Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! Παρ Νοε 23 2012, 15:19
painterakis έγραψε:
Εκδρομή ...
εκδρομή ήταν η διαδικασία όπου σχεδόν κάθε Κυριακή μαζευόντουσαν φίλοι και πήγαιναν μια σύντομη, ημερήσια (επί το πλείστον) βόλτα με τα αγαπημένα τους μηχανάκια. Σε αυτή τη διαδικασία, οι φίλοι αφού είχαν "γράψει" ικανοποιητικό αριθμό χιλιομέτρων και είχαν χαρεί η μαγεία που τους πρόσφερε το αγαπημένο τους μηχανάκι, σταματούσαν σε παραδοσιακά ταβερνεία, επί το πλείστον σε γραφικά χωριά τις ορεινής Κρήτης όπου o mikios και ο Δημήτρης έπιναν και έτρωγαν ενώ συγχρόνως εξιστορούσαν διάφορα γεγονότα. Οι φίλοι γύριζαν στο τέλος της ημέρας, με γεμάτες μπαταρίες ώστε να αντέξουν τα προβλήματα που θα αντιμετώπιζαν την επερχόμενη εβδομάδα. Όλα αυτά συνέβαιναν πριν καιρό, όχι πολύ μακρινό, τότε που υπήρχε μια σχετική οικονομική ευμάρεια και διεκόπησαν βιαίως όταν οι άνθρωποι, τους οποίους επί χρόνια ψήφιζαν οι φίλοι, καταχράστηκαν την καλή τους πίστη και τους οδήγησαν, μαζί με πολλά άλλα κακά, στην στέρηση αυτής της μικρής χαράς.
αυτό Γιώργο μου ήταν η ΕΚΔΡΟΜΗ.
μπορείς εδα να μην το σπουδάσεις αυτό το κοπέλι .
Άμα θέτε βόλτα συνάντηση Κυριακή πρωί 09,30 στου Γρηγόρη Αλικαρνασσό για καφέ και βλέπουμε
almeros Member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 06/01/2010
Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! Παρ Νοε 23 2012, 16:01
geo έγραψε:
painterakis έγραψε:
Εκδρομή ...
εκδρομή ήταν η διαδικασία όπου σχεδόν κάθε Κυριακή μαζευόντουσαν φίλοι και πήγαιναν μια σύντομη, ημερήσια (επί το πλείστον) βόλτα με τα αγαπημένα τους μηχανάκια. Σε αυτή τη διαδικασία, οι φίλοι αφού είχαν "γράψει" ικανοποιητικό αριθμό χιλιομέτρων και είχαν χαρεί η μαγεία που τους πρόσφερε το αγαπημένο τους μηχανάκι, σταματούσαν σε παραδοσιακά ταβερνεία, επί το πλείστον σε γραφικά χωριά τις ορεινής Κρήτης όπου o mikios και ο Δημήτρης έπιναν και έτρωγαν ενώ συγχρόνως οι υπόλοιποι αδυνατώντας να αντιδράσουν εξιστορούσαν διάφορα γεγονότα. Οι φίλοι γύριζαν στο τέλος της ημέρας, με γεμάτες μπαταρίες ώστε να αντέξουν τα προβλήματα που θα αντιμετώπιζαν την επερχόμενη εβδομάδα. Όλα αυτά συνέβαιναν πριν καιρό, όχι πολύ μακρινό, τότε που υπήρχε μια σχετική οικονομική ευμάρεια και διεκόπησαν βιαίως όταν οι άνθρωποι, τους οποίους επί χρόνια ψήφιζαν οι φίλοι, καταχράστηκαν την καλή τους πίστη και τους οδήγησαν, μαζί με πολλά άλλα κακά, στην στέρηση αυτής της μικρής χαράς.
αυτό Γιώργο μου ήταν η ΕΚΔΡΟΜΗ.
μπορείς εδα να μην το σπουδάσεις αυτό το κοπέλι .
