| ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
v_kostas Administrator
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Παρ Μάης 13 2011, 14:08 | |
| |
|
| |
Jumaru gold member
Ηλικία : 45 Τόπος : Πιο πανω απο τα ελατα Registration date : 10/03/2011
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Παρ Μάης 13 2011, 14:16 | |
| |
|
| |
leonady2 gold member
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Παρ Μάης 13 2011, 14:20 | |
| |
|
| |
aristrom gold member
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Παρ Μάης 13 2011, 14:51 | |
| Επειδη διαβαζω-διαβαζω και δεν βγαζω συμπερασμα (δεν φταινε τα ποστ,μου τα χουν..πρηξει στη δουλεια),θελω να ρωτησω
1.Αυτη την κυριακη θα παμε πουθενα?
2.Οι προτασεις για ποτε αναφερονται?
Πρεπει να βαλουμε στο προγραμμα και καμια εκδρομουλα-καφεδακι,στα μερη του Δημητρη!Ο ανθρωπος κανει πολλα χλμ.για να ρχεται προς τα μερη μας ,πρεπει και μεις να παμε προς τα κει εστω και για ενα καφε μια τεταρτη.Η μερα μεγαλωσε μας παιρνει ανετα απο θεμα χρονου.
Για αυτη την Κυριακη λοιπον ποιοι μπορουν για εκδρομουλα?που παμε?
|
|
| |
to koraki
Registration date : 21/05/2010
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Παρ Μάης 13 2011, 14:59 | |
| Λευκαδα? απο το πρωι για καφε- μπανιο-φαι-οτι να ναι???????????? |
|
| |
v_kostas Administrator
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Παρ Μάης 13 2011, 15:12 | |
| Αρίστο οι προτάσεις δεν έχουν συγκεκριμένη ημερομηνία. Θα συγκεντρωθούν και κάθε φορά που θα έχουμε χρόνο για εκδρομή θα αποφασίζουμε ποιά θα πάμε!! +1000 για τον καφέ στον Δημήτρη!!! Αυτήν την Κυριακή απο εμένα δύσκολο.. |
|
| |
leonady2 gold member
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Παρ Μάης 13 2011, 15:24 | |
| Παίδες και εγω αυτη την Κυριακή θα είμαι εκτός Πατρών. Την επόμενη όμως όπου και οπότε θέλετε...! |
|
| |
gandalf vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Παρ Μάης 13 2011, 15:49 | |
| |
|
| |
aristrom gold member
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Παρ Μάης 13 2011, 15:52 | |
| |
|
| |
leonady2 gold member
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Σαβ Μάης 14 2011, 09:50 | |
| Μια ωραία και όμορφη διαδρομή για όσους δεν την έχουν κάνει είναι η παρακάτω που σκέφτηκα σήμερα το πρωί πίνοντας το καφεδάκι μου..... Πάτρα - Ναύπακτος - Ανω Χώρα - Καρπενήσι - Πάτρα. Τα χιλιόμετρα είναι μια χαρά 300 περίπου και η διαδρομή απίστευτη αφού προχωρώντας για Άνω Χώρα ο δρόμος είναι μέσα στο έλατο. Την παραθέτω παρακάτω....! Διαδρομή: Πάτρα - Ναύπακτος - Ανω Χώρα - Καρπενήσι - Πάτρα |
|
| |
leonady2 gold member
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Σαβ Μάης 14 2011, 09:59 | |
| Αν έγινα βαρετός πείτε μου να σταματήσω. Εγω συνεχίζω με ακόμα μια διαδρομή που την εχω κάνει παλιά αλλά δεν την θυμάμαι.... Πάτρα - Ναύπακτος - Μπράλος - Παύλιανη - Λιδορικι - Πάτρα! Διαδρομή: Πάτρα - Ναύπακτος - Μπράλος - Παύλιανη - Λιδορικι - Πάτρα |
|
| |
aristrom gold member
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Σαβ Μάης 14 2011, 11:55 | |
| Συνεχισε-συνεχισε!Μια μικρη διορθωση ,για Αιγιο δεν υπαρχει πλεον γραμμη φερυ μποτ! |
|
| |
leonady2 gold member
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Σαβ Μάης 14 2011, 12:16 | |
| - aristrom έγραψε:
- Συνεχισε-συνεχισε!Μια μικρη διορθωση ,για Αιγιο δεν υπαρχει πλεον γραμμη φερυ μποτ!
Απο Αίγιο για Αγιο Νικόλαο που περνούσε απέναντι εννοείς? |
|
| |
aristrom gold member
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Σαβ Μάης 14 2011, 12:30 | |
| - leonady2 έγραψε:
- aristrom έγραψε:
- Συνεχισε-συνεχισε!Μια μικρη διορθωση ,για Αιγιο δεν υπαρχει πλεον γραμμη φερυ μποτ!
