Ηλικία : 40 Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ Registration date : 26/04/2010
Θέμα: Contour GPS 1080p Παρ Απρ 22 2011, 18:14
Γεια χαρα σε ολους....
Θελω να μαθω τις αποψεις σας σχετικα με αυτη την καμερα.... Αν την εχει καποιος και αν αξιζει. Βασικα θα μου αρεσε να την ειχα για να καταγραφω καμια βολτα με την μηχανη σε off road διαδρομες αλλα και για μεσα στη πολη... Επισης δεν ειναι οτι θα την εχει κανεις ντε και καλα μονο για την μηχανη αλλα και στο αυτοκινητο και οπου αλλου θελει... Οταν ειχε πρωτοβγει εκανε καπου στα 480? τωρα εχει πεσει λιγο η τιμη στα 359?
Κοιταξα μερικα βιντεο στο youtube με τις αντιστοιχες καμερες αλλα η contour gps εχει πολυ καλυτερη εικονα ληψης. Αν την εχει καποιος ας μας πει αν ειναι ευχαριστημενος...
Jumaru gold member
Ηλικία : 45 Τόπος : Πιο πανω απο τα ελατα Registration date : 10/03/2011
Το πρόβλημα με όλες αυτές τις κάμερες που δεν διαθέτουν οθόνη είναι, πόσο εύκολο είναι να σημαδέψεις και να ξέρεις με ακρίβεια το τι βιντεοσκοπείς. Έχω μια ανησυχία για το συγκεκριμένο θέμα.
Jumaru gold member
πόσο εύκολο είναι να σημαδέψεις και να ξέρεις με ακρίβεια το τι βιντεοσκοπείς.
Η συγκεκριμενη διαθετει 2 λεϊζερ μπροστα οποτε μπορεις οπου κ να την τοποθετησεις να την κεντραρεις στην ευθεια....επιπλεον μεσω bltooth συνδεεται με το i-phone κ σου δειχνει εικονα !!!
STAMOS V-STROM Member
Ηλικία : 40 Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ Registration date : 26/04/2010
πόσο εύκολο είναι να σημαδέψεις και να ξέρεις με ακρίβεια το τι βιντεοσκοπείς.
Η συγκεκριμενη διαθετει 2 λεϊζερ μπροστα οποτε μπορεις οπου κ να την τοποθετησεις να την κεντραρεις στην ευθεια....επιπλεον μεσω bltooth συνδεεται με το i-phone κ σου δειχνει εικονα !!!
Δεν ηξερα πως μπορεις να κανεις τετοιο κολπο με το κινητο.... Καλη φαση...
Αντε να ψηθουν και αλλα ατομα μπας και παμε σε καμια ομαδικη....
Αλλε περιμενω ακομα μπας και πεσει και αλλο η τιμη....
Jumaru gold member
Πάλι ''ανασταίνω'' θέμα,αλλά επειδή βρίσκω τη συγκεκριμένη κάμερα σε τιμές που ξεκινάνε από τα 150$ (χωρίς έξοδα αποστολής),ήθελα να μου πεί κάποιος γνώστης εάν ψάχνω καλά ή αρλούμπες Για παράδειγμα αυτή http://www.ebay.com/itm/CONTOUR-HD-1080P-CAMERA-HELMET-CAM-HANDS-FREE-SHIPPING-/300590023481?pt=Camcorders_Professional_Video_Cameras&hash=item45fc8fc339
Μου την πρότεινε φίλος χειριστής της ΠΑ,ο οποίος τη χρησιμοποιεί υποβρύχια,εναέρια στην κάσκα ή στην καλύπτρα με βεντούζα και δε συμμαζεύεται Η διαφορά είναι όμως ότι αυτός την πήρε 300? Ακριβές μοντέλο δεν ανέφερε γι'αυτό και ψάχνομαι
terino gold member
Από το Δράκουλα του Λευτέρη κατάλαβα......Τέσπα,όποιος την έχει ή το έχει ψάξει κι έχει άποψη,ας βοηθήσει
Ο δράκουλας πήγαινε στην "ανάσταση"! Σπαμ στο μεγαλείο του... δεν έχω άποψη επί του θέματος, δεν με έχει απασχολήσει ποτέ.
Tο κατάλαβα το ''δρακουλιάρικο'' emoticon βρέ Λευτεράκο αλλά έχω ψιλοχαθεί λίγο με τις τιμές και τα είδη του διαόλου αυτού και ψάχνομαι.Και να πώ την αλήθεια,αν με ένα 150άρι γιούρια πάρω καλή κάμερα για το κράνος,δε θα με χάλαγε καθόλου
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
εγω παντως εδω κι ενα χρονο εχω την gopro hero hd η οποια ειναι η μονη που τραβαει σε 170 μοιρες(κι αυτο χρεαιζομαστε στην μηχανη επανω) ....εχει απιστευτη εικονα σε 1080 η 720 κανει kare kare φωτογραφιση ανα 1, 2 ,5 , η 10 sec το ρυθμιζεις εσυ δηλαδή κι εχει εξοδο av που συνδεεται στον πλοηγο μου και βλεπω και την εικονα που τραβαω ....αυτην εχω αυτην εμπιστευομαι .....τωρα οσο αφορα το gps της condour χμμμμ ειναι καλο εξτραδακι .....αλλα οταν αγορασα την gopro δεν υπήρχε αντιπαλος ....
εδω ενα δοκιμαστικο στα 1080 ανεβασμενο στο youtube ....
κι εδώ ενα βιντεακι σε κινηση στα 720p
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...
...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!