| Πυροβολισμοί στην Κερατέα για τον Χ.Υ.Τ.Α. | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
groi1000 vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Πυροβολισμοί στην Κερατέα για τον Χ.Υ.Τ.Α. Τρι Απρ 19 2011, 18:49 | |
| |
|
| |
stam gold member
Ηλικία : 40 Τόπος : πάνω στη σέλα... Registration date : 19/11/2009
| Θέμα: Απ: Πυροβολισμοί στην Κερατέα για τον Χ.Υ.Τ.Α. Τρι Απρ 19 2011, 19:33 | |
| δεν νομίζω ότι θα σε κακολογούσε κανείς αν περιέγραφες απλώς αυτό που άκουσες... ρώτησα πάντως, γιατί πραγματικά είχα απορία τι εννοείς κατάλληλες εντολές και ιδιαίτερες τακτικές αλλά ίσως τα εμότικονς χάλασαν το νόημα των λόγων μου. βέβαια πάει το μυαλό μου κάπου, αλλά αυτό το κάπου ισως είναι αλλού από το δικό σου κάπου... αν πάλι πιστεύεις ότι θα ενοχλήσει κάποιους ή και για άλλους λόγους δεν θες να ανοιχτείς, πραγματικά νο πρόμπλεμ απο μένα... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πυροβολισμοί στην Κερατέα για τον Χ.Υ.Τ.Α. Τρι Απρ 19 2011, 19:38 | |
| - stam έγραψε:
- δεν νομίζω ότι θα σε κακολογούσε κανείς αν περιέγραφες απλώς αυτό που άκουσες...
ρώτησα πάντως, γιατί πραγματικά είχα απορία τι εννοείς κατάλληλες εντολές και ιδιαίτερες τακτικές αλλά ίσως τα εμότικονς χάλασαν το νόημα των λόγων μου. βέβαια πάει το μυαλό μου κάπου, αλλά αυτό το κάπου ισως είναι αλλού από το δικό σου κάπου... αν πάλι πιστεύεις ότι θα ενοχλήσει κάποιους ή και για άλλους λόγους δεν θες να ανοιχτείς, πραγματικά νο πρόμπλεμ απο μένα... Σταμέλο δε το προχώρησα με τα παιδιά που συνομίλησα το θέμα,συγνώμη που δε το διευκρίνησα.Δυστυχώς όμως,οι τρόποι να επιβληθεί ένα ένοπλο σώμα στους πολίτες είναι δυσάρεστοι και δε θα ήθελα να επεκταθώ σε δικές μου σκέψεις και ιδέες.Μακάρι όλα να λήξουν με καλό τρόπο |
|
| |
man_OS gold member
Ηλικία : 47 Τόπος : Αγ. Παρασκευή Registration date : 23/08/2008
| Θέμα: Απ: Πυροβολισμοί στην Κερατέα για τον Χ.Υ.Τ.Α. Τρι Απρ 19 2011, 19:52 | |
| έλα ρε παιδάκι μου πυροβολήστε τους να τελειώνουμε ναουμ. Να μια πολύ κατάλληλη εντολή Μαν δεν είναι να "κάτσουν κάτω" και οι δυο μεριές. Το θέμα είναι απλά να αποσυρθούν τα ΜΑΤ. Δηλαδή πεσμου, τί κάνουν εκεί; Από άποψη παραγωγικότητας μιλάω. Σπέρνουν; Συμμετέχουν στον αποικισμό; Έχουν κάποια εντολή να "επιβάλλουν" κάτι ουσιώδες; Όχι... Απλά συμμετέχουν σε κάποια καταστολή, το κράτος τους έχει για να ξεθυμαίνει ο κόσμος και να έχουν τα μίντια να ασχολούνται με κάτι. Αυτό που με προβληματίζει πραγματικά, είναι ότι για να είναι φίλοι σου ή γνωστοί σου αυτοί που μίλησες, θα είναι λογικά παιδιά στην ηλικία μας πάνω κάτω. Αν λοιπόν τέτοιες ηλικίες σκέφτονται με τόσο φασιστικό τρόπο, για τί κοινωνική ανάπτυξη και εξέλιξη μιλάμε... Μου δίνουν άλλο ένα επιχείρημα να μην λυπάμαι κανέναν από αυτούς, να πιστεύω ότι δεν κάνουν "απλά" μια δουλειά, αλλά είναι κομπλεξαρισμένα τυπάκια, με μπαμπά που ή τα πλάκωνε ή αδιαφορούσε, με σχεδόν καμία δεξιότητα ή κοινωνικό στίγμα, που ακολούθησαν το συγκεκριμένο σώμα για να νοιώσουν ότι έχουν μεγαλύτερο πουλάκι... Για μένα, κάθε φορά που επεμβαίνουν αυτά τα ψυχάκια, είναι σα να διενεργείται ένας μικρός εμφύλιος |
