|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Stivo
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΟΛΑΚΙΑ MICRO CLEV Πεμ Σεπ 29 2011, 00:31 | |
| 45 τα προβολακια και 25 η τοποθετηση. 70 συνολο και ειναι απιστευτα παιδια. Τα εχω λιγο κατω για να μην χτυπανε αλλα φαινομαι πολυ καλυτερα (πηγα παρεα με φιλο σε αλλο μηχανακι και μου ελεγε...) στο δρομο απο πριν και η δεσμη ειναι κατιτις πιο κιτρινη. Ανοιγουν επισης την δεσμη αριστερα και δεξια και λογικα θα φαινεται καλυτερα το μηχανακι ΚΑΙ απο πισω. Επισης εδεσαν πολυ ομορφα με το διακοπτακι που αναβει κοκκινο λαμπακι του jeff. Τα συνιστω πραγματικα. Θα γινει και ενα τεστ σε σκοτεινο ορεινο δρομο (με τα παντα ανοιχτα, μικρα, μεγαλα, προβολακια, ματια αυτια) και θα ξαναποσταρω. |
|
| |
georgaras gold member
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΟΛΑΚΙΑ MICRO CLEV Πεμ Σεπ 29 2011, 02:40 | |
| |
|
| |
nikolasr200 vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Αθήνα Registration date : 10/10/2010
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΟΛΑΚΙΑ MICRO CLEV Πεμ Σεπ 29 2011, 05:28 | |
| - STAMOS V-STROM έγραψε:
- zeremefico έγραψε:
- vassilis79 έγραψε:
- Σπυρου Πατση , αναμεσα απο Καβαλας και Ιερα Οδο υπαρχουν 3-4 μαγαζια με προβολεις και ηλεκτρικα ηδη αυτοκινητου . Καντε μια ερευνα αγορας πρωτα απο εκει .
Σε διπλανό φόρουμ, διάβασα ότι τα πήρε ένα παλικάρι 80 ευρώ τα Hella Micro de από ένα μαγαζί στη Σπ. Πάτση όπως στρίβεις από Καβάλας δεξιά αν δεν κάνω λάθος. Επειδή δεν ήθελα να γίνω μέλος δε τον ρώτησα ποτέ λεπτομέρειες για το μαγαζί. Παίζει να πάει κανένα καλό παιδί να ψάξει λιγάκι; Μακάρι να ισχύει αυτή η τιμή γιατί πιστεύω πως τα Hella είναι κορυφή, άντε μπας και κάνουμε καμία ομαδική Φυσικά αν τα βρείτε σε αυτή την τιμή, από Έλληνα καταστηματάρχη, προτείνω να τα πάρετε από εκεί...!! Αν όμως δεν τα βρείτε, εμένα μου στοίχησαν 88 ευρώ με τα μεταφορικά από Γερμανία, οπότε αν παραγγείλετε 2-3 σετ, θα εξοικονομήσετε για τα μεταφορικά.. |
|
| |
mounodoulos vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΟΛΑΚΙΑ MICRO CLEV Πεμ Σεπ 29 2011, 13:25 | |
| - tolismark έγραψε:
- Μπορούν να τοποθετηθούν κατευθείαν στις τρύπες κάτω από την μάσκα χωρίς extra βάση.
εκει δεν υπαρχει φοβος μς τους κραδασμους να κοπει το πλαστικο? |
|
| |
zagaros Member
Ηλικία : 52 Τόπος : Μηλίτσα Καστοριάς Registration date : 26/02/2010
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΟΛΑΚΙΑ MICRO CLEV Πεμ Σεπ 29 2011, 13:43 | |
| - adder έγραψε:
- tolismark έγραψε:
- Μπορούν να τοποθετηθούν κατευθείαν στις τρύπες κάτω από την μάσκα χωρίς extra βάση.
εκει δεν υπαρχει φοβος μς τους κραδασμους να κοπει το πλαστικο? θα ξεκουμπωσεις τα 2 κλιπ που εχει και τα βιδωνεις εκει.ειναι η μεταλικη βαση των φωτων απο μεσα και ειναι σταθεροτατα.τα βιδωσα ηδη εκει αλλα δεν μπορεσα ακομα να τα συνδεσω |
|
| |
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΟΛΑΚΙΑ MICRO CLEV Πεμ Σεπ 29 2011, 13:56 | |
| - adder έγραψε:
- tolismark έγραψε:
εκει δεν υπαρχει φοβος μς τους κραδασμους να κοπει το πλαστικο? όχι γιατι εχεί που υπάρχουν οι τρύπες μπαίνουν πλαστικές βίδες. στις τρύπες που κουμπώνουν μπορείς να βάλεις αυτά που βλέπεις στη παρακάτω φώτο και να βάλεις βίδες. |
|
| |
Stivo
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΟΛΑΚΙΑ MICRO CLEV Πεμ Σεπ 29 2011, 19:45 | |
| |
|
| |
painterakis gold member
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΟΛΑΚΙΑ MICRO CLEV Πεμ Σεπ 29 2011, 20:00 | |
| αν δε σου κάνει κόπο και όποτε μπορείς, θα ήθελα μια φώτο στο τρόπο στήριξης. δηλαδή μια φώτο απο το φτερό προς τα πάνω. "έφαγες" τη βάση για να βάλεις τη βίδα ή απλά έβαλες βίδα που περνά απο τις εγκοπές της βάσης; |
|
| |
vassilis79 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 45 Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Registration date : 26/11/2009
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΟΛΑΚΙΑ MICRO CLEV Πεμ Σεπ 29 2011, 20:16 | |
| Μπορεις να βγαλεις τα πλαστικα παπαρακια που πιανουν πανω στην σιδερενια βαση , και να βαλεις περαστή βιδα με παξιμαδι και να τα στηριξεις !!!!