Απο Αίγιο για Αγιο Νικόλαο που περνούσε απέναντι εννοείς? Yes!! Σταματησε πριν λιγες μερες λογω μικρης κινησης,κοινως "εμπενε μεσα" η εταιρια! Καποιες προσπαθειες γινονται να ξαναρχισουν τα δρομολογια. Ιδωμεν!! |
|
| |
leonady2 gold member
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Σαβ Μάης 14 2011, 12:33 | |
| - aristrom έγραψε:
- leonady2 έγραψε:
- aristrom έγραψε:
Απο Αίγιο για Αγιο Νικόλαο που περνούσε απέναντι εννοείς? Yes!! Σταματησε πριν λιγες μερες λογω μικρης κινησης,κοινως "εμπενε μεσα" η εταιρια! Καποιες προσπαθειες γινονται να ξαναρχισουν τα δρομολογια. Ιδωμεν!! Έτσι όπως πάνε τα πράγματα το βλέπω να κόβονται και τα δρομολόγια απο ριο προς Αντίρριο..... Μας έφαγε το ΔΝΤ |
|
| |
dimitris k2 Member
Ηλικία : 37 Τόπος : ΑΓΡΙΝΙΟ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ Registration date : 06/09/2010
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Σαβ Μάης 14 2011, 13:52 | |
| |
|
| |
dimitris k2 Member
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Σαβ Μάης 14 2011, 19:01 | |
| Λοιπον παλικαρια.. Μια προταση και απο μενα για δυο μερες γεματες με οδηγηση , με λιγο φαγητο και λιγο υπνο!!! Το παρακατω ταξιδι το εκανα μονος περυσι και ηταν super ... την μοναδικη σταση που δεν εκανα και την εβαλα τωρα παρασυρομενος απο τον φιλο leonady2 ειναι η Παυλιανη.. για την οποια εχω ακουσει πολλα και καλα...αρα αφου ειναι στον δρομο μας μπορουμε να σταματησουμε για ενα καφεδακι!!! Η διαδρομη εχει ως εξης: 1)Μερα Πατρα - Γαλαξιδι (Σταση για ξεμουδιασμα και Τσιγαρο) Γαλαξιδι-Παυλιανη (Σταση για να χαζεψουμε το χωριο και μετα για φαγητο η καφε οτι θελει ο λαος) Παυλιανη-Βολος (Διανυκτερευση και μπορουμε να κανονισουμε και καποια συναντηση για καφε με τα παιδια απο το βολο)Απολογισμος σε χιλιομετρα:326χλμ Διαδρομή: Πατρα - Γαλαξιδι-Παυλιανη-Βολος 2)Μερα Για την επιστροφη υπαρχουν δυο εναλακτικες: α) Βολος - Λαμια (Σταση για ξεμουδιασμα και Τσιγαρο) Λαμια - Τυμφρηστος Τυμφρηστος - Καρπενησι (Σταση για φαγητο η για καφε) Καρπενησι - Προυσος (Σταση για να προσκηνισουμε) Προυσος - Αγρινιο (Σταση για καφε αν θελει ο λαος) Αγρινιο - ΠατραΑπολογισμος σε χιλιομετρα:361χλμ Διαδρομή: Βολος - Λαμια- Τυμφρηστος- Καρπενησι- Προυσος - Αγρινιο- Πατρα β) Βολος - Λαμια (Σταση για ξεμουδιασμα και Τσιγαρο) Λαμια - Τυμφρηστος Τυμφρηστος - Καρπενησι (Σταση για φαγητο η για καφε) Καρπενησι - Γεφυρα Επισκοπης (Γεφυρα στα συνορα Αιτωλ/νιας με Ευρυτανια) Γεφυρα Επισκοπης - Αγρινιο (Σταση για καφε αν θελει ο λαος) Αγρινιο - ΠατραΑπολογισμος σε χιλιομετρα:389χλμ Διαδρομή: Βολος - Λαμια- Τυμφρηστος- Καρπενησι- Γεφυρα Επισκοπης- Αγρινιο- Πατρα Πιστευω οτι ειναι ενα πολυ ομορφο ταξιδι με ομορφα τοπια πολλα χιλιομετρα και κουραση αλλα με το Παρεακι που εχουμε δεν πτοουμαστε!!! |
|
| |
leonady2 gold member
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Σαβ Μάης 14 2011, 20:00 | |
| Η διαδρομη ειναι καταπληκτικη αλλα αν φθάσουμε μέχρι το Βόλο να μην Παμε και μια βολτα πηλιο; Μηλιες - τσαγγαραδα; Κρίμα δεν είναι φιλε Δημήτρη; |
|
| |
dimitris k2 Member
