Ωρα συναντησης : ΕΒΕΡΕΣΤ (Νέο δρόμο) στις 08:30 (καποιοι θα ημαστε απο τις 08:00)
Ωρα αποχωρησης : 08:45
ΔΙΑΔΡΟΜΗ
Αναλυτικα :
1η ΣΤΑΣΗ Θερμο για cafe 2η ΣΤΑΣΗ Μονή Προυσού 3η ΣΤΑΣΗ Προυσος για φαγητο 4η ΣΤΑΣΗ Δογρι για cafe
Κι επιστροφη απο Εθνικη Αγρινιου-Πατρων
Ριχνουμε και μια ματια στον οδηγο και τα υπολοιπα απο κοντα... Καλο δρομο να εχουμε.
Λιστα Εκδρομης Κυριακης 3 Απριλιου
1. Nick414 & Bro 2. V_kostas 3. Gandalf 4. Jumaru 5. SAKK(x2) [με μια μικρη επιφυλαξη λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων!!!] 6. aris_n 7.apk (μάλλον. Αν δεν ακολουθήσω θα ενημερώσω τη λίστα εκείνες τις μέρες) 8.aristrom 9.VSTROMIMHS 10.stig(νεοπας απο αυριο στην αναφορα) 11.Stathis 12.Harleas (παίζει σοβαρά) 13.goulis + φιλος με Fazer (απ'οτι καταλαβα) 14.chrismal(μαλλον,αλλιος ενημερωση αν δεν ερθω) 15.giorgos_nafpaktos
Σταθη αληθεια τι εγινε με την camera που μου ελεγες γιατι εχω τρελλαθει με την GPS κ τα λυπαμαι να τα δωσω τοσα.
gandalf vstromhellasforum Enthusiast
Και επειδή η ομάδα ετοιμάζεται για την εκδρομή ...... ορίστε και η τυπική ημέρα προετοιμασίας μας για vstrommiτες και μη ....πριν την εκδρομή ............
Και επειδή ωριμάζουμε
VSTROMIMHS Member
Ηλικία : 41 Τόπος : ΠΑΤΡΑ-ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ-ΠΑΤΡΑ Registration date : 11/06/2010
παιδια καλησπερα εγω τελικα δεν θα μπορεσω να ερθω την κυριακη γιατι με εβαλαν να παιξω ενα παιχνιδι στο σταυροδρομι στις 11 και ετσι απο μενα καλα να περασετε και να προσεχετε
Jumaru gold member
Ηλικία : 45 Τόπος : Πιο πανω απο τα ελατα Registration date : 10/03/2011
Ωρα συναντησης : ΕΒΕΡΕΣΤ (Νέο δρόμο) στις 08:30 (καποιοι θα ημαστε απο τις 08:00)
ΔΙΑΔΡΟΜΗ
Αναλυτικα :
1η ΣΤΑΣΗ Θερμο για cafe 2η ΣΤΑΣΗ Μονή Προυσού 3η ΣΤΑΣΗ Προυσος για φαγητο 4η ΣΤΑΣΗ Δογρι για cafe
Ριχνουμε και μια ματια στον οδηγο και τα υπολοιπα απο κοντα... Καλο δρομο να εχουμε.
1. Nick414 & Bro 2. V_kostas 3. Gandalf 4. Jumaru 5. SAKK(x2) [με μια μικρη επιφυλαξη λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων!!!] 6. aris_n 7.apk (μάλλον. Αν δεν ακολουθήσω θα ενημερώσω τη λίστα εκείνες τις μέρες) 8.aristrom 9.stig 10.Stathis 11.Harleas (παίζει σοβαρά) 12.goulis + φιλος με Fazer 13.chrismal(μαλλον,αλλιως ενημερωση αν δεν ερθω) 14.giorgos_nafpaktos
Σημερα απο αερα κ ψευτοψιχαλοβροχο χορτασαμε αλλα Κυριακη πιστευω θα ειναι ο καιρος δικος μας...
