ας αποφασιστει "δημοκρατικα" στον καφε της τεταρτης...
αφού λοιπόν επέψαμε τους ''σκάουτερς'' στο ΘΑΛΟΡΗ την περασμένη Κυριακή και οι εντυπώσεις ήτανε τόσο χάλια με τον μακρυμάλλη πέτσακα που κατοικοεδρεύει εκιά.......ας ξεκινήσουμε-καταλήξουμε στον αυριανό καφέ απο μηδενική βάση για το μέρος αφού έχουμε καταλήξει σε 2 σταθερές λοιπόν για τη φετινη πιτα:
1) γεωγραφικά εντός Ν.Ηρακλειου 2) χρονικά επικρατεστερη ημερομηνια η 23/1/11
ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ αυριο λοιπόν (και ενδεχόμενη οινοποσία άμα τη εμφανίσει του rory πιθανότατη)!!!!
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
α ΟΚ! δεν παρακολούθησα το κλείσιμο της ψηφοφορίας και είχα μείνει με την εικόνα οτι η πλάστιγγα γέρνει προς τις 23/1 οπότε ότι πει ο λαός!
.......στις 30/1 δυστυχώς δε θα μπορέσω να έρθω σε καμμιά περιπτωση καθώς απότι έκλεισε τελικά η συγκεκριμένη θα είναι και η μοναδική μου εργασιμη Κυριακή για το 2011 λόγω κλεισίματος της ετήσιας απογραφής οπότε δε μπορώ να κουνήσω σε καμμια περιπτωση!
....αλλά αφου βολεύει τους περισσότερους η 30/1 τοτε ΟΚ.........no JEFF for pitta δυστυχώς
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
εκφράζω μια σκέψη (αν και πολύ αργά μπορώ να πώ) : επειδή ο γενάρης είναι λίγο δύσκολος ώς προς τις υποχρεώσεις που έχει ο καθένας, μήπως θα ήταν καλό να σκεφτούμε το ενδεχόμενο για τη κυριακή 13/2; λέω για 13/2 γιατί στις 6-7/2 κάποια παιδιά* έχουν σχολείο της ΚΤΜ. όχι οτι θα αλλάξει τίποτα απλά την είπα.
*θα είμαι και εγώ εκεί ... αν έχω προλάβει να φτιάξω το μηχανάκι, να το έχω στρώσει ξανά απο την αρχή και να έχουν όλα πάνε καλά.
Πίτα χωρίς Jeffakh δεν είναι πίτα αλλά χυλόπιτα, το λοιπόν ξεκωλάτε από τη 30/01 και πάμε ή για 23/01 ή για 13/02, και μη φέρει κανείς αντίρηση γιατί θα τον μπαλωτάρω, θα του τρυπίσω τα λάστιχα, θα ρίξω ζάχαρη στο ρεζερβουάρ του, και όλα τα παραπάνω θα γίνουν πριν φύγει για 36ωρο, γκε γκε μάγκες???
ESCOBAR Member
Ηλικία : 42 Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ_ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 29/11/2009
Πίτα χωρίς Jeffakh δεν είναι πίτα αλλά χυλόπιτα, το λοιπόν ξεκωλάτε από τη 30/01 και πάμε ή για 23/01 ή για 13/02, και μη φέρει κανείς αντίρηση γιατί θα τον μπαλωτάρω, θα του τρυπίσω τα λάστιχα, θα ρίξω ζάχαρη στο ρεζερβουάρ του, και όλα τα παραπάνω θα γίνουν πριν φύγει για 36ωρο, γκε γκε μάγκες???
+500 2T
dimitrisv vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηρακλειο ΚΡΗΤΗΣ Registration date : 15/04/2009
+500 2T
+1000 3A
dimitrisv vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηρακλειο ΚΡΗΤΗΣ Registration date : 15/04/2009
Οπως εχω καταλαβει τα δεδομενα περι πιτας αλλαξαν. Επειδη εχω ακουσει αρκετους μεταξυ αυτων και εμενα που θα ηθελαν να συνδυασουν την πιτα με κανα διημερακι ηρεμο και παρειστικο προτεινω τα παρακατω δυο, λογω φαγητου δοκιμασμενα προσωπικα, αλλα και διευκολινσεων για διανυκτερευση.
Ελαιωνας - Ζαρος
Αγροικιες - Αγ. Θωμας
Και στις δυο περιπτωσεις θα κανουμε και λιγο δρομο οι Ηρακλειωτες, οι υπολοιποι Κρητες λιγο παραπανω!!!!
Το μαγαζι που λεει ο Εσκο ειναι καλο αλλα απο οτι θυμαμαι (5-6 χρονια πριν) δεν ειναι για πιτα!!! Ειναι για "επιβραβευση" μετα απο ενα καλο ολιγομελες βολταρακι.
Επισης για σκεφτειτε την 13/2 σαν πιθανη ημερομηνια και αν γινεται να απαντησουν περι ημερομηνιας μονο αυτοιπου δεν μπορουν με τιποτα.
Αυτα προτεινω εγω απο κια και περα, ξα σας!!!
οκ, εγκό ντεν έκο κανένα πρόμπλιμα...
Κ για να είμαι σίγουρος θα καμουφλάρω το μηχανάκι πριν το 36ωρο... θα το βάψω πορτοκαλί, θα βάλω γιόσι και ψηλή ζελατίνα κ θα αλλάξω το αυτοκόλλητο πίσω να λέει Big_tzo... αν θες ρώτα να σου πω που θα το παρκάρω για να μην το βρεις...
