Ηλικία : 53 Τόπος : ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ Registration date : 22/01/2010
Θέμα: Απ: Μια καλημέρα είναι αυτή .... πές την κι ας πέσει χάμω ................ Τρι Δεκ 14 2010, 19:17
επιτελους σχολασα και σημερο...αντε και αυριο με υγεια,καλο βραδυ σε ολους!!
sartzegian Member
Θέμα: Απ: Μια καλημέρα είναι αυτή .... πές την κι ας πέσει χάμω ................ Τετ Δεκ 15 2010, 07:43
geo vstromhellasforum Enthusiast
Θέμα: Απ: Μια καλημέρα είναι αυτή .... πές την κι ας πέσει χάμω ................ Τετ Δεκ 15 2010, 09:01
paitos gold member
Θέμα: Απ: Μια καλημέρα είναι αυτή .... πές την κι ας πέσει χάμω ................ Τετ Δεκ 15 2010, 09:04
Καλημερεεεεεεες
sakismip vstromhellasforum Fanatic
Θέμα: Απ: Μια καλημέρα είναι αυτή .... πές την κι ας πέσει χάμω ................ Τετ Δεκ 15 2010, 09:36
dimitrisv vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηρακλειο ΚΡΗΤΗΣ Registration date : 15/04/2009
Θέμα: Απ: Μια καλημέρα είναι αυτή .... πές την κι ας πέσει χάμω ................ Τετ Δεκ 15 2010, 09:54
Σααααακη απεργεις μωρό;
big_tzo vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : Central Crete Heraklion City Registration date : 08/02/2009
Θέμα: Απ: Μια καλημέρα είναι αυτή .... πές την κι ας πέσει χάμω ................ Τετ Δεκ 15 2010, 10:47
dimitrisv έγραψε:
Σααααακη απεργεις μωρό;
γιατι εσυ εισαι απεργοσπαστης ρε?....Καλημερα....αν και δεν ειναι καλη.....
Rory moderator
Θέμα: Απ: Μια καλημέρα είναι αυτή .... πές την κι ας πέσει χάμω ................ Τετ Δεκ 15 2010, 12:51
freedom ...... power to the free cretan Riders !!!!!!!!!!!!
Θέμα: Απ: Μια καλημέρα είναι αυτή .... πές την κι ας πέσει χάμω ................ Τετ Δεκ 15 2010, 17:34
τα χανια καλησπεριζουν!!
Rory moderator
Θέμα: Απ: Μια καλημέρα είναι αυτή .... πές την κι ας πέσει χάμω ................ Τετ Δεκ 15 2010, 17:40
sartzegian (Τετ Dec 15, 2010 5:34 pm) έγραψε:
τα χανια καλησπεριζουν!!
Ψιτ εσυ ο ομορφος ασε τις καλησπερες και ποσταρισε καμια εκδρομη
Θέμα: Απ: Μια καλημέρα είναι αυτή .... πές την κι ας πέσει χάμω ................ Τετ Δεκ 15 2010, 18:43
ΑΝΥΠΟΜΟΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ Κ@Λ@ΤΗREAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rory moderator
Θέμα: Απ: Μια καλημέρα είναι αυτή .... πές την κι ας πέσει χάμω ................ Τετ Δεκ 15 2010, 18:57
Αντωνακη τι επαθες φιλε μου ????
Θέμα: Απ: Μια καλημέρα είναι αυτή .... πές την κι ας πέσει χάμω ................ Τετ Δεκ 15 2010, 19:00
Eγω τον Νικο τον Κωστα τον Γιαννη τον Γιωργο τον Φιλλιπα τον Σακη τον Αντωνη τον Χρηστο τον Μανωλη τον Πανο τον Αλεξη τον Δημητρη και ολη την παρεα δεν μπορω να τους βλεπω συχνα απο κοντα η να τους παιρνω συχνα τηλ αλλα και εστω μεσα απο εδω οπου και τους πρωτογνωρισα μπορουμε να πουμε ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ
...αλλιως πες την και ας πεση χαμω...
Rory moderator
Θέμα: Απ: Μια καλημέρα είναι αυτή .... πές την κι ας πέσει χάμω ................ Τετ Δεκ 15 2010, 19:02
Γιαννη απλα Respect
Θέμα: Απ: Μια καλημέρα είναι αυτή .... πές την κι ας πέσει χάμω ................ Τετ Δεκ 15 2010, 19:13
pitsirikas έγραψε:
Eγω τον Νικο τον Κωστα τον Γιαννη τον Γιωργο τον Φιλλιπα τον Σακη τον Αντωνη τον Χρηστο τον Μανωλη τον Πανο τον Αλεξη τον Δημητρη και ολη την παρεα δεν μπορω να τους βλεπω συχνα απο κοντα η να τους παιρνω συχνα τηλ αλλα και εστω μεσα απο εδω οπου και τους πρωτογνωρισα μπορουμε να πουμε ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ
...αλλιως πες την και ας πεση χαμω...
