Αντώνη 4 μαη θα ειμαι αθήνα για 36ωρο , κανονισε να βρεθουμε να πιουμε καμια ρακι , θα ειμαι με την τιγρη , την ετοιμαζω για της πινδου τα βουνα ..... αφιερωμενο το τραγουδακι
Είμαι ξάπλα στο ξενοδοχείο μου στη Σπάρτη, μιλάω με φίλους Κρητικούς που δεν έχω συναντήσει ποτέ μου, ακούω Κρητικά τραγούδια από το forum και πίνω Κρητικό κρασάκι που έφερα μαζί μου για το ΠΣΚ ???
Μήπως είμαι άρχοντας ???
Λέω μήπως . . . . . . γιατί νοιώθω έτσι !!!
Να ʽστε όλοι καλά παιδιά !!!
Πάντα μ΄αρέσει να γλεντώ μ΄ανθρώπους μερακλήδες απού ΄χουνε καλή καρδιά κι είναι και μπεσαλήδες ....!!!
Ο μερακλής ο άνθρωπος κατέχει να γλεντίζει καλό κρασί και τσικουδιά πίνει και νταγιαντίζει ...!!!
Αντώνη είσαι άρχοντας και μερακλής συνάμα κι όταν βρεθούμε απο κοντά θα πιούμενε αντάμα ...!!!
Αντώνη 4 μαη θα ειμαι αθήνα για 36ωρο , κανονισε να βρεθουμε να πιουμε καμια ρακι , θα ειμαι με την τιγρη , την ετοιμαζω για της πινδου τα βουνα .....
6-7-8 Μάη έχω μάθημα στη Σπάρτη. Γυρίζω την Κυριακή 8 Μάη γύρω στις 5 το απόγευμα. Είτε πριν τις 6 του Μάη, είτε μόλις γυρίσω την Κυριακή, πρέπει να βρεθούμε οπωσδήποτε !!!
Το μαντολίνο ήπιασα και παίζω Γωνιανάκη πίνω ρακή και σας κερνώ Ρόρυ και Αντωνάκη ....
Είμαι ξάπλα στο ξενοδοχείο μου στη Σπάρτη, μιλάω με φίλους Κρητικούς που δεν έχω συναντήσει ποτέ μου, ακούω Κρητικά τραγούδια από το forum και πίνω Κρητικό κρασάκι που έφερα μαζί μου για το ΠΣΚ ???
Μήπως είμαι άρχοντας ???
Λέω μήπως . . . . . . γιατί νοιώθω έτσι !!!
Να ʽστε όλοι καλά παιδιά !!!
Πάντα μ΄αρέσει να γλεντώ μ΄ανθρώπους μερακλήδες απού ΄χουνε καλή καρδιά κι είναι και μπεσαλήδες ....!!!
Ο μερακλής ο άνθρωπος κατέχει να γλεντίζει καλό κρασί και τσικουδιά πίνει και νταγιαντίζει ...!!!
Αντώνη είσαι άρχοντας και μερακλής συνάμα κι όταν βρεθούμε απο κοντά θα πιούμενε αντάμα ...!!!
Παππού στην αφιερώνω ..... Κι ανε γεράσει ο Μερακλής την όρεξη δεν χάνει κάθε στιγμή κάθε λεπτό στην όρεξη τον βγάνει ....
badouras vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 58 Τόπος : Αγ.Παρασκευή-Αττική Registration date : 08/05/2009
Σήμερα στίς μουρνιές εσήκωσα τον Τίγρη στήν μία ρόδα πήγαινε λές και ήτανε παιχνίδι Εκεί ψηλά και ορθια σαν λαμπάδα μου ηρθε στην στιγμη η κατωθι μαντινάδα .....
Με σουζα απο το σπιτι μου θα ερθω στην αυλη σου για να μου δωσεις στα κρυφα ενα γλυκο φιλι σου
Με σουζα απο το σπιτι μου θα ερθω στην αυλη σου για να μου δωσεις στα κρυφα ενα γλυκο φιλι σου
badouras vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 58 Τόπος : Αγ.Παρασκευή-Αττική Registration date : 08/05/2009