| Πισω φτερο κωλοφαναρου-πινακιδας | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
giannis81 Member
| Θέμα: Πισω φτερο κωλοφαναρου-πινακιδας Τρι Νοε 23 2010, 11:53 | |
| Παιδια δεν ηξερα πως/που να ανοιξω αυτο το θεμα για να ακουσω ιδεες, παντως κατι παρομοιο δε βρηκα στο φορουμ. Μετα απο ωριμη σκεψη ( ), κατεληξα οτι το πιο ασχημο εξαρτημα πανω στο Στρομ μου (δεν ξερω για τα δικα σας) ειναι το πισω φτερο κατω απο το κωλοφαναρο, που δενει η πινακιδα πανω του. Αν δεν υπηρχε αυτη η γκουμουτσα, η μηχανη θα ειχε πιο αγωνιστικο και επιθετικο στυλ, ενω με ενα φτερο στην πισω ροδα οπως το puig θα εδενε ιδανικα το αποτελεσμα (οπως στα TDM). Εχετε υποψιν καμια αλλαγη που μπορει να γινει? Δεν ξερω αν μπορει να φυγει εντελως, λογω του οτι ανοιγει απο εκει η σελα και ειναι κ το κωλοφαναρο. Να κοπει και να προσαρμοστει μια βαση πινακιδας? |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
| Θέμα: Απ: Πισω φτερο κωλοφαναρου-πινακιδας Τρι Νοε 23 2010, 12:08 | |
| http://www.barracudamoto.it/DettaglioProdotto.aspx?IDP=820&CAT=39 σου κανει? αν ναι οχι απο ιταλια η παραγγελια απο εδω καλυτερα........... http://www.motomad.gr/index.asp |
|
| |
groi1000 vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Πισω φτερο κωλοφαναρου-πινακιδας Τρι Νοε 23 2010, 12:18 | |
| Γιάννη μπορεί να το φορέσει και το 1000άρι αυτό? |
|
| |
giannis81 Member
| Θέμα: Απ: Πισω φτερο κωλοφαναρου-πινακιδας Τρι Νοε 23 2010, 12:20 | |
| - σαλιγκάρι έγραψε:
- http://www.barracudamoto.it/DettaglioProdotto.aspx?IDP=820&CAT=39
σου κανει? αν ναι οχι απο ιταλια η παραγγελια απο εδω καλυτερα........... http://www.motomad.gr/index.asp Ακριβως αυτο που σκεφτομουν! Σαλιγκαρι! Η τιμη σεβαστη αλλα οχι εντελως ακραια. @groi: "Not compatible with 1000 version." |
|
| |
akaliptos vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Πισω φτερο κωλοφαναρου-πινακιδας Τρι Νοε 23 2010, 12:21 | |
| γιαννη μεσα στο μυαλο μου εισαι!!!μετα το κωλοφαναρο σκεφτομουν τι να κανω με αυτη τη γκουμουτσα!!!!οτι βρεις ενημερωσε!!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πισω φτερο κωλοφαναρου-πινακιδας Τρι Νοε 23 2010, 12:22 | |
| - giannis81 έγραψε:
@groi:
"Not compatible with 1000 version."
|
|
| |
Vezouvios Administrator
Ηλικία : 46 Τόπος : Mακεδονια Registration date : 09/10/2009
| Θέμα: Απ: Πισω φτερο κωλοφαναρου-πινακιδας Τρι Νοε 23 2010, 12:30 | |
| - groi1000 έγραψε:
- giannis81 έγραψε:
@groi:
"Not compatible with 1000 version."
δεν μπορω να καταλαβω για ποιον λογο να μην μπαινει στο 1000!Στανταρ με μια μικρη πατεντα θα μπορεσει να μπει! _________________ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΗΛΙΑΣ Θεσσαλονικη.Ελλας www.vstromhellasforum.com Email:vezouvios@vstromhellasforum.com Vstrom -650 K4 Vstrom -1000 K7. MTS 1200s K16 |
|
| |
Translatoras Member
Ηλικία : 52 Τόπος : τα Βράχια της Πειραϊκής Registration date : 21/11/2009
| Θέμα: Απ: Πισω φτερο κωλοφαναρου-πινακιδας Τρι Νοε 23 2010, 12:33 | |
| Να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου στο thread!! Πρέπει να συνυπολογίσετε (αν θέλετε) και τα νερά-απόνερα-μούργα που θα εκτοξεύονται προς τους πίσω και το συνεπιβάτη ή τη βαλίτσα. - Παράθεση :
- δεν μπορω να καταλαβω για ποιον λογο να μην μπαινει στο 1000!Στανταρ με μια μικρη πατεντα θα μπορεσει να μπει!
