|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
iliastrom Member
Ηλικία : 63 Τόπος : Νίκαια...Πειραιάς Registration date : 17/08/2010
| Θέμα: Tank pad V Strom Τρι Νοε 09 2010, 22:40 | |
| Απο που θα βρω αυτό το tank pad ρε παιδιά...κατά προτίμηση απο μαγαζί στην Αθήνα.... Μήπως ο Γιάννης "σαλιγκάρι" θα μπορούσε να βοηθησει...? To βρήκα εδω....http://www.fastgear.gr/product_info.php?manufacturers_id=21&products_id=568 αλλά θα προτιμούσα κάπου απο Αθήνα Eυχαριστώ προκαταβολικά..... |
|
| |
cantona vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Λουτσαίος Registration date : 10/03/2008
| Θέμα: Απ: Tank pad V Strom Τρι Νοε 09 2010, 22:52 | |
| Πρέπει να το έχει ο Σφακιανάκης και τα εξουσιοδοτημένα |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
| Θέμα: Απ: Tank pad V Strom Τρι Νοε 09 2010, 23:01 | |
| - cantona έγραψε:
- Πρέπει να το έχει ο Σφακιανάκης και τα εξουσιοδοτημένα
YES τζουτζουκι............. λογικα και τα εξουσιοδοτημενα οπως ειπε και ο αντωνης γυρω στους 20 ευραιους αν θυμαμαι καλα. |
|
| |
GUFY Member
Ηλικία : 60 Τόπος : ΑΓ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Registration date : 08/09/2009
| Θέμα: Απ: Tank pad V Strom Τετ Νοε 10 2010, 10:12 | |
| καλημερα! να κανω μια ερωτηση? σε τι χρειαζετε το εν λογω αξεσουαρ??? ετσι γιατι το εχω σαν απορια |
|
| |
tha Member
| Θέμα: Απ: Tank pad V Strom Τετ Νοε 10 2010, 10:15 | |
| - GUFY έγραψε:
- καλημερα! να κανω μια ερωτηση? σε τι χρειαζετε το εν λογω αξεσουαρ??? ετσι γιατι το εχω σαν απορια
Ισως για να μη φθείρεται το ρεζερβουάρ από το φερμουάρ και τα κουμπια του παντελονιού; |
|
| |
giannis81 Member
| Θέμα: Απ: Tank pad V Strom Τετ Νοε 10 2010, 10:24 | |
| - GUFY έγραψε:
- καλημερα! να κανω μια ερωτηση? σε τι χρειαζετε το εν λογω αξεσουαρ??? ετσι γιατι το εχω σαν απορια
Για ομορφια καθαρα! Αν δεν την κανει εκει την γρατζουνια θα την κανει λιγο πιο διπλα |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: Tank pad V Strom Τετ Νοε 10 2010, 10:38 | |
| - giannis81 έγραψε:
- GUFY έγραψε:
Για ομορφια καθαρα! Αν δεν την κανει εκει την γρατζουνια θα την κανει λιγο πιο διπλα Γιατί ρε Γιάννη; Που το έχει εσένα το παντελόνι σου το φερμουάρ/κουμπιά; Στο πλάι; Ή μήπως η εγκράφα της ζώνης ζου είναι κι αυτή στο πλάι; Οκ, tank cover δεν είναι, αλλά κάτι προφυλλάσει κι αυτό. Και είναι και κατά πολύ φθηνότερο (και πιό μούρικο κατά την άποψή μου). Το δικό μου το είχα πάρει από εκεί που πήρα και τη μηχανή, Σφακιανάκη στο Μπουρνάζι. Α, πες τους αν είναι εύκολο να στο τοποθετήσουν αυτοί, εσύ μπορεί να παιδευτείς λίγο, αυτοί απ' τα πολλά που έχουν βάλει το βάζουν και με κλειστά μάτια |
|
| |
GUFY Member
| Θέμα: Απ: Tank pad V Strom Τετ Νοε 10 2010, 11:36 | |
| - giannis81 έγραψε:
- GUFY έγραψε:
Για ομορφια καθαρα! Αν δεν την κανει εκει την γρατζουνια θα την κανει λιγο πιο διπλα ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΕΞΩ ΚΑΙ ΨΙΛΑ ΤΟ ΦΕΡΜΟΥΑΡ!! |
|
| |
largkat Member
Ηλικία : 46 Τόπος : pieceland, larissa Registration date : 05/10/2009
| Θέμα: Απ: Tank pad V Strom Τετ Νοε 10 2010, 13:27 | |
| εκτός και άν όταν οδηγείς , είσαι μονίμως κα@λωμ@νος !!!!! |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: Tank pad V Strom Τετ Νοε 10 2010, 14:33 | |
| |
|
| |
iliastrom Member
| Θέμα: Απ: Tank pad V Strom Πεμ Νοε 11 2010, 01:05 | |
| Tελικά το βρήκα στη SUZUKI στη Μιχαλακοπούλου 198....τιμή 26,50 ? Ευχαριστώ για τη βοήθεια.... Οσο για τη χρησιμότητα.....θα ελεγα οτι εχει να κάνει με το τι αρέσει στον καθένα.....κυρίως ειναι διακοσμητικό για να γεμίζει το κενό στο ρεζερβουάρ και μπορεί να γλυτώσει και κάποια γρατζουνιά |
|
| |
giannis81 Member
| Θέμα: Απ: Tank pad V Strom Πεμ Νοε 11 2010, 01:39 | |
| - iliasrav4club έγραψε:
- Tελικά το βρήκα στη SUZUKI στη Μιχαλακοπούλου 198....τιμή 26,50 ?
Ευχαριστώ για τη βοήθεια....
Οσο για τη χρησιμότητα.....θα ελεγα οτι εχει να κάνει με το τι αρέσει στον καθένα.....κυρίως ειναι διακοσμητικό για να γεμίζει το κενό στο ρεζερβουάρ και μπορεί να γλυτώσει και κάποια γρατζουνιά Aκριβο |
|
| |
GUFY Member
| Θέμα: Απ: Tank pad V Strom Πεμ Νοε 11 2010, 08:37 | |
| - giannis81 έγραψε:
- iliasrav4club έγραψε:
Οσο για τη χρησιμότητα.....θα ελεγα οτι εχει να κάνει με το τι αρέσει στον καθένα.....κυρίως ειναι διακοσμητικό για να γεμίζει το κενό στο ρεζερβουάρ και μπορεί να γλυτώσει και κάποια γρατζουνιά Aκριβο αρκετα εως πολυ περιττο!!!! |
|
| |
iliastrom Member
| Θέμα: Απ: Tank pad V Strom Πεμ Νοε 11 2010, 10:59 | |
| - GUFY έγραψε:
- giannis81 έγραψε:
- iliasrav4club έγραψε:
Οσο για τη χρησιμότητα.....θα ελεγα οτι εχει να κάνει με το τι αρέσει στον καθένα.....κυρίως ειναι διακοσμητικό για να γεμίζει το κενό στο ρεζερβουάρ και μπορεί να γλυτώσει και κάποια γρατζουνιά Aκριβο αρκετα εως πολυ περιττο!!!! Περι ορέξεως.....κολοκυθόπιτα....... |
|
| |
|