Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΕικονοθήκηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε | 

στη σαβάνα της αυστραλίας....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
stam
gold member
gold member
stam

Τόπος : πάνω στη σέλα...
Registration date : 19/11/2009

στη σαβάνα της αυστραλίας.... Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: στη σαβάνα της αυστραλίας....   στη σαβάνα της αυστραλίας.... Icon_minitimeΠαρ Ιαν 07 2011, 13:30

να ναι καλά τα παιδιά... να χαίρονται πάντα τις πιο καινούριες μηχανάρες που κυκλοφορούν. από την παρέα ομολογώ πως λείπει ένα ktm adv και οπωσδήποτε ένα vstrom....

https://www.youtube.com/watch?v=I5d-nX4Q66A
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Bretsos
gold member
gold member
Bretsos

Τόπος : Φυλακισμένος στην Αθήνα...
Registration date : 06/03/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: στη σαβάνα της αυστραλίας....   στη σαβάνα της αυστραλίας.... Icon_minitimeΠαρ Ιαν 07 2011, 15:24

τι δουλειά έχει το στρόμ σε αυτά τα τερέν ρε συ Σταμέλο ?
big_tzo
vstromhellasforum Enthusiast

Τόπος : Central Crete Heraklion City
Registration date : 08/02/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: στη σαβάνα της αυστραλίας....   στη σαβάνα της αυστραλίας.... Icon_minitimeΠαρ Ιαν 07 2011, 15:38

Bretsos K2 έγραψε:
τι δουλειά έχει το στρόμ σε αυτά τα τερέν ρε συ Σταμέλο ?

πως δεν εχει...εχει και παραεχει.....στη σαβάνα της αυστραλίας.... C8014A947937BB3BEF7EA8FA88574B7A

vstrom dessert 2 !!
Bretsos
gold member
gold member
Bretsos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: στη σαβάνα της αυστραλίας....   στη σαβάνα της αυστραλίας.... Icon_minitimeΠαρ Ιαν 07 2011, 15:42

καλά μην φας σήμερα Γιώργη έχει γλαρόσουπα!
SOTHRHS
SOTHRHS

Registration date : 01/06/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: στη σαβάνα της αυστραλίας....   στη σαβάνα της αυστραλίας.... Icon_minitimeΠαρ Ιαν 07 2011, 16:06

τωρα ρε σεις περα απο την πλακα
αν παει το μηχανακι μας σε τετοιο τερεν θα μεινει τπτ ορθιο????? Very Happy
σαλιγκάρι
gold member
gold member
σαλιγκάρι

Τόπος : Περιστέρι
Registration date : 11/09/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: στη σαβάνα της αυστραλίας....   στη σαβάνα της αυστραλίας.... Icon_minitimeΠαρ Ιαν 07 2011, 17:05

Bretsos K2 έγραψε:
καλά μην φας σήμερα Γιώργη έχει γλαρόσουπα!

+1............μπιγκ μετα απο ενα μισαωρο σε τετοιο τερεν δεν θα χει μεινει ουτε ροδελα επανω στο στρομ Very Happy
ακομη να καταλαβετε οτι αγορασατε ψηλη street μοτοσυκλετα? geek
LINOS

LINOS

Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Registration date : 07/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: στη σαβάνα της αυστραλίας....   στη σαβάνα της αυστραλίας.... Icon_minitimeΠαρ Ιαν 07 2011, 18:25

Καλησπέρα

Να προσθέσω όμως ότι σίγουρα θα φτιάξει ο εκνευριστικός ήχος/τρίξιμο που προέρχεται σε πολλά strom απο το καντραν-ζελατίνα ??

Στην 5η λακούβα απλά δεν θα έχει μέινει ούτε καντράν ούτε ζελατίνα !!! Κατευθείαν η ροδα θα φαίνεται !!!
stam
gold member
gold member
stam

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: στη σαβάνα της αυστραλίας....   στη σαβάνα της αυστραλίας.... Icon_minitimeΠαρ Ιαν 07 2011, 18:46

Χρήστο, επειδή πιστεύω ότι το έχωσα σε πολύ χειρότερες περιπέτειες το δικό μου πιστεύω ότι πάει. απλά με την κατάλληλη προετοιμασία, τουτέστιν πανοπλία και τακούνια. και δηλαδή σαν τι τερέν είναι αυτό? λάσπη και στρωμένοι χωματόδρομοι είναι, από μαλακό κοκκινόχωμα...

