είμαι μέσα από τώρα, να είσαι καλά Roger !!! ( πιο επίκαιρος από ποτέ...) όσοι πιστοί προσέλθετε !!!
man_OS gold member
Ηλικία : 47 Τόπος : Αγ. Παρασκευή Registration date : 23/08/2008
Θέμα: Απ: ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!! THE WALL στην Αθήνα !!! Τρι Μάης 03 2011, 08:10
φουλ μέσα!!!!!
man_OS gold member
Ηλικία : 47 Τόπος : Αγ. Παρασκευή Registration date : 23/08/2008
Θέμα: Απ: ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!! THE WALL στην Αθήνα !!! Τρι Μάης 03 2011, 08:14
επίσης παίζει και να μαστε το μόνο ουγκαντικό κράτος όπου τα εισιτήρια ονλάιν κοστίζουν περισσότερο από το να πας και να τα πάρεις από προπώληση...
Rory moderator
Θέμα: Απ: ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!! THE WALL στην Αθήνα !!! Τρι Μάης 03 2011, 14:36
Ταπεινός προσκυνητής στην διάθεσή σας και εγώ Μέσα
Θέμα: Απ: ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!! THE WALL στην Αθήνα !!! Τρι Μάης 10 2011, 13:08
Μέσα!!!!!
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
Θέμα: Απ: ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!! THE WALL στην Αθήνα !!! Τρι Μάης 10 2011, 17:57
εφτασαααααααααααααααααααααααααααααα
τον ειδα τον "θεο " στη Μαλακάσσα τον Ιουνιο του 2006 κι ακόμη
...................
υ.γ. Θανάση (kalampokas) .... η έδεσσα γινεται Αθήνα εεεεεε...ξερς εσύ
κι επειδη δεν θα το ακούσουμε πρώτον γιατι ειναι απ to the dark side of the moon και Δεύτερον γιατι "φωνάρα" σα την Clare Torry δεν Υπάρχει
Σάς το Αφιερώνω
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...
...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
kalampokas gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Κυψελάρα πάουα Registration date : 06/10/2008
Θέμα: Απ: ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!! THE WALL στην Αθήνα !!! Τετ Μάης 11 2011, 08:54
Νικόλα σε περιμένουμε με χαρά, πιστεύω ότι θα δούμε κάτι ανεπανάληπτο ! τα εισιτήρια κυκλοφόρησαν χθες....
Drakos Member
Ηλικία : 45 Τόπος : Αθήνα - Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 17/03/2008
Θέμα: Απ: ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!! THE WALL στην Αθήνα !!! Τρι Μάης 17 2011, 10:37
Παιδιά δυστυχώς δεν έχουν μείνει φτηνά εισητήρια. Έχει διαθέσημα μόνο των 88 και 145 ευρώ. Εγώ τόσα λεφτά δεν μπορώ να διαθέσω για μία συναυλία οπότε άκυρος.
kalampokas gold member
Θέμα: Απ: ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!! THE WALL στην Αθήνα !!! Τρι Μάης 17 2011, 11:28
όντως είναι πολλά τα λεφτά...ακόμα μας πονάει, αλλά δεν προβλέπεται και άλλη συναυλία τσι προκοπής για φέτο οπότε τα ακουμπήσαμε....
Drakos Member
Θέμα: Απ: ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!! THE WALL στην Αθήνα !!! Τετ Μάης 25 2011, 09:42
Ανακοινώθηκε και 3η μέρα. 12 Ιουλίου. Θα πάω σήμερα να προλάβω εισητήριο για Αρένα
terino gold member
Θέμα: Απ: ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!! THE WALL στην Αθήνα !!! Τετ Μάης 25 2011, 10:00
Drakos έγραψε:
Ανακοινώθηκε και 3η μέρα. 12 Ιουλίου. Θα πάω σήμερα να προλάβω εισητήριο για Αρένα
Άντε ρε αλήτη μαλλιά....
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!! THE WALL στην Αθήνα !!! Τετ Μάης 25 2011, 13:23
1η μέρα διάθεσης, στέλνω μια φίλη στο tickethouse, 10:30 ξεκίνησε η προπώληση, στις 13:30 που πήγε δεν υπήρχε τίποτα!!!! Ανακοινώνεται 2η μέρα και πρόλαβα και τσίμπησα εισιτήριο για την αρένα (65 γιούργια) όποιος πρόλαβε τον κύριο (Waters) είδε! (ή μάλλον θα δει)
nikSalonik Administrator
Θέμα: Απ: ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!! THE WALL στην Αθήνα !!! Πεμ Μάης 26 2011, 20:21
εχω λεμε......
2 ακριβα στην γκρι ζωνη για τις 8 του ιουλη βεβαιως βεβαιως .....
παρτε και το best Solo του the wall αλλα και το Best ever Hear....
....Κι ας μην ειναι εκει μαζι μας ο David Gilmour....εμεις τον αγαπαμε το ιδιο κι αυτον ......
