Θέμα: Ποιά διαδρομή θα κάνουμε την κυριακή 30 / 01 ?? Πεμ Ιαν 27 2011, 12:26
Οι δαιμόνιοι του είδους ας ποστάρουν μια διαδρομή που θα κάνουμε την Κυριακή 30/01 στην κοπή της πίτας .
Εγώ έχω να προτείνω την εξής κι αν συμφωνείτε οκ !!!
Συναντιόμαστε στις 9 το πρωί στου Γρηγόρη πάνω απο την Αγ. Πελαγία με κατεύθυνση πρός το Ρέθυμνο . 1η Στάση στον φούρνο του Μπικάκη στον δρόμο πρός Σπήλι ( εκεί συναντάμε τούς δυτικούς ) και όλοι μαζί πλέον κατευθυνόμαστε πρός τα χωριά ...
Αρμένους , Σπήλι , Αγ. Γαλήνη , Τυμπάκι , Μοίρες , Αγ. Δέκα , Μούλια και πρίν φτάσουμε Αγ.Βαρβάρα στρίβουμε δεξιά για Μεγάλη Βρύση , Πρεβελιανά , Αγ.Θωμάς και μετά Αγροικίες !
Δεν ξέρω την απόσταση με ακρίβεια χιλιομετρικά αλλά υπολογίζω γύρω στα 180 χλμ . Αν συμφωνείτε ας την ποστάρει κάποιος μέσω google και να μας πεί πόσα χιλιόμετρα είναι .
Αλλοιώς παίδες αν νομίζετε οτι είναι πολλά τα χιλιόμετρα πείτε κι εσείς την γνώμη σας για να μην αποφασίζουμε τελευταία στιγμή που θα πάμε ...
Στην ταβέρνα πρέπει να είμαστε κατά τις 1 με 2 το μεσημέρι ....
Φιλικά Μπλάκι
tanuki Member
Registration date : 17/04/2009
Θέμα: Απ: Ποιά διαδρομή θα κάνουμε την κυριακή 30 / 01 ?? Πεμ Ιαν 27 2011, 13:01
Αν το έκανα σωστά η διαδρομή αυτή που προτείνεις γέρο Μανώλη το google μου την έβγαλε 230 χιλιόμετρα απο Κοκκίνη που μένω εγώ.
Δέν 'εχω πρόβλημα αρκεί να βοηθήσει και λίγο ο καιρός.
black-v vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 02/01/2010
Θέμα: Απ: Ποιά διαδρομή θα κάνουμε την κυριακή 30 / 01 ?? Πεμ Ιαν 27 2011, 13:07
tanouki έγραψε:
Αν το έκανα σωστά η διαδρομή αυτή που προτείνεις γέρο Μανώλη το google μου την έβγαλε 230 χιλιόμετρα απο Κοκκίνη που μένω εγώ.
Δέν 'εχω πρόβλημα αρκεί να βοηθήσει και λίγο ο καιρός.
Φίλε Γιάννη δεν ξέρω τι καιρό θα κάνει απλά εγω πρότεινα μια διαδρομή χωρίς να σημαίνει οτι πρέπει να την ακολουθήσουμε κι όλας . Μπορεί να γίνει μια μικρότερη μια που οι περισσότεροι θα είναι διπλοί . Ας μπούν και οι υπόλοιποι να πούνε την γνώμη τους ... Εγω δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημμα οτι κι αν κάνουμε ..... !!
Πρότεινε κι εσύ και μετά και οι άλλοι και το ξαναβλέπουμε ... άνοιξα αυτό το πόστ για να μην σκεφτόμαστε τελευταία στιγμή που θα πάμε ...
Φιλικά γερο Μανώλης η Μπλάκι ...
:drunken: :drunken:
tanuki Member
Registration date : 17/04/2009
Θέμα: Απ: Ποιά διαδρομή θα κάνουμε την κυριακή 30 / 01 ?? Πεμ Ιαν 27 2011, 13:10
Όχι φίλε είσαι ένοχος και ταραξίας και σε εγκαλώ στη τάξη.
