| Handmade Ποδια και πισω φτερο | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
v-kougi Member
Ηλικία : 45 Τόπος : ροδος - ξανθη Registration date : 25/04/2009
| Θέμα: Απ: Handmade Ποδια και πισω φτερο Παρ Ιουν 10 2011, 22:28 | |
| |
|
| |
hristos13gr gold member
Ηλικία : 43 Τόπος : Αθήνα - Νέα Σμύρνη Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: Handmade Ποδια και πισω φτερο Δευ Ιουν 20 2011, 09:34 | |
| Αφού έκοψα ένα κομμάτι ανάμεσα στις 2 βίδες, όπως έκανε & ο Jonnys, για να έχει μία πιο κομψή (κατά τα γούστα μου) εμφάνιση, την έβαλα πάνω στην καλή μου. Ιδού το αποτέλεσμα... Όλα καλά με το φτερό. πολύ όμορφο & πολύ καλό, απλά έχει κάποια σημάδια γιατί μάλλον συσκευάστηκε χωρίς να έχει στεγνώσει τελείως. Δεν με πειράζει καθόλου όμως γιατί εκεί που βρίσκεται το φτερό, πιστεύω ότι δεν θα φαίνονται... Σας ευχαριστώ πολύ Δημήτρη & Κλεάνθη!!! |
|
| |
GiwrgosV
Ηλικία : 46 Τόπος : Αγ. Δημήτριος Registration date : 19/08/2010
| Θέμα: Απ: Handmade Ποδια και πισω φτερο Παρ Ιουλ 01 2011, 23:01 | |
| Φέεερτο, το θεεεεέλω και εγώ το φτερό.
Έτοιμο κομμένο ανάμεσα στις βίδες στήριξης όπως στη photo του Χρήστου έρχεται;
Πού είναι το ταμείο;
|
|
| |
alexzio Member
| Θέμα: Απ: Handmade Ποδια και πισω φτερο Κυρ Ιουλ 03 2011, 21:10 | |
| εχω παθει... αισθητικα ειναι οτι καλυτερο εχω δει σε σχεση με ετοιμες λυσεις εταιριων... εχεις pm |
|
| |
fanfaras
Ηλικία : 37 Τόπος : θεσ/νικη-καστορια Registration date : 06/09/2010
| Θέμα: Απ: Handmade Ποδια και πισω φτερο Παρ Ιουλ 22 2011, 09:46 | |
| |
|
| |
Guskafetzo Member
Ηλικία : 44 Τόπος : ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.....ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!!! Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Handmade Ποδια και πισω φτερο Δευ Ιουλ 25 2011, 19:17 | |
| Puig κ kiss my !!!! Σημερα κλαιω τα λεφτα απο τον Puig λασπωτηρα την εταιρεια κ τα 140 ευρω που εδωσα !!!! Μετα απο 6-7 μηνες επανω στην μηχανη ειδα σημερα οτι ραγισε σε δυο σημεια !!! Το ενα ειναι επανω στην ενωση με τον σκελετο κ το αλλο ειναι επανω στην αλυσιδα (απο την αριστερη βιδα προς τα δεξια) κ να πεις πηγαινω την μηχανη σε χωματα,χαλικια κτλ...... οχι !!!! Γαμησιατικο καλοκαιρινο δωρο !!!! Αμα δεν καταθερω να τον κολλησω με βλεπω να φτιαχνω κ εγω. Ερωτηση προς τα παιδια που ηδη φορανε τον λασπωτηρα πισω : Οταν εχετε δευτερο ατομο επανω στην μηχανη ακουτε κανενα ηχο δηλ σαν να βρισκει η ροδα? ή σαν να σκηζει το πλαστικο??? γιατι κατι τετοια ακουγα ειδικα αν ειχα ξεχαστει κ δεν ειχα σκληρηνει την αναρτηση οταν ανεβαινε δευτερο ατομο επανω κ αποτι καταλαβα αυτοι οι ηχοι που ακουγα ηταν αυτοι !!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Guskafetzo στις Τρι Ιουλ 26 2011, 13:55, 2 φορές συνολικά |
|
| |
alexzio Member
| Θέμα: Απ: Handmade Ποδια και πισω φτερο Δευ Ιουλ 25 2011, 21:50 | |
