βγηκατε γατακια να μιλησετε???? Καταρχην οι αρειανοι δεν πρεπει ουτε καν να σκεφτουν να γραψουν στο πληκτρολογιο... Μην ρωτησετε γιατι...............Δεν σας περνει και εχω ενα σωρο επιχειρηματα.... Κατα δευτερον οι αεκτζιδες μπορειτε να μου πειτε ποσο μηκος εχει το τηλεσκοπιο το οποιο χρησημοποιητε για να δειτε ποσο ψηλα ειμαστε??(το ιδιο ισχυει και για τα αλλα κιτρινα ανθρωπακια.) Καλα δνε το συζητω για τα ερυθρολευκα.υστερα απο την ηττα στο καραισκακη ουτε να ασχοληθω δεν πρεπει.. Αλλα οχι ρε συ και να μας την πουνε τα αρειανακια. 4 απο εμας. Μια ζωη δευτερατζα θα ειστε.. ΑΛΛΑΞΤΕ ΠΟΛΗ!!!!
**ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΣΕΡΝΕΤΕ ΕΤΣΙ...** Κατι μου μυριζει οτι καποιοι εβγαλαν πολλα λεφτα στο στοιχημα σημερα......
με το συμπαθειο αλλα γιατι ολυμπιακίζεις τώρα? 1/3 σεζον εκανες και πηρες ταπανω σου?
kopeli gold member
χρησημοποιητε για να δειτε ποσο ψηλα ειμαστε??(το ιδιο ισχυει και για τα αλλα κιτρινα ανθρωπακια.)
πστ αγοράκι για το κύπελο μιλάμε....τι ψηλά αλώνια μας τσαμπουνάς ... εκτος διοργάνωσης εισαι κακομοίρη... πήρες τον πούλο το κατάλαβες..... προς το παρόν εισαι last year!!!!!
ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ....άμα βρεις βέβαια φράγκα να πληρώσεις το Παοκάκι "βιτόλο"
υ.γ. στοίχημααααααα : ΤΕΣΣΕΡΑ ...σα πολλά δεν ειναι ρε γαμοτ
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...
...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
shadow.gr. vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 25/05/2008
ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΓΑΠΗΣ......https://www.youtube.com/watch?v=UdsvQIQREl8
ρε συ μην ασχολεισε.,...εμεις κοιταμε ψηλα.ασε τους αλλους να λενε οτι θελουν.αλλωστε μια ειναι η ομαδα της θεσσαλονικης που κανει περηφανους τους μακεδονες.ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!
Το πράμα έχει τις δικαιολογίες του Εκτός απο τον Σπαθα που τους έλλειψε σήμερα ο Παναθηναικός φταίει που έκατσε κι έχασε απ τον Ολυμπιακό ο Ιβιτς φταίει που 3 φορες ξέχασε να βάλει brillCream στη κόμμωση Ο Χαλκιάς φταίει που έπιασε τις κάλτσες του αλλά τοτε που έπρεπε βγήκε βολτα για καφε στην περιοχή του Ο Δεινός Σκορερ Μουσλίβοβιτς που του ρχεται παράλληλη απ τα δεξια και παει να πλασσάρει με το δεξί ( ουτε στο playstation δε γινεται αυτό)
ααααα και τα σουτ "κατα κεί " του Γκαρσία....ρε μεγάλε δεν περνανε ολα απ την τρύπα της βελόνας....
Y.Γ...και η 2η κίτρινη του Γιάχιτς ήταν κόκκινη...εδώ λέμε αλήθειες
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...
...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
chris dl 1000 Member