Θέμα: Απ: Ποιά διαδρομή θα κάνουμε την κυριακή 30 / 01 ?? Πεμ Ιαν 27 2011, 13:21
tanouki έγραψε:
Όχι φίλε είσαι ένοχος και ταραξίας και σε εγκαλώ στη τάξη.
Αη Ιωάννη χωματερέ θα εισηγηθώ να σε ξυρίσουν και να σε παραδώσουν στο πλήθος της ενότητας των vstrom....ιτών Κρήτης για Λιθοβολισμό ως παραδειγματισμό ....
ααα ξέχασα επιτέπεται το ......
geo vstromhellasforum Enthusiast
Θέμα: Απ: Ποιά διαδρομή θα κάνουμε την κυριακή 30 / 01 ?? Πεμ Ιαν 27 2011, 14:57
Καλά άμα πω της γυναίκας να κάνουμε 230 χλμ θα έρθει με το αμάξι τι νομίζεις ότι όλες έχουνε το ποπό της Μαρίας είναι και μερικές αρχάριες mister Black
Θέμα: Απ: Ποιά διαδρομή θα κάνουμε την κυριακή 30 / 01 ?? Πεμ Ιαν 27 2011, 15:18
geo έγραψε:
Καλά άμα πω της γυναίκας να κάνουμε 230 χλμ θα έρθει με το αμάξι τι νομίζεις ότι όλες έχουνε το ποπό της Μαρίας είναι και μερικές αρχάριες mister Black
Μπρε σείς θα με κουζουλάνετε ??? έκανα μια πρόταση .... κάντε τις αντιπροτάσεις σας να μην έρθω εκεί που είσαι και σου κόψω την κοτσίδα απο τον πάτο .....τρελλοκοτσιδού
dimitrisv vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηρακλειο ΚΡΗΤΗΣ Registration date : 15/04/2009
Θέμα: Απ: Ποιά διαδρομή θα κάνουμε την κυριακή 30 / 01 ?? Πεμ Ιαν 27 2011, 15:57
Εγω λεγω να πιουμε τον καφεδακο 9-9:30 το πρωι οσοι μαζευτουμε να κανουμε ενα ωραιο περιεργο βολταρακι μεχρι τις 12:30 και μετα περναμε απο Ηρακλειο περνουμε γυναικες και τους αργοξυπνημενους και καταληγουμε Αγ Θωμα. Οι δυτικοι μας συναντανε καπου στο βολταρακι και παμε ολοι μαζι. Οι ανατολικοι δεν μας ενδιαφερουν ετσι και αλλιως!!!!
almeros Member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 06/01/2010
Θέμα: Απ: Ποιά διαδρομή θα κάνουμε την κυριακή 30 / 01 ?? Πεμ Ιαν 27 2011, 17:49
dimitrisv έγραψε:
Εγω λεγω να πιουμε τον καφεδακο 9-9:30 το πρωι οσοι μαζευτουμε να κανουμε ενα ωραιο περιεργο βολταρακι μεχρι τις 12:30 και μετα περναμε απο Ηρακλειο περνουμε γυναικες και τους αργοξυπνημενους και καταληγουμε Αγ Θωμα. Οι δυτικοι μας συναντανε καπου στο βολταρακι και παμε ολοι μαζι. Οι ανατολικοι δεν μας ενδιαφερουν ετσι και αλλιως!!!!
Rory moderator
Θέμα: Απ: Ποιά διαδρομή θα κάνουμε την κυριακή 30 / 01 ?? Πεμ Ιαν 27 2011, 17:58
Οι δυτικοί θα ερθουμε με ταξί ..... ξέρετε για να ...... Τέσπα εάν δέν γίνετε την κυριακή λέμε να συναντηθούμε ρέθεμνος !!!!!!!
