| κρανος fullface για καλοκαιρι.... | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
akaliptos vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: κρανος fullface για καλοκαιρι.... Πεμ Μαρ 31 2011, 11:04 | |
| - tazakos έγραψε:
- ναι αγόρι το εχουμε.
Το Uvex το onyx το έχω εγώ (το επόμενο του helix) κ αναρωτιέμαι πως θα βγάλω το καλοκαίρι, έχουν πολλά κ βελούδινα μαξιλάρια κ ιδρώνω από τώρα πολύ! βασικα εγω με 2-3 που μιλησα μου ειπαν οτι ειναι αντιιδρωτικο και την ψιλοπαλευουν!αλλα η αληθεια ειναι οτι εγω ιδρωνω πολυ και νομιζω οτι τελικα το givi θα μου κατσει πιο καλα αφου φευγουν κομματια και μπαινει πολυ αερας!!!!γιαννη σε λιγο εχεις πμ!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: κρανος fullface για καλοκαιρι.... Πεμ Μαρ 31 2011, 20:11 | |
| να ρωτησω κατι!!!στο Χ01 πως κλειδωνουν τα κομματια που υποτιθεται οτι βγαινουν;;;δηλαδη αυτο το κομματι που αλλαζεις για να γινει καλοκαιρινο και να εχει στη σιαγωνα κενα, πως κλειδωνει με το υπολοιπο κρανος;;;;μηπως ουσιαστικα μιλαμε για ανοιγομενο;;; |
|
| |
skal
Ηλικία : 51 Τόπος : Australia Registration date : 22/07/2008
| Θέμα: Απ: κρανος fullface για καλοκαιρι.... Πεμ Μαρ 31 2011, 20:22 | |
| για δες και αυτο...
http://www.revzilla.com/motorcycle/shark-evoline-absolute-helmet |
|
| |
VagelisSTROM Member
Ηλικία : 39 Τόπος : Εξαρχεια-Αιγαλεω Registration date : 27/05/2009
| Θέμα: Απ: κρανος fullface για καλοκαιρι.... Πεμ Μαρ 31 2011, 20:31 | |
| Εγω παντως δεν θα εμπιστευομουν κρανος Transformer..καλυτερα καποιο καλο ακριβο ασπρου χρωματος με οτι καλυτερο εξαερισμο μπορεις να βρεις σε αυτην την κατηγορια,εχω βρει σε αμαξι με τα μουτρα με shoei και δεν επαθα τιποτα,δεν ξερω κατα ποσο θα ηθελα να μην εχω δοντια η σαγονι λογο καλυτερου εξαερισμου,μπορει να ειμαι ακραιος αλλα ειναι το κεφαλι μας ρε γμτ.. |
|
| |
| Θέμα: Απ: κρανος fullface για καλοκαιρι.... Πεμ Μαρ 31 2011, 20:34 | |
| και εγω αυτο σκεφτομαι βαγγελη!!!!για αυτο ψαχνω ενα κρανος φουλ καλυτερα που να εχει εστω ενα αξιοπρεπη εξαερισμο και να παλευεται το καλοκαιρι!!!!!γιατι σιγουρα με το σουμπερ σ1 θα σκασω |
|
| |
| Θέμα: Απ: κρανος fullface για καλοκαιρι.... Πεμ Μαρ 31 2011, 20:42 | |
| ρε παιδια αυτο τι λεει;;;το ξερει κανεις;;;
http://www.louis.de/_404d43c8c37061408c8139b68fcbe9583f/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=150&wgr=837&list_total=12&anzeige=0&page=1&artnr_gr=504222 |
|
| |
VagelisSTROM Member
Ηλικία : 39 Τόπος : Εξαρχεια-Αιγαλεω Registration date : 27/05/2009
| Θέμα: Απ: κρανος fullface για καλοκαιρι.... Πεμ Μαρ 31 2011, 20:43 | |
| Δεν ξερω τι παιζει απο θεμα εξαερισμου γενικα και ποιο ειναι καλυτερο σε αυτο το θεμα,εγω ειμαι ευχαριστημενος παντως με το shoei,να σε ρωτησω για κανενα κροσαδικο το εχεις σκεφτει??Θα φαινεσαι και πιο μαχιμος !!Εγω το σκεφτομαι παντως αν βρω λεφτα να τσιμπησω και ενα κροσαδικο για δευτερο και για καλοκαιρι.. |
|
| |
| Θέμα: Απ: κρανος fullface για καλοκαιρι.... Πεμ Μαρ 31 2011, 20:44 | |
| |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: κρανος fullface για καλοκαιρι.... Παρ Απρ 01 2011, 10:57 | |
