Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΕικονοθήκηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε | 

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
LORDOS
gold member
gold member
LORDOS

Τόπος : Suncity
Registration date : 03/08/2010

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ - Σελίδα 8 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ   ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ - Σελίδα 8 Icon_minitimeΔευ Οκτ 01 2012, 23:29

Νικ εγώ θα μαι εκεί ,είμαι ένας από αυτούς που χρειάστηκαν .....ευτυχώς τελικά ήταν αχρείαστο.
Απλώς να γνωρίζουν όλα τα παιδιά ότι για να βρεις αίμα πλέον είναι αρκετά δύσκολο ,το χρησιμοποιήσει ή όχι το αίμα δεν επιστρέφει στην τράπεζα.
Έτσι οι ανάγκες συνεχώς μεγαλώνουν και όσο μεγαλώνει η παρέα μας τόσο περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν για να χρειαστεί αίμα.
Όμως όσο μεγαλώνει η παρέα τόσο περισσότερο αίμα αχρείαστο μπορούμε να μαζέψουμε.

Μην το ξεχνάτε άλλωστε φημιζόμαστε ......."ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ" αν και όποτε χρειαστεί !!!!!

Υ.Γ Είναι και μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να γίνουμε και ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΔΕΡΦΙΑ !!!!

Ελάτε όσοι μπορείτε και όσοι δεν μπορείτε η φυσική σας παρουσία στο χώρο της αιμοδοσίας χαροποιεί τους αιμοδότες !!!

1. LORDOS Έδωσα τον Αύγουστο δεν θα μπορέσω να αιμοδοτήσω αλλά θα είμαι εκεί !!!!!
2.
3.
4.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://lordos.listen2myradio.com/
kopeli
gold member
gold member
kopeli

Τόπος : GR-SKG
Registration date : 16/07/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ   ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤρι Οκτ 02 2012, 10:03

kopeli , δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ αλλά όσοι μπορείτε ενισχύστε την τράπεζα αίματος της παρέας μας.
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ - Σελίδα 8 Funky_10

1. LORDOS Έδωσα τον Αύγουστο δεν θα μπορέσω να αιμοδοτήσω αλλά θα είμαι εκεί !!!!!
2.
3.
4.
nikSalonik
Administrator
Administrator
nikSalonik

Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη
Registration date : 09/10/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ   ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤρι Οκτ 02 2012, 10:08

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ - Σελίδα 8 451272
διαβαστε την συμμετοχη μας πατώντας κλικ στη συνεχεια του αρθρου "εδω"

το τελευταιο διαστημα η "ομαδα αιμοδοτων " της παρέας ΕΔΩΣΕ 8 ΦΙΑΛΕς ΑΙΜΑ ΣΕ 3 συνανθρωπους μας ....ειναι ενα σοβαρο δειγμα για το ποσο ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΧΡΗΣΙΜΗ KAI ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ειναι η αιμοδοσια ((ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ)....

η επομενη ημερομηνια για τακτική αιμοδοσια εχει ηδη αναρτηθει και ειναι η ΠΕΜΠΤΗ 11/10/12 ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/10/12 ....

παρακαλώ τους εθελοντές αιμοδοτες της παρεας αλλα και οσους ακομη δεν τολμησαν να βοηθησουν αυτη την προσπάθεια να συμμετεχουν αυτη τη φορά με ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΟΝ....

συντομα θα ανακοινωθεί ωρα και μερα για μαζική και οργανωμενη προσέλευση ....φυσικα ο καθενας αναλογα με το προγραμμα του μπορει να αιμοδοτησει στις παραπανω ημερομηνιες απο 10 το πρωι εως και 8 το βραδυ στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ....δηλώντας ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ VSTROM....

