| Κλοπη μπουφαν,το νου σας!! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
VagelisSTROM Member
Ηλικία : 39 Τόπος : Εξαρχεια-Αιγαλεω Registration date : 27/05/2009
| Θέμα: Κλοπη μπουφαν,το νου σας!! Παρ Ιαν 28 2011, 01:35 | |
| Σημερα το μεσημερι μου φαγανε το μπουφαν Dainese μαυρο δερματινο πολυ απλο μπουφαν χωρις πολλα πολλα πανω,στο κεντρο μερα μεσημερι οταν γυρισα το κεφαλι μου για ενα λεπτο μεσα στο μαγαζι μου.
Το νου σας μαγκες στα πραγματα σας και το νου σας μηπως πετυχετε κανενα τετοιο μπουφανακι να σπρωχνεται πουθενα!!Μικροσωμος τυπος το εφαγε σιγουρα δεν του κανει και σχεδον σιγουρα δεν θα το βρω ποτε αλλα λεμε τωρα!!
Παει το μηνιατικο 500 ευρω το μπουφαν και 280 αν θυμαμαι καλα γιατι ηταν πανω στα νευρα μου η αλλαγες στις κλειδαριες(ναι ηταν και τα κλειδια μεσα)!!
Με το συναγερμο τωρα τι γινεται??
Δεν θα τον πιασω τον πουστη??
Επισης επειδη δεν ειχα τα κλειδια(ηταν μεσα στο μπουφαν) να τον παρω στο κυνηγι με την μηχανη ετρεχα σαν παλαβος γυρω γυρω,ειδα τους μπατσους με τα παπια και λεω ρε παιδια τωρα να εδω μου το φαγανε καντε μια βολτα με τα παπια ρε παιδια σας παρακαλω πολυ δεν θα εχει παει μακρυα!!Να παρετε το 100 κυριε..(με βοηθησανε βεβαια μου εδωσε ενας απο αυτους το τηλ να παρω το 100) |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: Κλοπη μπουφαν,το νου σας!! Παρ Ιαν 28 2011, 01:42 | |
| |
|
| |
msp vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : Athens, Ellas - Shantou, China Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Κλοπη μπουφαν,το νου σας!! Παρ Ιαν 28 2011, 01:46 | |
| Ε ρε κάτι γκαντέμικα από το πουθενά! Τα κλειδιά πιο πολυ για υπόνομο τα κόβω! Περαστικά ρε φίλε! |
|
| |
VagelisSTROM Member
| Θέμα: Απ: Κλοπη μπουφαν,το νου σας!! Παρ Ιαν 28 2011, 01:48 | |
| Ευχαριστω παιδια,δεν με παει πολυ τωρα τελευταια. |
|
| |
Dimis gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Stuttgart- Κατερινη Registration date : 27/02/2009
| Θέμα: Απ: Κλοπη μπουφαν,το νου σας!! Παρ Ιαν 28 2011, 08:42 | |
| 280 € η αλλαγη κλειδαριων ?
Μεταχειρισμενα απο το γερμανικο ebay 110 € http://fahrzeugteile.shop.ebay.de/i.html?_nkw=dl+Z%C3%BCndschloss&_sacat=14780&Baugruppe=Elektrik%2520%2526%2520Z%C3%BCndung&_sop=10&Kraftradmarke=Suzuki&_dmpt=Motorrad_Kraftradteile&_odkw=dl&_osacat=14780&_trksid=p3286.c0.m270.l1313
Αν χρειαστεις βοηθεια πες μου. |
|
| |
nikos147 vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 06/08/2010
| Θέμα: Απ: Κλοπη μπουφαν,το νου σας!! Παρ Ιαν 28 2011, 08:55 | |
| - dimitrisinside έγραψε:
- 280 ? η αλλαγη κλειδαριων ?