| Βαγγέλη, έχει φίλος μου (F800GS) κροσάδικο κράνος που λες και δε λέει μία. Το κεφάλι του γίνεται shaker σε μεγάλες ταχύτητες... Κι εγώ με το XR-1000 είμαι αρκετά ικανοποιημένος απ' τον εξαερισμό του. Full face κράνος είναι, δεν έχω και την απαίτηση να μου παίρνει τα μαλλιά ο αέρας!!! Πιο μάχιμος φαίνεται, η αλήθεια είναι, αλλά από θέμα πρακτικότητας, άστα να πάνε. |
|
| |
| Θέμα: Απ: κρανος fullface για καλοκαιρι.... Παρ Απρ 01 2011, 11:30 | |
| - akaliptos έγραψε:
- ρε παιδια αυτο τι λεει;;;το ξερει κανεις;;;
http://www.louis.de/_404d43c8c37061408c8139b68fcbe9583f/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=150&wgr=837&list_total=12&anzeige=0&page=1&artnr_gr=504222 εγω παλι εχω κολλησει με το συγκεκριμενο!εχω διαβασει πολυ καλες κριτικες και για τον αερα οτι βαζει αρκετο!!!! |
|
| |
socrates vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Αθήνα, Χαλκίδα Registration date : 25/06/2010
| Θέμα: Απ: κρανος fullface για καλοκαιρι.... Τετ Ιουν 06 2012, 10:30 | |
| Ξεθάβω το παρόν για να μην ανοίγω νέο θέμα. Ειδικά τώρα που άρχισαν ξανά οι ζέστες. - Ο συνφορουμίτης bozosd έγραψε:
- Χάρη η γνώμη μου όπως πιστεύω και των περισσοτέρων,
είναι να αποφύγεις τα ανοιγόμενα κράνη για πολλούς και γνωστούς λόγους. Νομίζω πως με ένα καλό full face αερίζεται το κεφάλι ικανοποιητικά. Μην ξεχνάμε οτι με τον εξοπλισμό μηχανής,είτε χειμώνας είτε καλοκαίρι θα υπάρχει το θέμα των θερμοκρασιών αντίστοιχα που θα δυσκολεύει τον τομέα της άνεσης.... Θα συμφωνήσω βάζοντας μια εικόνα που αναλύει τα σημεία που έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα χτυπήματος σε ένα κράνος... Επομένως full face παίδες... έστω και αν ξεβολεύει!!!! |
|
| |
Jumaru gold member
Ηλικία : 45 Τόπος : Πιο πανω απο τα ελατα Registration date : 10/03/2011
| Θέμα: Απ: κρανος fullface για καλοκαιρι.... Τετ Ιουν 06 2012, 14:25 | |
| |
|
| |
verylife78 Member
| Θέμα: Απ: κρανος fullface για καλοκαιρι.... Τετ Ιουν 06 2012, 14:50 | |
| σωστος ο jumaru το εχω και εγω σε ασπρο φυσικα, αεριζεται τελεια θεωρω, οταν κινησε...το προβλημα ξεκιναει να κολλησω σε κινηση με νταλα ηλιο, που ευτυχως στην Κερκυρα αντε να ειναι κανα 5λεπτο μαχ, αλλιως αν ανοιξω ολους τους αεραγωγους ακομα και με χαμηλες ταχυτητες να κινησε 30-40km/h εγω θεωρω οτι μπαινει αρκετος αερας για να μου κραταει το κεφαλι σε μια ικανοποιητικη θερμοκρασια για καλοκαιρι |
|
| |
duke Member
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονικη Registration date : 22/09/2011
| Θέμα: Απ: κρανος fullface για καλοκαιρι.... Τετ Ιουν 06 2012, 15:35 | |
| Γιατι οχι το Shoei Qwest ρε παιδια? Ολοι αναφερονται στο 1100 και κανενας στο qwest που ειναι πιο τουρινγκ κρανος και πιο ησυχο. Υπαρχει καποιο προβλημα με το συγκεκριμενο κρανος, εχει αρνητικα στοιχεια? Εγω παντως αυτο σκεφτομαι να παρω οταν γινω πλουσιος... |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
| Θέμα: Απ: κρανος fullface για καλοκαιρι.... Τετ Ιουν 06 2012, 16:13 | |
| - duke έγραψε:
- Γιατι οχι το Shoei Qwest ρε παιδια?