Για την συντονιστική επιτροπή
Vstrom-North hellas (κλιμακιο βορειων vstromhellasforum.com)

NΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΠΙΡΠΡΙΔΗΣ
6944-531429

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ - Σελίδα 8 451272

εδω ο χαρτης για οσους δεν γνωριζουν

ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΠΡΟΣΕΥΛΕΣΗ

ΠΕΜΠΤΗ 11/10/2012 ΚΑΙ ΩΡΑ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Συμμετοχές Αιμοδοτών

1. NikSalonik
2 Xristos Magiras
3
4
5
6
7
8
9
10

Συμπαραστάτες

1. LORDOS
2
3
4
5

το καλύτερο  δ ώ ρ ο   σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...

...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!

Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
http://insuranceate.blogspot.com
avato
gold member
gold member
avato

Τόπος : Θεσσαλονίκη
Registration date : 18/09/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ   ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ - Σελίδα 8 Icon_minitimeΠαρ Οκτ 05 2012, 01:30

ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΠΡΟΣΕΥΛΕΣΗ

Συμμετοχές Αιμοδοτών

1. NikSalonik
2 Xristos Magiras
3 avato
4
5
6
7
8
9
10

Συμπαραστάτες

1. LORDOS
2
3
4
5
kopeli
gold member
gold member
kopeli

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ   ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ - Σελίδα 8 Icon_minitimeΠαρ Οκτ 05 2012, 12:25

ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΠΡΟΣΕΥΛΕΣΗ

Συμμετοχές Αιμοδοτών

1. NikSalonik
2. Xristos Magiras
3. avato
4
5
6
7
8
9
10

Συμπαραστάτες

1. LORDOS
2. kopeli
3
4
5
deamon
Member
Member
deamon

Τόπος : ΣαΛΛονίκη σε λεω
Registration date : 16/02/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ   ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ - Σελίδα 8 Icon_minitimeΠαρ Οκτ 05 2012, 13:34

ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΠΡΟΣΕΥΛΕΣΗ

Συμμετοχές Αιμοδοτών

1. NikSalonik
2. Xristos Magiras
3. avato
4. deamon
5
6
7
8
9
10

Συμπαραστάτες

1. LORDOS
2. kopeli
3
4
5
narcissus
moderator
moderator
narcissus

Τόπος : Θες άλλο Νίκη
Registration date : 12/06/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ   ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ - Σελίδα 8 Icon_minitimeΣαβ Οκτ 06 2012, 09:35

ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΠΡΟΣΕΥΛΕΣΗ

Συμμετοχές Αιμοδοτών

1. NikSalonik
2. Xristos Magiras
3. avato
4. deamon
5
6
7
8
9
10

Συμπαραστάτες

1. LORDOS
2. kopeli
3. narcissus
4
5

Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ - Σελίδα 8 49587_1005865360_1289758227_q

Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!

Ο έρωτας....ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ - Σελίδα 8 25iycf7.....με έρωτα περνάει...ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ - Σελίδα 8 Xf7wjb..!    
Vezouvios
Administrator
Administrator
Vezouvios

Τόπος : Mακεδονια
Registration date : 09/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ   ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ - Σελίδα 8 Icon_minitimeΣαβ Οκτ 06 2012, 13:12

παμε ολοι μαζι......Εγω θα ειαι εκει

www.vstromhellasforum.com
Email:vezouvios@vstromhellasforum.com
Vstrom -650 K4  Vstrom -1000 K7. MTS 1200s K16

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ - Σελίδα 8 Anim_77de2acd-f78b-e4a4-21de-bcd392d7392b
Apolitos
vstromhellasforum Enthusiast
Apolitos

Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Registration date : 17/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ   ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ - Σελίδα 8 Icon_minitimeΣαβ Οκτ 06 2012, 16:10

ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΠΡΟΣΕΥΛΕΣΗ

Συμμετοχές Αιμοδοτών

1. NikSalonik
2. Xristos Magiras
3. avato
4. deamon
5
6
7
8
9
10

Συμπαραστάτες

1. LORDOS
2. kopeli
3. narcissus
4.zeus_giotis
5

nick thalasolikos
gold member
gold member
nick thalasolikos

Registration date : 28/01/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ   ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ - Σελίδα 8 Icon_minitimeΔευ Οκτ 08 2012, 00:17

ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΠΡΟΣΕΥΛΕΣΗ

Συμμετοχές Αιμοδοτών

1. NikSalonik
2. Xristos Magiras
3. avato
4. deamon
5. Nick vounovios
6
7
8
9
10

Συμπαραστάτες

1. LORDOS
2. kopeli
3. narcissus
4.zeus_giotis
5
daffy

daffy

Τόπος : Θεσ/νικη
Registration date : 20/08/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ   ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ - Σελίδα 8 Icon_minitimeΔευ Οκτ 08 2012, 09:59

ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΠΡΟΣΕΥΛΕΣΗ

Συμμετοχές Αιμοδοτών

1. NikSalonik
2. Xristos Magiras
3. avato
4. deamon
5. Nick vounovios
6. Daffy (Δεν ξέρω αν θα είμαι μαζί σας παιδιά αλλά δόσω σίγουρα!)
7
8
9
10

Συμπαραστάτες

1. LORDOS
2. kopeli
3. narcissus
4.zeus_giotis
5
http://www.asfaleiesalexandros.gr
kopeli
gold member
gold member
kopeli

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ   ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ - Σελίδα 8 Icon_minitimeΠεμ Οκτ 11 2012, 15:05

ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΠΡΟΣΕΥΛΕΣΗ

Συμμετοχές Αιμοδοτών

1. NikSalonik
2. Xristos Magiras
3. avato
4. deamon
5. Nick vounovios
6. Daffy (Δεν ξέρω αν θα είμαι μαζί σας παιδιά αλλά δόσω σίγουρα!)
7
8
9
10

Συμπαραστάτες

1. LORDOS
2. kopeli
3. narcissus
4.zeus_giotis
5

Πριν την αιμοδοσία πρέπει να έχει προηγηθεί ελαφρύ γεύμα.
Να πάρει περισσότερα υγρά και καλό γεύμα την ημέρα της αιμοδοσίας.
Να μην κάνει έντονη σωματική άσκηση την ημέρα της αιμοδοσίας.Δηλαδή Sex και ............!@#$.
Να πάρει την τροφή που του προσφέρεται,κρακεράκια by Niksalonik.
Να μην αποχωρήσει από το Τμήμα αιμοδοσίας πριν του το επιτρέψει το υπεύθυνο προσωπικό. =Niksalonik
Να μην καπνίσει για 1 (μια) ώρα.
Μετά την αιμοδοσία ο αιμοδότης πρέπει να ακολουθεί τις συμβουλές του νοσηλευτικού προσωπικού ή του Niksalonik που θα δοθούν στον Σάκη ,στο κέντρο αποκατάστασης και ανάπλασης κυττάρων.

Να είστε όλοι εκεί. What a Face
nikSalonik
Administrator
Administrator
nikSalonik

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ   ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ - Σελίδα 8 Icon_minitimeΣαβ Νοε 03 2012, 11:55

αγαπητοι φιλοι επανερχομαι στο σημαντικο θεμα της "αιμοδοσίας" ορμώμενος απο δύο σοβαρα θεματα που προέκυψαν τον τελευταιο καιρό ...

1ον ...η τελευταία προσπάθεια μας για αιμοδοσία ηταν χαμηλής αποδοτικότητας και συγχαρητηρια στον ΑΝΕΣΤΗ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ που τα καταφεραν και υποστήριξαν την προσπάθεια μας....καποιοι απο εμας οπως εγω δεν τα καταφεραμε για Χ λόγους (αδιαθεσια- πιεση - φαρμακευτική αγωγη κτλπ.) .....
πιστευω οτι αν το παμε ετσι ΧΑΛΛΑΑΡΑ ΧΑΛΛΛΑΡΑ στο τελος θα ατονίσει και θα το "χασουμε"

2ον ...με ζωντανο παραδειγμα το θεμα που προέκυψε με τον weegee ...MHN ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ....ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ .... ΕΔΩ ΤΟ ΖΗΣΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ

ΠΟΛυ φοβαμαι οτι αν στο μελλον χρειαστουμε αιμα για ανθρωπο δικο μας εγω προσωπικά θα βρεθω σε δυσκολη θεση μιας και τα αποθεματα ειναι ελάχιστα ...