Μεταχειρισμενα απο το γερμανικο ebay 110 ? http://fahrzeugteile.shop.ebay.de/i.html?_nkw=dl+Z%C3%BCndschloss&_sacat=14780&Baugruppe=Elektrik%2520%2526%2520Z%C3%BCndung&_sop=10&Kraftradmarke=Suzuki&_dmpt=Motorrad_Kraftradteile&_odkw=dl&_osacat=14780&_trksid=p3286.c0.m270.l1313
Αν χρειαστεις βοηθεια πες μου. Γιατι εχει 4 κλειδαριες πακετο?? Δεν ειναι 3 κανονικα (μιζας, ντεποζιτου και σέλας)? |
|
| |
Dimis gold member
| Θέμα: Απ: Κλοπη μπουφαν,το νου σας!! Παρ Ιαν 28 2011, 09:04 | |
| στα 1000 εχει μια παραπανω, για να κλειδωνεις το κρανος διπλα απο το αριστερο μαρσπιε του συνεπιβατη |
|
| |
Dimis gold member
| Θέμα: Απ: Κλοπη μπουφαν,το νου σας!! Παρ Ιαν 28 2011, 09:05 | |
| Εχει κανεις το τηλεφωνο του VagelisSTROM ?? Ας το στειλει με πμ παρακαλω. Ειναι επειγον |
|
| |
Vamael vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Νέα Σμύρνη-Καρυά Registration date : 27/09/2010
| Θέμα: Απ: Κλοπη μπουφαν,το νου σας!! Παρ Ιαν 28 2011, 13:48 | |
| - VagelisSTROM έγραψε:
- Επισης επειδη δεν ειχα τα κλειδια(ηταν μεσα στο μπουφαν) να τον παρω στο κυνηγι με την μηχανη ετρεχα σαν παλαβος γυρω γυρω,ειδα τους μπατσους με τα παπια και λεω ρε παιδια τωρα να εδω μου το φαγανε καντε μια βολτα με τα παπια ρε παιδια σας παρακαλω πολυ δεν θα εχει παει μακρυα!!Να παρετε το 100 κυριε..(με βοηθησανε βεβαια μου εδωσε ενας απο αυτους το τηλ να παρω το 100)
Τι να πεις, συνηθισμένο φαινόμενο πλέον οι κλοπές. Το θέμα βέβαια είναι τι ακριβώς κάνουν στους δρόμους τα παλικάρια με τα παπάκια αν πρέπει να πάρεις το 100...... |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Κλοπη μπουφαν,το νου σας!! Παρ Ιαν 28 2011, 13:59 | |
| Μαρούλια να του γίνουν τα χέρια και να καταπιεί τα σηματάκια της Dainese να μη μπορεί να κλ$%^σει το κωλόπαιδο...
Μη στεναχωριέσαι Βαγγέλη. Υλικά είναι... Στο λέει αυτό άνθρωπος που έχει χάσει 18.000 ευρώ σε τέτοιου είδους υλικά... Απλά αν τον δεις πουθενά, πάρε μας ένα τηλέφωνο να του μιλήσουμε όλοι μαζί. Να καλέσουμε το 100 βρε αδερφέ, να τον ρωτήσουμε γιατί το έκανε, ξέρεις, πολιτισμένα πράγματα. |
|
| |
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: Κλοπη μπουφαν,το νου σας!! Παρ Ιαν 28 2011, 15:39 | |
| Αμάν ρε συ Βαγγέλη.Κρίμα ρε φίλε. Αλλο κακό να μην σε βρεί. Ελπίζω να ξαναπέσει στα χέρια σου το μπουφανάκι σου ή και το παρτάλι μαζί.
Στέλνω το τηλ. σου στον Δημήτρη (dimitrisinside) |
|
| |
VagelisSTROM Member
| Θέμα: Απ: Κλοπη μπουφαν,το νου σας!! Παρ Ιαν 28 2011, 16:11 | |
| Σας Ευχαριστω πολυ παιδια για το ενδιαφερον!!Απλα τωρα φοβαμαι λιγο περισσοτερο και για την καλη μου,απο δευτερα θα κινηθω για αλλαγη κλειδαριας μαλλον απο E-bay οπως λεει ο Δημητρης!!
Σε ευχαριστω πολυ Δημητρη για σημερα,μακαρι να ηταν αυτος να του ελεγα δυο λογακια..
