Σήμερα το μεσημέρι πήγα στις Αγροικίες κι έκλεισα για 30 άτομα στα 18 ευρώ το μενού + τα ποτά όλα μέσα ανά άτομο + 2 ευρώ έκαστος για την βασιλόπιτα . Κανόνησα επίσης να μας κρατήσει και χώρο μπροστά απο την ταβέρνα για να παραταχθούν οι μοτοσυκλέτες σε σχηματισμό ... Μου είπε ο Σέφ ότι η καλύτερη ώρα για να εξυπηρετηθούμε σωστά στο θέμα φαγητού χωρίς καθυστέρηση , θα πρέπει να έιμαστε εκεί στις 1 το μεσημέρι . Επίσης μου είπε θα μας βάλει στο κλειστό χώρο που είναι μπροστά απο την ταβέρνα για να είμαστε μόνοι μας και για να μπορούμε να καπνίζουμε οι καπνίζοντες .... οι υπόλοιποι θα τραβάνε τζούρες Θα μας ανάψει λέει και όλες τις σόμπες για να μην κρυώνουν τα γυναικόπαιδα και οι αδύναμοι .... οι έχων πατσοκοίλες και όσοι φοράνε Νο Ζ θα έχουν αυτόνομη θέρμανση απο τα λίπη τους ...
αυτά τα ολίγα .... από εμένα τον γέρο μπλάκι ....
Rory moderator
καλα να περασετε παιδες......... απλα πιστευω οτι τα 600 ευρω που θα παρει ο τυπος καλα θα κανει να σας περιποιηθει καλα γιατι αν εμαθω πως δεν σας περιποιηθηκε αλοιμονο του.....μιας και θα λειπω και δεν θα μπορω να κανω τον Μποτρινι............
πολλα τα λεφτα Αρη..............................
JEFFakhs vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Volos-->Piraeus-->Heraklion-->? Registration date : 28/09/2008
να περάσετε καλά παιδιά,λυπάμαι που δεν θα είμαι εκει να σας δω αλλά θα σας σκέφτομαι!!!!!
καλη χρονιά όλοι ρε!!!!!!!!!!!!!!
AXXX ΡΕ KOYΛΑΑΑΑΑΑ........εεεεεε ΑΧΧΧ ΡΕ ΣΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗ έριξες μπλάκι πέτρα πίσω σου και μας ξέχασες .... αλλού έτρωγες αλλού έπινες κι αλλού πήγες και το έδωσες Σάκηηηηηηηηη......
Κοπέλια είμαι ακόμα στο μαγαζί και η ευγενική ζήλια δεν μ' αφήνει από το να ευχηθώ σε όλους-όλες μια καλή βόλτα
και το φλουρί να τύχει μια καλή τύχη στον τυχερό και σε όλους μας μια καλή χρονιά.
Δεν έχω κάνει κράτηση για εμένα και την σύζυγο στην μάζωξη μας, αλλά ελπίζω να έχετε κάνει κράτηση στην καρδιά σας.
Οι καλύτερες ευχές μου στις ρόδες σας !!!
Άντε και του χρόνου παληκάρια !!!!!!!!
Υ.Γ. Χωρίς βίντεο-φωτο μην κάνετε login θα μπλέξουμε...
Δυστυχώς φίλε Εντυ δεν είσαι ο μοναδικός που δεν θα είσαι μαζί μας . Υπάρχουν κι άλλα παιδιά που θα ήθελαν να έρθυν αλλα η επαγγελματική τους δραστηριότητα τους κρατάει στην δούλεψη της . Ευχαριστούμε για τις ευχές ...πιστεύω πως όλοι σας θα έισαστε μαζί μας σήμερα οι απώντες και θα προτείνω να λάβετε επιμελώς κι εσείς το δικό σας κομμάτι απο την πίτα όλων μας . Ας έχουμε μια καλή χρονιά και την υγειά μας .
Φιλικά Γερομπλάκης Μαυρομανώλης
moystakias Member
Καλημέρα σε όλους σας. Να περάσετε όσο καλύτερα μπορείτε κα εύχομαι καλή χρόνια κ υγεία . Διάφοροι λόγοι δεν μας επέτρεψαν ν ακολουθήσουμε.τα λέμε συντομα
almeros Member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 06/01/2010
καλησπέρα παιδιά μόλις επέστρεψα από Αξό Ξαφνικό πρόβλημα σε πελάτη μου κατέστρεψε όλα τα σχέδια για σήμερα. Ζητώ συγνώμη από όλη την παρέα και ιδιαιτέρως από τον Μανόλη
εύχομαι να περάσατε καλά.
τελικά η φετεινή πίτα ήταν των απουσιών.
πιο πολλοί ήταν αυτοί που ευχήθηκαν "καλά να περάσετε" από αυτούς που πήγαν
τέλος πάντων
τα καλύτεα σε όλους
Γιώργος
Rory moderator