| Προστατευτικη Ποδια Τσιβαρακη | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
sombralb Member
| Θέμα: Προστατευτικη Ποδια Τσιβαρακη Παρ Σεπ 24 2010, 18:15 | |
| Αφου περασα απο Τσιβαρακη σημερα και τοποθετησα σταντ και μπροστινο φτερο, πηρα και μερικες πολυ καλες προσφορες για διαφορα αλλα πραγματα ( ο Μανος εχει ηδη ποσταρει για το φτερο και ενα κωλοφαναρο led). Αλλα αυτη που πραγματικα με ενδιαφερει ειναι η ποδια. Καλη ποιοτητα, ομορφη εμφανιση και αρκετα χρησιμη. Απο ?165 (ή ?160, δεν θυμαμαι), μας την αφηνει ?140. Οποτε, 1)sombralb 2)... 3)... |
|
| |
noe Member
Ηλικία : 45 Τόπος : Καβαλα-Δραμα Registration date : 29/05/2009
| Θέμα: Απ: Προστατευτικη Ποδια Τσιβαρακη Σαβ Σεπ 25 2010, 01:54 | |
| με ενδιαφερει αλλα να το ψαξουμε λιγο με τα καγκελα.!! |
|
| |
sombralb Member
| Θέμα: Απ: Προστατευτικη Ποδια Τσιβαρακη Σαβ Σεπ 25 2010, 09:51 | |
| Eννοεις αν ταιριαζει με ολα? Θα τον ρωτησω αλλα νομιζω πως ναι... Μονο οι δυο μας ενδιαφερομαστε? Κανενας αλλος με αποριες? |
|
| |
Dimis gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Stuttgart- Κατερινη Registration date : 27/02/2009
| Θέμα: Απ: Προστατευτικη Ποδια Τσιβαρακη Σαβ Σεπ 25 2010, 10:14 | |
| - sombralb έγραψε:
- Eννοεις αν ταιριαζει με ολα? Θα τον ρωτησω αλλα νομιζω πως ναι...
Μονο οι δυο μας ενδιαφερομαστε? Κανενας αλλος με αποριες? Εχει διαφορετικο κουμπωμα για καθε καγκελο. Θα πρεπει να το διευκρινησετε πριν την παραγγελια Καλο ειναι διπλα απο το ονομα σας, στην λιστα που θα κανετε, να γραφετε και τι καγκελα φορατε. |
|
| |
Hypersonic vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 47 Τόπος : Πετρουπολη, Καλλιθεα Registration date : 12/04/2010
| Θέμα: Απ: Προστατευτικη Ποδια Τσιβαρακη Σαβ Σεπ 25 2010, 10:22 | |
| Sorry για το spam, αλλα αυτη δεν ειναι καλυτερη? και ομορφοτερη? (Για τα Givi θελει βεβαια πατεντα...) |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Προστατευτικη Ποδια Τσιβαρακη Σαβ Σεπ 25 2010, 10:24 | |
| - hypersonic έγραψε:
- Sorry για το spam, αλλα αυτη δεν ειναι καλυτερη? και ομορφοτερη?
(Για τα Givi θελει βεβαια πατεντα...)
+650 |
|
| |
sombralb Member
| Θέμα: Απ: Προστατευτικη Ποδια Τσιβαρακη Σαβ Σεπ 25 2010, 10:27 | |
| Υποκειμενικο ειναι... Εμενα μου αρεσε αυτη επειδη εχει τα πλαστικα, κοντα στο χρωμα της μηχανης και δεν μοιαζει με σουρωτηρι μπροστα... Αλλα συζητηση κανουμε οποτε δεν ειναι σπαμ! |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: Προστατευτικη Ποδια Τσιβαρακη Σαβ Σεπ 25 2010, 10:51 | |
| παιδιά μιλάτε για την ποδιά που την παίρνουμε εδώ κ καιρό στα 125. |
|
| |
sombralb Member
| Θέμα: Απ: Προστατευτικη Ποδια Τσιβαρακη Σαβ Σεπ 25 2010, 10:56 | |
| Απο που, γι δωσε πληροφοριες, μην μας τυρρανας! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προστατευτικη Ποδια Τσιβαρακη Σαβ Σεπ 25 2010, 11:33 | |
| - sombralb έγραψε:
- Υποκειμενικο ειναι...
Εμενα μου αρεσε αυτη επειδη εχει τα πλαστικα, κοντα στο χρωμα της μηχανης και δεν μοιαζει με σουρωτηρι μπροστα... Αλλα συζητηση κανουμε οποτε δεν ειναι σπαμ! Αν ειναι ετσι....!! Υπαρχει και σε μαυρο-ασημι... για δες!! |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: Προστατευτικη Ποδια Τσιβαρακη Σαβ Σεπ 25 2010, 16:18 | |
| - sombralb έγραψε:
- Απο που, γι δωσε πληροφοριες, μην μας τυρρανας!