Με τον συναγερμο ξερει κανεις τι γινεται??Αλλαζουν καπως "κωδικοι" κατι ρε παιδι μου να μην ειναι ο ιδιος με το χειριστηριο που εφυγε μαζι με τα κλειδια??? |
|
| |
morfeas Administrator
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηλιούπολη Registration date : 14/01/2008
| Θέμα: Απ: Κλοπη μπουφαν,το νου σας!! Παρ Ιαν 28 2011, 16:22 | |
| - VagelisSTROM έγραψε:
- Σας Ευχαριστω πολυ παιδια για το ενδιαφερον!!Απλα τωρα φοβαμαι λιγο περισσοτερο και για την καλη μου,απο δευτερα θα κινηθω για αλλαγη κλειδαριας μαλλον απο E-bay οπως λεει ο Δημητρης!!
Σε ευχαριστω πολυ Δημητρη για σημερα,μακαρι να ηταν αυτος να του ελεγα δυο λογακια..
Με τον συναγερμο ξερει κανεις τι γινεται??Αλλαζουν καπως "κωδικοι" κατι ρε παιδι μου να μην ειναι ο ιδιος με το χειριστηριο που εφυγε μαζι με τα κλειδια??? ανάλλογα τι συναγερμό φοράς....αν είναι μαμα σουζούκι πήγαινε εκεί που το αγόρασες και θα σου πουν. θα το επαναπρογραμματίσουν και θα αγοράσεις και δευτερο κοντρόλ. αν είναι άλλης μαρκας πας στην εταιρεια το προγραμματίζουν πέρνεις το κοντρόλ και τέλος... _________________ Δημήτρης K. mail:info@vstromhellasforum.com MOTOtaxidiotis |
|
| |
gandalf vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Κλοπη μπουφαν,το νου σας!! Παρ Ιαν 28 2011, 16:32 | |
| Εγώ την περασμένη εβδομάδα είχα πάει σε μια συναυλία και έβγαλα το μπουφάν και το άφησα ακριβώς πίσω μου σε κάτι σαν μπαρ που είχε, το σφήνωσα και το έβαλα έτσι ώστε να το ακουμπάω κιόλας στα πόδια από ανησυχία μην το χάσω βέβαια τι να λέμε τώρα όταν φούντωσε η συναυλία και χοροπηδάγαμε ασταμάτητα σιγά μην καταλάβαινα αν θα μου βούταγαν το μπουφάν....εδώ και σεισμό να έκανε εκείνη την ώρα δεν θα το καταλαβαίναμε ευτυχώς δεν είχα κανα απρόοπτο άμα θέλει όμως ......δύσκολα τη γλυτώνεις και βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος δίπλα σου την κατάλληλη στιγμή.....μακάρι να το βρεις εύχομαι |
|
| |
largkat Member
Ηλικία : 46 Τόπος : pieceland, larissa Registration date : 05/10/2009
| Θέμα: Απ: Κλοπη μπουφαν,το νου σας!! Παρ Ιαν 28 2011, 20:41 | |
| http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=115558 |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: Κλοπη μπουφαν,το νου σας!! Παρ Ιαν 28 2011, 20:57 | |
| μπα ο Βαγγέλης είναι 56 μέγεθος. |
|
| |
ΓιαννηςΚ9 Member
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Registration date : 12/11/2009
| Θέμα: Απ: Κλοπη μπουφαν,το νου σας!! Παρ Ιαν 28 2011, 21:14 | |
| Ελα ρε Βαγγελη...Κριμα..Να μην σωσει να το πουλησει!!! Υπομονη και μην χαλιεσαι... |
|
| |
shadow.gr. vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 25/05/2008
| Θέμα: Απ: Κλοπη μπουφαν,το νου σας!! Παρ Ιαν 28 2011, 22:56 | |
| φιλε κανε καμια γυρα εκει γυρω απο το μαγαζι σου μυπως και σου κατσει και εχει πεταξει τα κλειδια πουθενα... |
|
| |
VagelisSTROM Member
| Θέμα: Απ: Κλοπη μπουφαν,το νου σας!! Σαβ Ιαν 29 2011, 12:05 | |
| Τι να πω ρε παιδια μετα απο δυο καλες σουρες και αρκετα νευρα,σημερα μπορω να πω οτι ειμαι καπως πιο χαλαρος,το μπουφαν το χασαμε και για τα κλειδια εχω ψαξει τριγυρω και δεν εχω γενικα πολλες ελπιδες!Σας ευχαριστω πολυ ολους παντως για το ενδιαφερον!!Απο δευτερα ξεκιναω να αλλαζω κλειδαριες κτλ γιατι δεν κοιμαμε ησυχος οσο να'ναι,αν και δεν πιστευω οτι θα γινει κατι τετοιο αλλα δεν θα παιξουμε με τις πιθανοτητες τωρα..
