιτας το car συνεχεια...
Ρε παιδιά παίζει αυτό....να βγεί έτσι στεγνά στο car.gr Παιζει. Παιζει να βγει σε κομματια. Για αυτο τσεκαρε απο τωρα και καθε μερα τα ανταλακτικα για vstrom. Αν δεις καποια ραγδαια αυξηση σε πραγματα και πιθανον το ιδιο τηλεφωνο επικοινωνιας ψαξτο αμεσα. Επισης παιζει να βγει ατοφια με αλλη πινακιδα - ταμπελακι κτλ. Σε αυτη την περιπτωση ειδικα αν δεν εχει αλλαχτει το χρωμα μονο εσυ μπορεις να την αναγνωρισεις. Αν εχει αλλαχτει το χρωμα αλλα δεις κατι καποιο χαρακτηριστικο της δικης σου τοτε ερευνησε το απο κοντα. ΠΑΝΤΑ με παρεα. Ακομη παιζει και το γεγονος που προανεφεραν τα παιδια να την δεις σε καποιο μαγαζι. Αυτο ειναι το πιο τραβηγμενο. Σου ευχομαι ολοψυχα να την βρεις. Και οπως ειπα αν δεις το οτιδηποτε "περιεργο" και πας να το ερευνησεις, παντα με παρεα.
- narcissus έγραψε:
Βάλε εδω, στο φόρουμ φωτογραφίες, σημάδια και ιδιεταιρότητες για να έχουν τα παιδία τις περιοχής αλλά και του φόρουμ το νου τους, αλλά παρακολούθα διάφορα φόρουμ μοτοσικλέτας για τυχόν αγγελίες…
Γ@mΩ τα σπίτια τους. . . Δυο φορές την έφαγα. . . Κάντε και μια ασφαλεια κλοπής ρε παιδιά. . . τα πράγματα αγριέβουν. . . |
|
| |
gandalf vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Εκλαπη η δικια μου. Τρι Μάης 31 2011, 12:53 | |
| Μου κόπηκαν τα πόδια φίλε μου ερχόμενος στη θέση σου ..... μπα που να τους κοπούν τα χέρια και ..... δε θέλω να πω άλλα
Μακάρι φίλε να την βρεις σύντομα .... αυτό εύχομαι πραγματικά ....
|
|
| |
ΜΙΤΣ vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Εκλαπη η δικια μου. Τρι Μάης 31 2011, 13:10 | |
| Μακάρι να μην είχε συμβεί σε κανέναν που θέλουν τα τσογλ@νι@ |
|
| |
big_driver Member
| Θέμα: Απ: Εκλαπη η δικια μου. Τρι Μάης 31 2011, 13:39 | |
| σε τετοιες περιπτωσεις τι να πει κανεις? μακαρι φιλε να την βρεις,κουραγιο!! |
|
| |
toumpanos gold member
Ηλικία : 43 Τόπος : νεα σμυρνη Registration date : 31/01/2008
| Θέμα: Απ: Εκλαπη η δικια μου. Τρι Μάης 31 2011, 15:11 | |
| Γ@mΩ τα σπίτια τους. . . Δυο φορές την έφαγα. . . Κάντε και μια ασφαλεια κλοπής ρε παιδιά. . . τα πράγματα αγριέβουν. . .[/quote]
Tα ίδια αδερφέ.. 2 μηχανές έχω κλάψει..
R1 14.000€ μου είχε φτάσει.. TRIUMPH TIGER 1050 πέρσυ 12.500€
Και τα 2 ανασφάλιστα ( για κλοπή ) με το δεύτερο να μου αφήσουν οι καρκινιάριδες κ ένα χρέος 5.200€ αξεχρέωτο..
Κουράγιο κ στο λέω κ εγώ που πέρασα χειρότερα σε αυτό το θέμα..
Α! Βάλε κ μια εξάτμιση 840.00€ που μου χανε ψιρίσει ένα μήνα αφού την είχα βάλει...