εχω στην διαθεση του καθε ενδιαφερομενου ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ...για ευνόειτους λογους δεν την ποσταρω ...

υ.γ. ...ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ (ΦΙΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ) που δεν ανήκουν στο περιβάλλον των εως σημερα ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΑΣ ...πλην μιας και μονο φιάλης

nick thalasolikos
gold member
gold member
nick thalasolikos

Registration date : 28/01/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ   ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤετ Φεβ 13 2013, 13:44

Νεα αιμοδοσια στο Δημο Νεαπολης-Συκεων.
Στο γνωστο πλεον Δημαρχειο Νεαπολης(μερος αιμοδοσιας μας) στις Πεμπτη 28/2 & Παρασκευη 01/03.
Συνηθως διναμε αιμα σαν V-STROM NORTH HELLAS CLUB μαζικα τις Πεμπτες στις 6 το απογευμα.Μπορει να συνδιαστει και καφεδακι μετα!

Οποτε αιμοδοσια την Πεμπτη 28/02/2013 στις 18.00 στο Δημαρχειο Νεαπολης

1. NICK VOUNOVIOS
2.
3.

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ-ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ

Μόνο το 5% όσων μπορούν είναι αιμοδότες!

Ο ΦΟΒΟΣ, η άγνοια, αλλά ίσως και η αδιαφορία αποτρέπουν πολλούς να ανταποκριθούν σε οργανωμένες εθελοντικές αιμοδοσίες. Σύμφωνα με έρευνες, μόνο το 5% των ανθρώπων που θα μπορούσαν να είναι αιμοδότες, δίνουν αίμα.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, στη χώρα μας, να υπάρχει μεγάλη έλλειψη σε αποθέματα αίματος και η Ελλάδα να εισάγει αίμα από το εξωτερικό για να καλύψει τις ανάγκες, οι οποίες είναι μεγάλες. Νεφροπαθείς, πάσχοντες από χρόνια νοσήματα, εγχειρήσεις και δυστυχώς ο μεγάλος αριθμός τροχαίων που σημειώνονται κάθε χρόνο είναι κάποιες από τις περιπτώσεις όπου το αίμα είναι αναγκαίο σε μεγάλες ποσότητες, αλλά απλά... δεν υπάρχει.

Είναι σημαντικό να θυμηθούμε:

1. Η δωρεά αίματος δεν περιέχει κανένα κίνδυνο για την υγεία του αιμοδότη και είναι σχεδόν εντελώς ανώδυνη.

2. Τα κριτήρια για να δώσουμε αίμα δεν είναι πολλά. Έχει σημασία το βάρος μας και η ηλικία μας - ο αιμοδότης πρέπει να είναι τουλάχιστον 17 ετών. Επίσης, πρέπει να είμαστε απαλλαγμένοι από μεταδοτικές αρρώστιες, να έχουμε καλή υγεία και να μη νιώθουμε κουρασμένοι ή αδύναμοι την ημέρα που θα δώσουμε αίμα.

3. Εάν λαμβάνουμε φάρμακα, δεν σημαίνει πάντα ότι δεν μπορούμε να δώσουμε αίμα. Σε αυτή την περίπτωση είναι καλό να ενημερώνουμε το ιατρικό προσωπικό που είναι υπεύθυνο για την αιμοληψία. Ούτως ή άλλως πριν δώσουμε αίμα καταγράφεται πάντα το ιστορικό της υγείας μας και σε περίπτωση που κριθούμε ακατάλληλοι για οποιοδήποτε λόγο, η αιμοληψία δεν γίνεται.