|
| |
badouras vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 58 Τόπος : Αγ.Παρασκευή-Αττική Registration date : 08/05/2009
| Θέμα: Απ: Πυροβολισμοί στην Κερατέα για τον Χ.Υ.Τ.Α. Τρι Απρ 19 2011, 19:56 | |
| http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231104443 |
|
| |
stam gold member
| Θέμα: Απ: Πυροβολισμοί στην Κερατέα για τον Χ.Υ.Τ.Α. Τρι Απρ 19 2011, 20:03 | |
| - man_OS έγραψε:
Για μένα, κάθε φορά που επεμβαίνουν αυτά τα ψυχάκια, είναι σα να διενεργείται ένας μικρός εμφύλιος ψυχάκια.... όπως... ψυχούλες? ή όπως psychos...? |
|
| |
man_OS gold member
| Θέμα: Απ: Πυροβολισμοί στην Κερατέα για τον Χ.Υ.Τ.Α. Τρι Απρ 19 2011, 20:06 | |
| όπως psychos Αν ήταν ψυχούλες θα ταν μεροκαματιάρηδες |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πυροβολισμοί στην Κερατέα για τον Χ.Υ.Τ.Α. Τρι Απρ 19 2011, 20:14 | |
| Μάνο μου και οι ίδιοι από αυτά που μου είπανε (ανάθεμα την ώρα που τους ρώτησα ) κατάλαβα πως θεωρούν την παρουσία της ΥΑΤ εκεί ανούσια και απλά ''λόγος να γίνεται'' Παραδέχομαι ότι είναι αρκετά πωρωμένοι με τη δουλειά τους (φαντάσου όταν υπηρετούσαν πιό πιτσιρικάδες σε πιό μάχιμες υπηρεσίες δηλαδή ) και λένε πράγματα που με δυσκολία ακούει κάποιος άσχετος με τα πράγματα ''πολίτης'',αλλά από την άλλη και να είχανε αντίρρηση σε κάποια εντολή,δε θα ρισκάρανε τη δουλειά τους και ειδικά τώρα που σφίξανε οικονομικά τα πράγματα.Θα μου πείς,αυτοί το επέλεξαν και θα είσαι σωστός!Το ότι το επέλεξαν όμως στην πλέον ανώριμη ηλικία των 18 είναι πιστεύω ένα κάποιο ελαφρυντικό Μπορεί να κάνω και λάθος παιδιά,συγχωρέστε με |
|
| |
man_OS gold member
| Θέμα: Απ: Πυροβολισμοί στην Κερατέα για τον Χ.Υ.Τ.Α. Τρι Απρ 19 2011, 20:18 | |
| μπορεί να είναι και ελαφρυντικό φίλε, αλλά έτσι το βλέπουμε εμείς, δηλαδή ότι μπορεί και να έχουν επιλέξει λάθος δουλειά. Οι ίδιοι φαντάζομαι (και κυρίως με το πέρασμα του χρόνου) ότι όλο και περισσότερο θα συγκλίνουν με πιό επιθετικές θέσεις. Θεωρώ επίσης ότι υπάρχουν τρόποι να διαμαρτυρηθούν αν κάτι τους φαίνεται (γενικευμένα) παράλογο ή ασταθές. Μερικές δουλειές δεν είναι για τη σιγουριά... Είναι για την εύρυθμη λειτουργία και την ύπαρξη του κοινωνικού ιστού. Τεσπα, μεγάλη κουβέντα, καλά να μαστε θα το συζητήσουμε σε άλλη φάση |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πυροβολισμοί στην Κερατέα για τον Χ.Υ.Τ.Α. Τρι Απρ 19 2011, 20:24 | |
| - man_OS έγραψε:
- μπορεί να είναι και ελαφρυντικό φίλε, αλλά έτσι το βλέπουμε εμείς, δηλαδή ότι μπορεί και να έχουν επιλέξει λάθος δουλειά. Οι ίδιοι φαντάζομαι (και κυρίως με το πέρασμα του χρόνου) ότι όλο και περισσότερο θα συγκλίνουν με πιό επιθετικές θέσεις. Θεωρώ επίσης ότι υπάρχουν τρόποι να διαμαρτυρηθούν αν κάτι τους φαίνεται (γενικευμένα) παράλογο ή ασταθές.