Καλή τύχη..
|
|
| |
paulsin Member
Ηλικία : 41 Τόπος : Filirian-Porto Salonico Registration date : 22/04/2009
| Θέμα: Απ: Εκλαπη η δικια μου. Τρι Μάης 31 2011, 15:44 | |
| Πωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!! Καλα ρε φιλε τουμπανε, πως και δε βγηκες στους δρομους με κανα τετοιο? να φας κοσμο... |
|
| |
paulsin Member
| Θέμα: Απ: Εκλαπη η δικια μου. Τρι Μάης 31 2011, 15:44 | |
| |
|
| |
toumpanos gold member
| Θέμα: Απ: Εκλαπη η δικια μου. Τρι Μάης 31 2011, 16:19 | |
| - paulsin έγραψε:
- Πωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!
Καλα ρε φιλε τουμπανε, πως και δε βγηκες στους δρομους με κανα τετοιο?
να φας κοσμο... Bγήκα στους δρόμους αλλά για να ψάχνω μπας και.... Τί car.gr παρακολουθούσα.. τί χρυσή ευκαιρία.. π@π@ρια..!! Τί αστυνομίες ζάλιζα.. Τίποτα..................... Απλά έχω πάνω μου κ τις 2 άδειες από τα κλεμμένα κ όποτε βλέπω παρόμοια μοτό, τρέχω κ κοιτάω τους αρ.πλαισίου μπάς και.... Αποτέλεσμα..? Αγόρασα μοτό που δεν είναι εμπορική, δεν μου αρέσει τρελά, δεν μπαίνει στο μάτι, νοικιάζω κλειστό parking, έκανα κ ασφάλεια κλοπής κ την κλειδώνω σαν τον καραγκιόζη από 3 σημεία..... Τί να πείς... Είναι τρομερά άσχημο συναίσθημα να σου αρπάζουν κάτι δικό σου που μοχθείς για να το αποκτήσεις. |
|
| |
paulsin Member
| Θέμα: Απ: Εκλαπη η δικια μου. Τρι Μάης 31 2011, 17:08 | |
| Ετσι ειναι.
Ειναι για σκοτωμα ολα αυτα τα παρασιτα.
Εγω για να παρω τη μηχανη μου ματωσα! Ηταν κατι που ηθελα απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου.
Και να ρθει το καθε γ@μωκλεφτρονι και να της κανει οτιδηποτε?
|
|
| |
Stivo
| Θέμα: Απ: Εκλαπη η δικια μου. Τρι Μάης 31 2011, 18:39 | |
| Μολις τυπωσα χαρτια με τον τυπο της μηχανης και οτι δινεται αμοιβη (θα πληρωσω τι να κανω) και τα εβαλα μερικα στενα διπλα απο μενα.
Η τελευταια ελπιδα.
Υ.Γ. Το ποστ με τα 2 μηχανακια που κλαπηκαν τι να πω και τι να γραψω. Οτι το καταλαβαινω απολυτα ειναι το λιγοτερο... |
|
| |
bandit vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 59 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 09/01/2011
| Θέμα: Απ: Εκλαπη η δικια μου. Τρι Μάης 31 2011, 18:52 | |
| μακάρι φίλε μου γ@μ@τ@ τα κωλόπαιδα |
|
| |
ΓιαννηςΚ9 Member
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Registration date : 12/11/2009
| Θέμα: Απ: Εκλαπη η δικια μου. Τρι Μάης 31 2011, 20:03 | |
| - Stivo έγραψε:
- Μολις τυπωσα χαρτια με τον τυπο της μηχανης και οτι δινεται αμοιβη (θα πληρωσω τι να κανω) και τα εβαλα μερικα στενα διπλα απο μενα.
Η τελευταια ελπιδα.
Υ.Γ. Το ποστ με τα 2 μηχανακια που κλαπηκαν τι να πω και τι να γραψω. Οτι το καταλαβαινω απολυτα ειναι το λιγοτερο... Φιλε προσεχε!!!!!!Το νου σου μην σε παρουν τηλεφωνο και σου ζητησουν π.χ 2 χιλιαρικα για να παρεις πισω την μηχανη!!!!!! Μην πας!!! Για κανενα λογο. Θα χασεις τα λεφτα σου και πιθανοτατα θα παθεις και τιποτα. Ειναι συνηθης τακτικη αυτη. Εχε τα ματια σου 14!!!! |
|
| |
Stivo
| Θέμα: Απ: Εκλαπη η δικια μου. Τρι Μάης 31 2011, 20:38 | |
| Οχι δεν κανω κατι τετοιο. Απλα θα βεβαιωθω οτι την εχουν και μετα βλεπουμε. Να τους αφησω τα λεφτα καπου και να μου πουν ειναι εκει παρτην. Καπως ετσι. Και παλι επιφοβο αλλα τι να κανω;
Σκεφτηκα να ρωτησω αριθμο πλαισιου και αν οντως ειναι αυτο να προχωρησω.