| σημερα παρελαβα κ εγω, Δημητρη ενα μεγαλο ευχαριστω για την εξυπηρετηση Κλεανθη εισαι καλλιτεχνης. ιδου φορεμενη χωρις mods ακομη... @Guskafetzo το να βρει η ροδα ειναι καπως ακατορθωτο , μιας και το φτερο ειναι ενα με το ψαλιδι οποτε οτι κινηση κανει αυτο το φτερο απλα ακολουθει. ενα ενδεχομενο στην περιπτωση σου , ειναι το να ηταν πολυ κοντα το φτερο στον λασπωτηρα. δλδ το κομματι που καλυπτει την μιση μπουκαλα, αυτο επειδη ειναι σταθερο ισως με τις ταλαντευσεις του ψαλιδιου και σε συνδιασμο με μαλακη αναρτηση να εβρισκε πανω στο φτερο σου.... |
|
| |
martinez
Registration date : 24/08/2008
| Θέμα: Απ: Handmade Ποδια και πισω φτερο Δευ Ιουλ 25 2011, 23:02 | |
| |
|
| |
Guskafetzo Member
Ηλικία : 44 Τόπος : ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.....ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!!! Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Handmade Ποδια και πισω φτερο Δευ Ιουλ 25 2011, 23:27 | |
| Αγαπητε martinez μεν ειναι αυτος (η πρωτη φωτογραφια που ανεβασες ) αλλα η μονη διαφορα οτι μπροστα που πιανει στον σκελετο κανει ενα γ κ ειχε μια υποδοχη-τρυπα για να βιδωθει επανω στον σκελετο της μηχανης .
Η φωτο που ανεβασα ειναι απο τον Δημητρη που φτιαχνει τον λασπωτηρα δεν ειναι δικια μου απλα την δανειστηκα για να σας δειξω που επαθα την ζημια !!!!
Στην δευτερη φωτο σου ειναι ο λασπωτηρας που παραγγειλες απο τον Δημητρη - Κλεανθη κ σου στειλανε ??? Σε ρωταω γιατι ετσι ακριβως θελω να ειναι το χρωμα της ......μαυρο γυαλιστερο !!!! |
|
| |
δίας vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 42 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 07/06/2010
| Θέμα: Απ: Handmade Ποδια και πισω φτερο Τρι Ιουλ 26 2011, 08:49 | |
| |
|
| |
Guskafetzo Member
| Θέμα: Απ: Handmade Ποδια και πισω φτερο Τρι Ιουλ 26 2011, 14:01 | |
| Καλησπερα Δημητρη κ Κλεανθη για να μην καταλαβω λαθος το πισω φτερο - η τελικη μορφη με τις βελτιωσεις που εχετε κανει κατα καιρους ειναι αυτη η φωτο σωστα ???? Ενδιαφερομαι τρελα !!!! Περιμενω απαντηση σας σας εχω στειλει πμ. |
|
| |
kyriakos II vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 45 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 26/06/2011
| Θέμα: Απ: Handmade Ποδια και πισω φτερο Τρι Ιουλ 26 2011, 14:18 | |
| αν τελικα βγαινει και σε γυαλιστερο ενδιαφερομαι κι εγω... δεν νομιζω να ταιριαζει το ματ πανω στο δικο μου χρωμα.. |
|
| |
δίας vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 42 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 07/06/2010
| Θέμα: Απ: Handmade Ποδια και πισω φτερο Τρι Ιουλ 26 2011, 14:42 | |
| παιδιά επειδή το έχω φορεμένο το φτερό και είχα και εγώ την ίδια απορία. το χρώμα του δεν είναι ούτε ματ αλλά ούτε και γιαλιστερό φουλ. είναι μια ενδιάμεση απόχρωση αλλά αυτό που έχω να πω είναι ότι και άβαφο ταιριάζει πολύ πάνω στο στρώμα με το σύνολο των πλαστικών. δεν έχεις την εντύπωση δηλαδή ότι θέλει βάψιμο όταν το κοιτάς φορεμένο στη μηχανή. παρόλα αυτά... γούστα είναι αυτά και εγώ απλά λέω την εμπειρία μου. |
|
| |
Dimis gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Stuttgart- Κατερινη Registration date : 27/02/2009
| Θέμα: Απ: Handmade Ποδια και πισω φτερο Τετ Ιουλ 27 2011, 07:49 | |
| |
|
| |
Dimis gold member
| Θέμα: Απ: Handmade Ποδια και πισω φτερο Τετ Ιουλ 27 2011, 07:50 | |
| - kyriakos2 έγραψε:
- αν τελικα βγαινει και σε γυαλιστερο ενδιαφερομαι κι εγω...