Μερικές δουλειές δεν είναι για τη σιγουριά... Είναι για την εύρυθμη λειτουργία και την ύπαρξη του κοινωνικού ιστού. Τεσπα, μεγάλη κουβέντα, καλά να μαστε θα το συζητήσουμε σε άλλη φάση Από όσα έσω δεί,ακούσει και ζήσει,συμφωνώ μαζί σου 100% Μάνο Και όντως είναι άλλη κουβέντα!Απλά ήθελα να θέσω και μία άλλη παράμετρο,αυτή των αστυνομικών.Συγνώμη αν αλλοίωσα το thread Εφόσον κριθεί απαραίτητο,ας σβηστούν τα ποσταρίσματά μου |
|
| |
stam gold member
| Θέμα: Απ: Πυροβολισμοί στην Κερατέα για τον Χ.Υ.Τ.Α. Τρι Απρ 19 2011, 21:14 | |
| σ'ένα thread 15 σελίδων μόνο αλλίωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί το ποστ των 7 γραμμών σου... |
|
| |
man_OS gold member
| Θέμα: Απ: Πυροβολισμοί στην Κερατέα για τον Χ.Υ.Τ.Α. Τετ Απρ 20 2011, 00:53 | |
| καμία αλλοίωση και κανένα απολύτως θέμα φίλε μου. Όσο συζητάμε, ακούμε και προβληματιζόμαστε με φινέτσα, δεν τίθεται κανένα θέμα ούτε σβησίματος, ούτε οφ τόπικ. Άσε που αν σβήναμε τα οφ τόπικ και τα σπαμαρίσματα, θα μασταν όλοι με μονοψήφια ποσταρίσματα |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Πυροβολισμοί στην Κερατέα για τον Χ.Υ.Τ.Α. Τετ Απρ 20 2011, 19:57 | |
| Έφυγαν οι ¨φίλοι¨ μας τα ΜΑΤ... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πυροβολισμοί στην Κερατέα για τον Χ.Υ.Τ.Α. Τετ Απρ 20 2011, 21:16 | |
| - dimnik83 έγραψε:
- Έφυγαν οι ¨φίλοι¨ μας τα ΜΑΤ...
Eπιτέλους να ηρεμήσει λίγο η κατάσταση βρε αδερφέ Ελπίζω μετά τις γιορτές να μην έχουμε τα ίδια |
|
| |
V A G O S Member
Ηλικία : 46 Τόπος : ΛΕΩΝΙΔΙΟ - ΛΑΥΡΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ - Ν. Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης Registration date : 15/02/2009
| Θέμα: Απ: Πυροβολισμοί στην Κερατέα για τον Χ.Υ.Τ.Α. Παρ Απρ 22 2011, 11:00 | |
| Αποχώρησαν και οι τελευταίες μπουλντόζες από την Κερατέα
Με επίσημο πρωτόκολλο οριστικής παράδοσης-παραλαβής από τον δήμο Λαυρεωτικής και την εργολαβική κοινοπραξία, αποχώρησαν και τα τελευταία μηχανήματα από την κορυφή του Οβριόκαστρου.
Σύμφωνα με τη www.lavreotiki.com, η κάμερα τους κατέγραψε την αποχώρηση των τελευταίων μηχανημάτων τα οποία, σύμφωνα με την ίδια πηγή, μεταφέρθηκαν με ευθύνη των εργολάβων πίσω στο εργοτάξιο της κοινοπραξίας.Ο υπουργός εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης έλεγε πριν λίγες μέρες ότι "τα μηχανήματα βρίσκονται στο βουνό και οι εργασίες συνεχίζονται κανονικά με την παρουσία της αστυνομίας".
ΠΗΓΗ
|
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Πυροβολισμοί στην Κερατέα για τον Χ.Υ.Τ.Α. Τετ Απρ 27 2011, 12:14 | |
| |
|
| |
V A G O S Member
Ηλικία : 46 Τόπος : ΛΕΩΝΙΔΙΟ - ΛΑΥΡΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ - Ν. Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης Registration date : 15/02/2009
| Θέμα: Απ: Πυροβολισμοί στην Κερατέα για τον Χ.Υ.Τ.Α. Δευ Μάης 02 2011, 08:26 | |
| Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Μπιρμπίλη με τους κατοίκους της Κερατέας
Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Τ. Μπιρμπίλη με τους εκπροσώπους του δήμου Λαυρεωτικής για τον ΧΥΤΥ της Κερατέας. Οι δύο πλευρές αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν νέα συνάντηση την επόμενη Τετάρτη. Στη συνάντηση η υπουργός δέχθηκε να συζητηθούν οι προτάσεις για αλλαγή της τεχνολογίας που θα χρησιμοποιείται, αλλά ακόμη και αλλαγή χώρου.
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
|
|
| |
| Πυροβολισμοί στην Κερατέα για τον Χ.Υ.Τ.Α. | |
|