Θέμα: Απ: Ποιά διαδρομή θα κάνουμε την κυριακή 30 / 01 ?? Πεμ Ιαν 27 2011, 19:52
Rory έγραψε:
Οι δυτικοί θα ερθουμε με ταξί ..... ξέρετε για να ...... Τέσπα εάν δέν γίνετε την κυριακή λέμε να συναντηθούμε ρέθεμνος !!!!!!!
Γειά σου ωρέ παππού ( ΟΡΕΣΤΗ ΜΑΚΡΗ ) ..... σιγά μην μας πείς ότι θα πιείς και κούπες ....
Rory moderator
Θέμα: Απ: Ποιά διαδρομή θα κάνουμε την κυριακή 30 / 01 ?? Πεμ Ιαν 27 2011, 19:56
Γέρο του Μωριά ....... ωρέ θέλω να με λές , τι καταγωγή απο τον Μωριά εχω ????
Θέμα: Απ: Ποιά διαδρομή θα κάνουμε την κυριακή 30 / 01 ?? Πεμ Ιαν 27 2011, 20:09
[quote="Rory"]Γέρο του Μωριά ....... ωρέ θέλω να με λές , τι καταγωγή απο τον Μωριά εχω ???? [/quote ]
Γειά σου ωρέ Γέρο του Μοριά
Rory moderator
Θέμα: Απ: Ποιά διαδρομή θα κάνουμε την κυριακή 30 / 01 ?? Πεμ Ιαν 27 2011, 20:28
Ελα ωρε παπα blacky να χορεψουμε ωρε :drunken:
Θέμα: Απ: Ποιά διαδρομή θα κάνουμε την κυριακή 30 / 01 ?? Πεμ Ιαν 27 2011, 21:14
εμεισ παλι με την σειρα μασ θα ρθουμε με το τουτου γιατι θα χουμε και την μικρουλα μασ μαζι δεν εχουμε καποιον να μασ την κρατησει γιαυτο ρεμαλια το νου σασ θελω διαγωγη κοσμιοτατη!!!
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
Θέμα: Απ: Ποιά διαδρομή θα κάνουμε την κυριακή 30 / 01 ?? Παρ Ιαν 28 2011, 11:17
κοπέλια καλά να περάσετε τη κυριακή. εγώ δε θα μπορέσω να έρθω αλλά σας εύχομαι διαδυκτιακά ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και η νέα χρονιά να είναι ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
δημητράκι και εμείς σε αγαπάμε
Θέμα: Απ: Ποιά διαδρομή θα κάνουμε την κυριακή 30 / 01 ?? Παρ Ιαν 28 2011, 16:57
Ηρακλειωτάκια πείτε ένα μέρος που θα συναντηθούμε το πρωϊ της Κυριακής στις 9 .... Μην περιμένετε τελευταία στιγμή να τα κανονίσουμε όλα .... Εχουμε κι άλλες δουλειές να κάνουμε .... :drunken: :drunken: :drunken:
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
Θέμα: Απ: Ποιά διαδρομή θα κάνουμε την κυριακή 30 / 01 ?? Σαβ Ιαν 29 2011, 11:29
Ορίστε και η διαδρομή: μαπς κλίκι
Με μια μικρή παραλλαγή στην αρχή, θα πάμε από τον δρόμο που πήγαμε κ τις προάλλες απλά δεν τον έχει ο γκούγκλις. Η διαδρομή είναι 1 ώρα περίπου, με στενά κομμάτια στην αρχή και μέχρι τις Αρχάνες. Δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη αλλά πολύ όμορφη. Με καμια στάση κλπ, πρέπει να ξεκινάμε από όπου καθόμαστε το αργότερο στις 11.30 (και νωρίτερα να βγάλουμε καμια φοτο στο δρόμο).
Που θα μαζευτούμε για καφέ το πρωί;
geo vstromhellasforum Enthusiast
Θέμα: Απ: Ποιά διαδρομή θα κάνουμε την κυριακή 30 / 01 ?? Σαβ Ιαν 29 2011, 15:45
Τι λέτε για Γρηγόρη Αλικαρνασσό κατά της 10.00 να πιούμε χαλαρά το καφεδάκι μας και μετά μολέρνουμε .