Ολοι αναφερονται στο 1100 και κανενας στο qwest που ειναι πιο τουρινγκ κρανος και πιο ησυχο. Υπαρχει καποιο προβλημα με το συγκεκριμενο κρανος, εχει αρνητικα στοιχεια? Εγω παντως αυτο σκεφτομαι να παρω οταν γινω πλουσιος... μαζι σου!!!!!!!!!!!! απλα ειναι ενα κλικ.................πιο in το 1100 οπως και ο προκατοχος xr1000 παρολο που δεν ενδεικνυνται για την δικη μας μοτο. η ορθια σταση οδηγησης θελει κρανος χωρις αεροτομες και αεραγωγους . |
|
| |
Morniac vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 81 Τόπος : Οχι εδω παντως Registration date : 28/04/2010
| Θέμα: Απ: κρανος fullface για καλοκαιρι.... Τετ Ιουν 06 2012, 19:08 | |
| |
|
| |
tatatis
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΤΤΙΚΗ-ΛΑΓΟΝΗΣΙ Registration date : 08/04/2012
| Θέμα: Απ: κρανος fullface για καλοκαιρι.... Τετ Ιουν 20 2012, 22:24 | |
| Καλησπερα παιδια εγω εχω το XR-1100...η αληθεια ειναι οτι αν θες δροσια βαλε το αρκουδισιον κ πηγαινε με το αυτοκινητο..εγω προσωπικα υποστηριζω fullface δαγκωτο,δεν παιζουμε με αυτα(γνωμη μου)....πριν λιγες μερες περασα ενα σχολειο οδηγησης κ ενας απ τους εκπαιδευτες φορουσε στο κεφαλι του ενα περιλαιμιο απο πολυ λεπτο ελαστικο υφασμα σαν αυτα που υπαρχουν κ σε POWER BUY μεσα στο forum...το οποιο το ειχε προσαρμοσει στο κεφαλι του ας πουμε σαν μαντηλι καλογριας κ εν συνεχεια φορουσε κ το κρανος απο πανω...εγω εννοειται με 39 βαθμους στην πιστα το κρανος ειχε γινει λουτσα...αφου τον ρωτησα,μου εξηγησε οτι λειτουργει σαν πετσετα κ μαζευει τον ιδρωτα κ οταν ο αερας μπαινει στους αεραγωγους του κρανους λειτουργει αντιστροφα λογω της υγρασιας που εχει μαζεψει σε δροσιζει...την επομενη μερα του σχολειου πηρα κ εγω ενα κ πραγματικα δουλευει...κ κραταει κ το κρανος καθαρο απ τους ιδρωτες...γιατι το κρανος ειναι σαν σωβρακο που δεν το πλενεις κ πολυ συχνα κ πρεπει να το διατηρουμε οσο καθαροτερο γινεται...το μονο σπαστικο ειναι οτι πρεπει καθε φορα πριν βαλεις το κρανος να φορας κ το ''τσεμπερι'' αλλα τι να κανεις...εγω το εχω συνηθησει πλεον...σορρυ για το κατεβατο αλλα ειναι κατι που πλεον θα χρησιμοποιω χειμωνα καλοκαιρι..!ελπιζω να επεκτεινα κ εγω λιγο τη συζητηση...κ επισης το θεωρω καλη λυση για το καλοκαιρι για οσους εχουν fullface! |