δεν είναι θέμα τυρρανίας, έχουμε βρει ένα κατάστημα που ελαχιστοποιεί το κέρδος του σε όλες μας τις αγορές αλλά μετά πάνε κάποιοι "πονηροί" στους ακριβούς και κοκορεύονται ότι το βρίσκουν φτηνότερα κ λένε κ που κ δημιουργούν πρόβλημα στον άνθρωπο που μας προσέχει. Ετσι λοιπόν δεν λέω δημόσια αλλά όποιος θέλει κ με πείσει ότι απλά θέλει κ δεν είναι έξυπνος, μαθαίνει κ πάει κ την παίρνει μόνος του κ χωρίς ακόμη 9. Αυτά. |
|
| |
akaliptos vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Προστατευτικη Ποδια Τσιβαρακη Σαβ Σεπ 25 2010, 16:20 | |
| και τι αλλα εχει αυτο το μαγαζι γιαννη????? |
|
| |
sombralb Member
| Θέμα: Απ: Προστατευτικη Ποδια Τσιβαρακη Σαβ Σεπ 25 2010, 16:29 | |
| Δεν εκανα κανενα συμβολαιο με τον Τσιβαρακη tazako, απλα μου ειπε μια τιμη και την θεωρησα καλη, Αφου με ενδιεφερε, ποσταρα μηπως θελουν κι αλλοι.. Αν υπαρχει ακομη καλυτερη τιμη, με ενδιαφερει ακομη περισσοτερο. Δεν ξερω τι χρειαζεται για να σε πεισω πως δεν ειμαι εμπορος, απλα κοιταω το συμφερον μου... Σιγα μην τρεχω αριστερα-δεξια για να ριξω τιμες.. Ειναι πολυ καλη στα 125? οποτε νομιζω πως ολους μας συμφερει! Ο Τσιβαρακης αλλωστε μου ειπε (μπροστα κι ο Μανος) πως δεν τη ριχνει αλλο, οποτε η αλλη προσφορα φαινεται πολυ καλη!
Αν θες, στειλε μου ενα πμ να το συζητησουμε.. |
|
| |
MILT vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Προστατευτικη Ποδια Τσιβαρακη Σαβ Σεπ 25 2010, 23:44 | |
| - sombralb έγραψε:
- Καλη ποιοτητα, ομορφη εμφανιση και αρκετα χρησιμη.
Αποψεις δεν λεμε εδω; Καλη ποιοτητα Εχει σπασει σε ανθρωπο σε ταξιδι και πηγε να την πατησει να σκοτωθει. Ομορφη εμφανιση Αυτο τωρα ειναι υποκειμενικο και εξαρταται πως την βλεπει κανεις, οποτε πασο. Τελευταια κυκλοφορει σαν "σκατοκουβας". Αρκετα χρησιμη Περαν του οτι δεν προσφερει απολυτως καμμια προστασια καθοτι προοριζεται μονο για οπτικο εφε, περιοριζει σημαντικοτατα την ροη αερα προς το ψυγειο λαδιου, κανει τη ζωη του εκαστοτε μαστορα δυσκολη στην αλλαγη φιλτρου, μαζευει εναν τονο βρωμα το μοτερ και η ιδια μιας που δεν επιτρεπει το πλυσιμο στο συγκεκριμενο σημειο και επιπλεον οσα μηχανακια εχω δει να την φορανε εχουν κανει εναν λαιμο εξατμισης, απο την απλυσια, σαν την φτερνα του μαναβη. Σοβαρη προταση και χρησιμη ειναι αυτη που προτεινε ο Γιωργος (Hypersonic) και η μαμισια. Αποψη μου βεβαια ολα αυτα. |
|
| |
C/O Member
Ηλικία : 55 Τόπος : ΑΘΗΝΑ ΙΛΙΟΝ Registration date : 25/11/2008
| Θέμα: Απ: Προστατευτικη Ποδια Τσιβαρακη Κυρ Σεπ 26 2010, 00:00 | |
| ΤΗΝ ΕΧΩ 1 1/2 ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΝ ΠΗΡΑ 125 ΓΙΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΟ(ΕΚΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΩ ΑΚΟΜΑ) ΑΥΤΑ |
|
| |
MILT vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Προστατευτικη Ποδια Τσιβαρακη Κυρ Σεπ 26 2010, 00:06 | |
| Δες το ως εξης: Με αυτα τα χρηματα τοποθετεις κατι χρησιμο οπως Intiminators, γεφυρα, η τετραπιστονες.
Φυσικα η επιλογη ειναι του καθενος. |
|
| |
sombralb Member
| Θέμα: Απ: Προστατευτικη Ποδια Τσιβαρακη Κυρ Σεπ 26 2010, 13:49 | |
| Noιωθω λιγο μ@λ@κ@ς με οσα ακουω, νομιζα πως ηταν καλη προσφορα (δεν ειχα ακουσει ποτε για το αλλο μαγαζι) και το θεωρουσα ενα χρησιμο αξεσουαρ (βεβαια ο Μιλτος φροντισε να μου ποδοπατησει το ονειρο...!), οσοσ για την ομορφια συμφωνω, ειναι καθαρα υποκειμενικη!