Οπως εχω καταλαβει τα δεδομενα περι πιτας αλλαξαν. Επειδη εχω ακουσει αρκετους μεταξυ αυτων και εμενα που θα ηθελαν να συνδυασουν την πιτα με κανα διημερακι ηρεμο και παρειστικο προτεινω τα παρακατω δυο, λογω φαγητου δοκιμασμενα προσωπικα, αλλα και διευκολινσεων για διανυκτερευση.
Ελαιωνας - Ζαρος
Αγροικιες - Αγ. Θωμας
Και στις δυο περιπτωσεις θα κανουμε και λιγο δρομο οι Ηρακλειωτες, οι υπολοιποι Κρητες λιγο παραπανω!!!!
Το μαγαζι που λεει ο Εσκο ειναι καλο αλλα απο οτι θυμαμαι (5-6 χρονια πριν) δεν ειναι για πιτα!!! Ειναι για "επιβραβευση" μετα απο ενα καλο ολιγομελες βολταρακι.
Επισης για σκεφτειτε την 13/2 σαν πιθανη ημερομηνια και αν γινεται να απαντησουν περι ημερομηνιας μονο αυτοιπου δεν μπορουν με τιποτα.
Αυτα προτεινω εγω απο κια και περα, ξα σας!!!
Πάντως όπως και νά ΄χει κοπέλια πρέπει να καταλήξουμε σε μια ημερομηνία κι ας είναι και 13/2 . Η κοπή της πίτας είναι μια μαγάλη γιορτή για όλο τον κόσμο και είναι και μια ξεχωριστή μέρα που μπορεί να μας φέρει όλους κοντά σαν παρέα . Ας μην την κακομεταχειριστούμε λοιπόν . Ας επιλέξουμε ένα ταβερνάκι να κλείσουμε τα άτομα που θα έρθουν διπλοί η μονοί για να ησυχάσουμε και να μην το κάνουμε τελευταία στιγμή . Εγώ αυτές τις μέρες δεν δουλεύω θα ξαναπάω στις 10 ιανουαρίου για δουλειά οπότε μπορώ να ασχοληθώ με αυτό το θέμα η όποιος άλλος θέλει να το κάνουμε μαζί . Αυτό το λέω γιατί όπου λαλλούν πολλοί κοκκόροι αργεί να ξημερώσει ( με το συμπάθειον ) .....
Ας γραφτούν στην λίστα όλοι αυτοί που δεν έχουν γραφτεί για να έχουμε μια πλήρη εικόνα των ατόμων κι ας καταλήξουμε σε ένα ταβερνάκι . Συμφωνώ με τον Δημήτρη για Ζαρό όπου τελικά αποφασίσουμε .
Ετσι με μια καλή οργάνωση θα απολαύσουμε και φέτος όλοι μαζί την ξεχωριστή αυτή ημέρα με καλά εδέσματα , καλή παρέα και καλή διάθεση ....
Φιλικά Μαυροφίδας ....
Rory moderator
οκ, εγκό ντεν έκο κανένα πρόμπλιμα...
Κ για να είμαι σίγουρος θα καμουφλάρω το μηχανάκι πριν το 36ωρο... θα το βάψω πορτοκαλί, θα βάλω γιόσι και ψηλή ζελατίνα κ θα αλλάξω το αυτοκόλλητο πίσω να λέει Big_tzo... αν θες ρώτα να σου πω που θα το παρκάρω για να μην το βρεις...
εγκο δεν φτει σε τιποτα!και ντεν παω 36ωρο φετος...
από ότι καταλαβαίνω το 13/2 βολεύει όλους , και ο jeff μπορεί και ο painter έχει περισσότερες πιθανότητες να έχει τη λεμονιά έτοιμη όποτε το που δεν με νιαζει όπου γουστάρετε
αν έχει κάποιος πρόβλημα με την ημερομηνία να το πει τώρα ενταξη
paitos gold member
από ότι καταλαβαίνω το 13/2 βολεύει όλους , και ο jeff μπορεί και ο painter έχει περισσότερες πιθανότητες να έχει τη λεμονιά έτοιμη όποτε το που δεν με νιαζει όπου γουστάρετε
αν έχει κάποιος πρόβλημα με την ημερομηνία να το πει τώρα ενταξη
γιώργο η πρόταση για της 13/2 έγινε ανεξάρτητα με το αν είναι έτοιμη ή οχι η "λεμονιά", έτσι και αλλιώς αν έρθω μπορεί να έρθω και με το αμάξι (όπως πέρυσι). είπα 13/2 γιατί απο ότι διάβασα κάποιος στις 23/1 έχει δουλειά, στις 30/1 απογραφή και κοπή πίτας με μια άλλη λέσχη (αν θυμάμε καλά, με τον ορειβατικο;;; ), στις 5-6/2 είναι το σχολείο τσι ΚΤΜ ... οπότε, να η 13/2. ημερομηνία, τόπο και συμμετοχή δε με νοιάζει και δε ψηφίζω μιας και θα δώ τότε τι θα κάνω, αν έρθω ή οχι (έχω τις υποχρεώσεις μου αλλά αυτές δε θα επιρεάσουν ενα σύνολο ατόμων), απλά πιστεύω οτι σύμφωνα με τα λεγόμενα σας, οτι οδευετε προς 13/2.