|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Παρ Ιουν 15 2012, 16:50 | |
| - GeNmE έγραψε:
-
Εαν γνωρίζει κάποιος αν μπορώ από εβδομάδα σε κάποιο αλλο κέντρο ας ενημερώσει.
nope φιλε ...μαλλον θα χαθει η φιαλη ....δεν πειράζει ...την επομενη φορα ... υ..γ......συνεχιζεται και σημερα εεεε _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
fanfaras
Ηλικία : 37 Τόπος : θεσ/νικη-καστορια Registration date : 06/09/2010
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Σαβ Ιουν 23 2012, 12:27 | |
| τελικά πόσοι δώσαμε αυτή τη φορά... ? ασχετα αν πηγαμε μεμονομένα... |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Σαβ Ιουν 23 2012, 12:38 | |
| niksalonik vounovios daffy fanfaras mageiras nadware neosos
αν καποιον ξεχνάω σορρυ ...αλλα οι φιαλες οπως ενημερωθηκα ειναι 7 ...πειτε μου αν ειναι να το ξανατσεκάρω !!! _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
|
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Δευ Σεπ 10 2012, 15:52 | |
| ..λυπαμαι που ανεβαζω αυτη την αναρτηση ,,,εν μεσω χαρων και πανηγυριων που ζει το φορουμ μας δυστηχως η πουτ@ν@ η ζωη φερνει και δυσκολες στιγμες ,,,,ενας φιλος του Γιάννη (jon the son ) απο το αγρινιο χαροπαλευει απο αυτοκινηστικο δυστηχημα ..δεν το γνωριζουμε το παλληκαρι αλλα ειναι ενας ατυχος μοτοσυκλετιστής 22 ΕΤΩΝ ...
....εμεις οι βορειοι απο μερια μας κανουμε οτι καλυτερο μπορουμε να συγκεντρωσουμε αιμα ..ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ..ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΩΡΑ .....
ΑΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
ΝΙΚΟΥ ΚΟΡΟΜΗΛΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
ΤΟ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΑΣ ....
σας ευχαριστω εκ των προτέρων
Υ.Γ.....Η ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΑΣ ΗΔΗ ΕΣΤΕΙΛΕ 4 ΦΙΑΛΕΣ ....
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
John The Son vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Ξανθη Registration date : 27/04/2009
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Δευ Σεπ 10 2012, 16:28 | |
| Σας ευχαριστω απο καρδιας ολους και τον καθενα ξεχωριστα για την κινηση σας..
Η αλληλεγυη μας φαινεται σε τετοιες δυσκολες στιγμες και το εκτιμω πολυ που βλεπω οτι σπευσατε να βοηθησετε..
Η υγεια του Νικου ειναι σε κρισιμο επιπεδο και η αναγκη για αιμα ειναι μεγαλη, οποιος μπορει και θελει να βοηθησει ας στειλει αιμα στον λογαριασμο του παιδιου..
ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Σας ευχαριστω και παλι.. |
|
| |
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Δευ Σεπ 10 2012, 18:32 | |
| Μπράβο παιδιά για την κινητοποίηση. Μακάρι να ξεπεράσει τον κίνδυνο ο φίλος και να επανέλθει το συντομότερο. |
|
| |
stakhs Member
Ηλικία : 40 Τόπος : Θεσσαλονικη Registration date : 02/07/2012
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Δευ Σεπ 10 2012, 18:41 | |
| Γραφω εκ μερους του John the son. Προς το παρων η αναγκη για αιμα δε χρειαζεται. Ευχαριστω απαντες για τη βοηθεια. |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Τρι Σεπ 11 2012, 15:45 | |
| Παιδια σας ευχαριστω και παλι για την προσφορα σας, η εσωτερικη αιμοραγια εχει σταματισει πλεον και δεν υπαρχει αμεση αναγκη για αιμα..
Ας ελπισουμε ολα να πανε καλα..!! |
|
| |
vs_yoshi Member
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Τρι Σεπ 11 2012, 16:04 | |
| Καλή ανάρωση και δύναμη στο παλικάρι. |
|
| |
GasTours Member
Ηλικία : 50 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΒΟΛΟΣ Registration date : 06/06/2009
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Τετ Σεπ 12 2012, 22:37 | |
| Την Τρίτη 18 Σεπτέμβρη θα εισαχθεί για επέμβαση ανοιχτείς καρδιάς ο πεθερός μου κ θα χρειασθούμε 8 φιαλες αίμα.
ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
ΚΟΝΤΟΛΑΖΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Για οποιαδηποτε πληροφορια το τηλεφωνο μου ειναι 6975 909 431
|
|
| |
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Σαβ Σεπ 22 2012, 20:14 | |
| http://www.agriniopress.gr/koinonia/14283-oikogeneianikou-eyxaristei |
|
| |
vs_yoshi Member
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Σαβ Σεπ 22 2012, 20:18 | |
| Μακάρι η κατάστασή του να έχει την καλύτερη έκβαση! |
|
| |
V - NIGHTHAWK vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 40 Τόπος : Από τον άλλο κόσμο κουφάλες..... κάμπος Registration date : 06/07/2011
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Κυρ Σεπ 23 2012, 00:00 | |
| - John The Son έγραψε:
- Σας ευχαριστω απο καρδιας ολους και τον καθενα ξεχωριστα για την κινηση σας..
Η αλληλεγυη μας φαινεται σε τετοιες δυσκολες στιγμες και το εκτιμω πολυ που βλεπω οτι σπευσατε να βοηθησετε..
Η υγεια του Νικου ειναι σε κρισιμο επιπεδο και η αναγκη για αιμα ειναι μεγαλη, οποιος μπορει και θελει να βοηθησει ας στειλει αιμα στον λογαριασμο του παιδιου..
ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Σας ευχαριστω και παλι.. περαστικα στον φιλο σου Γιαννη...... να βγει γερος - δυνατος Υ/Γ : να γινει καλα το φιλαρακι και στα πλεσια του χαβαλε παντα αν μου επιτρεπεις : πες του αν δεν σηκωθει γρηγορα θα ερθω να τον επαρω εγω....αντε αντε..... να σηκωθει και να χαιρεσε το φιλαρακι σου για παντα φιλε μου......και σιγουρα θα ειναι και γαμω τα παιδια σαν εσενα..... Φιλικα παντα Τακης. |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Κυρ Σεπ 23 2012, 19:51 | |
| |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Δευ Οκτ 01 2012, 18:13 | |
| διαβαστε την συμμετοχη μας πατώντας κλικ στη συνεχεια του αρθρου "εδω" το τελευταιο διαστημα η "ομαδα αιμοδοτων " της παρέας ΕΔΩΣΕ 8 ΦΙΑΛΕς ΑΙΜΑ ΣΕ 3 συνανθρωπους μας ....ειναι ενα σοβαρο δειγμα για το ποσο ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΧΡΗΣΙΜΗ KAI ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ειναι η αιμοδοσια ((ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ).... η επομενη ημερομηνια για τακτική αιμοδοσια εχει ηδη αναρτηθει και ειναι η ΠΕΜΠΤΗ 11/10/12 ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/10/12 .... παρακαλώ τους εθελοντές αιμοδοτες της παρεας αλλα και οσους ακομη δεν τολμησαν να βοηθησουν αυτη την προσπάθεια να συμμετεχουν αυτη τη φορά με ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΟΝ.... συντομα θα ανακοινωθεί ωρα και μερα για μαζική και οργανωμενη προσέλευση ....φυσικα ο καθενας αναλογα με το προγραμμα του μπορει να αιμοδοτησει στις παραπανω ημερομηνιες απο 10 το πρωι εως και 8 το βραδυ στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ....δηλώντας ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ VSTROM.... Για την συντονιστική επιτροπή Vstrom-North hellas (κλιμακιο βορειων vstromhellasforum.com) NΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΠΙΡΠΡΙΔΗΣ 6944-531429 εδω ο χαρτης για οσους δεν γνωριζουν _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Δευ Οκτ 01 2012, 23:29 | |
| Νικ εγώ θα μαι εκεί ,είμαι ένας από αυτούς που χρειάστηκαν .....ευτυχώς τελικά ήταν αχρείαστο. Απλώς να γνωρίζουν όλα τα παιδιά ότι για να βρεις αίμα πλέον είναι αρκετά δύσκολο ,το χρησιμοποιήσει ή όχι το αίμα δεν επιστρέφει στην τράπεζα. Έτσι οι ανάγκες συνεχώς μεγαλώνουν και όσο μεγαλώνει η παρέα μας τόσο περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν για να χρειαστεί αίμα. Όμως όσο μεγαλώνει η παρέα τόσο περισσότερο αίμα αχρείαστο μπορούμε να μαζέψουμε.
Μην το ξεχνάτε άλλωστε φημιζόμαστε ......."ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ" αν και όποτε χρειαστεί !!!!!
Υ.Γ Είναι και μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να γίνουμε και ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΔΕΡΦΙΑ !!!!
Ελάτε όσοι μπορείτε και όσοι δεν μπορείτε η φυσική σας παρουσία στο χώρο της αιμοδοσίας χαροποιεί τους αιμοδότες !!!
1. LORDOS Έδωσα τον Αύγουστο δεν θα μπορέσω να αιμοδοτήσω αλλά θα είμαι εκεί !!!!! 2. 3. 4. |
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Τρι Οκτ 02 2012, 10:03 | |
| kopeli , δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ αλλά όσοι μπορείτε ενισχύστε την τράπεζα αίματος της παρέας μας. 1. LORDOS Έδωσα τον Αύγουστο δεν θα μπορέσω να αιμοδοτήσω αλλά θα είμαι εκεί !!!!! 2. 3. 4. |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Τρι Οκτ 02 2012, 10:08 | |
| διαβαστε την συμμετοχη μας πατώντας κλικ στη συνεχεια του αρθρου "εδω" το τελευταιο διαστημα η "ομαδα αιμοδοτων " της παρέας ΕΔΩΣΕ 8 ΦΙΑΛΕς ΑΙΜΑ ΣΕ 3 συνανθρωπους μας ....ειναι ενα σοβαρο δειγμα για το ποσο ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΧΡΗΣΙΜΗ KAI ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ειναι η αιμοδοσια ((ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ).... η επομενη ημερομηνια για τακτική αιμοδοσια εχει ηδη αναρτηθει και ειναι η ΠΕΜΠΤΗ 11/10/12 ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/10/12 .... παρακαλώ τους εθελοντές αιμοδοτες της παρεας αλλα και οσους ακομη δεν τολμησαν να βοηθησουν αυτη την προσπάθεια να συμμετεχουν αυτη τη φορά με ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΟΝ.... συντομα θα ανακοινωθεί ωρα και μερα για μαζική και οργανωμενη προσέλευση ....φυσικα ο καθενας αναλογα με το προγραμμα του μπορει να αιμοδοτησει στις παραπανω ημερομηνιες απο 10 το πρωι εως και 8 το βραδυ στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ....δηλώντας ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ VSTROM.... Για την συντονιστική επιτροπή Vstrom-North hellas (κλιμακιο βορειων vstromhellasforum.com) NΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΠΙΡΠΡΙΔΗΣ 6944-531429 εδω ο χαρτης για οσους δεν γνωριζουν ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΠΡΟΣΕΥΛΕΣΗ
ΠΕΜΠΤΗ 11/10/2012 ΚΑΙ ΩΡΑ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Συμμετοχές Αιμοδοτών 1. NikSalonik 2 Xristos Magiras 3 4 5 6 7 8 9 10 Συμπαραστάτες 1. LORDOS 2 3 4 5 _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
avato gold member
Ηλικία : 53 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 18/09/2008
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Παρ Οκτ 05 2012, 01:30 | |
| ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΠΡΟΣΕΥΛΕΣΗ
ΠΕΜΠΤΗ 11/10/2012 ΚΑΙ ΩΡΑ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
Συμμετοχές Αιμοδοτών
1. NikSalonik 2 Xristos Magiras 3 avato 4 5 6 7 8 9 10
Συμπαραστάτες
1. LORDOS 2 3 4 5 |
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Παρ Οκτ 05 2012, 12:25 | |
| ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΠΡΟΣΕΥΛΕΣΗ
Συμμετοχές Αιμοδοτών
1. NikSalonik 2. Xristos Magiras 3. avato 4 5 6 7 8 9 10
Συμπαραστάτες
1. LORDOS 2. kopeli 3 4 5 |
|
| |
deamon Member
Ηλικία : 47 Τόπος : ΣαΛΛονίκη σε λεω Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Παρ Οκτ 05 2012, 13:34 | |
| ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΠΡΟΣΕΥΛΕΣΗ
Συμμετοχές Αιμοδοτών
1. NikSalonik 2. Xristos Magiras 3. avato 4. deamon 5 6 7 8 9 10
Συμπαραστάτες
1. LORDOS 2. kopeli 3 4 5 |
|
| |
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Σαβ Οκτ 06 2012, 09:35 | |
| ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΠΡΟΣΕΥΛΕΣΗ
Συμμετοχές Αιμοδοτών
Συμπαραστάτες
1. LORDOS 2. kopeli 3. narcissus 4 5 _________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
Vezouvios Administrator
Ηλικία : 46 Τόπος : Mακεδονια Registration date : 09/10/2009
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Σαβ Οκτ 06 2012, 13:12 | |
| παμε ολοι μαζι......Εγω θα ειαι εκει _________________ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΗΛΙΑΣ Θεσσαλονικη.Ελλας www.vstromhellasforum.com Email:vezouvios@vstromhellasforum.com Vstrom -650 K4 Vstrom -1000 K7. MTS 1200s K16 |
|
| |
Apolitos vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 57 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 17/10/2009
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Σαβ Οκτ 06 2012, 16:10 | |
| ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΠΡΟΣΕΥΛΕΣΗ
Συμμετοχές Αιμοδοτών
Συμπαραστάτες
1. LORDOS 2. kopeli 3. narcissus 4.zeus_giotis 5
|
|
| |
nick thalasolikos gold member
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 28/01/2008
| Θέμα: Απ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Δευ Οκτ 08 2012, 00:17 | |
| ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΠΡΟΣΕΥΛΕΣΗ
Συμμετοχές Αιμοδοτών
1. NikSalonik 2. Xristos Magiras 3. avato 4. deamon 5. Nick vounovios 6 7 8 9 10
Συμπαραστάτες
1. LORDOS 2. kopeli 3. narcissus 4.zeus_giotis 5
|
|
| |
|