Κοπέλια κουζουλά και βρεγμενα,στεγνωσατε;Η εκδρομη δεν ειναι κατι επισημο γι'αυτο το εβαλα στο "παμε παρεα". Οι ημερομηνιες ειναι στις 10 και 11 Οκτωμβριου μιας και εχω ρεπο.Ισως αναχωρηση την Παρασκευη 9/10 το απογευμα αν ειναι καπου εδω κοντα.Δεν ειναι απαραιτητο να ειναι απο Παρασκευη,μπορει να ειναι απο Σαββατο πρωι. Αν καποιος θελει να ερθει μαζι μου μπορει να ποσταρει εδω.Επισης ολα κρινονται απο τον καιρο για τις εκδρομες. Την Τεταρτη μαλλον θα κανουμε καποιο προγραμματισμο εκδρομων για την νεα σαιζον.
Ε ,Ε ,Ε ,Ε ,ΕΚΔΡΟΜΗ.
Moυ λειπει η Πανελληνια και ας εφαγα βροχη.
michalis x2
Προτεινεται τοποθεσιες..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την michalis στις Τετ Σεπ 30 2009, 15:04, 1 φορά
MILT vstromhellasforum Fanatic
..η δεν τους βλεπω ζεστους μιχαλιώ.....η δεν μπαινουν στο φορουμ.... να σου πω στο φιναλε φιναλε αφου ο μιλτος θα ρθει στις 10/10 ...κανουμε κατι μονοι μας κι οποιος κολήσει κόλησε....
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...
...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
EKEINOS gold member
Τόπος : Θεσσαλονικη Registration date : 17/01/2008
Eχω βαρεθει πραγματικα να λεω τα ιδια και τα ιδια.. Την τεταρτη στην συναντηση θα βγαλουμε ενα προγγραμα εκδρομων για το υπολοιπο της σεζον. Επισης την τεταρτη που θα ειμαστε ποιο πολλα ατομα μαζεμενοι απο αυτους που μπαινουν στο φορουμ θα συζητησουμε για συμμετοχες στις κοντινες σε ημερομηνια εκδρομες!
Αν ο καθενας αρχιζει και ποσταρει ημερομηνιες και προορισμους καηκαμε!!
Εγώ και ο xarizanos λέμε να κάνουμε ένα tour 1 ημέρα.Φεύγουμε την Παρασκευή το απόγευμα από Θεσσαλονίκη για Χαλκίδα όπου εκεί θα διανυκτερεύσουμε. 2 ημέρα(Σάββατο).Το πρωί ξεκινάμε για Πρέβεζα όπου εκεί θα διανυκτερεύσουμε. (στάση Δελφούς,Ναύπακτο και μπάνιο στη Λευκάδα) 3-4 ημέρα(Κυριακή-Δευτέρα) Το πρωί ξεκινάμε για Πάργα όπου εκεί θα διανυκτερεύσουμε δύο μέρες (μπάνιο Αρίλλας Σύβοτα) 5-ημέρα(Τρίτη) Επιστροφή για Θεσσαλονίκη.
Πάνω κάτω έτσι λέμε να το κάνουμε, στην πορεία βλέπουμε. Όποιος θέλει ακολουθάει .
Ο χάρτης της διαδρομής
μετα τις 15/10 θα ειμαι και εγω καπου εκει γυρω!! για ποτε λετε εσεις?
chris dl 1000 Member
Eχω βαρεθει πραγματικα να λεω τα ιδια και τα ιδια.. Την τεταρτη στην συναντηση θα βγαλουμε ενα προγγραμα εκδρομων για το υπολοιπο της σεζον. Επισης την τεταρτη που θα ειμαστε ποιο πολλα ατομα μαζεμενοι απο αυτους που μπαινουν στο φορουμ θα συζητησουμε για συμμετοχες στις κοντινες σε ημερομηνια εκδρομες!
Και αυτοι που ειναι εκτος Θεσσαλονικης τι κανουν βρε Λιακο?Πρεπει να δινουν παρον στον καφε καθε Τεταρτη η να μην ερχονται στις εκδρομες?
Και αυτοι που ειναι εκτος Θεσσαλονικης τι κανουν βρε Λιακο?Πρεπει να δινουν παρον στον καφε καθε Τεταρτη η να μην ερχονται στις εκδρομες?
ΧΡΗΣΤΟ ως συνηθως μετα τον καφε ποσταρουμε την επομενη το τι θα διοργανωθει.
MILT vstromhellasforum Fanatic
Εγώ και ο xarizanos λέμε να κάνουμε ένα tour 1 ημέρα.Φεύγουμε την Παρασκευή το απόγευμα από Θεσσαλονίκη για Χαλκίδα όπου εκεί θα διανυκτερεύσουμε. 2 ημέρα(Σάββατο).Το πρωί ξεκινάμε για Πρέβεζα όπου εκεί θα διανυκτερεύσουμε. (στάση Δελφούς,Ναύπακτο και μπάνιο στη Λευκάδα) 3-4 ημέρα(Κυριακή-Δευτέρα) Το πρωί ξεκινάμε για Πάργα όπου εκεί θα διανυκτερεύσουμε δύο μέρες (μπάνιο Αρίλλας Σύβοτα) 5-ημέρα(Τρίτη) Επιστροφή για Θεσσαλονίκη.
Πάνω κάτω έτσι λέμε να το κάνουμε, στην πορεία βλέπουμε. Όποιος θέλει ακολουθάει .
Ο χάρτης της διαδρομής
μετα τις 15/10 θα ειμαι και εγω καπου εκει γυρω!! για ποτε λετε εσεις?
Φιλε Χρηστο αυτη η εκδρομη εγινε τον Αυγουστο.
avato έγραψε:
Γυρίσαμε και περάσαμε τέλεια, κρίμα που δεν ακολούθησε κανένας άλλος, η διαδρομή που κάναμε ήταν αυτή
και ένα δείγμα αυτής
άντε τώρα στην πανελλήνια
Bretsos gold member
Τόπος : Φυλακισμένος στην Αθήνα... Registration date : 06/03/2009
κατα τισ 2.00 με 2.30 θα μεταβω μετα τις οικογενειας μου στο μπακαλικο λαδοκολα οσοι θελετε ερχεσται να πιουμε κανενα κρασο και να φαμε κανενα κοψιδη (διαθετει και παιδοτοπο για αυτους που εχουν και παιδια )
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
κατα τισ 2.00 με 2.30 θα μεταβω μετα τις οικογενειας μου στο μπακαλικο λαδοκολα οσοι θελετε ερχεσται να πιουμε κανενα κρασο και να φαμε κανενα κοψιδη (διαθετει και παιδοτοπο για αυτους που εχουν και παιδια )
ας μας το'λεγες κατα τις 2 ακριβώς ρε .....εμεις εδω ήδη
ας το παμε λιγο παρακατω για καφε Ισως....αν ειναι κανεις αλλος μεσα παρτε τηλ...6944-531429
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...
...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
ioarma gold member