Ολα αυτα βεβαια στην περιπτωση που παρουν γιατι πιστευω οτι δεν... και οτι το ''μωρο'' εχει γινει κομματια για ανταλλακτικα. Δυστηχως. |
|
| |
V A G O S Member
Ηλικία : 46 Τόπος : ΛΕΩΝΙΔΙΟ - ΛΑΥΡΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ - Ν. Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης Registration date : 15/02/2009
| Θέμα: Απ: Εκλαπη η δικια μου. Τρι Μάης 31 2011, 20:53 | |
| αν σε παρουν τηλεφωνω κλεισε ραντεβου και φωναξε μας. επισης ταυτοχρονα πες το και στους μπατσους. η ωρα των μπατσων να ειναι μια ωριτσα μετα τη δικη μας. μην ερθουν και μας παρουν την μπουκια απο το στομα....
μακαρι να τη βρεις. αν εχεις καμια ακρη με υποκοσμο θα βοηθησει. επισης η μηχανη δυσκολα να ειναι αθηνα. απο ελευσινα και ποιο μακρια να κοιτας...
αδυμωνω να κλειστει ραντεβου. |
|
| |
Stivo
| Θέμα: Απ: Εκλαπη η δικια μου. Τρι Μάης 31 2011, 21:02 | |
| Βασικα ας με επαιρναν τηλ και δεν θα φωναζα κανεναν. Το μηχανακι μου θελω. Μονο. Παρτε τα λεφτα και φερτε το, τετοιο σεναριο και μονο. Αλλα δεν το βλεπω, εχεις δικιο. |
|
| |
toumpanos gold member
| Θέμα: Απ: Εκλαπη η δικια μου. Τετ Ιουν 01 2011, 09:32 | |
| - Stivo έγραψε:
- Βασικα ας με επαιρναν τηλ και δεν θα φωναζα κανεναν. Το μηχανακι μου θελω. Μονο. Παρτε τα λεφτα και φερτε το, τετοιο σεναριο και μονο. Αλλα δεν το βλεπω, εχεις δικιο.
Φίλε έχεις π.μ. |
|
| |
Stivo
| Θέμα: Απ: Εκλαπη η δικια μου. Σαβ Ιουν 04 2011, 03:26 | |
| Τελικα ειχατε δικιο. Και ο φιλος τουμπανος με τον οποιο μιλησα και στο τηλεφωνο. Με πηραν τηλ και μου ζητησαν 1000 ευρω για να το παρω πισω. Φυσικα οταν ρωτησα για καποιο χαρακτηριστικο δεν μου ειπαν και τους ειπα οτι ΔΕΝ το θελω, αφου υπεθεσα οτι ΔΕΝ το εχουν. Οπως και να εχει τωρα το μηχανακι ειναι ανταλλακτικα. Ας προσεχα. |
|
| |
ioarma gold member
| Θέμα: Απ: Εκλαπη η δικια μου. Σαβ Ιουν 04 2011, 10:41 | |
| - Stivo έγραψε:
- Τελικα ειχατε δικιο. Και ο φιλος τουμπανος με τον οποιο μιλησα και στο τηλεφωνο.
Με πηραν τηλ και μου ζητησαν 1000 ευρω για να το παρω πισω. Φυσικα οταν ρωτησα για καποιο χαρακτηριστικο δεν μου ειπαν και τους ειπα οτι ΔΕΝ το θελω, αφου υπεθεσα οτι ΔΕΝ το εχουν.
Οπως και να εχει τωρα το μηχανακι ειναι ανταλλακτικα.
Ας προσεχα. Οχι μονο δεν σεβονται αλλα εκμεταλευονται και το πονο!!!!! |
|
| |
|