Έχεις διαφορετικό τελείωμα στο υποπλαίσιο. Δυστυχώς να πρέπει να πάρεις στα χέρια σου μια ουρά από 650 και να δεις αν μπορείς να την ταιριάξεις, διαφορετικά κανένας δεν μπορεί να στο εγγυηθεί. Την είχα ψάξει για να βάλω πίσω φτερό από 1000 και δεν γινόταν. Εσύ θες το αντίστροφο. |
|
| |
ioarma gold member
| Θέμα: Απ: Πισω φτερο κωλοφαναρου-πινακιδας Τρι Νοε 23 2010, 12:36 | |
| Όσο όμορφο φαίνεται τόσο μη πρακτικό είναι........................ |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πισω φτερο κωλοφαναρου-πινακιδας Τρι Νοε 23 2010, 13:09 | |
| - ioarma έγραψε:
- Όσο όμορφο φαίνεται τόσο μη πρακτικό είναι........................
Δε θα διαφωνήσω σ'αυτό που λές,αλλά προσωπικά εγώ ήθελα κάποια στιγμή να κάνω ένα lifting στη ''γριά'' μου (προς το πιό ''αγριοracing'' ένα πράγμα )και αυτό μαζί με κάποια άλλα ήταν ένα αξεσουάρ απαραίτητο.Το ότι δεν υπάρχει για μένα είναι και ο λόγος του emoticon που χρησιμοποίησα |
|
| |
giannis81 Member
| Θέμα: Απ: Πισω φτερο κωλοφαναρου-πινακιδας Τρι Νοε 23 2010, 13:11 | |
| Ισχυει αλλα ρε παιδια μη γινομαστε και μανιακοι της πρακτικοτητας! Δλδ ολοι οι αλλοι συνοδηγοι των υπολοιπων μηχανων με αυτο το τελειωμα (tdm, tiger, motard, street κτλ κτλ) πως την παλευουν με τα νερα?! Πιστευω πως η αλλαγη αυτη θα απογειωσει την εμφανιση της μηχανης μας! Βεβαια ισχυει το περι ορεξεως...! |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
| Θέμα: Απ: Πισω φτερο κωλοφαναρου-πινακιδας Τρι Νοε 23 2010, 13:13 | |
| εχει και universal κολους ρε γκρινιαρηδες χιλιαρηδες.........................ψαξτε λιγουλακι τους καταλογους του motomad και θα τους δειτε. η καλυτερα αν ενδιαφερεστε παρτε τηλεφωνο τον δημητρη (motomad) που ειναι εξυπηρετικοτατος. |
|
| |
Translatoras Member
| Θέμα: Απ: Πισω φτερο κωλοφαναρου-πινακιδας Τρι Νοε 23 2010, 13:21 | |
| - giannis81 έγραψε:
- Ισχυει αλλα ρε παιδια μη γινομαστε και μανιακοι της πρακτικοτητας!
Ο ioarma το έθεσε ΛΑΘΟΣ..... Δεν είναι θέμα πρακτικότητας. είναι θέμα ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ να μην κάνεις μ@@νί όποιον σε ακολουθάει με βροχή ή τύχει και περάσετε μαζί από νερά. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πισω φτερο κωλοφαναρου-πινακιδας Τρι Νοε 23 2010, 13:34 | |
| Προσωπικά σέβομαι τον άλλο που βρίσκεται πίσω μου ΠΑΝΤΑ στη βροχή!Το ότι τις περισσότερες φορές δε με σέβεται εκείνος είναι άλλη κουβέντα Είναι θέμα σεβασμού.Αλλά δε θα επιλέξω να βάλω κάτι στη μηχανή μου με γνώμονα αυτό το επιχείρημα αδερφέ μου.Τέλος πάντων,άρχισε να ξεφεύγει η κουβέντα από τη βασική της έννοια |
|
| |
kimonas gold member
| Θέμα: Απ: Πισω φτερο κωλοφαναρου-πινακιδας Τρι Νοε 23 2010, 14:24 | |
| [quote="Translatoras"] - giannis81 έγραψε:
- Ισχυει αλλα ρε παιδια μη γινομαστε και μανιακοι της πρακτικοτητας!
