| στη σαβάνα της αυστραλίας.... | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
stam gold member
Ηλικία : 40 Τόπος : πάνω στη σέλα... Registration date : 19/11/2009
| Θέμα: στη σαβάνα της αυστραλίας.... Παρ Ιαν 07 2011, 13:30 | |
| να ναι καλά τα παιδιά... να χαίρονται πάντα τις πιο καινούριες μηχανάρες που κυκλοφορούν. από την παρέα ομολογώ πως λείπει ένα ktm adv και οπωσδήποτε ένα vstrom....
https://www.youtube.com/watch?v=I5d-nX4Q66A
|
|
| |
Bretsos gold member
Τόπος : Φυλακισμένος στην Αθήνα... Registration date : 06/03/2009
| Θέμα: Απ: στη σαβάνα της αυστραλίας.... Παρ Ιαν 07 2011, 15:24 | |
| τι δουλειά έχει το στρόμ σε αυτά τα τερέν ρε συ Σταμέλο ? |
|
| |
big_tzo vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : Central Crete Heraklion City Registration date : 08/02/2009
| Θέμα: Απ: στη σαβάνα της αυστραλίας.... Παρ Ιαν 07 2011, 15:38 | |
| - Bretsos K2 έγραψε:
- τι δουλειά έχει το στρόμ σε αυτά τα τερέν ρε συ Σταμέλο ?
πως δεν εχει...εχει και παραεχει..... vstrom dessert 2 !! |
|
| |
Bretsos gold member
| Θέμα: Απ: στη σαβάνα της αυστραλίας.... Παρ Ιαν 07 2011, 15:42 | |
| καλά μην φας σήμερα Γιώργη έχει γλαρόσουπα! |
|
| |
SOTHRHS vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 01/06/2008
| Θέμα: Απ: στη σαβάνα της αυστραλίας.... Παρ Ιαν 07 2011, 16:06 | |
| τωρα ρε σεις περα απο την πλακα αν παει το μηχανακι μας σε τετοιο τερεν θα μεινει τπτ ορθιο????? |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
| Θέμα: Απ: στη σαβάνα της αυστραλίας.... Παρ Ιαν 07 2011, 17:05 | |
| - Bretsos K2 έγραψε:
- καλά μην φας σήμερα Γιώργη έχει γλαρόσουπα!
+1............μπιγκ μετα απο ενα μισαωρο σε τετοιο τερεν δεν θα χει μεινει ουτε ροδελα επανω στο στρομ ακομη να καταλαβετε οτι αγορασατε ψηλη street μοτοσυκλετα? |
|
| |
LINOS
| Θέμα: Απ: στη σαβάνα της αυστραλίας.... Παρ Ιαν 07 2011, 18:25 | |
| Καλησπέρα
Να προσθέσω όμως ότι σίγουρα θα φτιάξει ο εκνευριστικός ήχος/τρίξιμο που προέρχεται σε πολλά strom απο το καντραν-ζελατίνα ??