Ταζ το μεσημερι θα εισαι μαγαζι?? |
|
| |
gmavrid gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Σέρρες-Θεσσαλονίκη Registration date : 20/02/2008
| Θέμα: Απ: Κλοπη μπουφαν,το νου σας!! Σαβ Ιαν 29 2011, 12:12 | |
| Μ@λ@κί@ παίχτηκε... Αν μπορεί να βγει κάτι καλό από την υπόθεση είναι πως πλεόν θα είσαι στην τσίτα... Στα λεφτά να είναι το κακό κι εκεί να μείνει... |
|
| |
VagelisSTROM Member
| Θέμα: Απ: Κλοπη μπουφαν,το νου σας!! Σαβ Ιαν 29 2011, 12:27 | |
| Μα στην τσιτα ειμαι Γιωργο μου γενικα,δεν παιζει να μου φανε τιποτα(ετσι ελεγα) κοβει το ματι μου σε αυτα και εχω σωσει γενικα πολλους ανθρωπους ειδικα οσο δουλευα βραδυ απο διαφορους τυπους που πηγαιναν να τους κλεψουν και δεν επερνε κανεις χαμπαρι και τους εβλεπα εγω και τους σταματουσα,και αυτο εγινε γιατι ημουν απασχολημενος με δουλεια,ηταν πολλες ατυχιες μαζι,αφηνω λιγο το μπουφαν κουβαλαω κατι μου μιλαει και καποιος και μεχρι να το αφησω κατω και να γυρισω το κεφαλι μου ειχε κανει φτερα το μπουφανακι!Να που το εξυπνο πουλι απο την μυτη πιανεται
Εν το μεταξυ αυτος που μου μιλησε ειναι αυτος που εφαγε το μπουφαν,και μου ζητουσε λεφτα για ρουχα,και του ειπα οτι δεν εχω αλλα αν θες ελα σε καμια βδομαδα να σου εχω μαζεψει τιποτα,προφανως βιαζοταν!! |
|
| |
toumpanos gold member
Ηλικία : 43 Τόπος : νεα σμυρνη Registration date : 31/01/2008
| Θέμα: Απ: Κλοπη μπουφαν,το νου σας!! Δευ Ιαν 31 2011, 14:25 | |
| Τί να πώ... Εγώ είμαι ο αρχηγός της γκίνιας!!!!! Αλλά κ συ να ενοχλήσεις τα ''παιδάκια'' με τα παπάκια...? Ντροπής... |
|
| |
msp vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : Athens, Ellas - Shantou, China Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Κλοπη μπουφαν,το νου σας!! Δευ Ιαν 31 2011, 16:41 | |
| Στην ασφάλειά σου δεν παίζει τίποτα για απώλεια κλειδιών; Τουλάχιστον μπας και γλυτώσεις τη λυπητερή! |
|
| |
VagelisSTROM Member
| Θέμα: Απ: Κλοπη μπουφαν,το νου σας!! Δευ Ιαν 31 2011, 22:25 | |
| |
|
| |
VagelisSTROM Member
| Θέμα: Απ: Κλοπη μπουφαν,το νου σας!! Δευ Ιαν 31 2011, 22:26 | |
| - msp έγραψε:
- Στην ασφάλειά σου δεν παίζει τίποτα για απώλεια κλειδιών; Τουλάχιστον μπας και γλυτώσεις τη λυπητερή!
Τι να πω ρε φιλε??Θα το ψαξω αν και δεν νομιζω.. |
|
| |
| Κλοπη μπουφαν,το νου σας!! | |
|