Ο ioarma το έθεσε ΛΑΘΟΣ..... Δεν είναι θέμα πρακτικότητας. είναι θέμα ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ να μην κάνεις μ@@νί όποιον σε ακολουθάει με βροχή ή τύχει και περάσετε μαζί από νερά.[/quote 1)Αμα καποιος με ακολουθει με βροχη,θα εχει γινει το ιδιο κωλος με εμενα που βρεχομαστε κατω απο την ιδια την βροχη και απο τα αλλα οχηματα.Το λιγοτερο που τον απασχολει ειναι τα νερα που πεταει το δικο μου λαστιχο με επαφη των 5 ποντων στην ασφαλτο. 2)Αν προπορευομενο οχημα περασει απο νερα και βραχω εγω απο πισω του,θα του ζητησω τον λογο???!!!Μην τρελαθουμε τελειως!!Ενα απο τα καλα της μηχανης ειναι η ορατοτητα.Βλεπεις οτι θα περασει απο νερα και πρατεις αναλογως.Το κανουμε ολοι μας καθημερινα. 3)Μηχανη εχουμε,οχι Scania ,να πεταμε του κοσμου τα απονερα.. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πισω φτερο κωλοφαναρου-πινακιδας Τρι Νοε 23 2010, 14:33 | |
| στο προκειμενο ο μοτομαντ το δινει 115 και με τα μεταφορικα παει 120!!!! |
|
| |
giannis81 Member
| Θέμα: Απ: Πισω φτερο κωλοφαναρου-πινακιδας Τρι Νοε 23 2010, 14:44 | |
| Μια χαρα η τιμουλα!!!! Λετε ο Αι Βασιλης να ξηγηθει φτερακι φετος τα Χριστουγεννα? |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πισω φτερο κωλοφαναρου-πινακιδας Τρι Νοε 23 2010, 14:47 | |
| |
|
| |
captain george
| Θέμα: Απ: Πισω φτερο κωλοφαναρου-πινακιδας Τρι Νοε 23 2010, 15:40 | |
| Είναι σίγουρα πολύ όμορφο αλλά καθόλου πρακτικό. Το προηγούμενο μηχανάκι μου ήταν το TDM900. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο μου την έσπαγε όταν πηγαινα να ανοιξω την μπαγκαζιέρα και ήταν μέσα στη λάσπη... (και το TDM έχει φτερό, φανταστείτε συτό που έχει μόνο την πινακίδα να προφυλάει από τις λάσπες) |
|
| |
Translatoras Member
| Θέμα: Απ: Πισω φτερο κωλοφαναρου-πινακιδας Τρι Νοε 23 2010, 15:52 | |
| Έχω μια πρόταση για όσους σκέφτονται την αγορά του και δεν έχουν μαύρο Στρώμα....
να το βάψουν στα χρώματα της μηχανής.
Έχω δει ένα μπλε ενός παιδιού από τη Μήλο με κομμένο και βαμμένο το φτερό και ειλικρινά έπαθα πλάκα με το πόσο αλλάζει (προς το καλύτερο) η εμφάνιση και μεγαλώνει τη μηχανή.
Δυστυχώς το μαμά σαγρέ και ελαφρώς εύκαμπτο πλαστικό δεν εξασφάλιζε καλή πρόσφυση και δεν είχα βάψει το δικό μου. Αν όμως έκανα μια τέτοια αγορά, τότε σίγουρα θα το έβαφα.
Επίσης, όσοι έχουν πίσω κάγκελα πρέπει να βρουν μια λύση για τη μπάρα που περνάει κάτω από το φτερό. Ίσως πρέπει να το στρίψουν λίγο προς τα επάνω για να κρύβεται από την πινακίδα. |
|
| |
giannis81 Member
| Θέμα: Απ: Πισω φτερο κωλοφαναρου-πινακιδας Τρι Νοε 23 2010, 17:34 | |
| O φιλος απο τη Συρο που ανεβασε προσφατα φωτος, μαλλον φοραει αυτο που συζηταμε. Παρτε μια ιδεα! |
|
| |
hailander Member
Ηλικία : 49 Τόπος : Σαλαμίνα-Περιστέρι Registration date : 16/06/2009
| Θέμα: Απ: Πισω φτερο κωλοφαναρου-πινακιδας Τρι Νοε 23 2010, 18:34 | |
| Σαν κάτι να μην μου κάθετε καλά ρε γαμώ το.... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πισω φτερο κωλοφαναρου-πινακιδας Τρι Νοε 23 2010, 19:29 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πισω φτερο κωλοφαναρου-πινακιδας Τρι Νοε 23 2010, 19:33 | |
| Κάπως έτσι τη φανταζόμουν και τη δικιά μου αλλά μετά από τη''φάπα'' του ότι δε μπαίνει στο 1000...ηρέμησα |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
| Θέμα: Απ: Πισω φτερο κωλοφαναρου-πινακιδας Τρι Νοε 23 2010, 19:40 | |
| |
|
| |
| Πισω φτερο κωλοφαναρου-πινακιδας | |
|