Στην 5η λακούβα απλά δεν θα έχει μέινει ούτε καντράν ούτε ζελατίνα !!! Κατευθείαν η ροδα θα φαίνεται !!! |
|
| |
stam gold member
| Θέμα: Απ: στη σαβάνα της αυστραλίας.... Παρ Ιαν 07 2011, 18:46 | |
| Χρήστο, επειδή πιστεύω ότι το έχωσα σε πολύ χειρότερες περιπέτειες το δικό μου πιστεύω ότι πάει. απλά με την κατάλληλη προετοιμασία, τουτέστιν πανοπλία και τακούνια. και δηλαδή σαν τι τερέν είναι αυτό? λάσπη και στρωμένοι χωματόδρομοι είναι, από μαλακό κοκκινόχωμα... δεν το χώσαν ουτε εδώ ουτε το ανέβασαν εδώ καταλαβαίνω την άποψη σου ότι θα έβρισκε δυσκολίες και ότι η συμπεριφορά του και οι αναρτήσεις του δεν θα είχαν την απόδοση των άλλων όμως δεν είναι και απορριπτέο από τις παραπάνω διαδρομές νομίζω... |
|
| |
Bretsos gold member
| Θέμα: Απ: στη σαβάνα της αυστραλίας.... Παρ Ιαν 07 2011, 19:39 | |
| Φίλε εγώ πάλι νομίζω πως σε χειρότερες καταστάσεις απο αυτές που το έχω βάλει κατά καιρούς δεν το έχει βάλει κανείς εδώ μέσα!! Όσοι με γνωρίζουν και με έχουν δει στο χώμα μπορούν να μιλήσουν.... Κανε το εξής απλό και θα καταλάβεις τι εννοώ. σήκω όρθιος στο μηχανάκι και ξαφνικά δεν θα έχεις καμία αίσθηση από αυτό και τίποτα δεν θα είναι εκεί που πρέπει.... φρένα, γκαζιέρα, λεβιές ταχυτήτων... τίποτα! |
|
| |
stam gold member
| Θέμα: Απ: στη σαβάνα της αυστραλίας.... Παρ Ιαν 07 2011, 22:17 | |
| φίλε Χρήστο νομίζω ούτε τα χρόνια μου ούτε οι εμπειρίες μου είναι περισσότερα από τα δικά σου και φυσικά δεν έκανα κάποια σύγκριση. είπα απλά ότι σε μία εξαιρετικά δύσκολη διαδρομή το vstrom μου απέδειξε ότι είναι και off όχι μόνο on.
από κει και πέρα όλοι γνωρίζουμε πιστεύω τα όριά του και τα καταλαβαίνουμε, αλλά ξαναλέω, τη διαδρομή που δείχνει στο βιντεάκι με την μαλακιά λάσπη και τους ευθείς χωματόδρομους πιστεύω θα μπορούσε να τους διανύσει... ίσως λίγο πιο πίσω δεν ξέρω... αυτό πιστεύω αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. όσο για την όρθια θέση οδήγησης συμφωνώ μαζί σου, δεν έχει καμία απολύτως καλή αίσθηση. ομως πολλά ρυθμίζονται πιστεύω πριν αποφασίσεις να κάνεις τέτοια βόλτα....
πάντως ότι και να λέμε, η παρέα με τους τυπάδες είναι απόλαυση... |
|
| |
big_tzo vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : Central Crete Heraklion City Registration date : 08/02/2009
| Θέμα: Απ: στη σαβάνα της αυστραλίας.... Σαβ Ιαν 08 2011, 00:47 | |
| - stam έγραψε:
- φίλε Χρήστο νομίζω ούτε τα χρόνια μου ούτε οι εμπειρίες μου είναι περισσότερα από τα δικά σου και φυσικά δεν έκανα κάποια σύγκριση. είπα απλά ότι σε μία εξαιρετικά δύσκολη διαδρομή το vstrom μου απέδειξε ότι είναι και off όχι μόνο on.
από κει και πέρα όλοι γνωρίζουμε πιστεύω τα όριά του και τα καταλαβαίνουμε, αλλά ξαναλέω, τη διαδρομή που δείχνει στο βιντεάκι με την μαλακιά λάσπη και τους ευθείς χωματόδρομους πιστεύω θα μπορούσε να τους διανύσει... ίσως λίγο πιο πίσω δεν ξέρω... αυτό πιστεύω αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. όσο για την όρθια θέση οδήγησης συμφωνώ μαζί σου, δεν έχει καμία απολύτως καλή αίσθηση. ομως πολλά ρυθμίζονται πιστεύω πριν αποφασίσεις να κάνεις τέτοια βόλτα....
πάντως ότι και να λέμε, η παρέα με τους τυπάδες είναι απόλαυση... μην τους ακους....αφου τα εχουμε παει εμεις εδω κατω σε τοσα κακοτοπια...και κυριος εγω οταν ημουν 185+ κιλα,καινουρια 3+μηνων και πατουσα πανω στο οροπεδιο και εβρισκε απο κατω και ομως με εβγαλε ασπροπροσωπο!!!!!!!αμα γουσταρεις εσυ....μη κολονεις..!!! |
|
| |
| στη σαβάνα της αυστραλίας.... | |
|