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Σαβ Μάης 14 2011, 20:06 | |
| - leonady2 έγραψε:
- Η διαδρομη ειναι καταπληκτικη αλλα αν φθάσουμε μέχρι το Βόλο να μην Παμε και μια βολτα πηλιο; Μηλιες - τσαγγαραδα; Κρίμα δεν είναι φιλε Δημήτρη;
+1000 για πηλιο Εγω οταν ειχα παει μονος ειχα βρει και τα παιδια απο τον βολο και πηγαμε πηλιο βολτα.. Θα αξιζε να παμε αλλα δεν μας βλεπω αν προλαβαινουμε ειναι ιδι αρκετα τα χιλιομετρα.. εγω δεν εχ προβλημα παντος αν ερθει η ωρα τις υλοποιησης τοτε το συζηταμε... |
|
| |
gandalf vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Σαβ Μάης 14 2011, 21:03 | |
| |
|
| |
Jumaru gold member
Ηλικία : 45 Τόπος : Πιο πανω απο τα ελατα Registration date : 10/03/2011
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Σαβ Μάης 14 2011, 21:26 | |
| Για την αλλη Κυριακη εκτος απο Αγ. Θεοδωρα που μπορουμε να το κανουμε κι αργοτερα θα γουσταρα Καρπενησι-Γεφυρα Επισκοπης να βολεψουμε κ τον Δημητρη να μη τραβιεται παλι.....
|
|
| |
v_kostas Administrator
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Σαβ Μάης 14 2011, 21:38 | |
| |
|
| |
dimitris k2 Member
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Σαβ Μάης 14 2011, 22:06 | |
| - Jumaru έγραψε:
- Για την αλλη Κυριακη εκτος απο Αγ. Θεοδωρα που μπορουμε να το κανουμε κι αργοτερα
θα γουσταρα Καρπενησι-Γεφυρα Επισκοπης να βολεψουμε κ τον Δημητρη να μη τραβιεται παλι.....
Πανο δεν θελω να δεσμευεστε απο μενα.. Αφου ξερεις οτι δεν εχω προβλημα να τραβιεμαι.. Παντως δεν ξερω για σας αλλα εγω ψυνομουν για μια Λευκαδα την Κυριακη ... εσεις τι λετε???? |
|
| |
aris_n gold member
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Κυρ Μάης 15 2011, 21:58 | |
| Ας ρίξω και εγώ τις προτάσεις μου.... Έχω μια light και μια "αντρική" Πάμε με την light Πάτρα - Λίμνη Πλαστήρα (χωριό Νεοχώρι) Χιλιόμετρα Διαδρομής (Πήγαινε) 261 Χάρτης Διαδρομής Και ο γυρισμός, για να μην βαρεθούμε και γυρνάμε απο τον ίδιο δρόμο, απο Δομοκό - Λαμία - Μπράλο Χιλιόμετρα Διαδρομής (Γυρισμού) 308 Χάρτης Διαδρομής Πάμε και με την "αντρική" Σύνολο χιλιομέτρων ~656 Πάτρα - Καλαρρύτες - Καλαμπάκα - Λαμία - Πάτρα Περνώντας πάνω απο την κορυφογραμμή της Πίνδου....μόνο απο άσφαλτο! Χάρτης διαδρομής |
|
| |
N@sos Member
Ηλικία : 37 Τόπος : PATRA-TOLO Registration date : 12/04/2010
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Κυρ Μάης 15 2011, 22:30 | |
| - aris_n έγραψε:
- Ας ρίξω και εγώ τις προτάσεις μου....
Έχω μια light και μια "αντρική" Πάμε με την light Πάτρα - Λίμνη Πλαστήρα (χωριό Νεοχώρι) Χιλιόμετρα Διαδρομής (Πήγαινε) 261 Χάρτης Διαδρομής Και ο γυρισμός, για να μην βαρεθούμε και γυρνάμε απο τον ίδιο δρόμο, απο Δομοκό - Λαμία - Μπράλο Χιλιόμετρα Διαδρομής (Γυρισμού) 308 Χάρτης Διαδρομής
Πάμε και με την "αντρική" Σύνολο χιλιομέτρων ~656 Πάτρα - Καλαρρύτες - Καλαμπάκα - Λαμία - Πάτρα Περνώντας πάνω απο την κορυφογραμμή της Πίνδου....μόνο απο άσφαλτο! Χάρτης διαδρομής Μπρουταλ διαδρομη η δευτερη!!! |
|
| |
| ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ | |
|