4. Σημαντικό είναι να θυμηθούμε ότι αν έχουμε κάποιον δικό μας άνθρωπο που χρειάζεται αίμα, μπορούμε να δώσουμε στο όνομά του αίμα σε οποιοδήποτε νοσοκομείο διαθέτει τμήμα αιμοδοσίας και όχι απαραίτητα στο νοσοκομείο που βρίσκεται ο άνθρωπός μας.

Πότε δεν μπορούμε να δώσουμε

Μερικές από τις περιπτώσεις που δεν μπορούμε να δώσουμε αίμα:

1. Αν έχουμε υποβληθεί πρόσφατα σε εγχείρηση ή επέμβαση.

2. Αν έχουμε ταξιδέψει πρόσφατα σε χώρες όπου η μαλάρια είναι επιδημική.

3. Αν έχουμε εμείς οι ίδιοι υποβληθεί σε μετάγγιση αίματος μέχρι και έναν χρόνο πριν.

4. Αν αισθανόμαστε κουρασμένοι εκείνη την ημέρα.

5. Αν έχουμε επαφή στο σπίτι μας μέσα στον προηγούμενο χρόνο, με άτομο που πάσχει από ηπατίτιδα.

6. Αν έχουμε πάρει αντιβιοτικά μέχρι και 72 ώρες πριν από την αιμοληψία.

7. Αν έχουμε κάνει τατουάζ ή τρυπήματα στο σώμα μας (piercing) για κοσμητικούς λόγους μέσα στον προηγούμενο χρόνο.

John The Son
John The Son

Τόπος : Ξανθη
Registration date : 27/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ   ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤετ Φεβ 13 2013, 15:13

Αν μεχρι τοτε εχω γυρισει Θεσσαλονικη ειμαι μεσα!
gmavrid
gold member
gold member
gmavrid

Τόπος : Σέρρες-Θεσσαλονίκη
Registration date : 20/02/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ   ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤετ Φεβ 13 2013, 15:31

John The Son έγραψε:

Μπα, Σέρρες σε βλέπω να "γυρνάς"...
DHMOKRITOS69
moderator
moderator
DHMOKRITOS69

Τόπος : Θεσσαλονικη
Registration date : 18/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ   ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤετ Φεβ 13 2013, 17:26

nick vounovios έγραψε:
Στο γνωστο πλεον Δημαρχειο Νεαπολης(μερος αιμοδοσιας μας) στις Πεμπτη 28/2 & Παρασκευη 01/03.
Συνηθως διναμε αιμα σαν V-STROM NORTH HELLAS CLUB μαζικα τις Πεμπτες στις 6 το απογευμα.Μπορει να συνδιαστει και καφεδακι μετα!

1. NICK VOUNOVIOS
2.
3.

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ-ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ

Μόνο το 5% όσων μπορούν είναι αιμοδότες!

Ο ΦΟΒΟΣ, η άγνοια, αλλά ίσως και η αδιαφορία αποτρέπουν πολλούς να ανταποκριθούν σε οργανωμένες εθελοντικές αιμοδοσίες. Σύμφωνα με έρευνες, μόνο το 5% των ανθρώπων που θα μπορούσαν να είναι αιμοδότες, δίνουν αίμα.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, στη χώρα μας, να υπάρχει μεγάλη έλλειψη σε αποθέματα αίματος και η Ελλάδα να εισάγει αίμα από το εξωτερικό για να καλύψει τις ανάγκες, οι οποίες είναι μεγάλες. Νεφροπαθείς, πάσχοντες από χρόνια νοσήματα, εγχειρήσεις και δυστυχώς ο μεγάλος αριθμός τροχαίων που σημειώνονται κάθε χρόνο είναι κάποιες από τις περιπτώσεις όπου το αίμα είναι αναγκαίο σε μεγάλες ποσότητες, αλλά απλά... δεν υπάρχει.