δεν νομιζω να ταιριαζει το ματ πανω στο δικο μου χρωμα.. Βγαινει και σε γυαλιστερο.... |
|
| |
SOTHRHS vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 01/06/2008
| Θέμα: Απ: Handmade Ποδια και πισω φτερο Τετ Ιουλ 27 2011, 16:37 | |
| |
|
| |
Dimis gold member
| Θέμα: Απ: Handmade Ποδια και πισω φτερο Τετ Ιουλ 27 2011, 16:49 | |
| |
|
| |
SOTHRHS vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 01/06/2008
| Θέμα: Απ: Handmade Ποδια και πισω φτερο Τετ Ιουλ 27 2011, 17:06 | |
| το Μητσο θα τον αποχαιρετουσα και γω το Σαββατο απο το λιμανι αλλα ανωτερες δυναμεις το απαγορευσαν να περνας καλα φιλε και καλη δυναμη |
|
| |
GiwrgosV
Ηλικία : 46 Τόπος : Αγ. Δημήτριος Registration date : 19/08/2010
| Θέμα: Απ: Handmade Ποδια και πισω φτερο Παρ Ιουλ 29 2011, 00:21 | |
| Μόλις τοποθέτησα το πίσω φτερό. Όσοι δεν έχετε και θέλετε μην το σκέφτεστε. Εξαιρετική μελέτη κατασκευής, κορυφαίο look, ποιότητα κατασκευής που δεν κυκλοφορεί στο εμπόριο, Α2 ανοξείδωτες βίδες και στήριγμα. Η τοποθέτηση είναι plug n play. Παιδιά είναι λατρεία. Ότι καλύτερο έχω δει. Κατασκευαστής, εξαιρετική δουλειά. |
|
| |
kyriakos II vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 45 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 26/06/2011
| Θέμα: Απ: Handmade Ποδια και πισω φτερο Τετ Αυγ 24 2011, 18:59 | |
| το πρωι παρελαβα κι εγω... μεσα σε 10 λεπτα εγινε και η τοποθετηση... super το φτερακι εξαιρετικη δουλεια.... ευχαριστω πολυ φιλε martinez... συνεχισε την καλη δουλεια!!! και για να δειτε τι εννοω παρτε αυτο..... [img] [/img] αλλα και αυτο..... [img] [/img] |
|
| |
msp vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : Athens, Ellas - Shantou, China Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Handmade Ποδια και πισω φτερο Τετ Φεβ 29 2012, 10:11 | |
| Tα φτερά φτιάχνονται ακόμα; Ποιόν ειδοποιώ για φτερό; Έστειλα πμ στο Dimi! |
|
| |
iannag vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Handmade Ποδια και πισω φτερο Τετ Φεβ 29 2012, 10:39 | |
| - msp έγραψε:
- Tα φτερά φτιάχνονται ακόμα; Ποιόν ειδοποιώ για φτερό; Έστειλα πμ στο Dimi!
Ναι, ακόμα φτιάχνονται. Τα παιδιά κάνουν καταπληκτική δουλειά!!! |
|
| |
msp vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : Athens, Ellas - Shantou, China Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Handmade Ποδια και πισω φτερο Τετ Φεβ 29 2012, 10:43 | |
| - iannag έγραψε:
- msp έγραψε:
Ναι, ακόμα φτιάχνονται. Τα παιδιά κάνουν καταπληκτική δουλειά!!! Ποιόν ειδοποιώ; Θα το δει ο Dimis ή να στείλω πμ σε κάποιον άλλο; |
|
| |
iannag vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Handmade Ποδια και πισω φτερο Τετ Φεβ 29 2012, 11:01 | |
| Λογικά θα το δει ο Dimis αλλά στείλε και στον martinez . |
|
| |
Dimis gold member
| Θέμα: Απ: Handmade Ποδια και πισω φτερο Παρ Μαρ 02 2012, 07:36 | |
| - msp έγραψε:
- iannag έγραψε:
- msp έγραψε:
Ναι, ακόμα φτιάχνονται. Τα παιδιά κάνουν καταπληκτική δουλειά!!! Ποιόν ειδοποιώ; Θα το δει ο Dimis ή να στείλω πμ σε κάποιον άλλο; Μιχαλη ολα οκ, θα σε ενημερωσω με πμ. |
|
| |
| Handmade Ποδια και πισω φτερο | |
|