Ακόμα μια πολύ ωραία εκδρομή έλαβε τέλος. Φανταστικά τοπία, μεγάλη και ωραία παρέα. Για μια ακόμα φορά θα επανανλάβω αυτό που λέω κάθε Κυριακή: Σας ευχαριστώ όλους για τις ωραίες στιγμές που περάσαμε
Ακόμα μια πολύ ωραία εκδρομή έλαβε τέλος. Φανταστικά τοπία, μεγάλη και ωραία παρέα. Για μια ακόμα φορά θα επανανλάβω αυτό που λέω κάθε Κυριακή: Σας ευχαριστώ όλους για τις ωραίες στιγμές που περάσαμε
Καλώς γυρίσατε. Περιμένουμε εντυπώσεις και φωτογραφίες
Φιλικά Longjohn
lakism Member
Μόνο μια λέξη μπορώ να πω και για την σημερινή εκδρομή τέλειααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!! - αν και τα μηχανάκια μας (pmr) μερικά.......... όχι όλα ήταν τσουλιμένα - παρόλα αυτά 15 vestromakia + 1 tiger τα πήγαμε πολύ καλά (18 άτομα)
άντε κοπελιές και παλικάρια το επόμενο Σαββατοκύριακο.........έφτασε!!!!!!!!!!!!
foteinos vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 58 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΛΑΡΙΣΑ Registration date : 15/05/2010
Θέμα: φωτο Κυρ Οκτ 24 2010, 23:23
Uploaded with ImageShack.us
παιδια σορυ για την ημερομηνια στις φωτο μπηκα κατα λαθος.θα βαζετε +1 μηνα(24/10/10)
largkat Member
Ηλικία : 46 Τόπος : pieceland, larissa Registration date : 05/10/2009
Ένα βιντεάκι που δημιούργησα χθες το βράδυ, από την χθεσινή υπέροχη βόλτα, που αν και δεν είχα πολύ χρόνο για να το φτιάξω, πιστεύω το αποτέλεσμα είναι καλό.
LORDOS gold member
Εμάς λένε για το "λάμδα" που το προφέρουμε βαριά αλλά και εσείς είστε .............ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ καλή παρέα από την ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑΡΙΣΑ. !!!!!!!!!!!!!!!!!
Συγχαρητήρια πάντα τέτοια και όλοι όρθιοι.
Υ.Γ ΑΡΗΣ .........o νέος Spielberg 2 φορές συγχαρητήρια. Με τι κάμερα τραβούσες?????????
fotislarissa Member
Mπράβο στην όμορφη παρέα της Λάρισας.Ομορφα μέρη και καλά παιδιά. Επίσης χαιρομαι πάρα πολύ που το γιλεκάκι αρχίζει να γίνεται ενα απο τα βασικά αξεσουάρ των εκδρομών.
Να υποθέσω πως ο Γιάννης ηταν η σκούπα;
panoslarissa Member
και εγω με τη σειρα μου ( σαν προεδρος που ειμαι ) να πω πως η παρεα μας ηταν καταπληκτικη η οδηγικη συμπεριφορα αψογη και το γελιο μας αφθονο .ενα μεγαλο ......ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ . παντα ετσι να ειμαστε .....! ! ! Υ.Γ. το αλογακι τεληκα πολυ καλο !ΧΑΣΑΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΚΗΜΑΣΑΤΕ !
lakism Member
Ο Γιάννης ήταν ο τελευταίος και (κατατσουλυμμένος)
τσουλυμενος εγω να βρο κε μια τσουλαρα να μην εχω μοναξια
ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΑΨΟΓΟΣ ΑΛΛΟΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΝ
Μιχαλάκη............πρόσεχε τι λες γιατί θα ανεβάσω φωτό με τα πιάτα που καθάρισες στο Περτούλι, όπως έχω και ράμματα για την γουνίτσα του κ.κ. Φωτεινού._
lakism Member
Ο Γιάννης ήταν ο τελευταίος και (κατατσουλυμμένος)
τσουλυμενος εγω να βρο κε μια τσουλαρα να μην εχω μοναξια
ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΑΨΟΓΟΣ ΑΛΛΟΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΝ
Μιχαλάκη............πρόσεχε τι λες γιατί θα ανεβάσω φωτό με τα πιάτα που καθάρισες στο Περτούλι, όπως έχω και ράμματα για την γουνίτσα του κ.κ. Φωτεινού._
ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΟΝΟ ΣΑΛΑΤΑ ΚΑΙ ΤΖΑΤΖΙΚΙ ΕΦΑΓΑ Α ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΟΣΧΑΡΙ Α ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ Ε ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΗΓΑΝΙΑ!! ΝΑ ΜΗΝ ΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ
LORDOS gold member