| Αξεσουάρ από ανθρακόνημα!! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
terino gold member
| Θέμα: Απ: Αξεσουάρ από ανθρακόνημα!! Σαβ Νοε 06 2010, 12:40 | |
| - kostas έγραψε:
- Oταν λες το πλαστικο τις εξατμισεις πιο ενοεις γιατι με ενδιαφερει αυτο που ειναι ασημι????
Βρε όποιο γουστάρεις κάνεις εσύ... το ανθρακόνημα μπαίνει παντού, δεν σε περιορίζει κάτι... εγώ όμως αναφερόμουν στο κάτω το πλαστικό που πιάνει στο σωλήνα... εγώ αυτό θα κάνω. |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Αξεσουάρ από ανθρακόνημα!! Σαβ Νοε 06 2010, 12:43 | |
| - stam έγραψε:
- Φίλε terino καλημέρα! μήπως έχουμε κανένα νέο από τα καλύμματα του μοτέρ?
Νεότερο όπως το εννοείς δυστυχώς όχι, διότι είμαστε στενά οικονομικά και εγώ και το παιδί και περιμένουμε να πληρωθούμε ώστε να παραγγείλουμε τα υλικά... Επίσης αυτό τον καιρό στη δουλειά είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα μιας και υπάρχει υπερβολικός φόρτος εργασίας και τρέχουμε και οι δύο. Κάνε λίγο υπομονή και το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει όλους. Άλλωστε τα έχουμε πει, το καλό πράγμα αργεί να γίνει. |
|
| |
stam gold member
Ηλικία : 40 Τόπος : πάνω στη σέλα... Registration date : 19/11/2009
| Θέμα: Απ: Αξεσουάρ από ανθρακόνημα!! Σαβ Νοε 06 2010, 16:51 | |
| - terino έγραψε:
- stam έγραψε:
Νεότερο όπως το εννοείς δυστυχώς όχι, διότι είμαστε στενά οικονομικά και εγώ και το παιδί και περιμένουμε να πληρωθούμε ώστε να παραγγείλουμε τα υλικά... Επίσης αυτό τον καιρό στη δουλειά είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα μιας και υπάρχει υπερβολικός φόρτος εργασίας και τρέχουμε και οι δύο. Κάνε λίγο υπομονή και το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει όλους. Άλλωστε τα έχουμε πει, το καλό πράγμα αργεί να γίνει. τιμή εννοώ... αν μπορεί να μας πει τιμή.... |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Αξεσουάρ από ανθρακόνημα!! Σαβ Νοε 06 2010, 20:11 | |
| @Τερινο Δεν αναφέρθηκα ρε σύ σε σένα..Αποψή μου είναι όλα αυτά.. Νο παρεξήγηση my friend !! Εξάλλου στο 2° μου ποστ είμαστε σύμφωνοι εντέλλει Καλές μόντες από εμένα..Να βαζετε φωτό ρεμάλια να βλέπουμε _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Αξεσουάρ από ανθρακόνημα!! Κυρ Νοε 07 2010, 00:37 | |
| - stam έγραψε:
- terino έγραψε:
- stam έγραψε:
Νεότερο όπως το εννοείς δυστυχώς όχι, διότι είμαστε στενά οικονομικά και εγώ και το παιδί και περιμένουμε να πληρωθούμε ώστε να παραγγείλουμε τα υλικά... Επίσης αυτό τον καιρό στη δουλειά είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα μιας και υπάρχει υπερβολικός φόρτος εργασίας και τρέχουμε και οι δύο. Κάνε λίγο υπομονή και το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει όλους. Άλλωστε τα έχoυμε πει, το καλό πράγμα αργεί να γίνει. τιμή εννοώ... αν μπορεί να μας πει τιμή.... Τσου! Εξαιτίας του φορτου εργασίας που ανέφερα πιο πριν δεν προλάβαμε να το συζητήσουμε. Δυστυχώς απ΄ότι βλέπω θα κυλήσει λιγο αργα το προτζεκτ και θα είναι λίγο εκνευριστικο! Σόρρυ μαν αν σε ξεσήκωσα αλλά έτσι είμαι και γω αυτή τη στιγμή, ανυπομονώ να γίνει αλλά είναι πολλά στη μέση. |
|
| |
stam gold member
| Θέμα: Απ: Αξεσουάρ από ανθρακόνημα!! Κυρ Νοε 07 2010, 00:43 | |
| - terino έγραψε:
- stam έγραψε:
- terino έγραψε:
- stam έγραψε:
Νεότερο όπως το εννοείς δυστυχώς όχι, διότι είμαστε στενά οικονομικά και εγώ και το παιδί και περιμένουμε να πληρωθούμε ώστε να παραγγείλουμε τα υλικά... Επίσης αυτό τον καιρό στη δουλειά είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα μιας και υπάρχει υπερβολικός φόρτος εργασίας και τρέχουμε και οι δύο. Κάνε λίγο υπομονή και το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει όλους. Άλλωστε τα έχoυμε πει, το καλό πράγμα αργεί να γίνει. τιμή εννοώ... αν μπορεί να μας πει τιμή.... Τσου!