Είναι σημαντικό να θυμηθούμε:

1. Η δωρεά αίματος δεν περιέχει κανένα κίνδυνο για την υγεία του αιμοδότη και είναι σχεδόν εντελώς ανώδυνη.

2. Τα κριτήρια για να δώσουμε αίμα δεν είναι πολλά. Έχει σημασία το βάρος μας και η ηλικία μας - ο αιμοδότης πρέπει να είναι τουλάχιστον 17 ετών. Επίσης, πρέπει να είμαστε απαλλαγμένοι από μεταδοτικές αρρώστιες, να έχουμε καλή υγεία και να μη νιώθουμε κουρασμένοι ή αδύναμοι την ημέρα που θα δώσουμε αίμα.

3. Εάν λαμβάνουμε φάρμακα, δεν σημαίνει πάντα ότι δεν μπορούμε να δώσουμε αίμα. Σε αυτή την περίπτωση είναι καλό να ενημερώνουμε το ιατρικό προσωπικό που είναι υπεύθυνο για την αιμοληψία. Ούτως ή άλλως πριν δώσουμε αίμα καταγράφεται πάντα το ιστορικό της υγείας μας και σε περίπτωση που κριθούμε ακατάλληλοι για οποιοδήποτε λόγο, η αιμοληψία δεν γίνεται.

4. Σημαντικό είναι να θυμηθούμε ότι αν έχουμε κάποιον δικό μας άνθρωπο που χρειάζεται αίμα, μπορούμε να δώσουμε στο όνομά του αίμα σε οποιοδήποτε νοσοκομείο διαθέτει τμήμα αιμοδοσίας και όχι απαραίτητα στο νοσοκομείο που βρίσκεται ο άνθρωπός μας.

Πότε δεν μπορούμε να δώσουμε

Μερικές από τις περιπτώσεις που δεν μπορούμε να δώσουμε αίμα:

1. Αν έχουμε υποβληθεί πρόσφατα σε εγχείρηση ή επέμβαση.

2. Αν έχουμε ταξιδέψει πρόσφατα σε χώρες όπου η μαλάρια είναι επιδημική.

3. Αν έχουμε εμείς οι ίδιοι υποβληθεί σε μετάγγιση αίματος μέχρι και έναν χρόνο πριν.

4. Αν αισθανόμαστε κουρασμένοι εκείνη την ημέρα.

5. Αν έχουμε επαφή στο σπίτι μας μέσα στον προηγούμενο χρόνο, με άτομο που πάσχει από ηπατίτιδα.

6. Αν έχουμε πάρει αντιβιοτικά μέχρι και 72 ώρες πριν από την αιμοληψία.

7. Αν έχουμε κάνει τατουάζ ή τρυπήματα στο σώμα μας (piercing) για κοσμητικούς λόγους μέσα στον προηγούμενο χρόνο.

Εγω για παρεα θα ειμαι διπλα σε αυτους για να τους ανεβασω το ιθηκο
John The Son
John The Son

Τόπος : Ξανθη
Registration date : 27/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ   ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ - Σελίδα 8 Icon_minitimeΠεμ Φεβ 14 2013, 16:18

gmavrid έγραψε:
John The Son έγραψε:

Μπα, Σέρρες σε βλέπω να "γυρνάς"...

Σιγα μην ερθω στο χωριο σας Razz Razz
Ο Αγων δικαιωνεται..!!
Οχι οτι θα με χαλουσε να γνωρισω τις Σερραιες!! Embarassed
nikSalonik
Administrator
Administrator
nikSalonik

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ   ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ - Σελίδα 8 Icon_minitimeΠεμ Φεβ 14 2013, 18:41

1. NICK VOUNOVIOS
2. niksalonik
3.
4.
5.
6
7.
8.
9.
10.

.