Ετσι τα εχω βαλει εγω . |
|
| |
painterakis gold member
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΟΛΑΚΙΑ MICRO CLEV Πεμ Σεπ 29 2011, 20:24 | |
| - vassilis79 έγραψε:
- Μπορεις να βγαλεις τα πλαστικα παπρακια που πιανουν πανω στην σιδερενια βαση , και να βαλεις περαστή βιδα με παξιμαδι και να τα στηριξεις !!!!
Ετσι τα εχω βαλει εγω . βασίλη αν απαντάς σε μένα, ευχαριστώ ναι μεν αλλά το γνωρίζω μιας και εκεί έχω στηρίξει τη βάση της TwistedThrottle. απλά θέλω να δώ το χώρο που αφήνει ώστε σε ένα βύθισμα (π.χ. σε ένα άλμα) αν έχει ζωτικό χώρο ώστε να μη βρίσκει στο φτερό. |
|
| |
vassilis79 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 45 Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Registration date : 26/11/2009
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΟΛΑΚΙΑ MICRO CLEV Πεμ Σεπ 29 2011, 21:25 | |
| - painter έγραψε:
- vassilis79 έγραψε:
- Μπορεις να βγαλεις τα πλαστικα παπρακια που πιανουν πανω στην σιδερενια βαση , και να βαλεις περαστή βιδα με παξιμαδι και να τα στηριξεις !!!!
Ετσι τα εχω βαλει εγω . βασίλη αν απαντάς σε μένα, ευχαριστώ ναι μεν αλλά το γνωρίζω μιας και εκεί έχω στηρίξει τη βάση της TwistedThrottle. απλά θέλω να δώ το χώρο που αφήνει ώστε σε ένα βύθισμα (π.χ. σε ένα άλμα) αν έχει ζωτικό χώρο ώστε να μη βρίσκει στο φτερό. Δεν νομιζω να βρισκει . Σε μεγαλο βυθισμα απο φρεναρισμα , αφηνει 2-3 ποντους τουλαχιστον . Για αλμα δεν ξερω , γιατι δεν εχω δοκιμασει , και ουτε με βλεπω να δοκιμαζω... |
|
| |
Stivo
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΟΛΑΚΙΑ MICRO CLEV Πεμ Σεπ 29 2011, 21:37 | |
| Οκ θα βγαλω μια το πρωι και θα ποσταρω. Εχει τρυπηθει το πλαστικο λιγο πιο μπροστα απο τις τρυπες που ηδη εχει και τα καλωδια περασαν απο εκει και δεν φαινεται τιποτα. Τουλαχιστον για μενα εχει γινει πολυ καλη δουλεια και θα συνιστουσα σαν σημειο τοποθετησης. Τωρα απο αποψη υψους και προβλημα με το φτερο δεν εχω. Το προβλημα φανταζομαι υπαρχει αν γινει καποια αποτομη αναβαση καταβαση (πεζοδρομιο) με το τιμονι ολο στριμενο αριστερα ή δεξια. Και παλι δεν νομιζω να χτυπησει αλλα εκει θελει λιγο προσοχη. Το πλαστικο παντως που ''δεθηκαν'' πανω αντεχει. Εμενα η μια βαση που το στηριζει στην μεση εχει φυγει και εχω μονο την μια αλλα και παλι δεν εχω προβλημα. Μια απο αυτες τις μερες θα παω σε ενα συνεργειο να βαλω και την αλλη ταπα και νομιζω θα γινει βραχος. Οσο για το φως που αυτο ειναι και το ζητουμενο θα ποσταρω μια φωτο νυχτα πανω σε ενα τοιχο να δω και εγω βασικα γιατι ακομα δεν ετυχε. |
|
| |
Stivo
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΟΛΑΚΙΑ MICRO CLEV Παρ Σεπ 30 2011, 21:22 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΟΛΑΚΙΑ MICRO CLEV Παρ Σεπ 30 2011, 21:51 | |
| αν ήξερα νωρίτερα, ότι υπήρχαν και "μαμά" θέσεις για προβολάκια, θα προβληματιζόμουν αν θα τα έβαζα δίπλα στο ψυγείο ή εκεί.. |
|
| |
Stivo
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΟΛΑΚΙΑ MICRO CLEV Παρ Σεπ 30 2011, 22:00 | |
| Δεν ειναι μαμα αλλα για μενα ειναι ομορφα. Μπηκαν λιγο πιο μπροστα οπως φαινεται στην φωτο αλλα στις τρυπες που υπηρχαν περασαν τα καλωδια. Οποτε ολα οκ. Δεν φαινεται τιποτα και τα καλωδια ειναι τακτοποιημενα μια χαρα. |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΟΛΑΚΙΑ MICRO CLEV Παρ Σεπ 30 2011, 22:05 | |