|
| |
Morniac vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 81 Τόπος : Οχι εδω παντως Registration date : 28/04/2010
| Θέμα: Απ: κρανος fullface για καλοκαιρι.... Πεμ Ιουν 21 2012, 18:49 | |
| - tatatis έγραψε:
- πριν λιγες μερες περασα ενα σχολειο οδηγησης κ ενας απ τους εκπαιδευτες φορουσε στο κεφαλι του ενα περιλαιμιο απο πολυ λεπτο ελαστικο υφασμα σαν αυτα που υπαρχουν κ σε POWER BUY μεσα στο forum...το οποιο το ειχε προσαρμοσει στο κεφαλι του ας πουμε σαν μαντηλι καλογριας κ εν συνεχεια φορουσε κ το κρανος απο πανω...εγω εννοειται με 39 βαθμους στην πιστα το κρανος ειχε γινει λουτσα...αφου τον ρωτησα,μου εξηγησε οτι λειτουργει σαν πετσετα κ μαζευει τον ιδρωτα κ οταν ο αερας μπαινει στους αεραγωγους του κρανους λειτουργει αντιστροφα λογω της υγρασιας που εχει μαζεψει σε δροσιζει.
Μπαλακλαβα εννοεις???για πες γιατι δεν καταλαβα και πολυ.... παντως σαν ιδεα αν λειτουργει ειναι τελεια |
|
| |
pantwd Member
| Θέμα: Απ: κρανος fullface για καλοκαιρι.... Πεμ Ιουν 21 2012, 19:28 | |
| εγω φοραω το παρακατω κρανος και μπορω να πω οτι ειμαι απολυτα ικανοποιημενος το καλοκαιρι...εχει πολυ καλο αερισμο και οταν ειμαι σε πορεια ομολογω οτι δεν σταζει καθολου η κεφαλη μου....λιγο ακριβο αλλα εξαιρετικο.... http://est-moto.ocnk.net/product/172 |
|
| |
tatatis
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΤΤΙΚΗ-ΛΑΓΟΝΗΣΙ Registration date : 08/04/2012
| Θέμα: Απ: κρανος fullface για καλοκαιρι.... Παρ Ιουν 22 2012, 02:52 | |
| - Morniac έγραψε:
- tatatis έγραψε:
- πριν λιγες μερες περασα ενα σχολειο οδηγησης κ ενας απ τους εκπαιδευτες φορουσε στο κεφαλι του ενα περιλαιμιο απο πολυ λεπτο ελαστικο υφασμα σαν αυτα που υπαρχουν κ σε POWER BUY μεσα στο forum...το οποιο το ειχε προσαρμοσει στο κεφαλι του ας πουμε σαν μαντηλι καλογριας κ εν συνεχεια φορουσε κ το κρανος απο πανω...εγω εννοειται με 39 βαθμους στην πιστα το κρανος ειχε γινει λουτσα...αφου τον ρωτησα,μου εξηγησε οτι λειτουργει σαν πετσετα κ μαζευει τον ιδρωτα κ οταν ο αερας μπαινει στους αεραγωγους του κρανους λειτουργει αντιστροφα λογω της υγρασιας που εχει μαζεψει σε δροσιζει.