Εξαιτίας του φορτου εργασίας που ανέφερα πιο πριν δεν προλάβαμε να το συζητήσουμε. Δυστυχώς απ΄ότι βλέπω θα κυλήσει λιγο αργα το προτζεκτ και θα είναι λίγο εκνευριστικο! Σόρρυ μαν αν σε ξεσήκωσα αλλά έτσι είμαι και γω αυτή τη στιγμή, ανυπομονώ να γίνει αλλά είναι πολλά στη μέση. δεν πειράζει ρε φίλε.... όποτε έρθει η ώρα...! |
|
| |
stam gold member
| Θέμα: Απ: Αξεσουάρ από ανθρακόνημα!! Παρ Νοε 26 2010, 16:44 | |
| μήπως υπάρχει κάτι νεώτερο...? απλά τιμή αν μπορεί να πεί... |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Αξεσουάρ από ανθρακόνημα!! Σαβ Νοε 27 2010, 20:27 | |
| - stam έγραψε:
- μήπως υπάρχει κάτι νεώτερο...? απλά τιμή αν μπορεί να πεί...
Τώρα αν σου πω ότι ξέχασα να ρωτήσω τι θα πείς? Θα με πεις μ@λ@κα και θα έχεις και δίκιο... Δευτέρα ρωτάω! Για τα υπόλοιπα λίγο ακόμα υπομονή, πλησιάζει επικίνδυνα η ώρα!! |
|
| |
johnnylove
Ηλικία : 33 Τόπος : αυηνα εδω εκει παρα παρα περα.!! Registration date : 23/08/2010
| Θέμα: Απ: Αξεσουάρ από ανθρακόνημα!! Κυρ Μάης 08 2011, 00:12 | |
| terino είσαι τέλειος φίλε carbon και titanio πιστεύω είναι μακράν τα καλύτερά υλικά εγώ θέλω τις χούφτες ( αυτές μου δίνει η μαμά suzuki ) και θέλω και το πλαστικακι της σωλήνας της εξάτμισης . ρώτησε τον σε παρακαλώ πολύ τιμή και δώσε μου μερικές πληροφορίες . είναι από ΑΘΗΝΑ ?? και πόσες μέρες θέλει για να τα φτιάξει ? έχε υπόψιν ότι πραγματικά ενδιαφέρομαι δεν είναι από περιέργεια |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Αξεσουάρ από ανθρακόνημα!! Κυρ Μάης 08 2011, 01:01 | |
| Πωωωω... που το ξέθαψες αυτό το τοπικ? Ακόμα τον περιμένω τον παπάρα να βρει χρόνο να κάνουμε 1-2 κομμάτια στη δική μου για να δω ποιότητα δουλειάς...
Μιλάγαμε την προηγούμενη εβδομάδα και μου έλεγε όλο δικαιολογίες του κώλου και όπως καταλαβαίνεις δεν έχει αποδειχτεί και πολύ αξιόπιστος οπότε το έχω παγώσει λίγο το όλο θέμα... Αν παρόλα αυτά αποφασίσει να ενεργοποιηθεί θα ενημερώσω άμεσα. |
|
| |
johnnylove
Ηλικία : 33 Τόπος : αυηνα εδω εκει παρα παρα περα.!! Registration date : 23/08/2010
| Θέμα: Απ: Αξεσουάρ από ανθρακόνημα!! Κυρ Μάης 08 2011, 01:08 | |
| Klaus και θα κολοελεγε αυτό. Ok whatever . Thank you !. |
|
| |
| Αξεσουάρ από ανθρακόνημα!! | |
|