| |
|
| |
Stivo
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΟΛΑΚΙΑ MICRO CLEV Παρ Σεπ 30 2011, 22:54 | |
| Ναι βρε για τις βασεις λεω. Τεσπα. |
|
| |
painterakis gold member
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΟΛΑΚΙΑ MICRO CLEV Παρ Σεπ 30 2011, 23:19 | |
| - Stivo έγραψε:
ευχαριστώ |
|
| |
Stivo
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΟΛΑΚΙΑ MICRO CLEV Παρ Σεπ 30 2011, 23:22 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΟΛΑΚΙΑ MICRO CLEV Σαβ Οκτ 01 2011, 17:03 | |
| - k0k05 έγραψε:
- Δες εδω
Ειναι τα ιδια ακριβως, απλα αλλη μαρκα. Εγω χρησιμοποιω τα Projector 3 που εχουν ενσωματωμενο κιτρινο φιλτρακι και βγαζουν κιτρινο φως. Μια χαρα ειναι και τα εχει και πιο φθηνα. διαφορα projector 3 με 2 ποια ειναι? |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΟΛΑΚΙΑ MICRO CLEV Τρι Οκτ 04 2011, 13:11 | |
| - Stivo έγραψε:
- Οκ θα βγαλω μια το πρωι και θα ποσταρω. Εχει τρυπηθει το πλαστικο λιγο πιο μπροστα απο τις τρυπες που ηδη εχει και τα καλωδια περασαν απο εκει και δεν φαινεται τιποτα. Τουλαχιστον για μενα εχει γινει πολυ καλη δουλεια και θα συνιστουσα σαν σημειο τοποθετησης.
Τωρα απο αποψη υψους και προβλημα με το φτερο δεν εχω. Το προβλημα φανταζομαι υπαρχει αν γινει καποια αποτομη αναβαση καταβαση (πεζοδρομιο) με το τιμονι ολο στριμενο αριστερα ή δεξια. Και παλι δεν νομιζω να χτυπησει αλλα εκει θελει λιγο προσοχη.
Το πλαστικο παντως που ''δεθηκαν'' πανω αντεχει. Εμενα η μια βαση που το στηριζει στην μεση εχει φυγει και εχω μονο την μια αλλα και παλι δεν εχω προβλημα. Μια απο αυτες τις μερες θα παω σε ενα συνεργειο να βαλω και την αλλη ταπα και νομιζω θα γινει βραχος.
Οσο για το φως που αυτο ειναι και το ζητουμενο θα ποσταρω μια φωτο νυχτα πανω σε ενα τοιχο να δω και εγω βασικα γιατι ακομα δεν ετυχε.
η αποδοση το βραδυ ειναι καλη αντεχουνε απο τουσ κραδασμους?? |
|
| |
Stivo
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΟΛΑΚΙΑ MICRO CLEV Τετ Οκτ 05 2011, 20:05 | |
| Προσωπικα για τα δικα μου δεδομενα ειναι πολυ καλα. Ανοιγουν αριστερα και δεξια και η δεσμη γινεται λιγο πιο κιτρινη. Αρα και πιο ξεκουραστη το βραδυ. Στους κραδασμους μια χαρα. Στους Ελληνικους (χωματο)δρομους με τις τρυπες τα φαραγγια και λοιπα, αντεχουν μια χαρα. Η συσκευασια εχει μεσα 2 πλαστικα που κολλανε πανω στα προβολακια και λογικα θα απορροφουν πολλους κραδασμους. Προσωπικα πιστευω οτι ειναι μια πολυ συμφερουσα αγορα (70 ευρω) και κανουν και δουλεια. |
|
| |
painterakis gold member
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΟΛΑΚΙΑ MICRO CLEV Πεμ Οκτ 06 2011, 18:40 | |
| άσχετο αλλά θα ήθελα να κάτεχα τι κυνηγά ο τύπος που είδα στο ADV riders με αυτά τα προβολάκια (δε τα λές και έτσι)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την painter στις Τρι Οκτ 11 2011, 12:57, 2 φορές συνολικά |
|
| |
Stivo
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΟΛΑΚΙΑ MICRO CLEV Πεμ Οκτ 06 2011, 20:45 | |
| Δεινοσαυρους; |
|
| |
Bretsos gold member
Τόπος : Φυλακισμένος στην Αθήνα... Registration date : 06/03/2009
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΟΛΑΚΙΑ MICRO CLEV Πεμ Οκτ 06 2011, 20:58 | |
| V~Stromάδες μήπως |
|