δεν το χώσαν ουτε εδώ
στη σαβάνα της αυστραλίας.... Gs1by

ουτε το ανέβασαν εδώ
στη σαβάνα της αυστραλίας.... Gs2ww

καταλαβαίνω την άποψη σου ότι θα έβρισκε δυσκολίες και ότι η συμπεριφορά του και οι αναρτήσεις του δεν θα είχαν την απόδοση των άλλων όμως δεν είναι και απορριπτέο από τις παραπάνω διαδρομές νομίζω...
Bretsos
gold member
gold member
Bretsos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: στη σαβάνα της αυστραλίας....   στη σαβάνα της αυστραλίας.... Icon_minitimeΠαρ Ιαν 07 2011, 19:39

Φίλε εγώ πάλι νομίζω πως σε χειρότερες καταστάσεις απο αυτές που το έχω βάλει κατά καιρούς δεν το έχει βάλει κανείς εδώ μέσα!!
Όσοι με γνωρίζουν και με έχουν δει στο χώμα μπορούν να μιλήσουν....
Κανε το εξής απλό και θα καταλάβεις τι εννοώ.
σήκω όρθιος στο μηχανάκι και ξαφνικά δεν θα έχεις καμία αίσθηση από αυτό και τίποτα δεν θα είναι εκεί που πρέπει....
φρένα, γκαζιέρα, λεβιές ταχυτήτων... τίποτα!
stam
gold member
gold member
stam

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: στη σαβάνα της αυστραλίας....   στη σαβάνα της αυστραλίας.... Icon_minitimeΠαρ Ιαν 07 2011, 22:17

φίλε Χρήστο νομίζω ούτε τα χρόνια μου ούτε οι εμπειρίες μου είναι περισσότερα από τα δικά σου και φυσικά δεν έκανα κάποια σύγκριση. είπα απλά ότι σε μία εξαιρετικά δύσκολη διαδρομή το vstrom μου απέδειξε ότι είναι και off όχι μόνο on.

από κει και πέρα όλοι γνωρίζουμε πιστεύω τα όριά του και τα καταλαβαίνουμε, αλλά ξαναλέω, τη διαδρομή που δείχνει στο βιντεάκι με την μαλακιά λάσπη και τους ευθείς χωματόδρομους πιστεύω θα μπορούσε να τους διανύσει... ίσως λίγο πιο πίσω δεν ξέρω...
αυτό πιστεύω αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.
όσο για την όρθια θέση οδήγησης συμφωνώ μαζί σου, δεν έχει καμία απολύτως καλή αίσθηση. ομως πολλά ρυθμίζονται πιστεύω πριν αποφασίσεις να κάνεις τέτοια βόλτα....

πάντως ότι και να λέμε, η παρέα με τους τυπάδες είναι απόλαυση...
big_tzo

Τόπος : Central Crete Heraklion City
Registration date : 08/02/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: στη σαβάνα της αυστραλίας....   στη σαβάνα της αυστραλίας.... Icon_minitimeΣαβ Ιαν 08 2011, 00:47

stam έγραψε:
φίλε Χρήστο νομίζω ούτε τα χρόνια μου ούτε οι εμπειρίες μου είναι περισσότερα από τα δικά σου και φυσικά δεν έκανα κάποια σύγκριση. είπα απλά ότι σε μία εξαιρετικά δύσκολη διαδρομή το vstrom μου απέδειξε ότι είναι και off όχι μόνο on.

από κει και πέρα όλοι γνωρίζουμε πιστεύω τα όριά του και τα καταλαβαίνουμε, αλλά ξαναλέω, τη διαδρομή που δείχνει στο βιντεάκι με την μαλακιά λάσπη και τους ευθείς χωματόδρομους πιστεύω θα μπορούσε να τους διανύσει... ίσως λίγο πιο πίσω δεν ξέρω...
αυτό πιστεύω αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.
όσο για την όρθια θέση οδήγησης συμφωνώ μαζί σου, δεν έχει καμία απολύτως καλή αίσθηση. ομως πολλά ρυθμίζονται πιστεύω πριν αποφασίσεις να κάνεις τέτοια βόλτα....

πάντως ότι και να λέμε, η παρέα με τους τυπάδες είναι απόλαυση...

μην τους ακους....αφου τα εχουμε παει εμεις εδω κατω σε τοσα κακοτοπια...και κυριος εγω οταν ημουν 185+ κιλα,καινουρια 3+μηνων
και πατουσα πανω στο οροπεδιο και εβρισκε απο κατω και ομως με εβγαλε ασπροπροσωπο!!!!!!!αμα γουσταρεις εσυ....μη κολονεις..!!!

στη σαβάνα της αυστραλίας....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΥΔΑΤΩΝ.... :: Ανέκδοτα...funny video...-
Μετάβαση σε: