για λογους που γνοριζετε θα ακολουθησο διαδρομη περτουλη αν κε θα ηθελα να ηχαμε μια εκδρομη την κυριακη θα παρακαλεσο κανενα σχολιο να περασουμε καλα κε να εχουμε ορεα κε ασφαλη διαδρομη
Μαζί μας θα ρθεις.. Μη με κάνεις να έρθω Λάρισα να σε τραβήξω με ιμάντες
( κορίτσια!!!!!!!! ) να μην ξεχάσουμε τα pmr κάποιοι, ονόματα δεν λέμε, κάναν σαν μικρά παιδιά σήμερα
δηλ. α) ο Νο 1 ονόματα δεν λέμε β) ο Νο 7 που θα το βγάλει για πρώτη φορά στην κυκλοφορία γ) για το δε Νο 6 δεν λέω τίποτε το μηχανάκι του είναι "ΤΣΟΥΛΙΜΕΝΟ"
mike73
γεια σας παιδια ...μπορω να ερθω και εγω μαζη σας ?ειμαι γυναικα και εχω ενα v-strom 650 .ειμαι απο Λαρισα και νομηζω πως οι περησοτεροι απο εσας μπορει και να με ξερουν . αν ναι ...πεστε μου μονο το σημειο σηναντησεις γιατη με μπερδεψατε ληγο .
ARIS_LARISSA
Ηλικία : 42 Τόπος : ΦΑΛΑΝΗ-ΛΑΡΙΣΑΣ Registration date : 11/06/2009
γεια σας παιδια ...μπορω να ερθω και εγω μαζη σας ?ειμαι γυναικα και εχω ενα v-strom 650 .ειμαι απο Λαρισα και νομηζω πως οι περησοτεροι απο εσας μπορει και να με ξερουν . αν ναι ...πεστε μου μονο το σημειο σηναντησεις γιατη με μπερδεψατε ληγο .
κάλως ήρθες στην παρέα μας, εννοείτε μπορείς να έρθεις και εσύ μαζί μας. Αντε να έχουμε εκπροσώπηση και από το γυναικείο φύλλο. 08 και 30 σε περιμένουμε στο levant απέναντι ακριβώς από την πύλη της πρώτης Στρατιάς κάθετα της Καραθάνου. Θα δείς και μήχανάκια μαζεμένα. 09:00 αναχωρούμε, έχουμε αναρτήσει και το πρόγραμμα πιο πάνω. Τα λέμε αύριο
V.Stratos moderator
Σημείο συνάντσης cafe levant (απέναντι από την πύλη της 1ης Στρατιάς - Ηρ. Πολυτεχνείου και Καραθάνου) Ώρα συνάντησης: 08.30 Ώρα αναχώρησης: 09.00
Διαδρομή: Λάρισα - Σέρβια 1η Στάση: Σαραντάπορο (για τσιγάρο) 2η Στάση Λίμνη Σερβίων Από εκε'ι παραλίμνια - παραποτάμια Ελατοχώρι Ελατοχώρι μεσημέρι για φαγητό και συνάντηση με τους υπολοίπους (Βόρειους-Βολιώτες-Κατερινιώτες και όποιους άλλους έρθουν) Μετά το πέρας του γεύματος, ανασύνταξης της ομάδος - εκτίμησης της κατάστασης και επιλογή διαδρομής επιστροφής Πρότασή μου να επιστρέψουμε από Ε.Ο. και στάση για καφε Πλαταμώνα
καλώς την κούκλα. πολλές φορές στις συναντήσεις μας λέγαμε ό,τι πρέπει να βρούμε αν κυκλοφορούν γυναίκες με strom στην πόλη μας και τσουπ να σου εμφανίστηκες
λαώς όρισες λοιπόν
με μεγάλη μας χαρά να ακολουθήσεις την αυριανή εκδρομή και να γινεις μέλος της παρέας
αναφορικά με την ώρα και τον τόπο συνάντησης σου τα είπε ο Άρης
ΥΓ απ' ότι είδες είμαστε μια ζωντανή παρέα με τα όλα της
fotislarissa Member
NΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ !! ΝΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ!!!!!!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΟ ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ :079-087: ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ
Φίλε μου Μιχάλη σε ευχαριστούμε πολύ πιστεύω να περάσουμε πολύ καλά αν και θα σε θέλαμε στην παρέα μας όσο για το νομίζω μπερδεύτηκες λιγάκι και προσπαθείς να ρίξεις "λάσπη" εμπρός στο Νο 7, Νο 6 και Νο 1 εγώ δεν μετράω καθόλου ακόμη εαν ήσουν και εσύ μαζί μας, τότε τα πράγματα θα ήταν ακόμη χειρότερα δεν θα προλάβαινα καθόλου να
λοιπόν καλή μας αύριο και να θυμάστε φορτήστε τα
voyagersoul
Απέναντι ακριβως από την Πύλη του στρατοπεδου της 1ης Στρατίας στην Ηρ. Πολυτεχνείου είναι η καφετέρια levant. Με μεγάλη χαρά θα σε περιμένουμε,κατα τις 08:30 θα αρχίσουμε να μαζευόμαστε.
kaliafas4
NΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ !! ΝΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ!!!!!!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΟ ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ
Φίλε μου Μιχάλη σε ευχαριστούμε πολύ πιστεύω να περάσουμε πολύ καλά αν και θα σε θέλαμε στην παρέα μας όσο για το νομίζω μπερδεύτηκες λιγάκι και προσπαθείς να ρίξεις "λάσπη" εμπρός στο Νο 7, Νο 6 και Νο 1 εγώ δεν μετράω καθόλου ακόμη εαν ήσουν και εσύ μαζί μας, τότε τα πράγματα θα ήταν ακόμη χειρότερα δεν θα προλάβαινα καθόλου να
λοιπόν καλή μας αύριο και να θυμάστε φορτήστε τα
αλλος ηταν η εγκυμονουσα στην μακρυνιτσα ονοματα δεν λεμε το νουμερο 5 κανω λαθος μιχαλη,που μας κολαει κιολας,ο δεν μιλαω μονο ακουω
foteinos vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 58 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΛΑΡΙΣΑ Registration date : 15/05/2010
Χαρηκα πολύ που σας είδα όλους. Πανελλήνια το κάναμε. Ο επόμενος προορισμός πιστεύω να είναι πάλι κοντινός για όλους (ΒΟΡΕΙΟΥΣ-ΕΣΑΣ-ΒΟΛΙΩΤΕΣ) για να τα λεμε πιο τακτικά σε ημερήσιες εκδρομές.
Υ.Γ περιμένω fotos Υ.Γ 2 θα τα πούμε την Τρίτη απο κοντά.
παιδια οντως η εκδρομη σημερα ηταν καταπληκτικη μια μινι πανελληνια.βαγγελακο δεν χρειαζεται να ρωτας για να γραφεις οπως και κανενας αλλος βεβαια.και κατι ακομα την τριτη στον καφε ο αρης θα φερει και την φιλη του για να μας πλυνει τις μηχανες!!!!! ετσι δεν ειναι αρουλη;;
spigi Member
Ηλικία : 51 Τόπος : ΒΟΛΟΣ-ΜΑΓΝΗΣΙΑ Registration date : 18/08/2008
λοιπον Παιδες ... ηταν μια Ιδιαιτερη Εξόρμηση Η σημερινή ...ναι ηταν μια μινι Πανελλήνια Μοτοσυκλεστιστών .... ....κοντα στις 60 μοτο ...(αν κανω λαθος διορθώστε με) ...ειδαμε πολλούς φιλους απ την βορεια και κεντρική Ελλάδα ... μαζι μας και μια μεγαλη ομάδα TDMαδων ....και στο δρομο και στο φαγητο και στο καφε ... !!!
ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ....ΚΙ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΤ ΕΥΧΗ...
προσωπικά ....
να πώ ενα μεγαλο μπράβο στον Γιώργο (xtrgeo) για ολη την διοργάνωση ... τον συντονισμό...και τη φιλοξενια!!!
να συγχαρώ Ολη την Ομαδα των Βορείων που κινηθήκαμε Αψογα σε εθνική Οδο αλλα και στο επαρχειακό Δίκτυο !!!
να συγχαρώ ολα τα παιδια απ το TDM club που κινηθηκαν μαζι μας Αψογα στο Δρομο με το δικό τους "στυλ"...οπως έπρεπε !!!
και φυσικά ....ολους Εσάς Εν Vstrom Αδέλφια απ τον Βολο τη Λαρισσα και την Κατερίνη
ναι ρε μάγκες ο Μοτοσυκλετισμός Ενώνει τους ανθρώπους και Δημιουργεί Δυνατές Σχέσεις
Να ειμαστε Ολοι Γεροί ...για πολλές τέτοιες Στιγμές....
Στα "καλύτερα" μας
Φιλε Στράτο... Σ ευχαριστώ εκ μερους ολων των "βορείων" για την τοσο Ζεστη και Φιλική σου χειρονομία !!!
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...
...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
V.Stratos moderator
Πριν τα βιντεάκια και πριν τις φωτό,να πώ ένα μεγάλο ευχαριστώ ΣΕ ΟΛΟΥΣ που τίμησαν την εκδρομή με τη συμμετοχή τους..
Να ευχαριστήσω τους Βόρειους + Λαρισαίους + Κατερινιώτες που δέχθηκαν το κάλεσμά μας για κοινή συνάντηση-εκδρομή και φυσικά το πιο μεγάλο ευχαριστώ θα πάει στον
xtrgeo (Γιώργο) ο οποίος έτρεξε,αγχώθηκε κτλ για να μπορέσει να συντονίσει
TDMάδες - Βόρειους - Λαρισαίους έτσι ακριβώς όπως έπρεπε για να βρεθούμε όλοι κοντά !!!!!
Επίσης ένα ακόμα ευχαριστώ στον Στάθη από το TDM Club Μαγνησίας που οργάνωσε την όλη φάση εξ'αρχής και χωρίς δεύτερη κουβέντα μας πρότεινε να κάνουμε την εκδρομή κοινή !!!
Μπορεί να είμαστε πίσω από οθόνες και πληκτρολόγια τελικά,αλλά αποδεικνύεται πως όταν υπάρχει θέληση άνθρωποι κάνουν πέρα πολλά πράγματα για να βρεθούν με άλλους ανθρώπους φίλους και μη..
Η παρέα όλων εκπληκτική και το φαγητό ήταν τέλειο..(ούτε κόκκορα είχε..το έφαγε ο NikSalonik..ούτε μπριζόλα σούβλας..την έφαγε ο bozos..) Οι Λαρισαίοι δεν μπόρεσα να καταλάβω ΤΙ ΦΑΓΑΝΕ γιατί όταν πήγα να δώ τα πιάτα τους ήταν ΑΦΑΝΙΣΜΕΝΑ τα φαγητά.. Η δεν είχανε παραγγείλει ή τα είχανε φάει.. Χμμ.. Τώρα που το σκέφτομαι..
- Ρε Αλήτες Λαρισαίοι ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΤΑ ΠΗΡΟΥΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ???
Αλλά καταφέραμε και φάγαμε Αγριογούρουνο με δαμάσκηνα το οποίο ήταν ΤΕΛΕΙΟ !!