| Revit Milano Gore-Tex Winter Glove PB??? | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Joe Kille
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 10/11/2010
| Θέμα: Revit Milano Gore-Tex Winter Glove PB??? Τρι Απρ 05 2011, 15:23 | |
| Παιδιά καλησπέρα...Αφου μας έρχεται η ανοιξη σιγά σιγά σκεφτηκα να δω κανα χειμερινό γάντι μηπως και βρω χαμηλοτερες τιμες...Δυστυχως επισκεφτηκα αρκετα καταστήματα εδω στην Θεσσαλονίκη αλλά τιποτα...Αδυνατώ νακαταλάβω γιατί οι τιμές είναι τόσο ψηλά...!!! Κοιταξα τελικά στο fcmoto.de και βρηκα τα γαντια του τιτλου...Εχω στείλει ήδη mail για καποια προσφορά ασ πουμε για 5 η για 10 κομματια...Η αρχικη συνολικη τιμη με παραδοση στο σπιτι ειναι 92.90ευρω...Σε σχεση με τα γαντια που ειδα εδω ειναι πολυ καλη τιμη...Αν υπαρχει ενδιαφερον θα ηταν καλο...Επισης θα ηθελα να ρωτησω τους πιο εμπειρους...Αν μπορει ο γερμανος να δωσει προσφορα...Ποσο περιπου θα μπορουσαμε να ζητησουμε για 5 κομματια και ποσο για 10? Δεν εχω λαβει απαντηση ακομα για προσφορα...Το γαντι ειναι αυτο https://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/secx4obZ03zHu_/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Revit-Milano-GTX-Glove/SubProducts/Revit-Milano-GTX-Glove-0001 |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
| Θέμα: Απ: Revit Milano Gore-Tex Winter Glove PB??? Τρι Απρ 05 2011, 16:12 | |
| γιατι δεν βλεπεις αυτα? http://www.motomad.gr/proddetail.asp?prod=REVIT_Fahreneit-GLOVES&cat=131 αυτα? http://www.motomad.gr/proddetail.asp?prod=REVIT_Zenith-GLOVES&cat=131 η αυτα...... http://www.motomad.gr/proddetail.asp?prod=REVIT_Element-GLOVES&cat=131 εγω εχω τα zenith και ειμαι κατι παραπανω απο ευχαριστημενος.
το μαγαζι το ξερουμε το εχουμε δοκιμασει πολλες φορες και η συνεργασια μαζι του ειναι αψογη. σιγουρα αν μαζευτειτε απο 5 και πανω η τιμη θα ειναι χαμηλοτερη απο την αναγραφομενη.
|
|
| |
Joe Kille
| Θέμα: Απ: Revit Milano Gore-Tex Winter Glove PB??? Τρι Απρ 05 2011, 16:23 | |
| Για αυτο ακριβως ζητησα τη βοηθεια απο καποιον πιο εμπειρο...!!!Ευχαριστω σαλιγκαρε...Με το gore-tex τι γινεται ομως..?Αυτα που προτεινες τσουκου Gore-tex....Απο θερμοκρασια αυτα που εχεις ειναι ενταξει...???Και απο αδιαβροχοποπιηση...??? |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Revit Milano Gore-Tex Winter Glove PB??? Τρι Απρ 05 2011, 16:42 | |
| Τα πρώτα, τα Fahrenheit H2O τα έχω εγώ. Όταν πιάσαν τα χιονάκια κι εδώ στην Αθήνα και οι βροχούλες, αποδείχτηκαν αρκετά ζεστά (δεν έσκαγα κιόλας φορώντας τα αλλά δεν ξύλιαζαν τα δάχτυλα μου) και εντελώς αδιάβροχα ακόμα και με αρκετή βροχή. Λάβε υπ' όψιν ότι δεν έχω χούφτες. |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
| Θέμα: Απ: Revit Milano Gore-Tex Winter Glove PB??? Τρι Απρ 05 2011, 20:19 | |
| - Joe Kille έγραψε:
- Για αυτο ακριβως ζητησα τη βοηθεια απο καποιον πιο εμπειρο...!!!Ευχαριστω σαλιγκαρε...Με το gore-tex τι γινεται ομως..?Αυτα που προτεινες τσουκου Gore-tex....Απο θερμοκρασια αυτα που εχεις ειναι ενταξει...???Και απο αδιαβροχοποπιηση...???