Θέμα: Απ: Ποιά διαδρομή θα κάνουμε την κυριακή 30 / 01 ?? Σαβ Ιαν 29 2011, 16:16
geo έγραψε:
Τι λέτε για Γρηγόρη Αλικαρνασσό κατά της 10.00 να πιούμε χαλαρά το καφεδάκι μας και μετά μολέρνουμε .
Έκλεισε! Για τους από Ανατολή, στην έξοδο μετά την έξοδο του αεροδρομίου, στον κεντρικό (φανάρι) αριστερά στα 100 μέτρα. Για τους από Δύση, στην επόμενη μετά την έξοδο για Κνωσσό - Βενιζέλιο (στο τέρμα της μεγάλης ανηφόρας) που λέει για ΒΙ.ΠΕ, στο φανάρι αριστερά, κάτω από τη γέφυρα της ΕΟ στα 200 μέτρα.
Συγκεκριμένα επαε (κλίκι)
pitsirikas Member
Ηλικία : 42 Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ Registration date : 21/12/2009
Θέμα: Απ: Ποιά διαδρομή θα κάνουμε την κυριακή 30 / 01 ?? Σαβ Ιαν 29 2011, 17:33
mikios έγραψε:
geo έγραψε:
Έκλεισε! Για τους από Ανατολή, στην έξοδο μετά την έξοδο του αεροδρομίου, στον κεντρικό (φανάρι) αριστερά στα 100 μέτρα. Για τους από Δύση, στην επόμενη μετά την έξοδο για Κνωσσό - Βενιζέλιο (στο τέρμα της μεγάλης ανηφόρας) που λέει για ΒΙ.ΠΕ, στο φανάρι αριστερά, κάτω από τη γέφυρα της ΕΟ στα 200 μέτρα.
Συγκεκριμένα επαε (κλίκι)
ESCOBAR Member
Ηλικία : 42 Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ_ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 29/11/2009
Θέμα: Απ: Ποιά διαδρομή θα κάνουμε την κυριακή 30 / 01 ?? Σαβ Ιαν 29 2011, 18:27
εγω προτεινω τον γρηγορη στο παλιο κτελ χανιων που εχω μαθει οτι εχει ωραια θεα και θα βλεπουν και τισ μηχανεσ ολοι οσοι θα περνανε απο εκει !!!!!!ολες θα ειναι ζυγισμενες στοιχισμενες απεξω!!!!!!!! και θα μας βρουνε και πιο ευκολα τα ανατολικοδυτικονοτοπουλα!!!!!!!!!!!!!! :drunken: :drunken:
Θέμα: Απ: Ποιά διαδρομή θα κάνουμε την κυριακή 30 / 01 ?? Σαβ Ιαν 29 2011, 20:34
ESCOBAR έγραψε:
εγω προτεινω τον γρηγορη στο παλιο κτελ χανιων που εχω μαθει οτι εχει ωραια θεα και θα βλεπουν και τισ μηχανεσ ολοι οσοι θα περνανε απο εκει !!!!!!ολες θα ειναι ζυγισμενες στοιχισμενες απεξω!!!!!!!! και θα μας βρουνε και πιο ευκολα τα ανατολικοδυτικονοτοπουλα!!!!!!!!!!!!!! :drunken: :drunken:
Αντώναρε, πιο εύκολα από 100 μέτρα από τον κόμβο δεν γίνετα...
Έπειτα πολλοί μπορεί να έχουν μπει ήδη και να είδαν το προηγούμενο σημείο, και να μην ξαναμπούν. Μόνο μπερδέματα θα Δημιουργηθούν. Καλή ιδέα μεν, αργά δε (όχι ότι το προηγούμενο ποστ δεν ήταν αργά). Θα ποστάρω κ στο άλλο φόρουμ για Αλικαρνασσό. Να με συμπαθάς, δεν σε γράφω