Δυστυχώς λόγω δουλειάς δε μπορώ να μπαίνω προ εσπέρας (17:00 και μετά) ωστε να μοιράζω καλημέρες, αλλά με τίποτα δε θα κατακρινα και ουτε σε καμμια περιπτωση δε θα στράβωνα με όποιον μπορεί αλλά και αισθάνεται την ανάγκη απλα να ΚΑΛΗΜΕΡΙΣΕΙ φίλους!!!
φίλε Αντώνη, αν δε σε εκφράζει το παρόν τόπικ απλά αγνόησε το και μην ποστάρεις (ούτε εγώ εχω ποστάρει μέχρι τουτη τη φορά) αλλά δεν είναι κομψό και δίκαιο κάτι που δε μας εκφράζει/αρέσει αλλά αρέσει σε άλλους........60 σελίδες ποσταρισματων να το διαγράφουμε επειδή έτσι!
φιλικά Αντώνη και πάντα με σεβασμο........
Θέμα: Απ: Μια καλημέρα είναι αυτή .... πές την κι ας πέσει χάμω ................ Τετ Δεκ 15 2010, 20:50
pitsirikas έγραψε:
Ηλικία : 48 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 27/04/2010
Θέμα: Απ: Μια καλημέρα είναι αυτή .... πές την κι ας πέσει χάμω ................ Τετ Δεκ 15 2010, 22:25
Καληνύχτα κοπέλια
ESCOBAR Member
Ηλικία : 42 Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ_ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 29/11/2009
Θέμα: Απ: Μια καλημέρα είναι αυτή .... πές την κι ας πέσει χάμω ................ Πεμ Δεκ 16 2010, 01:00
ειδατε τελικα πηρα καποια ποσταρισματα !αυτο ηταν ο κυριος σκοπος μου!παιδια αν και δεν μου αρεσει το θρεντ αυτο για πολλους λογους δεν εχω κανενα προβλημα!απλα μου την δινει το οτι δεν ποσταρουμε τιποτα αλλο εκτος απο δυο τρια εμοτικονς!!!!!!!!!ειναι σαν να μου κανεις αναπαντητη! ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!συγνωμη παντως εαν σας ταραξα λιγο στο "ξυπνημα"!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχχχαα!!!!!!!!!!!!!! ειπαμε αυτη η κριση και οι περικοπες μας εχουν κανει ολους πολυ "τσιγκουνηδες",μεχρι και στα ποσταρισματα και στα αισθηματα!! ενα τελευταιο καλο ειναι οτι τελικα ο συντονιστης μας χρηστος τζεφ ξαναγυρισε και αυτο σημαινει πολλα !!!!!
ΜΑΝΩΛΙΟ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑ????????????????????
Θέμα: Απ: Μια καλημέρα είναι αυτή .... πές την κι ας πέσει χάμω ................ Πεμ Δεκ 16 2010, 07:50
καλημέρα παίδες...ξύπνημα με 30 πόντους χιόνι και συνεχίζει!!!!!!!!!!!!
sartzegian Member
Θέμα: Απ: Μια καλημέρα είναι αυτή .... πές την κι ας πέσει χάμω ................ Πεμ Δεκ 16 2010, 08:14
καλημερα σε ολους. καλημερα Σακη,α ρε φιλε να μην ειμαι εκει...
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
Θέμα: Απ: Μια καλημέρα είναι αυτή .... πές την κι ας πέσει χάμω ................ Πεμ Δεκ 16 2010, 09:20
μέραααα!
Θέμα: Απ: Μια καλημέρα είναι αυτή .... πές την κι ας πέσει χάμω ................ Πεμ Δεκ 16 2010, 09:48
sartzegian έγραψε:
καλημερα σε ολους. καλημερα Σακη,α ρε φιλε να μην ειμαι εκει...
έλα όποτε θέλεις φίλε!!!!!θα χαρώ και το ξέρεις!!!
υ.γ μικιολυλι μήπως θέλεις να πάρεις κανένα καθαρό και το ποστάρεις συνέχεια?μου αρέσουν πάντως οι καλημέρες σου!!!
geo vstromhellasforum Enthusiast
Θέμα: Απ: Μια καλημέρα είναι αυτή .... πές την κι ας πέσει χάμω ................ Πεμ Δεκ 16 2010, 14:59
Απλά δεν έχω καταλάβει πιο από τα 2 καθαρά θέλει ο μικιος με μπερδεύει λίγο
Α και θα πρέπει να αρχίσω να ποστάρω πιο πολλή γιατί σε λίγο θα αρχίσει τα καντήλια ο Αντώνης και θα μας μπινελικονη σε όλες την ενότητες μέχρι να δη κίνηση . .
ESCOBAR Member
Ηλικία : 42 Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ_ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 29/11/2009
Θέμα: Απ: Μια καλημέρα είναι αυτή .... πές την κι ας πέσει χάμω ................ Πεμ Δεκ 16 2010, 20:34
geo έγραψε:
Απλά δεν έχω καταλάβει πιο από τα 2 καθαρά θέλει ο μικιος με μπερδεύει λίγο
Α και θα πρέπει να αρχίσω να ποστάρω πιο πολλή γιατί σε λίγο θα αρχίσει τα καντήλια ο Αντώνης και θα μας μπινελικονη σε όλες την ενότητες μέχρι να δη κίνηση . .