Άμα θέτε βόλτα συνάντηση Κυριακή πρωί 09,30 στου Γρηγόρη Αλικαρνασσό για καφέ και βλέπουμε
pitsirikas Member
Ηλικία : 42 Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ Registration date : 21/12/2009
Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! Παρ Νοε 23 2012, 16:12
Ok για Κυριακη παμε για καφε και βλεπουμε...
black-v vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 02/01/2010
Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! Παρ Νοε 23 2012, 16:21
Μπραβο ρε κοπελια ετσι σας θελω .... αμετε στο Γρηγορη για καφε και μετα πηγαινετε σπιτια σας ..... μα εκδρομη ειναι κι αυτο .....
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! Παρ Νοε 23 2012, 16:22
Γιώργο η προσθήκη ήταν όλα τα λεφτά.
Όσο αφορά τη κυριακή θα σας πρότεινα αν θέλετε να μην το πιείτε το καφέ σας στην αλικαρνασσό αλλά κάπου όλοι μαζί.
α ... αν τελικά πάτε βόλτα και αποφασίσετε να κινηθείτε εντός του κίτρινου πλαισίου στη παρακάτω φώτο, με πολύ χαρά θα έρθω να δω και να τα πούμε ... αλλιώς καλά να περάσετε
Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! Παρ Νοε 23 2012, 16:23
painterakis έγραψε:
Tη κυριακή δυστυχώς δεν είμαστε για πολλά, όχι ότι έχουμε έλλειψη χρόνου, το αντίθετο μάλιστα ... έχουμε άπλετο, το θέμα είναι ότι δεν έχουμε διάθεση. Πάντως μια βολτούλα, κοντινά, θα την θέλαμε μόνο και μόνο να ξεφύγουμε.
πρασινομανωλη ....... την κυριακη γυρω στις 10 : 30 .... θα περασω απο το σπιτι σου , θα κρατω μαντολινο να παμε για φουρνη .... ξερεις εσυ .... !!!
painterakis gold member
Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! Παρ Νοε 23 2012, 16:34
μαυρομανώλη με το καλό να ορίσεις στο φτωχικό μου. τη κυριακή λέω άμα θέτε να πάμε στους ποτάμους, λίγο πριν το οροπέδιο λασιθίου ή και μέσα σε αυτό.
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! Παρ Νοε 23 2012, 16:41
τι λέτε κοπέλια, θα κανονιστεί εκδρομή; Αν έχει και φαϊ μέσα, θα προσπαθήσω να έρθω, αν μπορεί και ο Μήτσος...
almeros Member
Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! Παρ Νοε 23 2012, 16:51
αντε ρε μαγκες να πάμε καμιά βολτούλα γιατί έχω λαλήσει.
πιστεύω να μας βοηθήσει κι ο Θεός να μην βρέχει και .......................να μην έρθουν οι ακατανόμαστοι.
όσο για το φαγητό, δεν μ' απασχολεί καθόλου.
εγώ είμαι έτσι κι αλλιώς ολιγαρκής !!!
λίγο από τον ένα λίγο από τον άλλο, λίγο από τον επόμενο ( αρκεί να είστε από 10 άτομα και πάνω για να χορτάσω από τα "λίγο")
να πούμε 9 με 9:30 στου γρηγόρη αλικαρνασσό για σύντομο καφεδάκι και μετά πάμε στα λασιθιωτάκια;
Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! Παρ Νοε 23 2012, 17:09
painterakis έγραψε:
μαυρομανώλη με το καλό να ορίσεις στο φτωχικό μου. τη κυριακή λέω άμα θέτε να πάμε στους ποτάμους, λίγο πριν το οροπέδιο λασιθίου ή και μέσα σε αυτό.
Ειμαι μεσα ...... πιο μεσα δεν γινεται ...... αλλα θα ειμαι 2πλος .....
almeros Member
Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! Παρ Νοε 23 2012, 17:25
κι εγώ
θα πάρω τον geoooooooo
sarakats85
Registration date : 15/03/2012
Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! Παρ Νοε 23 2012, 17:46
μέσα και εγώ αν με κάνετε παρέα ακομα...! ΥΣ ελπίζω να μην βρέχει...
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! Παρ Νοε 23 2012, 18:26
almeros έγραψε:
πιστεύω να μας βοηθήσει κι ο Θεός να μην βρέχει και .......................να μην έρθουν οι ακατανόμαστοι.
καλός προβλέπεται ο καιρός. Πείτε μου αν έρθουν οι ακατανόμαστοι να ξέρω και να προετοιμαστώ, γιατί δεν τους μπορώ κι εγώ...
geo vstromhellasforum Enthusiast
Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! Παρ Νοε 23 2012, 19:13
mikios έγραψε:
almeros έγραψε:
καλός προβλέπεται ο καιρός. Πείτε μου αν έρθουν οι ακατανόμαστοι να ξέρω και να προετοιμαστώ, γιατί δεν τους μπορώ κι εγώ...
kyriakos II vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 45 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 26/06/2011
Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! Παρ Νοε 23 2012, 19:52
painterakis gold member
Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! Παρ Νοε 23 2012, 20:29
άντε με τα πουλιά σας ...
pitsirikas Member
Ηλικία : 42 Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ Registration date : 21/12/2009
Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! Παρ Νοε 23 2012, 21:50
Ο καιρος την κυριακη θα ειναι καλος με λιγα λογια δεν θα βρεχει.. Κυριακη 9.30 Γρηγορη Αλικαρνασσος για καφε και μετα απο εκει κανονιζουμε που παμε... Κρανη μπουφαν γαντακια και τα συναφη απαραιτητα.. ΕΚΛΕΙΣΕ!!! (ΑΜΗΝ)
Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! Σαβ Νοε 24 2012, 07:43
pitsirikas έγραψε:
Ο καιρος την κυριακη θα ειναι καλος με λιγα λογια δεν θα βρεχει.. Κυριακη 9.30 Γρηγορη Αλικαρνασσος για καφε και μετα απο εκει κανονιζουμε που παμε... Κρανη μπουφαν γαντακια και τα συναφη απαραιτητα.. ΕΚΛΕΙΣΕ!!! (ΑΜΗΝ)
Για εσενα φιλαρακι το ραντεβου ειναι στις 8:30 .... για να πας 9:30 ..... μην τα ξαναλεμε παλι .....
Πως θα ξερουμε εμεις τα 2 Λασηθιωτακια οι Μαυρο - Πρασινο ..... Μανωληδες αν ερθετε προς τα μερη μας ??
Δεν το κανετε πιο συγκεκριμενο το ( ... ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ .....του καθυστερημενου ονοματα να μην λεμε ??? )
Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! Σαβ Νοε 24 2012, 16:12
πιο συγκεκριμένο
κλικ
Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! Σαβ Νοε 24 2012, 17:41
geo έγραψε:
πιο συγκεκριμένο
κλικ
πωωωωωωω ρε φουστη μου μας φωτισες τωρα ........ καλα θα σου κανει ο almeros που θα σε παρει δικαβαλο τα χρειαζεται ο ......... .........
ρεεεεεεε θα ερθετε προς τα ανατολικα ναι η ου ...... απλα τα πραματα για να ξερουμε τι θα κανουμε ..... θα σας φαμε στην μαπα αυριο η θα παω στη φουρνη με τον πρασινομανωλιο .....
ας απαντησει καποιος που δεν εχει μακρια μαλλια που δεν ασχολειται με ηχεια και καλωδια και που δεν το παιζει εξυπνος ..... ας τα δι@λ@ ρε ρεμαλι ...... μαλλιαγκουρα αλητη μηχανοβιε .....
Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! Σαβ Νοε 24 2012, 22:01
αύριο θα σε πάρω τηλ. μωρή μαυρογρια μετά που θα βγάλουμε διαδρομή .
Α και αν μερικές φορές νιώθεις οτι σε γράφουν όλοι στα @ρχιδι@ τους ..............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Έτσι είναι έχεις δίκιο.
Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! Σαβ Νοε 24 2012, 22:13
geo έγραψε:
Α και αν μερικές φορές νιώθεις οτι σε γράφουν όλοι στα @ρχιδι@ τους
Τι θελει αραγε να πει ο Μακρυμαλλης αλητης μηχανοβιος ρεμαλο - ποιητης
Rory moderator
Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! Κυρ Νοε 25 2012, 08:41
Ρεμάλια ανατολικά η δυτικά θα πάτε ???
Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! Κυρ Νοε 25 2012, 08:56
Νικολα καλημερα θα σε παρουμε τηλ. σε λιγο που θα συναντηθουμε.
Rory moderator
Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα εντός Κρήτης !!! Κυρ Νοε 25 2012, 08:58