τα zenith ειναι κατι παραπανω απο αδιαβροχα για αυτο και το λογοτυπο H2O και καταπληκτικα απο θεμα προστασιας. οσο για το ποσο ζεστα ειναι αντιμετωπιζεις προβλημα μονο σε θερμοκρασιες κατω των 8-7 βαθμων το οποιο λυνεται με ισοθερμικο γαντι απο μεσα. αξιζουν τα λεφτα τους με το παραπανω. |
|
| |
southstromer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Registration date : 21/11/2009
| Θέμα: Απ: Revit Milano Gore-Tex Winter Glove PB??? Τετ Απρ 06 2011, 00:48 | |
| - σαλιγκάρι έγραψε:
- Joe Kille έγραψε:
- Για αυτο ακριβως ζητησα τη βοηθεια απο καποιον πιο εμπειρο...!!!Ευχαριστω σαλιγκαρε...Με το gore-tex τι γινεται ομως..?Αυτα που προτεινες τσουκου Gore-tex....Απο θερμοκρασια αυτα που εχεις ειναι ενταξει...???Και απο αδιαβροχοποπιηση...???
τα zenith ειναι κατι παραπανω απο αδιαβροχα για αυτο και το λογοτυπο H2O και καταπληκτικα απο θεμα προστασιας. οσο για το ποσο ζεστα ειναι αντιμετωπιζεις προβλημα μονο σε θερμοκρασιες κατω των 8-7 βαθμων το οποιο λυνεται με ισοθερμικο γαντι απο μεσα. αξιζουν τα λεφτα τους με το παραπανω. +1 |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Revit Milano Gore-Tex Winter Glove PB??? Τετ Απρ 06 2011, 01:40 | |
| - σαλιγκάρι έγραψε:
- οσο για το ποσο ζεστα ειναι αντιμετωπιζεις προβλημα μονο σε θερμοκρασιες κατω των 8-7 βαθμων το οποιο λυνεται με ισοθερμικο γαντι απο μεσα.
αξιζουν τα λεφτα τους με το παραπανω. Τί αξίζει Γιάννη ακριβώς ?? Που σε ένα ''Χειμερινό'' γάντι πρέπει τον χειμώνα να βάλεις κι ενα εσωθερμικό από μέσα ?? Δεν το πιάνω.. _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
SOTHRHS vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 01/06/2008
| Θέμα: Απ: Revit Milano Gore-Tex Winter Glove PB??? Τετ Απρ 06 2011, 01:47 | |
| Στρατο ποια γαντια εχεις για χειμερινα? |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: Revit Milano Gore-Tex Winter Glove PB??? Τετ Απρ 06 2011, 01:56 | |
| - SOTHRHS έγραψε:
- Στρατο ποια γαντια εχεις για χειμερινα?
Απ' το στόμα μου το πήρες, φέρτο πίσω τώρα! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Revit Milano Gore-Tex Winter Glove PB??? Τετ Απρ 06 2011, 01:59 | |
| |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Revit Milano Gore-Tex Winter Glove PB??? Τετ Απρ 06 2011, 02:05 | |
| - SOTHRHS έγραψε:
- Στρατο ποια γαντια εχεις για χειμερινα?
Dainese Jerico Gore-Tex.. _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Revit Milano Gore-Tex Winter Glove PB??? Τετ Απρ 06 2011, 02:11 | |
| Και αυτά επισης έχω που για τα λεφτά τους είναι ίσως ότι καλύτερο έχω βάλει.. Χτυπάνε στα ίσα πολύ ακριβότερα γάντια _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
| Θέμα: Απ: Revit Milano Gore-Tex Winter Glove PB??? Τετ Απρ 06 2011, 02:12 | |
| θελω εντυπωσεις σε θερμοκρασιες ταξιδιου με -3 -8(εξωτερικη θερμοκρασια παντα) για να βγαλω ασφαλες συμπερασμα |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: Revit Milano Gore-Tex Winter Glove PB??? Τετ Απρ 06 2011, 02:15 | |
| Ο Βολιώτης λογικά ξέρει από κρύο. Βέβαια το πως αισθάνεται το κρυο ο καθένας από εμάς είναι σχετικό, αποτελώντας αστάθμητο παράγοντα. Πάντως, όταν μιλάμε για καλό χειμερινό γάντι, μιλάμε για αδιάβροχο και ζεστό. Όχι μάρκα ή όμορφο απαραίτητα. Έχω κάτι ΑΡΚΟΥΔΕΣ της Richa. Φοβερό γάντι, σε όψη σε κατασκευή και ποιότητα. Σε πολύ πρόσφατο ταξίδι μου, περνώντας από τους πρόποδες του Ταΰγετου, μου ΠΕΣΑΝΕ τα δάχτυλα. Και είχα και τα θερμαινόμενα ανοιχτά. Ότι και να βάλεις, το κρύο θα σε φάει. Το θέμα είναι να σε φάει λιγότερο. |
