Σαν μέλος της παρέας ,θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω όλους τους φίλους που ήρθαν, επισης ευχαριστώ τα παιδιά που ασχολήθηκαν με όλο το project του κοπή το πίτα.
Η συμμετοχή μεγάλη,τα δώρα πολλά και καλά,οι χορηγοί αρκετοι και σωστοί,η διαδικασία διάφανη και τα χαμόγελα αρκετά.
Αυτό που γουστάρω όμως πιό πολύ ,είναι το γεγονός οτι όλα αυτά έγιναν απο μία παρέα φίλων................ Αν είμαστε ενωμένοι πολλα καλα μπορούν να γίνουν.Προχωράμε μπροστά και πάμε για άλλα κόλπα.
Ευχαριστούμε τα καλά παιδιά απο την παγωμένη Καστοριά που μας τίμησαν με την παρουσία τους και και ειλικρινά χάρηκα παρα πολύ που κερδίσατε και οι τέσσερεις δωράκια.Με την πρώτη ευκαιρία θα τα πούμε απο κοντά.
Ηλία τζάμπα αγχώθηκες.4 φορές σου είπα ,,,άσε τον Ψωμιάδη να τα πεί,,,αφού το'χει.
Να έιμαστε καλά και του χρόνου όλοι η παρέα εδώ να το ξανακάνουμε.
Καλή μοτοχρονιά να έχουμε, καλά και ασφαλη χιλιόμετρα σε όλους.
Μιχάλης-kopeli
foteinos vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 58 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΛΑΡΙΣΑ Registration date : 15/05/2010
και τωρα θελω να καταγγειλω την νοθεια της κληρωσης.εγω εβαλα μεσω για την κουκλα και οχι για χειροπεδες και αυτο το αλλο που ουτε να το πω δεν μπορω.ζητω να επιστραφουν ολα τα δωρα και να ξαναγινει η εκδηλωση την επομενη τεταρτη με την παρουσια μας.
ωραια ...για παμε απ την αρχη ....ολα τα χαι λαιτ της βραδιας σε 2 μερη...
παμε το πρωτο.... το κοπή το πιτα....αμοντάριστα ...φυσικότατα....ακατέργαστα...αληθινά....
γιατι ...αυτοί ειμαστε
Aπλά τέλειο......................................Μπράβο στο συνεργειο εξωτερικών μεταδόσεων και στον καμεραμάν Τηλέμαχο που κάλυψε την εκδήλωση και σε εσένα κυριε συντονιστά για αυτά που ετοίμασες και θα ετοιμάσεις.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kopeli στις Σαβ Ιαν 29 2011, 10:10, 1 φορά
Μπραβο ρε παιδια παντα τετοια, χαιρομαι πραγματικα βλεπωντας ανθρωπους αληθινους και καλους να περνανε καλα κανοντας την τρελα τους. θα ηθελα πολυ να ημουν κι εγω εκει(δωρο δεν θα σταυρονατε γιατι ως γνωστον.... εχω το κοκκαλακι της νυχτεριδας) αλλα γαμω την δουλεια μου. Και του χρονου πιο πολλοι.
sakisBT Member
Μπραβο παιδια ειχατε πολυ καλη οργανωση!!! Και του χρονου με υγεια και πολλα πολλα χιλιομερτρα !!!!
Και οπως ειπε και ο φιλος KOPELI!! .
kopeli έγραψε:
Μπράβο στο συνεργειο εξωτερικών μεταδόσεων και στον καμεραμάν Τηλέμαχο που κάλυψε την εκδήλωση και σε εσένα κυριε συντονιστά για αυτά που ετοίμασες και θα ετοιμάσεις.
ΜΠΡΑΒOOOOOOOOO!!
sakismip vstromhellasforum Fanatic