|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
SOTHRHS vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 01/06/2008
| Θέμα: Απ: LORDOS στον Βόλο...... Δευ Δεκ 06 2010, 22:50 | |
| |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: LORDOS στον Βόλο...... Δευ Δεκ 06 2010, 22:54 | |
| |
|
| |
SOTHRHS vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 01/06/2008
| Θέμα: Απ: LORDOS στον Βόλο...... Δευ Δεκ 06 2010, 22:59 | |
| |
|
| |
N_I_K_O_L_A_S
| Θέμα: Απ: LORDOS στον Βόλο...... Τρι Δεκ 07 2010, 09:18 | |
| - LORDOS έγραψε:
- Τώρα εγώ τι να ΠΩ ......................
Κάθε φορά που γνωρίζω από κοντά καινούργια ΑΤΟΜΑ που απαρτήζουν αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ προσπαθώ να είμαι όσο πιο αντικειμενικός γίνετε ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!
Μάλλον μας κάνουν εξετάσεις DNA πριν μας δώσουν το V-strom !!!!!!!!!!!!! Δεν μπορεί να είμαστε ΟΛΟΙ ΤΟΣΟ ...ΤΟΣΟ.....ΤΟΣΟ......τι να πω........... Κάθε φορά βρίσκομαι προ εκπλήξεως με την απέραντη ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΩ !!!!! ΝΑΙ ΡΕ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΟΣΥΝΗ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ. Αυτό που μας ΔΕΝΕΙ απλά ...........ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!!!!!!!!!! Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ που παρεβρεθήκατε και όσους δεν μπορέσατε να παρεβρεθήτε σήμερα στην ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ. Αυτό που θα πω τώρα είναι ΑΠΕΙΛΗ ................ΠΑΙΔΙΑ ..............ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΩ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ !!!!!!!!!!!! Σας ευχαριστώ ......... 1.KARA καλά στο είπα ΕΥΤΥΧΩΣ που δεν είμαστε στο ίδιο section !!!!!!!!! 2.V-stratos έχασες τα τσίπουρα......... ΧΡΩΣΤΑΩ ....... 3.NASOS Να ξανακαβαλήσεις σύντομα και να postareis εκδρομή για Θεσ/νίκη.(Για να έρθετε ΟΛΟΙ) 4.ΑRIONA Πολύχρονος !!!!!!!! 5.NIGOUTSI δεν σε αφήσαμε να μιλήσεις και πολύ .........Μας συγχωρείς αλλά που να πάρεις σειρά από ΕΜΕΝΑ !!!!!!!! 6.NAXOS να είσαι γερός φίλε γιατί θέλει πολύ υπομονή με 4 παιδάκια.Να τα καμαρώσεις όπως επιθυμείς. 7.Jamescook Χάρηκα που σας γνώρισα και εσάς (το λέω επειδή ήτανε συνοδευάμενος από την σύζηγο του)
Πόσο μεγάλη αξία τελικά έχουν οι ανθρωποι ???????? ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ !!!!!!!!!!
Μετά τιμής LORDOS Η Χαρά ήταν και δική μας Φίλε , να είσαι πάντα καλά και εσυ και η οικογένεια σου
|
|
| |
foteinos vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 58 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΛΑΡΙΣΑ Registration date : 15/05/2010
| Θέμα: Απ: LORDOS στον Βόλο...... Τετ Δεκ 08 2010, 01:04 | |
| |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: LORDOS στον Βόλο...... Τετ Δεκ 08 2010, 08:35 | |
| |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: LORDOS στον Βόλο...... Τετ Δεκ 08 2010, 12:14 | |
| Hδη μίλησα στην εταιρεία που δουλεύει ο Λόρδος να ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΟΥΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ.. Να του δώσουν Θράκη να αναλάβει..Μας έχει ανακατέψει όλους ο κιαρατάς !!! _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: LORDOS στον Βόλο...... Τετ Δεκ 08 2010, 15:33 | |
| αααααααααααα ΕΤΣΙ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!!!!! Επειδή δεν είναι δυνατόν να αφήσω ασχολίαστα αυτά τα ΚΑΛΟΗΘΕΣΤΑΤΑ σχόλια τα οποία αναπτύξατε με τόση ΚΑΛΟΣΥΝΗ δια το πρόσωπο μου έχω να σας ΔΗΛΩΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ !!!!!!!!!............................... 1.Φίλε KARA (ΘΑΝΑΣΗ) νομίζω ότι το ντύσιμο μου ήταν κατάλληλο με την περίσταση.Καθώς και την εργασία μου(λέμε τώρα) εποίησα και με εσάς τους ΑΛΗΤΕΣ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΥΣ συναναστράφηκα και με ΠΑΡΑΣΥΡΑΤΕ σε τσιπουροποσίαν ΑΝΕΥ προηγουμένου (η ΤΡΙΤΗ δεν πιάνετε αυτό το λέω στους ΛΑΡΙΣΑΙΟΥΣ) αλλά και τα βλέματα των περαστικών τραβήξαμε με την εφράδια του λόγου μας και το αστείρευτο χιούμορ. σ.σ Ευτυχώς που δεν είχα και διανυκτέρευση γιατί τότε .................. 2. Φίλε V-strato νομίζεις ότι η ισχύς του λόγου σου έχει τέτοια δύναμη έτσι ούτος ώστε να ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΣ ΒΟΥΝΑ (Αλλαγή περιοχών του LORDOU)????????? ΓΕΛΙΕΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι θα ξεφύγετε τόσο εύκολα από τα σχέδια μου που είναι να βρίσκομαι ΕΚΕΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ !!!!!!!! Και ΜΑΖΙ ΣΑΣ να ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΠΕΣ ΤΩΝ ΒΑΡΕΛΙΩΝ (παλιά διαφήμηση του JACK DANIELS). Υ.Γ Επειδή δεν είχα INTERNET βρήκατε ευκαιρία εεεεεεεε !!!!!!!!! LORDOS IS BACK !!!!!!!!!!!! ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ LORDOS |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: LORDOS στον Βόλο...... Τετ Δεκ 08 2010, 22:36 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: LORDOS στον Βόλο...... Τετ Δεκ 08 2010, 23:28 | |
| - V.Stratos έγραψε:
- Hδη μίλησα στην εταιρεία που δουλεύει ο Λόρδος να ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΟΥΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ..
Να του δώσουν Θράκη να αναλάβει..Μας έχει ανακατέψει όλους ο κιαρατάς !!! στρατο εαν δεν το εμαθες ζητησε να του παραχωρησουν την θεσσαλια μονιμα και να τον αποδεσμευσουναπο τις αλλες περιοχες οποτε θα ερχεται καθε εβδομαδα δευτερα βολο τριτη λαρισα τεταρτη θεσ/νικη για το εβδομαδιαιο καφεδακι και πεμπτη τρικαλα-καρδιτσα για κανα 2ωρο(γιατι το gps θα τον στελνει αλλου για αλλου μαλλον και αυτο )και μετα λαρισα για Ε! παρασκευη του ομοφυλοφιλου να παει και λιγο σπιτι του. |
|
| |
| Θέμα: Απ: LORDOS στον Βόλο...... Τετ Δεκ 08 2010, 23:30 | |
| |
|
| |
|