|
| |
V.Stratos moderator
| |
| |
| Θέμα: Απ: Revit Milano Gore-Tex Winter Glove PB??? Τετ Απρ 06 2011, 02:31 | |
| - V.Stratos έγραψε:
Με -3 και -8 δεν έχω ταξιδέψει Σώτο..Μεχρι 3-4° φούρνος μια χαρα λοιπον!! και θα συμφωνησω με τον αγαπητο Massai αμα παιζει ψοφος θα το δαγκωσεις ειτε περισσοτερο ειτε λιγοτερο θεωρω λοιπον πως το ισοθερμικο γαντι ειναι καλο-απαραιτητο για χαμηλες θερμοκρασιες οπως τις προαναφερθεντες |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Revit Milano Gore-Tex Winter Glove PB??? Τετ Απρ 06 2011, 02:48 | |
| Με -3 και -8 δλδ Σώτο μόνο στα χέρια έχεις πρόβλημα ρε λιοντάρι ?? Το υπόλοιπο σώμα ?? Οπως και να χει το κρύο είναι υποκειμενικό..Γνωστός μου κρυώνει με Dainese πάνω-κάτω στους 10° !!!! Βάζει ισοθερμικά για να ψιλο-στανιάρει..!! Αλλος έχει πάει Ζαγοροχώρια με -10° και χωρίς ισοθερμικά..Δεν μπορείς να ξέρεις τι παίζει Με -3 και -8 πάντως δε μου έχει τύχει να ταξιδέψω,αλλά νομίζω ότι και για λόγους ασφαλείας δεν θα το κυνηγούσα κιόλας !! Αν το κάνεις,είσαι θηρίο _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
Bretsos gold member
Τόπος : Φυλακισμένος στην Αθήνα... Registration date : 06/03/2009
| Θέμα: Απ: Revit Milano Gore-Tex Winter Glove PB??? Τετ Απρ 06 2011, 11:27 | |
| μίλησε κανένας για -8 ως γνωστών έχω μόνο μοτό και έχω χάσει και κάτι γίδια σε ένα χωριό της Λάρισας οπότε το κάνω αρκετά συχνά το δρομολόγιο.(μήπως και τα βρω) το χειρότερο μου ήταν -10 και απλά καμία εξάρτηση δεν δουλεύει σε αυτές τις θερμοκρασίες..... καμία!! το μόνο που κάνουν καλά είναι να σε κρατάνε ένα κλίκ πριν την υποθερμία ώστε να μην πεθάνεις!! ισοθερμικά φοράω παντού εκτός από τα χέρια γιατί χάνω εντελώς την αίσθηση από τα χειριστήρια κ την παλεύω με γάντια της spidi h2out και βέβαια με θερμαινόμενα κριπ. |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
| Θέμα: Απ: Revit Milano Gore-Tex Winter Glove PB??? Τετ Απρ 06 2011, 12:07 | |
| - V.Stratos έγραψε:
- σαλιγκάρι έγραψε:
- οσο για το ποσο ζεστα ειναι αντιμετωπιζεις προβλημα μονο σε θερμοκρασιες κατω των 8-7 βαθμων το οποιο λυνεται με ισοθερμικο γαντι απο μεσα.
αξιζουν τα λεφτα τους με το παραπανω.
Τί αξίζει Γιάννη ακριβώς ?? Που σε ένα ''Χειμερινό'' γάντι πρέπει τον χειμώνα να βάλεις κι ενα εσωθερμικό από μέσα ?? Δεν το πιάνω.. ρε αληταμπουρα κατευθειαν να με πιασεις απο τα μουτρα? εξηγω πως το γαντι ειναι καταπληκτικο απο θεμα προστασιας και ο αναβατης εχει εξαιρετικη αισθηση του χειρισμου (μανετες-γκριπς-φλας) επισης η ποιοτητα κατασκευης ειναι εξαιρετικη προσεγμενη η παραμικρη λεπτομερεια , οσο για τα ισοθερμικα εξηγησα οτι τα φορας κατω απο τους 7 βαθμους...........ειναι πολλες αυτες οι μερες που η θερμοκρασια ειναι χαμηλοτερη? (εδω στην αθηνα τουλαχιστον μετρημενες στα δαχτυλα) |
|
| |
Joe Kille
| Θέμα: Απ: Revit Milano Gore-Tex Winter Glove PB??? Τετ Απρ 06 2011, 22:46 | |
| |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Revit Milano Gore-Tex Winter Glove PB??? Τετ Απρ 06 2011, 22:55 | |
| Προσωπικά πάντως, ΟΤΙ γάντι και να έχω δοκιμάσει, σαν τα θερμαινόμενα grip ΤΙΠΟΤΑ!!! |
|
| |
| Revit Milano Gore-Tex Winter Glove PB??? | |
|