Μπαλακλαβα εννοεις???για πες γιατι δεν καταλαβα και πολυ.... παντως σαν ιδεα αν λειτουργει ειναι τελεια http://www.google.com/imgres?start=82&hl=id&client=firefox-a&hs=HbX&rls=org.mozilla:en-US:official&biw=1440&bih=728&tbm=isch&tbnid=trh8EemPswqRLM:&imgrefurl=http://www.ebay.it/sch/Moto-ricambi-e-accessori-/14780/i.html%3F_nkw%3Dsciarpe&docid=I05RfDXJKJBuaM&itg=1&imgurl=http://thumbs3.ebaystatic.com/m/mZml_RAjSmHFcarp321m7RQ/140.jpg&w=138&h=140&ei=G7LjT-GZA4qn8QOV-OnDCg&zoom=1&iact=hc&vpx=1064&vpy=510&dur=1742&hovh=112&hovw=110&tx=107&ty=72&sig=100273443221424983377&page=4&tbnh=112&tbnw=110&ndsp=27&ved=1t:429,r:25,s:82,i:83 kati san auto...fantasou oti i meria pou einai sti muti katevainei sto sagoni k travas to ufasma apo pisw na sou kalipsei to panw meros tou kefaliou...einai arketa megalo...k meta eisai san kalogria..xaxaxa...τα καλο ειναι οτι ειναι παμφθηνο κ ευχριστο..εγς 5ευρω το πηρα...τσεκαρε το κ αμα σε βολεψει κανεις κ οικονομια.!!(σορρυ για τα γκρικλις) |
|
| |
kilias-gr
| Θέμα: Απ: κρανος fullface για καλοκαιρι.... Παρ Ιουν 22 2012, 03:42 | |
| Υπαρχει και ενα σκουφακι της RED LEVEL το οποιο κανει εξαιρετικη δουλεια και το καλοκαιρι καθως κανει σωστη διαχειριση του ιδρωτα. Με μαυρο κρανος που το εχω δοκιμασει ειδικα το τελευταιο μηνα η διαφορα φορωντας το ειναι τεραστια. |
|
| |
man_OS gold member
Ηλικία : 47 Τόπος : Αγ. Παρασκευή Registration date : 23/08/2008
| Θέμα: Απ: κρανος fullface για καλοκαιρι.... Παρ Ιουν 22 2012, 09:52 | |
| - kilias-gr έγραψε:
- Υπαρχει και ενα σκουφακι της RED LEVEL το οποιο κανει εξαιρετικη δουλεια και το καλοκαιρι καθως κανει σωστη διαχειριση του ιδρωτα.
Με μαυρο κρανος που το εχω δοκιμασει ειδικα το τελευταιο μηνα η διαφορα φορωντας το ειναι τεραστια. δώσε ρε ομορφιά ένα λινκ μπας και σωθούμε κι εμείς οι αρκουδαίοι Εκτός αν εννοείς αυτό: http://diatsidismoto.gr/index.php?page=shop.product_details&product_id=345&flypage=flypage.tpl&pop=0&option=com_virtuemart&Itemid=71 |
|
| |
Translatoras Member
Ηλικία : 52 Τόπος : τα Βράχια της Πειραϊκής Registration date : 21/11/2009
| Θέμα: Απ: κρανος fullface για καλοκαιρι.... Παρ Ιουν 22 2012, 11:09 | |
| |
|
| |
kilias-gr
| Θέμα: Απ: κρανος fullface για καλοκαιρι.... Παρ Ιουν 22 2012, 15:43 | |
| - man_OS έγραψε:
- kilias-gr έγραψε:
- Υπαρχει και ενα σκουφακι της RED LEVEL το οποιο κανει εξαιρετικη δουλεια και το καλοκαιρι καθως κανει σωστη διαχειριση του ιδρωτα.
Με μαυρο κρανος που το εχω δοκιμασει ειδικα το τελευταιο μηνα η διαφορα φορωντας το ειναι τεραστια. δώσε ρε ομορφιά ένα λινκ μπας και σωθούμε κι εμείς οι αρκουδαίοι
Εκτός αν εννοείς αυτό: http://diatsidismoto.gr/index.php?page=shop.product_details&product_id=345&flypage=flypage.tpl&pop=0&option=com_virtuemart&Itemid=71 Αυτο ακριβως εννοω , και τουλαχιστον σε εμενα εχω δει διαφορα , και σιγουρα το βρισκεις και σε αλλα μαγαζια |
|
| |
man_OS gold member
Ηλικία : 47 Τόπος : Αγ. Παρασκευή Registration date : 23/08/2008
| Θέμα: Απ: κρανος fullface για καλοκαιρι.... Παρ Ιουν 22 2012, 15:52 | |
| |
|
| |
| κρανος fullface για καλοκαιρι.... | |
|