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!! THE WALL στην Αθήνα !!! Παρ Μάης 27 2011, 09:58
Drakos Member
Θέμα: Απ: ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!! THE WALL στην Αθήνα !!! Παρ Μάης 27 2011, 10:25
Τσίμπησα 2 αρένες για 12 Ιουλίου
kalampokas gold member
Θέμα: Απ: ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!! THE WALL στην Αθήνα !!! Παρ Μάης 27 2011, 19:07
φτου κακά ρε Νικόλα και τσιμπήσαμε για 9/7 με τον κυρ. Μάνο...
jim1900dz Member
Ηλικία : 50 Τόπος : Ανω Μελίσσια Registration date : 25/11/2008
Θέμα: Απ: ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!! THE WALL στην Αθήνα !!! Παρ Μάης 27 2011, 22:12
Εμένα πάλι γιατί μου κάνει λίγο για "αρπαχτή" η όλη υπόθεση ρε παίδες??? Είπαμε...wall αλλά εδώ και τόσα χρόνια...wall.... Να περάσετε καλά όσοι πάτε!!!!
nikSalonik Administrator
Θέμα: Απ: ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!! THE WALL στην Αθήνα !!! Παρ Μάης 27 2011, 22:21
kalampokas έγραψε:
να γιατι ο καφες που θα πιουμε σαββατο μεσημερακι θα χει αξια...θα μαι full του waters και θα σας δώσω κι οδηγιες
nikSalonik Administrator
Θέμα: Απ: ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!! THE WALL στην Αθήνα !!! Παρ Μάης 27 2011, 22:32
jim1900dz έγραψε:
Εμένα πάλι γιατί μου κάνει λίγο για "αρπαχτή" η όλη υπόθεση ρε παίδες??? Είπαμε...wall αλλά εδώ και τόσα χρόνια...wall.... Να περάσετε καλά όσοι πάτε!!!!
" αρπαχτή " πιο πράμα να ειναι αρπαχτή ????
αυτο : Τείχος θα χτιστεί, brick by brick, στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του Ο.Α.Κ.Α., για να γκρεμιστεί την ίδια μέρα, κατά τη διάρκεια της συναυλίας, σε ένα θέαμα που τα Διεθνή μέσα χαρακτήρισαν ως επικών διαστάσεων.
αυτο : To "The Wall Live" του Roger Waters είναι ένα θεατρικό έπος, όμοιο με τις παραστάσεις των Pink Floyd το 1980, αλλά και την all-star παρουσίαση του έργου από τον Waters, με αφορμή τον εορτασμό για την Πτώση του Τείχους του Βερολίνου, τον Ιούλιο του 1990. Κεντρικό στοιχείο του show θα είναι ένας πραγματικός τοίχος -με 74 περίπου μέτρα πλάτος και περίπου 11 μέτρα ύψος- που θα κατασκευαστεί κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους του show, για να γκρεμιστεί λίγο πριν το τέλος του! Στο show συμμετέχουν και ειδικά σχεδιασμένες από τον Gerald Scarfe κούκλες, που «εκφράζονται λεκτικά περισσότερο απ' ό,τι στην προηγούμενη εκδοχή του Wall», σύμφωνα με τον Waters, ενώ συμπληρώνεται από εκτεταμένα σε διάρκεια projections (προβολές) και άλλα ειδικά εφέ.
η το απλό απλουστατο σχόλιο :Και, τέλος, o Jonathan Valania από την εφημερίδα The Philadelphia Inquirer, έγραψε: «Ολοι μας πρέπει να το δούμε έστω μια φορά πριν πεθάνουμε»
Συμπάθαμε φιλε μου αλλα οταν πρωτοπαρουσιαστηκε το the wall ήμουν 19 κι ήσουν 6 χρονων ...εχω λοιπον καθε λόγο να σου πώ πως το έργο (επος για μενα στα μουσικά δρώμενα ) αυτο ... σημάδεψε την γενια μου και για αυτο ίσως να ειμαι τοσο πορωμενος...
φιλικα παντως .....
Συμβουλή μου: ....αυτο που ακους στο cd η στο Mp3fono ..δεν εχει καμμια σχέση μ αυτο που σου δίνεται σαν μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσεις ...πιστεψε με.....
kalampokas gold member
Θέμα: Απ: ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!! THE WALL στην Αθήνα !!! Σαβ Μάης 28 2011, 00:56
niksalonik έγραψε:
kalampokas έγραψε:
να γιατι ο καφες που θα πιουμε σαββατο μεσημερακι θα χει αξια...θα μαι full του waters και θα σας δώσω κι οδηγιες
περιμένουμε την ανταπόκριση σου και την παρέα σου με χίλια, πιστεύω ότι η συναυλία θα είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί !
nikSalonik Administrator
Θέμα: Απ: ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!! THE WALL στην Αθήνα !!! Σαβ Ιουλ 09 2011, 14:38
Mother should I trust the government.......Roger waters Ήταν μια μαγική μοναδική παράσταση ΄΄΄΄΄΄σιγουρα η κορυφαία μουσική παραγωγή που είδα live ως σήμερα!!!! The wall αγαπητοί φιλοι!!!! Roger σ ευχαριστώ τόσο πολύ΄΄΄΄ όσο κι ΕΣΥ ευχαριστησες εμάς΄΄΄΄΄΄ περιμένουμε το blue ray!!!!!
kalampokas gold member
Θέμα: Απ: ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!! THE WALL στην Αθήνα !!! Κυρ Ιουλ 10 2011, 19:13
τι ήταν αυτό το πράγμα ρε Νικόλα.....υπήρχαν στιγμές που έμενες άφωνος ! Roger απλά...
nikSalonik Administrator
Θέμα: Απ: ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!! THE WALL στην Αθήνα !!! Δευ Ιουλ 11 2011, 00:00
η ιδια στιγμη απ το λονδινο ενα μηνα πριν με τον gilmour σαν την μοναδική έκπληξη ....οχι οτι o dave kilminster πως δε το ξεσκισε εξ ισου και καλύτερα ίσως ....
kalampokas gold member
Θέμα: Απ: ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!! THE WALL στην Αθήνα !!! Δευ Ιουλ 11 2011, 09:51
όντως το ξέσκισε ο Ντειβάκος ( ο οποίος <<έφερνε>> και σε Ρόρυ-ιεροσυλία)
Drakos Member
Θέμα: Απ: ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!! THE WALL στην Αθήνα !!! Τετ Ιουλ 13 2011, 09:20