Περα απο αυτα ομως, συμφωνω πως υπαρχουν σημαντικοτερα αξεσουαρ για τις μηχανες μας αλλα εγω αυτο ειδα κι μου κολλησε (οχι πια...).
Καλυτερα να κλεισουμε εδω τη συζητηση, δεν συμφερει κανεναν η προσφορα. Οποιος θελει, ας μαθει σχετικα με το αλλο μαγαζι και ας επιλεξει τι χρειαζεται η μηχανη του. Ευχαριστω. |
|
| |
jamescook Member
| Θέμα: Απ: Προστατευτικη Ποδια Τσιβαρακη Κυρ Σεπ 26 2010, 14:04 | |
| - MILT έγραψε:
- Δες το ως εξης:
Με αυτα τα χρηματα τοποθετεις κατι χρησιμο οπως Intiminators, γεφυρα, η τετραπιστονες.
Φυσικα η επιλογη ειναι του καθενος. τετραπισττονες με 125 γιουρια???μιλτο εχεις καμια πληροφορια επι του θεματος??? συγνωμη για το spam!! |
|
| |
cantona vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Λουτσαίος Registration date : 10/03/2008
| Θέμα: Απ: Προστατευτικη Ποδια Τσιβαρακη Κυρ Σεπ 26 2010, 14:13 | |
| - jamescook έγραψε:
- MILT έγραψε:
- Δες το ως εξης:
Με αυτα τα χρηματα τοποθετεις κατι χρησιμο οπως Intiminators, γεφυρα, η τετραπιστονες.
Φυσικα η επιλογη ειναι του καθενος. τετραπισττονες με 125 γιουρια???μιλτο εχεις καμια πληροφορια επι του θεματος???
συγνωμη για το spam!! Google e-bay μπορεί να βρεις και με λιγότερα. |
|
| |
jamescook Member
| Θέμα: Απ: Προστατευτικη Ποδια Τσιβαρακη Κυρ Σεπ 26 2010, 14:24 | |
| ευχαριστω φιλε cantona για την απαντηση αλλα πιστωτικη δεν εχω ουτε προκειται ποτε να αποκτησω!!!!!οποτε το e-bay to αποκλειω!!!!!!! |
|
| |
msp vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : Athens, Ellas - Shantou, China Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Προστατευτικη Ποδια Τσιβαρακη Κυρ Σεπ 26 2010, 15:49 | |
| - hypersonic έγραψε:
- Υπαρχει και σε μαυρο-ασημι... για δες!!
Πού είναι αυτό το μαγαζί με τα 125 ?; Έχει την δίχρωμη της φωτογραφίας; |
|
| |
Fanis Member
Ηλικία : 49 Τόπος : Μαρουσι-Βονιτσα Registration date : 20/10/2008
| Θέμα: Απ: Προστατευτικη Ποδια Τσιβαρακη Κυρ Σεπ 26 2010, 16:42 | |
| - jamescook έγραψε:
- ευχαριστω φιλε cantona για την απαντηση αλλα πιστωτικη δεν εχω ουτε προκειται ποτε να αποκτησω!!!!!οποτε το e-bay to αποκλειω!!!!!!!
Μην το αποκλειεις.ρωτα αν μπορεις να πληρωσεις μεσω τραπεζης |
|
| |
cantona vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Λουτσαίος Registration date : 10/03/2008
| Θέμα: Απ: Προστατευτικη Ποδια Τσιβαρακη Κυρ Σεπ 26 2010, 17:05 | |
| - Fanis έγραψε:
- jamescook έγραψε:
- ευχαριστω φιλε cantona για την απαντηση αλλα πιστωτικη δεν εχω ουτε προκειται ποτε να αποκτησω!!!!!οποτε το e-bay to αποκλειω!!!!!!!
Μην το αποκλειεις.ρωτα αν μπορεις να πληρωσεις μεσω τραπεζης Υπάρχουν και οι προπληρωμένες. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προστατευτικη Ποδια Τσιβαρακη Κυρ Σεπ 26 2010, 17:42 | |
| - msp έγραψε:
- hypersonic έγραψε:
- Υπαρχει και σε μαυρο-ασημι... για δες!!
Πού είναι αυτό το μαγαζί με τα 125 ?; Έχει την δίχρωμη της φωτογραφίας; 170? . Σαββιδης Καλλιθεα 125? κατι λενε για 4πιστονες, οχι για ποδιά |
|
| |
noe Member
Ηλικία : 45 Τόπος : Καβαλα-Δραμα Registration date : 29/05/2009
| Θέμα: Απ: Προστατευτικη Ποδια Τσιβαρακη Κυρ Σεπ 26 2010, 18:47 | |
| εχει πησει και εμενα ο Μιλτος σχετικα με την συγκεκριμενη ποδια.Αν και εμφανισιακα μου αρεσει αρκετα ,λεω να βαλω πιο χρησιμα πραγματακια πανω ή τουλαχιστον πιο φθηνα ειδη "καλοπισμου". |
|
| |
| Προστατευτικη Ποδια Τσιβαρακη | |
|