ΔΙΑΔΡΟΜΗ
Αναλυτικα :
1. Nick414 & Bro 2. V_kostas 3. Gandalf 4. Jumaru 5. SAKK(x2) [με μια μικρη επιφυλαξη λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων!!!] 6. aris_n 7.apk (μάλλον. Αν δεν ακολουθήσω θα ενημερώσω τη λίστα εκείνες τις μέρες) 8.aristrom 9.VSTROMIMHS 10.stig(νεοπας απο αυριο στην αναφορα) 11.Stathis 12.Harleas (παίζει σοβαρά) 13.goulis + φιλος με Fazer (απ'οτι καταλαβα) 14.chrismal(μαλλον,αλλιος ενημερωση αν δεν ερθω) 15.giorgos_nafpaktos
Σταθη αληθεια τι εγινε με την camera που μου ελεγες γιατι εχω τρελλαθει με την GPS κ τα λυπαμαι να τα δωσω τοσα.
Αυτή την στιγμή είμαστε σε αναμονή λόγω εξάντλησης αποθεμάτων,πάντως ένα παιδί που την αγόρασε και την χρησιμοποίησε μου είπε τα καλύτερα. Έχει ανεβάσει και video αν θες να σου δώσω λινκ να το δεις.
gandalf vstromhellasforum Enthusiast
ειμαι ετοιμος για αυριο!!!!! αν ο καιρος ειναι καλος θα παρω και την γυναικα παρεα(μαζι με την παντοφλα)αν δεν ειναι θα παρω την παντοφλα στο σπιτι οταν γυρισω!!
FEBU Member
ειμαι ετοιμος για αυριο!!!!! αν ο καιρος ειναι καλος θα παρω και την γυναικα παρεα(μαζι με την παντοφλα)αν δεν ειναι θα παρω την παντοφλα στο σπιτι οταν γυρισω!!
Φίλε πάρε τη για να έχει και η δικιά μου παρέα, μπας και μπορέσουμε να πούμε καμιά V Stromo-μ@@κία με τους άλλους!!
CHRIS POWER
Ηλικία : 48 Τόπος : Ναυπακτο. Registration date : 08/10/2009
Γεια σας ρε παιδια,για χαρη της ωραιας παρεας δουλευα μεχρι τωρα και τελικα θα δωσω το παρων στην εκδρομη θα σας περιμενω στα φαναρια της περιμετρικης ναυπακτου κατα της 9.00!!!!!να αρχιζει να στρωνει και το καινουργια μου remuw εξατμηση Τα λεμε το πρωι.το κιν μου το στελνω στον jumaru με pm για οποιαδηποτε αλλαγη.
Jumaru gold member
Ηλικία : 45 Τόπος : Πιο πανω απο τα ελατα Registration date : 10/03/2011
Γεια σας ρε παιδια,για χαρη της ωραιας παρεας δουλευα μεχρι τωρα και τελικα θα δωσω το παρων στην εκδρομη θα σας περιμενω στα φαναρια της περιμετρικης ναυπακτου κατα της 9.00!!!!!να αρχιζει να στρωνει και το καινουργια μου remuw εξατμηση Τα λεμε το πρωι.το κιν μου το στελνω στον jumaru με pm για οποιαδηποτε αλλαγη.
Μολις ξεκινησουμε θα σε παρω τηλεφωνο Chris !!!
Καλο βραδυ.
stig
παιδια καλα να περασετε ο vstromimis μου την εκανε με διατητιλικια του και ετσι θα μεινω σπιτι..καλα να περασετε και προσοχη και τα λεμε την τεταρτη στον καφε μας
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
παιδια καλα να περασετε ο vstromimis μου την εκανε με διατητιλικια του και ετσι θα μεινω σπιτι..καλα να περασετε και προσοχη και τα λεμε την τεταρτη στον καφε μας
πατρινοπουλα αφηνω εσας να τον μαλωσετε που δεν θελει να μας γνωρισει ολους........................................γρηγορα στα νεα μελη.......γρηγορα πριν σε παρει χαμπαρι ο vaggos και εχουμε αλλα μετα
VSTROMIMHS Member
Ηλικία : 41 Τόπος : ΠΑΤΡΑ-ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ-ΠΑΤΡΑ Registration date : 11/06/2010
10/04/11. (ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ).ΠΑΤΡΑ-ΤΡΙΠΟΛΗ(ΚΑΦΕΣ - ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ) -ΠΑΤΡΑ(διαδρομή 200χλμ) θα παει η αχλεμο θελετε να παμε και εμεις...θα το συζυτησουμε στον καφε μας την τεταρτη
FEBU Member