υ,γ, διαβαστε παραπανω με προσοχή το υπόμνημα που ανεβασε ο Νικολας (βουνόβιος) ...αξίζει !!!!

nikSalonik
Administrator
Administrator
nikSalonik

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ   ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ - Σελίδα 8 Icon_minitimeΠεμ Φεβ 14 2013, 21:23

Νεα αιμοδοσια στο Δημο Νεαπολης-Συκεων. εδω ο χαρτης για οσους δεν γνωρίζουν

1. NICK VOUNOVIOS
2. niksalonik
3.
4.
5.
6
7.
8.
9.
10.

.

υ,γ, διαβαστε παραπανω με προσοχή το υπόμνημα που ανεβασε ο Νικολας (βουνόβιος) ...αξίζει !!!!

επισης η αιμοδοσια θα γινεται και αλλες μερες για οποιον ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
αρκει να δηλώνει το ονομα του και την τράπεζα μας με την επωνυμία Vstrom North Hellas

παρακάτω το προγραμμα αναφερεται στο φυλλάδιο
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ - Σελίδα 8 Image_gallery?img_id=271835

ki εδώ φαινεται και η συμμετοχή μας οπως και στο φυλλάδιο που κυκλοφορεί

LORDOS
gold member
gold member
LORDOS

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ   ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ - Σελίδα 8 Icon_minitimeΠεμ Φεβ 14 2013, 21:38

1. NICK VOUNOVIOS
2. niksalonik
3. LORDOS
4.
5.
6
7.
8.
9.
10.

.

επισης η αιμοδοσια θα γινεται και αλλες μερες για οποιον ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
αρκει να δηλώνει το ονομα του και την τράπεζα μας με την επωνυμία Vstrom North Hellas

παρακάτω το προγραμμα αναφερεται στο φυλλάδιο
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ - Σελίδα 8 Image_gallery?img_id=271835

ki εδώ φαινεται και η συμμετοχή μας οπως και στο φυλλάδιο που κυκλοφορεί
avato
gold member
gold member
avato

Registration date : 18/09/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ   ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ - Σελίδα 8 Icon_minitimeΠαρ Φεβ 15 2013, 18:34

1. NICK VOUNOVIOS
2. niksalonik
3. LORDOS
4. avato
5.
6
7.
8.
9.
10.
.

nadware
gold member
gold member
nadware

Registration date : 22/01/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ   ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ - Σελίδα 8 Icon_minitimeΣαβ Φεβ 16 2013, 08:45

avato έγραψε:

1. NICK VOUNOVIOS
2. niksalonik
3. LORDOS
4. avato
5. Nadware
6
7.
8.
9.
10.
.

LORDOS
gold member
gold member
LORDOS

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ   ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ - Σελίδα 8 Icon_minitimeΚυρ Φεβ 17 2013, 22:09

1. NICK VOUNOVIOS
2. niksalonik
3. LORDOS
4. avato
5. Nadware
6
7.
8.
9.
10.
.

Παιδιά ακόμα και αν δεν μπορείτε να δώσετε αίμα ,η παρουσία σας θα μας γεμίσει με χαρά .
Άλλωστε η αιμοδοσία είναι μια γιορτή και δεν θέλουμε να λείπουν οι φίλοι.

neosos
Member
Member
neosos

Registration date : 18/01/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ   ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ - Σελίδα 8 Icon_minitimeΔευ Φεβ 18 2013, 21:20

Nα είμαστε γεροί μέχρι την Πέμπτη 28/2 και θα το δώσουμε το αιματάκι μας!!!!

LORDOS έγραψε:

1. NICK VOUNOVIOS
2. niksalonik
3. LORDOS
4. avato
5. Nadware
6. Neosos
7.
8.
9.
10.
.

Παιδιά ακόμα και αν δεν μπορείτε να δώσετε αίμα ,η παρουσία σας θα μας γεμίσει με χαρά .
Άλλωστε η αιμοδοσία είναι μια γιορτή και δεν θέλουμε να λείπουν οι φίλοι.

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 

Παρόμοια θέματα

+
Σελίδα 7 από 16Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΦΟΡΟΥΜ :: Ενότητα μελών Φόρουμ Β.Ελλάδας-
Μετάβαση σε: