Ντένη ...μαλάκα μου ...αυτη ειναι πατεντα για τον απολυτο ηχο
Θα διώξω την Αλεξάνδρα και θα το βιδώσω μόνιμα στο στρώμα! Bozos ετοιμάσου για πατέντα…!
_________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼ Ψαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821
Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν!
Η ζωή είναι έναςκώλος, γ@μ@τον πριν σεχεσει!
Ο έρωτας.........με έρωτα περνάει.....!
LORDOS gold member
Μέσα Ντένη......!!! Δεν πιστεύω να μας περάσουν για καραγκιόζηδες,έεεε...?
γιατι το λες αυτο...!!!
_________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼ Ψαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821
kopeli gold member
Αγαπημένε μου Αϊ ΒΑΣΙΛΗ, Σε παρακαλώ να μου στείλεις ένα αδερφάκι
Απάντηση του Αϊ ΒΑΣΙΛΗ:
"Στείλε μου τη μαμά σου..."
ΧΑ ΧΑ ΧΑ....
LORDOS έγραψε:
Salonik ο μοναδικός που κατόρθωσε να βάλει κραγιόν ...στο χείλος του γκρεμού !!!
Υ.Γ κλεμμένο είναι αλλά γέλασα πολύ όταν το άκουσα και είπα "Τι Τσακ Νόρις και μ@λακίες ρε ....Εμείς έχουμε SALONIK "
ΧΟ ΧΟ ΧΟ...
....merry christmas
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
Τι ονειρεύονται να ακούσουν οι άντρες από μία γυναίκα!
Αγάπη μου είσαι σίγουρος ότι ήπιες αρκετά; Μήπως πρέπει να πιεις μία μπύρα ακόμη;
Αποφάσισα ότι δεν θα φοράω πλέον ρούχα μέσα στο σπίτι.
Πάω μια στιγμή να φτιάξω τη πόρτα που χάλασε.
Μα καλά, δεν σε περιμένουν οι φίλοι σου να πάτε για μπύρες και κανένα γκομενάκι; Τι κάθεσαι εδώ;
Είσαι τόσο sexy όταν είσαι πιωμένος!
Ε, σιγά, και του χρόνου θα έχω γενέθλια, φυσικά και να πας σήμερα γήπεδο με τα παιδιά…το ρωτάς;
Αφού αγάπη μου εγώ κερδίζω αρκετά χρήματα, σταμάτα να δουλεύεις!
Αχ, μωρό μου, αυτό πρέπει να το δεις… μόλις βγήκε η νοστιμούλα κόρη του γείτονα στο μπαλκόνι, και δεν φοράει σχεδόν τίποτα… δεν είναι πολύ πρόστυχη?
Όχι, όχι, θα το πάω απλά στο συνεργείο, γιατί θέλει λάδια.
Λοιπόν, λέω σήμερα να νοικιάσουμε μια τσόντα, να πάρουμε και ένα κασόνι μπύρες, και να φωνάξω και την κολλητή μου που χαλβαδιάζεις τόσο καιρό, να κάνουμε στο σπίτι ένα τρίο.
Ασε τώρα τον άγιο Βαλεντίνο, και πάρε μου άμα θες για δώρο ένα διαρκείας για τον γαύρο/βάζελο/άεκ κτλ.
Φυσικά και δε με πειράζει που ξέχασες το καπάκι της τουαλέτας κάτω…
Πάω να μαγειρέψω κάτι… Δε παίζεις λίγο με το Playstation όσο θα είμαι στη κουζίνα…
Πηγή: ipanic.gr
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
sakismip vstromhellasforum Fanatic
Φοβερός και τρομερός μηχανόβιος βγαίνει για βόλτα με την μηχανή. Εκεί που πήγαινε λοιπόν σκέφτεται ότι είναι ευκαιρία να δει τι τραγούδι λαλάει το μηχάνημα.150...200...250, ο τύπος είναι στην απόλυτη νιρβάνα και ..ΜΠΑΜ! ένα σπουργιτάκι καρφώνεται στο κράνος! Πανικός, φρένα και σταμάτημα στην άκρη του δρόμου. Όχι ρε γαμώτο, πάει το καημένο, τι μου 'φταιξε το δύσμοιρο κλπ κλπ.... αλλά ως εκ θαύματος το σπουργιτάκι είναι ακόμα ζωντανό (σε τι κατάσταση είναι, άστο καλύτερα...). Μετά από 2 λεπτά βρίσκεται στο ιατρείο του κοντινότερου κτηνίατρου. Εγχείρηση, οξυγόνο, νυστέρια, μέχρι που βγαίνει ο γιατρός από το χειρουργείο μετά από 3 ώρες και του το παραδίδει στα χέρια μπανταρισμένο. -"Μεγάλε, τύχη βουνό, το σώσαμε το καημένο.Τράβα τώρα σπίτι σου και κοίτα να το περιποιηθείς.Βάλτο σε ένα κλουβί με φρέσκο νερό και κανναβούρι και περίμενε να συνέλθει" Βουρ στο σπίτι ο γκαζοφονιάς, βάζει το πουλάκι σε ένα κλουβί με νερό και κανναβούρι και περιμένει... Οι μέρες περνάνε... Μετά από λίγες μέρες, το σπουργιτάκι αρχίζει να συνέρχεται. Ανοίγει το δεξί μάτι και βλέπει τα κάγκελα του κλουβιού. Κλείνει το δεξί μάτι. Ανοίγει το άλλο μάτι, ξαναβλέπει κάγκελα και από την αριστερή πλευρά. Κλείνει και το αριστερό μάτι. Ανοίγει και τα δύο μάτια μαζί και βλέπει γύρω-γύρω κάγκελα... και λέει: -"Όχι ρε πoύστη μου, τον σκότωσα...."
G.M Member
Ηλικία : 54 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/05/2010
Ένας τύπος μισούσε θανάσιμα τον γάτο της γυναίκας του και αποφάσισε να τον ξεφορτωθεί πηγαίνοντάς τον με το αυτοκίνητο 20 οικοδομικά τετράγωνα μακριά και να τον αφήσει στο πάρκο. Καθώς επέστρεφε στο σπίτι, ο γάτος ερχόταν από τον δρόμο. Την επόμενη ημέρα αποφάσισε να τον ξεφορτωθεί πηγαίνοντάς τον με το αυτοκίνητο 40 οικοδομικά τετράγωνα μακριά και να τον αφήσει. Καθώς επέστρεφε στο σπίτι, ο γάτος ερχόταν από τον δρόμο. Συνέχισε αφήνοντας τον γάτο όλο και πιο μακριά, αλλά ο παλιόγατος πάντοτε επέστρεφε στο σπίτι. Τελικά, αποφάσισε να τον οδηγήσει πολλά χιλιόμετρα μακριά, να στρίψει δεξιά, να οδηγήσει πολλά χιλιόμετρα, να στρίψει αριστερά, να οδηγήσει πολλά χιλιόμετρα, να περάσει την γέφυρα, να στρίψει δεξιά, να οδηγήσει πολλά χιλιόμετρα, ώσπου έφτασε σε ασφαλή απόσταση από το σπίτι του (κατά την γνώμη του) και εγκατέλειψε τον γάτο εκεί πέρα. Μερικές ώρες αργότερα, τηλεφώνησε στο σπίτι του:
-Τζένη, ο γάτος είναι εκεί; -Ναι, γιατί ρωτάς; Έξω φρενών ο τύπος απαντά: -Για φέρτον στο τηλέφωνο τον πούστη, χάθηκα και θέλω οδηγίες!
G.M Member
Ηλικία : 54 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/05/2010
Αν ένα παιδί ζει μέσα στη κριτική: Μαθαίνει να κατακρίνει. Αν ένα παιδί ζει μέσα στην έχθρα: Μαθαίνει να καυγαδίζει. Αν ένα παιδί ζει μέσα στην ειρωνεία: Μαθαίνει να είναι ντροπαλό.
Αν ένα παιδί ζει μέσα στη ντροπή: Μαθαίνει να αισθάνεται ένοχο. Αν ένα παιδί ζει μέσα σε κατανόηση: Μαθαίνει να είναι υπομονετικό. Αν ένα παιδί ζει μέσα σ' ενθάρρυνση: Μαθαίνει να έχει εμπιστοσύνη.
Αν ένα παιδί ζει μέσα στον έπαινο: Μαθαίνει να εκτιμά. Αν ένα παιδί ζει μέσα σε δικαιοσύνη: Μαθαίνει να είναι δίκαιο. Αν ένα παιδί ζει μέσα σε ασφάλεια: Μαθαίνει να πιστεύει.
Αν ένα παιδί ζει μέσα σ' επιδοκιμασία: Μαθαίνει να έχει αυτοεκτίμηση. Αν ένα παιδί ζει μέσα σε παραδοχή και φιλία: Μαθαίνει να βρίσκει την αγάπη μέσα στο κόσμο.
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
Αν ένα παιδί ζει μέσα στη κριτική: Μαθαίνει να κατακρίνει. Αν ένα παιδί ζει μέσα στην έχθρα: Μαθαίνει να καυγαδίζει. Αν ένα παιδί ζει μέσα στην ειρωνεία: Μαθαίνει να είναι ντροπαλό.
Αν ένα παιδί ζει μέσα στη ντροπή: Μαθαίνει να αισθάνεται ένοχο. Αν ένα παιδί ζει μέσα σε κατανόηση: Μαθαίνει να είναι υπομονετικό. Αν ένα παιδί ζει μέσα σ' ενθάρρυνση: Μαθαίνει να έχει εμπιστοσύνη.
Αν ένα παιδί ζει μέσα στον έπαινο: Μαθαίνει να εκτιμά. Αν ένα παιδί ζει μέσα σε δικαιοσύνη: Μαθαίνει να είναι δίκαιο. Αν ένα παιδί ζει μέσα σε ασφάλεια: Μαθαίνει να πιστεύει.
Αν ένα παιδί ζει μέσα σ' επιδοκιμασία: Μαθαίνει να έχει αυτοεκτίμηση. Αν ένα παιδί ζει μέσα σε παραδοχή και φιλία: Μαθαίνει να βρίσκει την αγάπη μέσα στο κόσμο.