| ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ!!!!! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
alvasilakis
Τόπος : Κέρκυρα Registration date : 17/08/2016
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ!!!!! Τετ Σεπ 14 2016, 14:52 | |
| Σε ευχαριστώ πολύ για τις πολύτιμες συμβουλές !!! |
|
| |
alvasilakis
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ!!!!! Τετ Σεπ 14 2016, 15:42 | |
| Γεια σας και πάλι... Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο κατάστημα αξιόπιστο, για την αγορά της MRA 415 ελαφρώς φιμέ ζελατίνας? Με μια γρήγορη ματιά είδα ότι στο διαδίκτυο υπάρχουν διάφορα καταστήματα, αλλά δε μπορώ να γνωρίζω κατά πόσο αξιόπιστα είναι.... Αυτά και πάλι σας ευχαριστώ ! |
|
| |
loverdos11 moderator
Ηλικία : 40 Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Registration date : 11/03/2012
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ!!!!! Τετ Σεπ 14 2016, 15:46 | |
| Αν στέλνουν αντικαταβολή δεν έχεις κανένα θέμα |
|
| |
alvasilakis
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ!!!!! Τετ Σεπ 14 2016, 16:06 | |
| Βρήκα κάποιο : http://www.uride.gr/ που στέλνει και με αντικαταβολή. Την συγκεκριμένη ζελατίνα (MRA 415) την έχει Αντικαταβολή – Αποστολή 135.99? (Επιβάρυνση μεταφορικών 4.00?). Τι λέτε? καλή η τιμή της?
|
|
| |
AYTOS moderator
Τόπος : Macedonia - Thessaloniki - Toumba...Από το 356 π.χ Registration date : 07/05/2011
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ!!!!! Πεμ Σεπ 15 2016, 09:53 | |
| Εκεί γύρω είναι η τιμή της για καινούργια. Αν δεν βιάζεσαι μπορείς να περιμένεις μήπως βρεθεί καμιά μεταχειρισμένη σε καλή κατάσταση. Αν πάλι θελεις καινούργια τα λεφτά είναι κάπου εκεί. Σε μια αναζήτηση που έκανα βρήκα αυτό . Διευκρινίζω ότι δεν το γνωρίζω το κατάστημα αλλά αν θέλεις κάνε ένα τηλεφώνημα. Μόνο να διευκρινήσεις ότι ενδιαφέρεσαι για την 415 . Όπως το έχει η ιστοσελίδα ενώ στην φώτο δείχνει την 415 ο τίτλος σε μπερδεύει με την 515 που είναι πιο μεγάλη. _________________ Alexandros . .. ♬ ♫ ♪ ♪ ♫ ♬ Thessaloniki - Macedonia - Hellas - Europe - World - ............. |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ!!!!! Πεμ Σεπ 15 2016, 13:46 | |
| Έχω πάνω στο δικό μου το στρώμα αυτήν εδώ (γράφει πάνω βέβαια SUZUKI, άρα δεν πρέπει να είναι της MRA) οι παλιότεροι εδώ θα ξέρουν να μας πουν. Και θέλω να την αλλάξω γιατί την έχω τέρμα πάνω και με ενοχλεί ακόμα ο αέρας. Αν σε ενδιαφέρει πες μου. |
|
| |
loverdos11 moderator
Ηλικία : 40 Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Registration date : 11/03/2012
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ!!!!! Πεμ Σεπ 15 2016, 16:19 | |
| Της MRA είναι και αυτή απλώς έχει κάνει συνεργασία με την suzuki . Ιδιες και οι δύο σε όλα |
|
| |
aggelos k9 vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ!!!!! Πεμ Σεπ 15 2016, 16:22 | |
| - loverdos11 έγραψε:
- Της MRA είναι και αυτή απλώς έχει κάνει συνεργασία με την suzuki .
Ιδιες και οι δύο σε όλα Σωστος ο Αντωνης και ακομα οτι η SUZUKI την εχει πιο ακριβα!!! |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ!!!!! Πεμ Σεπ 15 2016, 17:00 | |
| Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση.
Άρα η δικιά μου θα κάνει στον alvasilakis.
|
|
| |
alvasilakis
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ!!!!! Παρ Σεπ 16 2016, 00:43 | |
| Καλησπέρα... Προς Νίκο ("φιλικά πάντα") : - Ποιο ειναι το ύψος της ζελατίνα σου? - Μάλλον θα πρέπει να είσαι αρκετά ψηλός, ε? Εγώ είμαι 1.70 και βλέπω μεσα από τη ζελατίνα. - Η δικιά μου είναι KAPPA και έχει 57cm ύψος και 53cm στο πιο πλατύ σημείο. - Παίρνει και άλλο "σήκωμα" από τις βάσεις της (ο προηγούμενος ιδιοκτήτης ήταν 1,90 περίπου) - Πόσο δίνεις τη ζελατίνα σου? Φιλικά, Αλέξανδρος Κέρκυρα
|
|
| |
alvasilakis
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ!!!!! Παρ Σεπ 16 2016, 00:44 | |
| Αν σε ενδιαφέρει ανταλλάσουμε ζελατίνες....με οποιαδήποτε διαφορά τιμής μπορεί να υπάρξει, ασφαλώς. (θα στείλω φωτό από τη δική μου ζελατίνα η οποία είναι διάφανη).... Χμ....αλλά πώς στέλνω φωτογραφίες? Help... |
|
| |
AYTOS moderator
Τόπος : Macedonia - Thessaloniki - Toumba...Από το 356 π.χ Registration date : 07/05/2011
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ!!!!! Παρ Σεπ 16 2016, 09:27 | |
| - alvasilakis έγραψε:
Χμ....αλλά πώς στέλνω φωτογραφίες? Help... Μπορείς να ακολουθήσεις τις οδηγίες από τον παρακάτω σύνδεσμο. https://www.vstromhellasforum.com/t29610-topicΓια την καλύτερη συνεννόηση μεταξύ σας μπορείτε να στείλετε μήνυμα (PM) ο ένας στον άλλο έτσι ώστε να αποφευχθεί η δημοσιοποίηση κάποιου προσωπικού στοιχείου _________________ Alexandros . .. ♬ ♫ ♪ ♪ ♫ ♬ Thessaloniki - Macedonia - Hellas - Europe - World - ............. |
|
| |
alvasilakis
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ!!!!! Παρ Σεπ 16 2016, 16:00 | |
| Καλησπέρα... Πολύ κατατοπιστικό και εύκολο ανέβασμα..... Σε ευχαριστώ πολύ (και πάλι....) Αλέξανδρος Κέρκυρα |
|
| |
| ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ!!!!! | |
|