| ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
geovstrom
Registration date : 16/04/2008
| Θέμα: Απ: ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ Πεμ Ιουλ 24 2008, 17:05 | |
| - ganezos έγραψε:
- Καλησπερα σημερα εβγαλα τον ναρθηκα και εβαλα μια ειδικη μποτα στο δεξι και μαλλον απο δευτερα
αρχιζω φυσικοθεραπειες . Η πληγη εχει κλεισει και παμε στο επομενο βημα ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ. ypomoni filaraki |
|
| |
nomad
| Θέμα: Απ: ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ Πεμ Ιουλ 24 2008, 17:08 | |
| περαστικα ρε παλικαρε και σιδερενιος |
|
| |
frankxgr Member
Ηλικία : 56 Τόπος : ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Registration date : 14/01/2008
| Θέμα: Απ: ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ Πεμ Ιουλ 24 2008, 17:14 | |
| ganezos περαστικά και να μην ξανάρθουν. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να επανέλθεις όπως ήσουν. |
|
| |
stelar
Ηλικία : 57 Τόπος : Διονυσίου - Χαλκιδική Registration date : 15/03/2008
| Θέμα: Απ: ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ Παρ Ιουλ 25 2008, 23:24 | |
| Φίλε,
περαστικά, πάντα σιδερένιος και να είναι το τελευταίο. |
|
| |
strombriger Member
| Θέμα: Απ: ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ Σαβ Ιουλ 26 2008, 00:23 | |
| ΠΕΠΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ. Σου ευχωμαι να αναρωσεις γρυγορα, και να ξανακαβαλησεις κουραγιο!!!!!!!!!!
Σταυρος οδηγος |
|
| |
panos gold member
Ηλικία : 53 Τόπος : Αθήνα - Αγ.Ανάργυροι Registration date : 01/02/2008
| Θέμα: Απ: ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ Σαβ Ιουλ 26 2008, 09:02 | |
| |
|
| |
PITS
Ηλικία : 44 Τόπος : BΟΛΟΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 17/04/2008
| Θέμα: Απ: ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ Τετ Ιουλ 30 2008, 14:28 | |
| Περαστικα φιλε και καλη αναρωση! |
|
| |
nadware gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 22/01/2008
| Θέμα: Απ: ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ Πεμ Ιουλ 31 2008, 11:31 | |
| Περαστικά κ από εμένα φίλε κ όταν έχεις χρόνο κ το ξεπεράσεις, γράψε μας λίγα για τις συνθήκες ατυχήματος. Ίσως να κάνει λίγο πιο προσεκτικούς, μερικούς από εμάς... |
|
| |
Ibanez Member
Τόπος : Ηλιούπολη Registration date : 09/07/2008
| Θέμα: Απ: ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ Πεμ Ιουλ 31 2008, 11:34 | |
| Περαστικά αδεφρέ......Σιδερένιος... |
|
| |
ganezos Member
| Θέμα: Απ: ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ Πεμ Ιουλ 31 2008, 13:54 | |
| - nadware έγραψε:
- Περαστικά κ από εμένα φίλε κ όταν έχεις χρόνο κ το ξεπεράσεις, γράψε μας λίγα για τις συνθήκες ατυχήματος.
Ίσως να κάνει λίγο πιο προσεκτικούς, μερικούς από εμάς... Καλημερα σε ολους σας ευχαριστω για το ενδιαφερον σας . Λοιπον ξεκινησα απο χιο οπου μενω για δουλεια σε σπαρτη και βυτινα για καποιον αθηναιο μηχανικο οπου συνεργαζομαι και στο νησι.Το αυτοκινητο μου ηταν ενα φορτηγο mazda κλουβα κοφτο μπροστα (χωρις καπο η μηχανη ειναι κατω απο τα καθισματα).Στο αμαξι ημουν με τον πατερα μου οπου και οδηγουσε.Πρωτα πηγαμε σπαρτη να ξεφωρτοσουμε μια κουζινα. Κατευθυνομενοι προς βυτινα ειχαμε περασει το λεβιδι και φθαναμε βλαχερνα σε μια ευθεια 500 μετρα τουλαχιστον ενα ford fiesta που οδηγουσε μια κυρια εφυγε απο το ρευμα της χτυπησε στις μπαρες που υπηρχαν στο ρευμα οπου κινουμαστε εμεις και καρφωθηκε κατω απο τα ποδια μου (ημουν συνοδηγος).Εγω εγκλωβιστικα στο φορτηγο και περιμενα να ερθει η πυροσβεστικη να ανοιξει το αμαξωμα ωστε να βγει το δεξι μου ποδι που εχει την περισσοτερη ζημια . |
|
| |
| ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ | |
|